My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:orgametril nie jest zły :] ja się po nim bardzo dobrze cuzję, temperaturę tylko mocno podnosi :] ale już go nie łykam na wieczór tylko z rana zaraz po zmierzeniu tempki zeby trochębyła wiarygodniejsza na nasteny dzień
no i na nim w ciążę zaszłam
Czarnula, ja się go nie bojęW ogóle żadnych leków się nie boję, bo mam przed sobą cel, najważniejszy w moim życiu. I wczorajsza wizyta dała mi dużo więcej siły i wiary w to, że się uda
Ksiądz na naszym ślubie porównał mnie do Joanny d'Arc, cytuję: "Joanna d'Arc niczego się nie bała i zawsze do swojego dążyła" i miał rację, ja też taka jestem. Jak trzeba będzie to i na głowie stanę i szpagat zrobię, żeby się tylko udałoCzarnula87, konwalianka lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
konwalianka wrote:skarbie już wczoraj pisałam.. niestety nie pozwolą nam na to ani warunki lokalowe ani finansowe ;/
-
Malenq wrote:Biedro???????? tzn.? co powiedział gin?
cyt" oo tu widzi Pani jest cos takiego ma 15mm to może być to ale szału nie ma to jest na lewym jajniku endometrium ok dziekuje moze sie pani ubrać prosze robić testy LH i spokojnie czekać po tabletkach to moze trwac pół roku zanim organizm wróci do normy widzimy sie za miesiąc"
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:nic takiego
cyt" oo tu widzi Pani jest cos takiego ma 15mm to może być to ale szału nie ma to jest na lewym jajniku endometrium ok dziekuje moze sie pani ubrać prosze robić testy LH i spokojnie czekać po tabletkach to moze trwac pół roku zanim organizm wróci do normy widzimy sie za miesiąc"
kochanie uzbroić się trzeba w płaszcz cierpliwości i pokory, spokojnie poczekać
wiemy, że u ciebie pęcherzyk pęka (to po poprzednim monicie wiemy), może jakieś zioła na przyrost pęcherzyków? -
Może zioła ojca sroki 3? Słyszałam, że pomagają. Mnie nie pomogły, ale stosowałam tylko jeden cykl i mam PCO
Biedroneczko, głowa do góry, będzie dobrzeSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
Malenq wrote:buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu to faktycznie za wiele to nie powiedział
kochanie uzbroić się trzeba w płaszcz cierpliwości i pokory, spokojnie poczekać
wiemy, że u ciebie pęcherzyk pęka (to po poprzednim monicie wiemy), może jakieś zioła na przyrost pęcherzyków?
ciesze sie ze zdecydowałm sie jednak iść do mojego strego gina narazie we wtorek am wizyte na nfz u niego i może dogadam sie ze prywatnie na samo USG przyjdę wtedy 40zł i poszłabym do niego w środe teoret na ponad tydzien przed @ niech zobaczy co i jak a potem umówiłabym sie najwyżej na kolejny cykl i wiem ze on jest skłonny na clo i dostane pewnie Lutke na FL spokojnie ale to sie zobaczyMalenq lubi tę wiadomość
-
ja mam taką wewnętrzną wiarę w październik i to żeby Zuza miała ten wymarzony prezent urodzinowy i mimo ze serdusze za wiele nie bedzie to sie uda
zeby było smieszniej zaczął delikatnie dokuczać lewy jajnikMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula nie wiem jak u ciebei
a;e ja mam mega duzo energii:D
i wykorzystuje ja do wpisywania
a mzoe ty jak anuska ciazaowa jestes z tymi ospałosciamiAsiula86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Czarnula nie wiem jak u ciebei
a;e ja mam mega duzo energii:D
i wykorzystuje ja do wpisywania
a mzoe ty jak anuska ciazaowa jestes z tymi ospałosciami
Ja wczoraj byłam mega śpiąca, ale mało spałam, bo się denerwowałam wizytą u lekarza. A dzisiaj mimo nie za długiego snu - poniżej 6h tryskam energiąChoć pracować to mi się nie chce
Czarnula, może faktycznie coś w tym jestSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
wiecie jaki dzis moj maz byl dumny z siebei az mi napisal o 5:30 esemska ze Kajtus korzysta z budy ktora mu zrobil
a tak wogole to wczoraj wrocil godiznke pozniej i mial pogadanke z kierownikiem.. zapytal sie michala czy chce tu zpstac na dluzej michal mowi ze chcialby bo robi to co lubi
a ten do niego ze widzi u niego duze postepy ..bo w sume robi trche co innego niz w tej firmie co pracowal 8 lat powiedzial mu ze jak tylko nabierze wprawy i przyspieszy tempa to bedzie superAsiula86, Malenq, Katjaa, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry, z racji tego, że marna temperatura, nie testuje, bo nie ma po co. Przy 36,27 juz wiadomo. Więc lada dzień zacznę nowy cykl, który zaczął się już w pierwszymdniu plamienia. Tak właśnie powinno się zaznaczać w przypadku brania luteiny. No więc zasuwam, bo mam okno do umycia a m. bierze dziś pół urlopu i będzie wcześniej w domu (
nie będzie, bo m. jedzie w inne miejsce pracować )
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:tylko tak mysle czy jak jutro przyjda to moge je jeszcze pić??? jutro 14 dc teoret 16-17dc powinna byc owu
niektóre laski piszą:
"Aha i jeszcze zaczynamy od pierwszego dnia cyklu. Mozesz pić całe 3 cykle bez przerwy lub jesli wiesz kiedy jest owulacja to mozesz pić do owulacji wiecej cykli. Nie jest określone ile."
ale z drugiej strony większość kobitek pisze żeby od 1 dc do owulki...więc może zacznij z kolejnym cyklem????
ja ich kochanie nie piłam to nie wiemBiedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, jak Wy ogarniacie tego FB to podziwiam
!
Mi na razie udało się tylko otworzyć listę (dzięki Ci Czarnula, że to zrobiłaś, bo miałabym niezły pasztet) i obejrzeć Wasze śliczne buziaki, włączając w to żyrafy i niedźwiedzie.
Bardzo miło Was sobie zwizualizować. Coś mi się zdaje, że przez następne dni będę miała cały czas listę i stronę ze zdjęciami otwartą, żeby sobie zakodować w pamięci z kim rozmawiam.
Konwalianka - a może to dobrze, że nie dziewczynka w takim razie? Rodzina "stęskniona dziewczynki" rozpuściłaby Ci pannicę jak dziadowski bicz. Dopiero byś miała! Poza tym - teraz warunki finansowe i lokalowe nie pozwalają na 3 dziecko, ale za 10 lat? Nie wiesz. No i nie martw się na zapas relacjami z synowymi
- one w dużej mierze zależą od Ciebie i Twojej mądrości, wystarczy poczytać że niektóre dziewczyny bardziej chwalą sobie teściowe niż własne matki.
Biedronka - a weź zakop tego lekarza albo do Anuśkowej studni go. (Chyba trzeba będzie studnię pogłębiać niedługo..)
Lamama - czy Ty lecisz w kulki czy to ja muszę iść do okulisty? Bo ja tam WIDZIAŁAM 2 kreski. Chyba się starzeję. Albo psychiatra czeka.
Czarnula - mnie też morzy, czy mogę wskoczyć z Tobą pod kołderkę?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 09:20
Czarnula87, Katjaa, Asiula86, konwalianka, choco lubią tę wiadomość