My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMega szybka przekąska to też pieczarki w śmietanie

pieczarki drobno w kostkę, na paelnię, jak już zmiękną całkowiecie i się podsmażą to dorzucam cebulkę, jak się wszystko poddusi to zalewam to śmietaną lyb jogurtem naturalnym i sypie tylko pieprz i warzywko - mniam palce lizać
świetne do mięs chociaż my tka lubimy że i kanapki z tym jemy
-
Anastazjaaa wrote:TESTUJĄCE Z GANGU:
13.10 - Pati Belgia
16.10 - Czarnula87
17.10 - Marnut
18.10 - Maniek
23.10 - Angeika
23.10 - Momo1009
23.10 - Lena83
26.10 - Biedroneczka83
27.10 - Cati
29.10 - Anastazjaaa
30.10 - Choco
30.10 - Blondik
31.10 - Smarta
xx.10 - Cymcia
xx.09 - Mari
09.10 - Kropka_1
12.10 - Anuśka
.
.
xx.xx - Asiula86
xx.xx - Freja
xx.xx - Johnam
xx.xx - Malinka
xx.xx - Lamama
xx.xx - jeju
xx.xx - Zakochana
xx.xx - Kasica
xx.xx - Asha
xx.xx.2015 - Ania_84 - czekająca na plemniki
xx.xx.2015 - Katjaa
ja testowałam dziś i oczywiście negatyw ale pocieszenie jest dla mnie i Czarnuli bo ona dziś tez miała - a dwa minusy daja plus wiec czarna razem to mamay 2 kreseczki
kurde nie pokazalo dziś mojego powitania ciekawe czemu
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
laski znikam na jakiś czas............ właśnie wróciłam ze szpitala, niestety tym razem się nie udało, stwierdzili że pęcherzyk musiał być uszkodzony...... jak mnie przyjmowali w sobotę na oddział to już było po wszystkim.... cóż........... wrócę tutaj tylko potrzebuję trochę czasu by się pozbierać, trzymajcie się zdrowo i powodzenia :*
-
Trzymaj sie kochana tulę mocno kurcze noArienna wrote:laski znikam na jakiś czas............ właśnie wróciłam ze szpitala, niestety tym razem się nie udało, stwierdzili że pęcherzyk musiał być uszkodzony...... jak mnie przyjmowali w sobotę na oddział to już było po wszystkim.... cóż........... wrócę tutaj tylko potrzebuję trochę czasu by się pozbierać, trzymajcie się zdrowo i powodzenia :*

Czekamy tu na ciebie jak bedziesz miałą już siłe walczyć dalej
-
ZE cooooooooooooooooo ???Arienna wrote:laski znikam na jakiś czas............ właśnie wróciłam ze szpitala, niestety tym razem się nie udało, stwierdzili że pęcherzyk musiał być uszkodzony...... jak mnie przyjmowali w sobotę na oddział to już było po wszystkim.... cóż........... wrócę tutaj tylko potrzebuję trochę czasu by się pozbierać, trzymajcie się zdrowo i powodzenia :*
(((
Trzymaj sie :********* duzo duzo zdrowka kochana
( ale mi smutnoo.......... ;((((((
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 14:01
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ojej, alem sobie wdepła
Wy tu o jedzeniu, a ja taaaaka głodna 
Moje serialowe the best of to ostatnio Prawo Agaty, Rodzinka.pl (o dziwo, wczesniej nie lubiłam), Gotowe na wszystko. Wiele z tych, które tu wymieniłyście np. Grę o tron bardzo chciałabym zobaczyć, ale czasu brak..
Ale takie best of the best to oczywiście Miasteczko Twin Peeks
EDIT
Przepraszam, za tak niefortunnie trafiłam z tym postem, ale w trakcie pisania ktoś mi przerwał i kliknęłam "wyślij" po dłuższym czasieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 14:37
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Arienko tak mi przykro
trzym się cieplutko TULAM MOCNO zbieraj sily i się nie poddawaj my będziemy czekac na ciebie a jak się będziesz smutkowac to wiesz gdzie wpaść my rozweselimy cie kochana dbaj o siebie pozdrawiam buziaki
ok troszkę nadrobiłam choć nie wszystko
Neukowa ciesz się fasolka i nie przejmuj się niczym kochana same pozytywna myśli 3sie
Asiula 3mam kciuki za wyniki meza oby były dziś zebyscie nie musieli sie denerwować i żeby sen się spelnil
Ania zdrowka dla twojego dużego dziecka
Biedra to trzymam kciuki zebys utrzymala się na fali swintucho
CZarnulka zdrowka i żeby te nasze minusy w koncu daly plus haha
Myszko witaj piękne krechy Gratki myśl pozytywnie i dbaj o siebie kochana
Choco to uważaj na te zapachy współczuje wypij trochę mleka to odtruwa a z tym dodatkiem to dobry pomysl niech placa za szkodliwe
choco lubi tę wiadomość
Czarnula87 wrote:Ale zupa megaśna mi wyszedła
mniam aż się w językor poparzyłam 
tylko nie wiem czy nie za mało pieprzu dałam, ale już się boję dosypywac bo ostatnio żeśmy zupę napojami zapijali bo się jeść nie dało taka ostra była
Robie kuraka a tylko dlatego ze mam nowe nowe nozyce do drobiu trzeba wypróbować -
No nie mogę no ;( Dlaczego to się tak często dzieje ;(
Cały dzień miałam jakiś dziwny niepokój i właśnie dziś Arienna i jeszcze jedna dziewczyna z czerwcówek odpadła ;( Kurcze no, boję się że jestem następna, aż mi moje poronienie sprzed pół roku przed oczami staje ;(((
Trzymajcie kciuki żeby jednak u mnie było dobrze...
Dla rozgonienia czarnych myśli postanowiłam coś dobrego ugotować. Jadłam toto u koleżanki ostatnio i po prostu niebo w gębie: http://www.chillibite.pl/2013/07/doskonay-pulled-pork.html -
Neukowa nie myśl o głupotach u Ciebie będzie wszystko dobrze i tego się trzym albo gotuj żebys o głupotach nie myslala tak przykro bardzo ze tak się dzeje ale na to już wpływu nie mamay trzymam kciuki za ciebie i twoja fasolke*************Gang18+**************
zieeeeeeeeeeewwwwwwww jejku dziś dopiero poniedziałek a mi się już chce spać chociaż wczoraj spałam w dzień i normalnie o 23:30 sie położyłam padnięta...w ogóle nie umiem się ostatnio skupić...wczoraj najpierw w kościele nagle doszło do mnie że nie wiem o czym ksiądz mówił ( gapiłam się na jakieś dziecko co robi) i wyłączyłam się...potem wieczorem na tym koncercie w pewnym momencie też mi się tak film urwał.... nie wiem o czym myślałam rozglądałam się po ludziach i nic sobie nie myślałam ...taka jestem rozkojarzona ....Maniek

-
MANIEK wrote:zieeeeeeeeeeewwwwwwww jejku dziś dopiero poniedziałek a mi się już chce spać chociaż wczoraj spałam w dzień i normalnie o 23:30 sie położyłam padnięta...w ogóle nie umiem się ostatnio skupić...wczoraj najpierw w kościele nagle doszło do mnie że nie wiem o czym ksiądz mówił ( gapiłam się na jakieś dziecko co robi) i wyłączyłam się...potem wieczorem na tym koncercie w pewnym momencie też mi się tak film urwał.... nie wiem o czym myślałam rozglądałam się po ludziach i nic sobie nie myślałam ...taka jestem rozkojarzona ....
Oj, ja to często tak mam w kościele, ze mi myśli biegają we wszystkie strony i dopiero po jakimś czasie łapię się na tym, że nie mam pojęcia co ksiądz mówił.
MAŃKU a na jakim koncercie byłaś? ja oczywiście nie jestem na bieżąco
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...