SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA PŁODNOŚĆ   

Jak pierwsze 60 dni mogą zwiększyć Twoje szanse na ciążę?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka nie wiem czy już tego nie pisałam, ale spora część twojej historii bardzo mi przypomina życie mojej mamy. Wiem, że to wszystko nie jest łatwe, żadne rady nie przychodzą mi teraz do głowy. Po prostu trzymam za Ciebie kciuki :)

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Neukowa Beszka ma racje dzidziuś najważniejszy teraz twoje ciało to jego domek po co czekac az się pogorszy lepiej lecz się odrazu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 15:53

*************Gang18+**************
    w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia
  • Johnam Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to czas do pracy miłego popołudnia :-*

*************Gang18+**************
    w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia
  • Kropka_1 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienko, szalenie mi przykro :( Poukładaj wszystko na spokojnie, będzie dobrze, usi być dobrze, musi być dobrze - pamiętaj o naszej mantrze..

A jak już odetchniesz - czekamy! Wiadomo gdzie. Tulę.

Kropka_1
    Udało się :)
    2nn33e3k155iq1q1.png

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienko bardzo mi przykro :( tulam mocno ..
    wracaj do nas jak juz sobie wszytsko poukladasz tu zawsze ebdzie czekalo na ciebe stadko zrytych beretkow :)

Lena.. tym bardziej nie rozuemiem Twojego W.. skoro taka jest sytuacja powinien zrozumiec ze slub mozna odlozyc..jelsi chce miec faktycznie staly zwiazek.. to droga jest prosta niech sie przeprowadzi.. wiadomo ze skoro Ty sie opiekujesz schorowana mama no to sory ale nieebdziesz teraz robila slubu i sie przenosila....
    no ale widac macie swoje przemyslenia i kazda z nas by inaczej pewnie postapila..

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    Lena8
    zamieszkajcie z Twoimi Rodzicami i wezcie ślub...czemu takiej opcji nie bierzecie pod uwage

Bo firmy W nie idzie przenieść ..... Od dlatego.
    Blondiku dla Ciebie "Radio Maryja" dla mnie nawet zrozumiałe gdy ktoś wierzy...

Dzięki MANIEK, Johman, Momo za wszelkie wsparcie.

Co ma być co będzie. Chociaż ja czuję się idiotycznie. W chodzi jak zbity pies...
    Widzę, że starsznie to wszystko trawi ....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to wez rodziców i zamieszkajcie tam gdzie W

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Zemraa Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

hej laski :)
    u mnie kiepskawo ostatnio - dosyć ,że łapie jakieś doły to jeszcze choroby się przyplątały najpierw grypa a wczoraj ząb taki mi dał popalić ,że po ścianach chodziłam :( cudem się dzisiaj dostałam do stomatologa i wylądowałam na antybiotyku :( a tu owulka nadchodzi !i staranka wzięły w łep.

Arienna bardzo mi przykro :(
    przytulam mocno.

Mama 3 Aniołków ***

16ud3e3kuuesqoa4.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dasz radę Zemraa

Zemraa lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna- PRZEOCZYŁĄM WIADOMOSĆ Z TEGO WSZYSTKIEGO...

TULAM MOOOOOCNO, MOOOOCNOOO...

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurczę tyle z nas straciło maleństwo, to straszne;(

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    laski znikam na jakiś czas............ właśnie wróciłam ze szpitala, niestety tym razem się nie udało, stwierdzili że pęcherzyk musiał być uszkodzony...... jak mnie przyjmowali w sobotę na oddział to już było po wszystkim.... cóż........... wrócę tutaj tylko potrzebuję trochę czasu by się pozbierać, trzymajcie się zdrowo i powodzenia :*

Arienna skarbie :( Tulę mocno. :(

• Zemraa Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    dasz radę Zemraa
    nie mam innej opcji :)

Mama 3 Aniołków ***

16ud3e3kuuesqoa4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny1

Lena mam nadzieję, że wszystko się jakoś ulozy...czasem człowiek palnie cos a potem tego żaluje, niesety czasem trudno cofnąc slowa...

Ania_84 ja też miałam mega dziwne sny, ale ciągle przed kimś uciekałam, a potem ratowałam inną dziewczynę ...

Anuśka...zazdroszczę...ciągle marzę o takim momencie...czy ktoś może poprosić mnie o dowód...

Maniek...ja też bardzo pragnę maleństwa, ale boje się strasznie, że go niedopilnuje...coś mu się stanie, albo popełnie jakiś błąd wychowawczy...ale to chyba znaczy, że jesteśmy odpowiedzialne

Czarnula ja uwielbiam gre o tron= uwielbiam fantastyke więc dlugo przed wyjsciem serialu pochłonelam książke i czekam na dalszy ciąg..niesety Martinowi jakoś się nie śpieszy z wydaniem;p..rodzinę Borgiów, Modern Famili,, Zemsta Dynastię Tudorów..a ostatnio wciaglnelam sie w Pamiętniki Wampirów...wiem wiem..no cóż poprostu uwielbiam Daimona;p

Agawera ladna historia...mi kiedyś na imprezie firmowej- andrzejkowej wróżka nie chciała powiedzieć nic o dzieciach - to było 7 lat temu, ale mówiła, ze bedą tylko b. późno...mimo, ze w to nie wierze to gdzieś styłu mam tą informację...b. późno to może teraz???

Dziś mdli mnie cały dzien i mialam zawroty, ale obawiam się, że to przez moje obżarstwo w dniu wczorajszym i przytulanko w nocy... chodzę późno spać i jestem mega zmeczona...może dzisejszy zastrzyk z B12 coś pomoże...ech tak bym chciala , żeby była to ciąża, ale te objawy były za wczesne, więc sie nie łudzę.

Ania_84 lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa bylismy z malezm u lekarza noo wystalismy i w sumie wiecej dowiedzialam sie od farnmaceuty ;/

nie dosc ze pizda spoznila sie pol godziny to jeszcze wizyta trwala 5 min..mowie ze maz bierze dodatkowo leki ..a ta nie wazne to co przepisuje mozna ze wszytskim brac.. wrrr ;/

wogole mam takiego dziewczyny dzis wkurwa ze nie wiem.. jadac samochodem chyba wiecej orzeklanstw moj maz nie slyszal :P

gosci na mnie trabi zebym jechala.. tak na penwo .. jak kuzwa jedzie samochod dla panicz a sie w niego wpierdole.. nozszesz.. a pozneij jak juz ruszylam to koles trzymal sie gdzie s z kilometr ode mnie ;/ to łajze tak zblokowalam mpozniej ze nie mogl mnie minac i specjalnie przepuszczalam grzecznie wszytskich pieszych :P

wielki gogus kuzwa w audicy .. guwniarz piperzony ;/

sory za wulgaryzmy ale PMS mji sie wlaczyl :P

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    nie wiem

czuje się dobrze, choć mam jeszcze napady płaczu, np. wczoraj w kościele jak jakieś dziecko mnie co chwilę zaczepiało. dziś tez się prawie popłakałam w pracy...dostalam obrazek od takiego Oskarka, pytaam go:
    - co narysowałeś?
    - pokój dla Twojego dziecka,
    -Aale skarbie, ja nie mam dzidziusia...
    _ale bedziesz miała...

:( Miłe to i smutne zarazem

A ja wierzę, że dzieci mają szósty zmysł...:) Będzie dobrze...

momo1009 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83, tak jak któraś z kobietek napisała, możecie wziąć ślub, a póki co mieszkać, tak jak mieszkacie....ja nie widzę problemu??? ale życzę aby sytuacja się wyklarowała, abyście mogli być razem itp.

Ania to chyba wirus wqrwa jest w powietrzu, bo ja dzisiaj też jak "szewc przeklinam"....

do tego ból głowy :-/

Ania_84 lubi tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zemraa wrote:
    nie mam innej opcji :)

O, i to mi się podoba :)
    Misi@ wrote:
    Anuśka...zazdroszczę...ciągle marzę o takim momencie...czy ktoś może poprosić mnie o dowód...

Podpisuję się wszystkimi rękami i nogami :D

********Gang 18+********
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 18:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, Malenqa - jeśli przeklinanie to objawy PMS albo wirusa to faceci, z jakimi kiedyś byłam na praktykach na budowie chyba cały czas byli zawirusowani i to jeszcze przed okresem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 18:36

Malenq, Misi@, Ania_84 lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • cati Autorytet

Wysłany: 13 października 2014, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Lena83, tak jak któraś z kobietek napisała, możecie wziąć ślub, a póki co mieszkać, tak jak mieszkacie....ja nie widzę problemu??? ale życzę aby sytuacja się wyklarowała, abyście mogli być razem itp.

Ania to chyba wirus wqrwa jest w powietrzu, bo ja dzisiaj też jak "szewc przeklinam"....

do tego ból głowy :-/

HAhaha :D najwyrazniej w Norwegii tez ... bo jak ja dzis klełam jak sprobowalam swojej pomidorowej... i sie okazało ze ni moge jej zjesc bo wyszla tak pikantna.... co mnie podkusilo by dac cala papryczke chilli... toc to gębe wykręcało... :/ dobrze ze wokolo norwedzy to nie rozumieja co ja tam sie wydzieram...

Jak ktos dzis nie ma co obejrzec to polecam ;D
    http://alekino.tv/film/zalajkowany-na-smierc :D smiałam sie co nie miara :D

no i dzis sa 2 piekne kreski na tescie owulacyjnym :) wiec trzeba dzialac , pewnie jutro ovu wyznaczy mi owulacje :)
    Tylko mam pytanie do was , czy brac pod uwage wczorajszy test jak pozytywny ?
    473e75eba2117c4dgen.jpg

Malenq, momo1009, Misi@ lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
‹‹ 2501 2502 2503 2504 2505 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Programy dawstwa komórek i moment, w którym warto o nich pomyśleć.

Gdy własne komórki mówią „nie”. A medycyna wciąż potrafi powiedzieć „tak”. Kiedy pada słowo „dawstwo”, niewiele osób reaguje spokojnie. To nie jest temat do rozmów między zupą a deserem. W życiu większości kobiet i par pojawia się dopiero wtedy, gdy ich pierwotna wizja drogi do rodziny zaczyna się kruszyć. Gdy mają za sobą kilka cykli IVF i za każdym razem wychodzą z wynikiem, na którym znów widnieje słowo „negatywny”. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ