My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jestem dupeczki, byłam na siłce teraz wpierdzielam pomidorową - jest tak dobra że sama się sobie dziwie:) ( ale dostałam od znajomych paste pomidorową z włoch)..
Lena tak się jeszcze zastanawiam słuchaj weź ten cywilny a potem idz do siostry i powiedz że też masz już rodzine i musicie się opieką nad mamą podzielić czy jej się to podoba czy nie O! a jednocześnie Twój W będzie zadowolony bo będziecie w formalnym związku...
i tak też pomyślałam co go naszło????jak już rozpoczęliście życie seksualne to jaki jest powód by to przerwać??? wiara hmmm przecież Wy się kochacie chcecie być razem a ślub to kwestia czasu więc celibat ( taki w sumie oszukany bo już przecież sie kochaliście) to bzdura oszukiwanie samych siebie...poza tym Wy nie seksicie się dla samej przyjemności tylko chcecie mieć dziecko..albo może weź swojego W wyślij na jakąś rozmowę do księdza ( tylko jakiegoś normalnego) może on potrzebuje się wygadać....bo się już sam pogubiłManiek

-
Arienna przykro mi, tule z całych sił i trzymam kciuki za jak najszybszy powrót do staraań.
Lena ja myślę że te przemyślenia twojego W nie wynikają z tego że chce się "nawrocić" tylko ze strachu. Przestraszył się ze krwawisz, ma wyzuty sumienia więc próbuje naprawić to co myśli ze zepsuł, skoro seks sprawił ze krwawisz to znalazł wymówkę żeby go nie było.
Z seriali oglądam NCIS i Dawno dawno temu (once upon a Day).
Kogo pominełam to sciskam.**********************Gang 18+***********************
-
Lena, tez sadze ze Twój W sie przestraszył i spanikował.
Jeśli sie kochacie i wiecie ze jesteście sobie przeznaczeni to wezcie cichy ślub konkordatowy. Wy i świadkowie i tyle. Bo rozumiem ze tej całej otoczki nie chcesz. Ja tez nie chciałam.
Z drugiej strony mama jest najważniejsza i dopóki możesz Jej pomagać, to pomagaj. Sumienie zawsze będziesz miała spokojne, ze zrobiłaś co mogłas. A rodzeństwo? Brak mi słów ;(
Twój W natomiast powinien zrozumieć powagę sytuacji i wspierać Cię jak najbardziej potrafi.
Takie moje zdanie...
Trzymaj sie :* -
Arienna tulam mocno
Tak strasznie mi przykro
To nie tak miało być 
Lenka wspieram mocno. Wiem że my tu możemy się mądrować i dobrych rad udzielać, ale to i tak wszystko na waszych głowach zostanie więc ja wspieram i wierzę że uda się wszystko wyprostować
-
Arienka strasznie mi przykro.
Lena - sorki, ale nie będę się wypowiadać bo totalnie nie rozumiem -wiara ma chyba pomagać w życiu, prowadzić, a takie ślepe zaparrzenie to raczej wam jak widać zycie utrudnia - nie ogarniam, nie rozumiem na kuta taka wiara, nie rozumiem problemu w sytuacji -tzn widze co najmniej 3 rozwiazania, ale dla ciebie pewnie żadne nie bbędzie git - także już się zamykam -żyj jak uważasz.
Ja miałam dziś masę roboty i z tego wszystkiego zapomnialam o teście owu. Może za 2h uda mi sie siknac na niego jeszcze.

******************************GANG18+***************************** -
Myślałam dużo o Tobie, Lenka.. na temat Twojej sytuacji.. dla mnie sa dwa rozwiązania..
albo będziecie tkwili w tym "dziwnym" układzie: TY- rodzice-Twój facet- rodzeństwo, albo coś się zmieni..
prawda jest taka, że też są dwa wyjścia..ale nie zrozum mnie źle, po prostu tak wywnioskowałam z Twojego posta.. napisałaś, że lekarze zdiagnozowali mamie raka i"przepowiedzieli" śmierć w lipcu, co się nie wydarzyło (na szczęście), ale z tego wynika taka sprawa, że albo będziesz czekać, aż mama umrze (wybacz), albo weźmiecie ślub i postawicie sprawę jasno.. dlaczego Ty masz rezygnować z rodziny, a Twoja siostra nie? To bardzo..egoistyczne i obłudne.. No i napisałaś, że tata też schorowany, to jak się rozwiąże jego sprawa w dalszej perspektywie?
zmykam kąpać młodego
-
Patka tak na moje oko to chyba jesteś piątą z nas, które mają w tym cyklu dziwnie skąpe @. Gdyby nie to, że jesteś w Belgii pomyślałabym, że nam coś w powietrzu rozpylają.
Głowa do góry Kochana
Pati Belgia lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
NA polsacie to miedzy reklamami leci co jakis czas filmMisi@ wrote:Polsat zaprasza

ja planuje swiece i dobre winko
zadnego filmu xD co najwyzej moze mnie poogladac
Misi@, Blondik, momo1009 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

35odc.

[/url]