My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lena83 wrote:Spiesze donieść, ze była podwójna owulacja .....
Endo 14.
Jak gin do tego zobaczył wyniki W stwierdził "obyscie nie byli jednym z tych przypadków gdzie nie wiadomo czemu" ....
Nie wiem czy sie cieszyć czy nie ....
Ja bym się cieszyła
i to bardzo
znaczy podwójnie ;p
-
nick nieaktualnyTESTUJĄCE Z GANGU:
10.
16.10 - agawera
17.10 - Marnut
18.10 - Maniek
23.10 - Angeika
23.10 - Momo1009
23.10 - Lena83
26.10 - Biedroneczka83, Freja
27.10 - Cati
29.10 - Anastazjaaa
30.10 - Choco
30.10 - Blondik
31.10 - Smarta
.
.
11.
11.11 - Anuśka
xx.11 - Kropka_1
xx.11 - Pati Belgia
xx.11 - Czarnula87
.
.
xx.xx - Asiula86
xx.xx - Cymcia
xx.xx - Johnam
xx.xx - Malinka
xx.xx - Lamama
xx.xx - jeju
xx.xx - Zakochana
xx.xx - Kasica
xx.xx - Asha
xx.xx - Mari
xx.xx - Ania_84 - czekająca na plemniki
xx.xx - Katjaa -
nick nieaktualnyFreja wrote:Piszę więc - @ w teorii 26.10.
Wpisałam Cię, ale dziwny to termin. U Ciebie zawsze tak z cyklami? Bo w sumie jest 16.10, Ty jeszcze nie miałaś owulacji, pewnie będziesz miała 17-18.10 + 14 dni fazy lutealnej (czy masz mniej?) to daje testowanie na początku listopada. Tak na zdrowy rozum. -
o ja cie superLena83 wrote:Spiesze donieść, ze była podwójna owulacja .....
Endo 14.
Jak gin do tego zobaczył wyniki W stwierdził "obyscie nie byli jednym z tych przypadków gdzie nie wiadomo czemu" ....
Nie wiem czy sie cieszyć czy nie ....
a co ty masz za wykres przecież nie mierzyłaś????
-
marnut wrote:Wpisałam Cię, ale dziwny to termin. U Ciebie zawsze tak z cyklami? Bo w sumie jest 16.10, Ty jeszcze nie miałaś owulacji, pewnie będziesz miała 17-18.10 + 14 dni fazy lutealnej (czy masz mniej?) to daje testowanie na początku listopada. Tak na zdrowy rozum.
Zawsze miałam krótkie cykle ale od niedawna wiem że to przez krótką fazę lutealną (poprzednia lekarka, przy której straciłam dziecko dawała mi na wydłużenie cykli leki -min. dupka ale od 14-15 d.c czyli blokowała owulację).
Więc dlatego piszę, ze w teorii - bo tak mam zawsze @ 24-26 dni. Tym razem będzie luteina, ale nie wiem jeszcze przez ile dni (dowiem się w piątek).
Na zdrowy rozum to testowanie w okolicach najwcześniej 31.10 (by mnie to pocieszyło przed pierwszym listopada) -
I ja i jaBiedroneczka83 wrote:Freja to testujemy razem

jeszcze !
a Tak ogolnie to Hejka Kobietki !
Po mimo pogody mam dzis dobry humorrrr 
co do mojego cyklu to prosze wytlumaczcie mi o co chodzi...
Dla mnie to cos nie halo , zeby wyznaczyc owulacje linią ciągla , w dniu ow. musialam usunąc informacje na temat sluzu bo mialam wpisany wodnisty , i dlatego byly linie przerywane...
wpisalam kremowy badz nic .. i tadam linia ciagla... moze ktos mi to objasnic? -
Tyle że w teorii - bo jeszcze owulki chyba nie było (albo właśnie jestBiedroneczka83 wrote:Freja to testujemy razem

) i za 10 dni to może wyjść wielkie G czyli białość i żałość z jedną kreską
W każdym razie czas świra się zacznie
-
nio zaczyna sie hehe a ja sie czuje jakby mi ktoś napompował brzuchFreja wrote:Tyle że w teorii - bo jeszcze owulki chyba nie było (albo właśnie jest
W każdym razie czas świra się zacznie
-
nick nieaktualnyFreja wrote:Tyle że w teorii - bo jeszcze owulki chyba nie było (albo właśnie jest
Freju, nawet jeśli by założyć, że ten dzisiejszy poranny test dał prawdziwie pozytywny wynik, to przecież owulacja występuje 24-48h PO piku, więc jeszcze nie owulujesz
, spokojnie. Ale fazę lutealną masz niepokojąco krótką i bardzo dobrze, że się zaczniesz wspomagać.
31.10 to dobra data na test, jeśli miałby wyjść pozytywny - a co, jeśli wyjdzie negatywny? Nie będzie Ci trudniej?
-
Biedroneczka83 wrote:Cati hmm może szyjka, i temp i test owu wystarczyły zeby dac ciągłą ja tez mam ciągłą hehehe o i mamy ten sam dzin
czyli 3 dpo
jak sie zgrałysmy
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Freju, nawet jeśli by założyć, że ten dzisiejszy poranny test dał prawdziwie pozytywny wynik, to przecież owulacja występuje 24-48h PO piku, więc jeszcze nie owulujesz
, spokojnie. Ale fazę lutealną masz niepokojąco krótką i bardzo dobrze, że się zaczniesz wspomagać.
31.10 to dobra data na test, jeśli miałby wyjść pozytywny - a co, jeśli wyjdzie negatywny? Nie będzie Ci trudniej?
Jutro idę na monitoring więc się dowiem kiedy owulka.
A co do testu to wolę wiedzieć, nie mogę znieść niepewności - wolę każdą prawdę niż niewiedzę. Jak się okaże że negatywny to będę już myślami w następnym cyklu
-
nick nieaktualnyFreja wrote:Jutro idę na monitoring więc się dowiem kiedy owulka.
A co do testu to wolę wiedzieć, nie mogę znieść niepewności - wolę każdą prawdę niż niewiedzę. Jak się okaże że negatywny to będę już myślami w następnym cyklu
Dowiesz się, jeśli owulka już będzie (do jutra), bo jak nie to dalej Ci będą wróżyć
.
A co do testu - jeśli Cię to nie podłamie, to pewno, testuj. Tyle, że to jeszcze żadna "prawda" może nie wyjść
- mój ulubiony przykład Nieukowej (13dpo żadnej kreski - 14dpo dwie kreski).
-
hej dziewczynki wiam sie zasmarkana i ogolnie chora

kuzwa a w sobote weele
dynka mi huczy jak cholera
teraz mierze twmpke p pacha i o tej godzinie 36,90 zarabiscie
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH