My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Marnut - co tu dużo mówić i tak nie wiem, czy wytrzymam z testem do 31.10 niecierpliwa jestem ( a 5 testów domu już czeka...)
A owulka tak czuję, że zdąży do jutra być - zresztą jutro rano mam już brać lutke ... więc lepiej aby już była
-
Zdrówka kochana sok z malin z herbatką wit c albo jakas aspirynka i pod kołderkęAnia_84 wrote:hej dziewczynki wiam sie zasmarkana i ogolnie chora

kuzwa a w sobote weele
dynka mi huczy jak cholera
teraz mierze twmpke p pacha i o tej godzinie 36,90 zarabiscie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFreja wrote:Marnut - co tu dużo mówić i tak nie wiem, czy wytrzymam z testem do 31.10 niecierpliwa jestem ( a 5 testów domu już czeka...)
A owulka tak czuję, że zdąży do jutra być - zresztą jutro rano mam już brać lutke ... więc lepiej aby już była
Oho, Czas Świra
. A pewno, testuj ciążę nawet jutro. Kciukam
!
-
Arienna wrote:hej laski
coś nowego?
u mnie silny ból @ i leci ze mnie jak przy @ ... czytałam że do dwóch tygodni tak może być....
Ciepły kocyk mnóstwo czekolady i jakis dobry film :* odpręż sie
tulam mocnooooooo
-
tak ez zrobie ..jeszcze tempk wyrabala m w kosmos ale to pewnie przez chorobe.. dis liczylam e bedzie 36,5 a ta franca skoczyla do 37,32 ;/Biedroneczka83 wrote:Zdrówka kochana sok z malin z herbatką wit c albo jakas aspirynka i pod kołderkę

na dodatek snilo mi sie ze siknelam na test juz zuzyty i wyszly II kreski pozniej na normalny i tez wyszly .. ze wam tu wklejalam czy sie nie pomylilma.. i wogole..
dzis/jutro termin @ . i sie zastanwiam czy isc na ta bete zeby miec czrno na bialym ze nic am nie ma.. b chcialam sobie wzia nawet ibuprom zatoki ..i nie wiem czy mozna w razie w ;/ -
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:a wiecie co mnie wkurza na maksa że od 3 dni sikam non stop a to za wczesnie na takie atrakcje!!!!!!!!!!!!!!!! dobra ide sikać 3 raz od rana

Biedroneczka, Ty chociaż znasz umiar i masz objawy I trymestru ciąży, a nie jak Lena i ja - od razu drugiego
.
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Dokładnie - czas świramarnut wrote:Oho, Czas Świra
. A pewno, testuj ciążę nawet jutro. Kciukam
!
jutro jedziemy w góry i będziemy nocowac w autku (duuże jest ) jak świrować to świrować - przynajmniej będziemy rano pierwsi na parkingu
no i wreszcie sami ... trzeba się nacieszyć bo potem z 2-3 lata znów się nie da
musze sie za pracę zabrać
ciężko się od Was oderwać -
Ja mam cały czas doła. Na 23 mam wizytę u gina, znowu przypadkowy ale ch. Od jutra biorę lutke, kolejny cykl na straty, nie wiem czy w ogóle mierzyć tempke. Mam ochotę odpuścić.

******************************GANG18+***************************** -
maja chyba dzs dzien dobroci moj zostal dzis i jutro w domu wysprzatal od 6 rano chalupe .. a jak zeslzam na dol to mnie przytulil i powiedzial z emnie bardzo kochaBiedroneczka83 wrote:hahaha wzruszyłam sie bo mi małż napisał że mnie kocha

Biedroneczka83, Malenq, cati, Asiula86 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH