My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
TESTUJĄCE Z GANGU:Nieukowa wrote:gdzie macie jakis harmonogram testerek?
10.
16.10 - agawera
17.10 - Marnut
18.10 - Maniek
23.10 - Angeika
23.10 - Momo1009
23.10 - Lena83
26.10 - Biedroneczka83
27.10 - Cati
29.10 - Anastazjaaa
30.10 - Choco
30.10 - Blondik
31.10 - Smarta
.
.
11.
11.11 - Anuśka
xx.11 - Kropka_1
xx.11 - Pati Belgia
xx.11 - Czarnula87
.
.
xx.xx - Asiula86
xx.xx - Freja
xx.xx - Cymcia
xx.xx - Johnam
xx.xx - Malinka
xx.xx - Lamama
xx.xx - jeju
xx.xx - Zakochana
xx.xx - Kasica
xx.xx - Asha
xx.xx - Mari
xx.xx - Ania_84 - czekająca na plemniki
xx.xx - Katjaa
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry.
Ja mam dzis wolne - zamieniłam sobie dzien pracujący z sobota bo ja potem nic zalatwic w weekend nie moge bo urzędy pozamykane.
Dziewczyny spadam do gina na szybko zobaczyc czy owu była. Obiecał mnie przyjąć z samego rana. Za kapuche oczywiscie.
Trzymajcie kciuki.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej!
Anastazja, dobrze że czuwasz z tą tabelką
.
Lena - daj znać jak tam Twoja owulacja w tym m-cu
.
Nieukowa - u mnie też mgła. Coś mi się wydaje, że będę szukała Momo na połoninach po omacku
.
Freja - nic dziwnego, że Ci rano wyszedł teścik, bo rano się testów owulacyjnych nie robi
. Pisałyśmy o tym niedawno - hormon LH jest magazynowany przez noc i wydalany z moczem, nie pamiętam która z dziewczyn pisała, że pozytywne testy owu z porannego moczu wyszły jej już w 2dniu cyklu
. Także zobacz sobie po południu/ wieczorem jaki wyjdzie test - ale i tak
ile wlezie, to nie może zaszkodzić
.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Wiem, że rano się nie robi tzn z porannego moczu - ten był już że tak powiem 3 z koleimarnut wrote:Hej!
Anastazja, dobrze że czuwasz z tą tabelką
.
Lena - daj znać jak tam Twoja owulacja w tym m-cu
.
Nieukowa - u mnie też mgła. Coś mi się wydaje, że będę szukała Momo na połoninach po omacku
.
Freja - nic dziwnego, że Ci rano wyszedł teścik, bo rano się testów owulacyjnych nie robi
. Pisałyśmy o tym niedawno - hormon LH jest magazynowany przez noc i wydalany z moczem, nie pamiętam która z dziewczyn pisała, że pozytywne testy owu z porannego moczu wyszły jej już w 2dniu cyklu
. Także zobacz sobie po południu/ wieczorem jaki wyjdzie test - ale i tak
ile wlezie, to nie może zaszkodzić
.
a dziś wieczorem już pewnie będzie po "piku" -
nick nieaktualnyFreja wrote:Wiem, że rano się nie robi tzn z porannego moczu - ten był już że tak powiem 3 z kolei

a dziś wieczorem już pewnie będzie po "piku"
Chyba nie tak szybko, moja rybko
. Pik to nie kwestia minut a godzin. Czasem kilkunastu a czasem kilkudziesięciu
.
Dlatego nie ma większego sensu testowanie kilka razy w ciągu dnia, bo rano zawsze będzie pozytywny wynik a wieczorem np. wcale
.
Skoro wczoraj wieczorem test wyszedł "średnio" to raczej do piku masz trochę czasu.
Data testowania to data spodziewanej @.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 08:17
-
marnut wrote:Chyba nie tak szybko, moja rybko
. Pik to nie kwestia minut a godzin. Czasem kilkunastu a czasem kilkudziesięciu
.
Dlatego nie ma większego sensu testowanie kilka razy w ciągu dnia, bo rano zawsze będzie pozytywny wynik a wieczorem np. wcale
.
Skoro wczoraj wieczorem test wyszedł "średnio" to raczej do piku masz trochę czasu.
Data testowania to data spodziewanej @.
Hm.. co do testów - cena niewielka, ale - zobaczyć dwie kreski - bezcenne - humor mi poprawiło i to wystarczy, a jak wyjdzie wieczorem też to będzie jeszcze lepszy

Co do testowania to jeszcze dopytam czemu mam XX.XX? -
Cześć laseczki

Dopiero Was nadrobilam, bo wczoraj miałam trochę zajęty dzień a Wy nie proznowalyscie.
Wczoraj miałam prenatalne, troszkę sie stresowalam, ale wszystko ok. Niskie prawdopodobieństwo chorób genetycznych
Katja, baw sie dobrze i odpocznij
Lena trzymam kciuki za wizytę
A wszystkim dziewczynom życzę miłego dnia, mimo iż pogoda doopiata
Katjaa, MANIEK lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFreja wrote:Hm.. co do testów - cena niewielka, ale - zobaczyć dwie kreski - bezcenne - humor mi poprawiło i to wystarczy, a jak wyjdzie wieczorem też to będzie jeszcze lepszy

Co do testowania to jeszcze dopytam czemu mam XX.XX?
Myślę, że dziś wieczorem możesz zobaczyć kolejne II kreski
a wtedy kolejne 24-48 godzin Wasze
, a za kolejne 2 tyg jeszcze raz II kreski.
Pewnie nie podałaś daty @
. Wpisz się gdzieś tam w tabelę kiedy testujesz i wykreśl się z dołu
.
Lara - jak dobrze, że wszystko ok z Maluszkiem! -
uff nadrobiłam
Witam nowe kolezanki
Widze dyskusje o szczepieniach były moja Zuza była szczepiona 5w! bez pneumokoków, rota wirusów
Czarnulka kurcze ja tez miałm zapedy do wyjazdu szczególnie jak widziałam jak w rok u Szkocji urządzili sie moi znajomi a drudzy w Liverpoolu hmm nadal nie mowie nie ale chyba nie teraz
Lenka trzymam kciuki z ato aby owu sie potwierdziło:)
Freja super wieści
Katja udanego wypoczynku nad morzem
U mnie mgła okrutna aż ciężko sie rano ejchało do pracy
tym bardziej ze cały czas coś mnie kłuje boli w podbrzuszu
sexu nie było bo padłam na polu chwały i zasnęłam hmm moze dziś choć dziś to juz i tak za póżno pewnie
a no i jestem juz 3 dni po owu jakby kto pytał 
Katjaa lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:
Pewnie nie podałaś daty @
. Wpisz się gdzieś tam w tabelę kiedy testujesz i wykreśl się z dołu
.
/QUOTE]
Przepraszam ze męczę, ale jestem osioł w sprawach forum ;/
gdzie tą date @ się podaje? Gdzie jest ta tabelka?
PS> A wieczorem pewnie też sprawdzę - ale rano nie mogłam wytrzymać
-
nick nieaktualny
-
Spiesze donieść, ze była podwójna owulacja .....
Endo 14.
Jak gin do tego zobaczył wyniki W stwierdził "obyscie nie byli jednym z tych przypadków gdzie nie wiadomo czemu" ....
Nie wiem czy sie cieszyć czy nie ....
marnut, MANIEK, konwalianka lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH