My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No nie mów, tutaj panuje propaganda ladnej pogody a słowa deszcz nikt glośno nie wypowiada więc dopiero od Ciebie sie dowiaduję...marnut wrote:Momo, Ty szykuj kajak w Bieszczady. Jak lunęło dziś wieczorem, tak leje
.
Damy radę
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyTo prawda...pamiętaj, że Twoje zdrowie też jest bardzo ważne...momo1009 wrote:Blondik tak ja piszą dziewczyny.. to wymaga czasu. Pamiętaj, że jakkolwiek by nie było, jesteśmy tu z Tobą i będziemy wspierać na ile potrafimy
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Dobra, to ja się dziewczynki żegnam na 4 dni i uciekam w dzicz
Wrócę o ile nie zejdę gdzieś na szlaku, bo z kondycją ostatnio kiepsko
Pewnie nie będziemy sami w pokoju więc zero mierzenia tempki (zresztą komu by się chciało budzić o 6), zero oglądania śluzu pod światło, zero doszukiwania się objawów... jak mawia Nieukowa "luz w dupie i mokro w pochwie"... tym bardziej, że jak mówi Marnut będzie lało
Trzymajcie się zdrowo i cieplutko! Mam nadzieję, że po powrocie będę mogła sobie poczytać o nowych fasolkach
EDIT
Aha i będę wypatrywać mamutów, bo ponoć o tej porze roku grasują gdzieś na połoninach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 22:04
Blondik, marnut, ara, konwalianka lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnymomo1009 wrote:No nie mów, tutaj panuje propaganda ladnej pogody a słowa deszcz nikt glośno nie wypowiada więc dopiero od Ciebie sie dowiaduję...

Damy radę
Wiesz, do Tarnicy to ja mam jakieś 40km w linii prostej - liczmy na to, że tam jest ładnie
.
Blondik - może Ty jednak nie bierz Donga...Biorąc pod uwagę co się działo z Anuśką i Czarnulą po tym specyfiku, mam poważne podejrzenia, że może Ci się jeszcze pogorszyć
.
Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Dobra, to ja się dziewczynki żegnam na 4 dni i uciekam w dzicz
Wrócę o ile nie zejdę gdzieś na szlaku, bo z kondycją ostatnio kiepsko
Pewnie nie będziemy sami w pokoju więc zero mierzenia tempki (zresztą komu by się chciało budzić o 6), zero oglądania śluzu pod światło, zero doszukiwania się objawów... jak mawia Nieukowa "luz w dupie i mokro w pochwie"... tym bardziej, że jak mówi Marnut będzie lało
Trzymajcie się zdrowo i cieplutko! Mam nadzieję, że po powrocie będę mogła sobie poczytać o nowych fasolkach
EDIT
Aha i będę wypatrywać mamutów, bo ponoć o tej porze roku grasują gdzieś na połoninach
Przyjemności!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oglądam "Kto poślubi mojego syna", ŻENADA !!!!
Idę się chyba jednak wykąpię, zabiorę zwłoki mężowatego z kanapy i pójdę spać.
Poczytałam was i się popłakałam chyba ze 3 razy.
Momo miłego wypoczynku w Bieszczadach. Mąż obiecał że mnie zabierze kiedyś w Bieszczady
Blondik dobry odlot nie jest zły
Pati super że jest dawca
Więcej nie pamiętam. Kolorowych snów.
Pati Belgia lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Choco, masz rację ŻENADA z tym programem. Ale można się bardzo mocno odmóżdżyć

Pati, właśnie - rewelacja, że znalazł się dawca i to w dniu urodzin Twojej mamy
najpiękniejszy prezent, to fakt 
A ja dziewczynki jutro idę do lekarza, z moim AMH, męża nasieniem (częścią badań, czekamy jeszcze na morfologię), no i na monitoring. Jakoś po wynikach mojego męża przestałam się aż tak ekscytować tym monitoringiem. Zeszłam trochę na ziemię i już nie mam aż takich nadziei, jak jeszcze tydzień temu. Ale to nie oznacza, że będzie źle. Bo będzie dobrze, musi być dobrze i kiedyś się uda
Pati Belgia lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0