My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyManiek - i trzeba liczyć, że kolejny burmistrz jest bezdzietny
.
Misia - nie wiem, jak długo jesteś na forum, ale wszystkie jak jeden mąż przechodzimy tu Czas Świra w II połowie cyklu i testujemy już od 3 dnia po owulacji, tylko żadna się nie przyznaje
.
-
nick nieaktualnyDentystę mam 20.10...ale moja dentystka twierdzi, że to znieczulenie nie ma wpływu a nawet jest wskazane, bo stres działa gorzej na płód niż owo znieczulenie...momo1009 wrote:Misia to życzę, żebyś jutro u tego dentysty nie mogła już dostać znieczulenia

Dziękuję jednak mam nadzieję, że nie wmawiam sobie mdłości:) obawiam się, że to przez moje kompulsywne objadanie może mieć wpływ:) ech uwielbiam jeść!!!! -
nick nieaktualnyDzięki Bogu może jednak nie jest ze mną ąż tak źle...ale cały czas w pracy myślę jak to będzie kiedy okaże się, że jestem w ciąży..i łzy naplywają do oczu..autentycznie nie mogę się skupić na pracy...przerażającemarnut wrote:Maniek - i trzeba liczyć, że kolejny burmistrz jest bezdzietny
.
Misia - nie wiem, jak długo jesteś na forum, ale wszystkie jak jeden mąż przechodzimy tu Czas Świra w II połowie cyklu i testujemy już od 3 dnia po owulacji, tylko żadna się nie przyznaje
. -
no albo jego córka już też pracuje bo jest koleżanką ex burmistrza:)marnut wrote:Maniek - i trzeba liczyć, że kolejny burmistrz jest bezdzietny
.
.
ja się nie zgadzam ja nie testuję w tym cyklu:)...
...
...
jeszcze
marnut lubi tę wiadomość
Maniek

-
Misi@ wrote:Dentystę mam 20.10...ale moja dentystka twierdzi, że to znieczulenie nie ma wpływu a nawet jest wskazane, bo stres działa gorzej na płód niż owo znieczulenie...
Dziękuję jednak mam nadzieję, że nie wmawiam sobie mdłości:) obawiam się, że to przez moje kompulsywne objadanie może mieć wpływ:) ech uwielbiam jeść!!!!
Rzeczywiście nie doczytałam, ale z tymi życzeniami na jutro jak z niewykorzystanymi minutami.. przejda na następny okres rozliczeniowy czyli za 5 dni
Swoją drogą bardzo mi się podoba to co mowi Twoja dentystka, ja jestem z tych osób, których stres przez grzebaniem w zębach na pewno byłby niewspółmiernie gorszy od znieczulenia.
Eh, też się obiadam, i to jak. Aż sobie od trzech dni na wykresie zaznaczam "wzrost apetytu". Tyle, że mnie nie mdli, cos moze być na rzeczy
Misi@ lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja nie wiem czy wzrost apetytu, bo to w sumie u mnie normalne, zwłaszcza jak jestem zdenerwowana, jem wszystko co mi się pojawi na horyzoncie...dziś umówiłam się z przyjacielem po pracy i w sumie mieliśmy też zobaczyć się z kolezanką, która nazywa się Szynka..powiedziałam Łukaszowi, że może z Monią się nie spotykajmy dziś bo ją jeszcze przez pomyłkę zjem:p Taka żarłoczna jestem ...o mamo aż się przeraziłam samej siebie ;)Jestem Niebieskim Potworem...momo1009 wrote:Rzeczywiście nie doczytałam, ale z tymi życzeniami na jutro jak z niewykorzystanymi minutami.. przejda na następny okres rozliczeniowy czyli za 5 dni

Swoją drogą bardzo mi się podoba to co mowi Twoja dentystka, ja jestem z tych osób, których stres przez grzebaniem w zębach na pewno byłby niewspółmiernie gorszy od znieczulenia.
Eh, też się obiadam, i to jak. Aż sobie od trzech dni na wykresie zaznaczam "wzrost apetytu". Tyle, że mnie nie mdli, cos moze być na rzeczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 21:31
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMarnut ma rację...to cięzki okres, ale niestety trzeba go przejść ten etap...jesteśmy z TobąBlondik wrote:dziewczyny,mam takie zmienne nastroje,ze sama nie wytrzymuje ze soba...nie wiem,co sie ze mna dzieje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 21:38
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Maniek - bo Ty nie wierzysz, że owulację miałaś, to po co testy
? No, chyba że powołamy się na pomroczność jasną i wtedy będzie można odwołać się od postanowienia Sądu..tfuu..Pani Prawnik i jednak skoczyć do apteki po test na niedzielę
.
jak w tym cyklu nie wydarzy coś spektakularnie innego niż w poprzednich to nie kupie i nie robie testów ..szkoda nerwów.... i nie chce sobie fundować rozpaczy..Maniek

-
nick nieaktualnySłusznie - trzeba sobie zafundować Donga zamiast tegoMANIEK wrote:jak w tym cyklu nie wydarzy coś spektakularnie innego niż w poprzednich to nie kupie i nie robie testów ..szkoda nerwów.... i nie chce sobie fundować rozpaczy..
! I zasilić nasze szlachetne grono dongujących, bo się zaraz wszystkie na fiolet przerzucicie i kto tu zostanie, ja się pytam?!
Blondik - bardzo prawdopodobne, że jest tak jak piszesz. Więc donguj z nami! Kiedy zaczynasz
?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 21:49
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

.