SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek - i trzeba liczyć, że kolejny burmistrz jest bezdzietny :D.

Misia - nie wiem, jak długo jesteś na forum, ale wszystkie jak jeden mąż przechodzimy tu Czas Świra w II połowie cyklu i testujemy już od 3 dnia po owulacji, tylko żadna się nie przyznaje ;).

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Misia to życzę, żebyś jutro u tego dentysty nie mogła już dostać znieczulenia :P
    Dentystę mam 20.10...ale moja dentystka twierdzi, że to znieczulenie nie ma wpływu a nawet jest wskazane, bo stres działa gorzej na płód niż owo znieczulenie...
    Dziękuję jednak mam nadzieję, że nie wmawiam sobie mdłości:) obawiam się, że to przez moje kompulsywne objadanie może mieć wpływ:) ech uwielbiam jeść!!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

Misia - nie wiem, jak długo jesteś na forum, ale wszystkie jak jeden mąż przechodzimy tu Czas Świra w II połowie cyklu i testujemy już od 3 dnia po owulacji, tylko żadna się nie przyznaje ;).
    Dzięki Bogu może jednak nie jest ze mną ąż tak źle...ale cały czas w pracy myślę jak to będzie kiedy okaże się, że jestem w ciąży..i łzy naplywają do oczu..autentycznie nie mogę się skupić na pracy...przerażające

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:

no albo jego córka już też pracuje bo jest koleżanką ex burmistrza:)

ja się nie zgadzam ja nie testuję w tym cyklu:)...
    ...
    ...
    jeszcze

marnut lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Dentystę mam 20.10...ale moja dentystka twierdzi, że to znieczulenie nie ma wpływu a nawet jest wskazane, bo stres działa gorzej na płód niż owo znieczulenie...
    Dziękuję jednak mam nadzieję, że nie wmawiam sobie mdłości:) obawiam się, że to przez moje kompulsywne objadanie może mieć wpływ:) ech uwielbiam jeść!!!!

Rzeczywiście nie doczytałam, ale z tymi życzeniami na jutro jak z niewykorzystanymi minutami.. przejda na następny okres rozliczeniowy czyli za 5 dni :)

Swoją drogą bardzo mi się podoba to co mowi Twoja dentystka, ja jestem z tych osób, których stres przez grzebaniem w zębach na pewno byłby niewspółmiernie gorszy od znieczulenia.

Eh, też się obiadam, i to jak. Aż sobie od trzech dni na wykresie zaznaczam "wzrost apetytu". Tyle, że mnie nie mdli, cos moze być na rzeczy ;)

Misi@ lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek - bo Ty nie wierzysz, że owulację miałaś, to po co testy ;)? No, chyba że powołamy się na pomroczność jasną i wtedy będzie można odwołać się od postanowienia Sądu..tfuu..Pani Prawnik i jednak skoczyć do apteki po test na niedzielę ;).

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Rzeczywiście nie doczytałam, ale z tymi życzeniami na jutro jak z niewykorzystanymi minutami.. przejda na następny okres rozliczeniowy czyli za 5 dni :)

Swoją drogą bardzo mi się podoba to co mowi Twoja dentystka, ja jestem z tych osób, których stres przez grzebaniem w zębach na pewno byłby niewspółmiernie gorszy od znieczulenia.

Eh, też się obiadam, i to jak. Aż sobie od trzech dni na wykresie zaznaczam "wzrost apetytu". Tyle, że mnie nie mdli, cos moze być na rzeczy ;)
    A ja nie wiem czy wzrost apetytu, bo to w sumie u mnie normalne, zwłaszcza jak jestem zdenerwowana, jem wszystko co mi się pojawi na horyzoncie...dziś umówiłam się z przyjacielem po pracy i w sumie mieliśmy też zobaczyć się z kolezanką, która nazywa się Szynka..powiedziałam Łukaszowi, że może z Monią się nie spotykajmy dziś bo ją jeszcze przez pomyłkę zjem:p Taka żarłoczna jestem ...o mamo aż się przeraziłam samej siebie ;)Jestem Niebieskim Potworem...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 21:31

momo1009 lubi tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny,mam takie zmienne nastroje,ze sama nie wytrzymuje ze soba...nie wiem,co sie ze mna dzieje

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marzy mi sie takie dicho;)

https://www.youtube.com/watch?v=WZh_SsulsiQ

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Momo, Ty szykuj kajak w Bieszczady. Jak lunęło dziś wieczorem, tak leje :/.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 21:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    dziewczyny,mam takie zmienne nastroje,ze sama nie wytrzymuje ze soba...nie wiem,co sie ze mna dzieje

Przechodzisz żałobę.
    A hormony pewnie też jeszcze nie uspokoiły się do końca.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    Marnut ma rację...to cięzki okres, ale niestety trzeba go przejść ten etap...jesteśmy z Tobą

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 21:38

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podoba mi się Top Cheff jest dziś o diecie bezglutenowej :)

• Blondik Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paparapappapapapap...ale mnie wzięlo...jak na haju;)

posluchajcie linka z youtube;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 21:39

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Maniek - bo Ty nie wierzysz, że owulację miałaś, to po co testy ;)? No, chyba że powołamy się na pomroczność jasną i wtedy będzie można odwołać się od postanowienia Sądu..tfuu..Pani Prawnik i jednak skoczyć do apteki po test na niedzielę ;).

jak w tym cyklu nie wydarzy coś spektakularnie innego niż w poprzednich to nie kupie i nie robie testów ..szkoda nerwów.... i nie chce sobie fundować rozpaczy..

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik będzie dobrze daj sobie trochę czasu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 21:44

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Blondik Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pozbierac mi sie pomoze jedynie kolejna ciąża

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja Ci tego życzę z całego serca

Misi@, Blondik lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    jak w tym cyklu nie wydarzy coś spektakularnie innego niż w poprzednich to nie kupie i nie robie testów ..szkoda nerwów.... i nie chce sobie fundować rozpaczy..
    Słusznie - trzeba sobie zafundować Donga zamiast tego ;)! I zasilić nasze szlachetne grono dongujących, bo się zaraz wszystkie na fiolet przerzucicie i kto tu zostanie, ja się pytam?!

Blondik - bardzo prawdopodobne, że jest tak jak piszesz. Więc donguj z nami! Kiedy zaczynasz ;)?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 21:49

momo1009 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    Blondik będzie dobrze daj sobie trochę czasu...
    A ja wczoraj kupiłam 10 szt testów ciążowych, tak na przyszłość..z jednej strony nadzieja z drugiej rozsądek...

‹‹ 2530 2531 2532 2533 2534 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ