My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTESTUJĄCE Z GANGU:
10.
16.10 - agawera
17.10 - Marnut
18.10 - Maniek
23.10 - Angeika
23.10 - Momo1009
23.10 - Lena83
26.10 - Biedroneczka83, Freja
27.10 - Cati
29.10 - Anastazjaaa
30.10 - Choco
30.10 - Blondik
31.10 - Smarta
.
.
11.
11.11 - Anuśka
xx.11 - Kropka_1
xx.11 - Pati Belgia
.
.
xx.xx - Asiula86
xx.xx - Cymcia
xx.xx - Johnam
xx.xx - Malinka
xx.xx - Lamama
xx.xx - jeju
xx.xx - Zakochana
xx.xx - Kasica
xx.xx - Asha
xx.xx - Mari
xx.xx - Ania_84 - czekająca na plemniki
xx.xx - Katjaa
xx.xx - Czarnula87Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 10:50
-
nick nieaktualny
-
mój ten gin co byłam przedwczoraj powiedział dac sobie spokój na miesiąc mierzenie można spróbować siknac na test owu i patrzec ewentualnie na śluz i tyle kochać sie z przyjemnością wiec moze Tobie potrzebny taki miesiac na luziesmarta wrote:Ja mam cały czas doła. Na 23 mam wizytę u gina, znowu przypadkowy ale ch. Od jutra biorę lutke, kolejny cykl na straty, nie wiem czy w ogóle mierzyć tempke. Mam ochotę odpuścić.
-
Czarnula ja zawsze im dluzej siedze w domu jak jestem chora tym bardziej czuje sie chora
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wiesz przy moim pco to to sikanie to chyba tylko żeby sobie choc takie 2 kreski pooglądać. Ja to kur... taka jestem że nie potrafię odpuścić. Zawsze mysle ze cos jeszcze moglam zrobic. Ech.Biedroneczka83 wrote:mój ten gin co byłam przedwczoraj powiedział dac sobie spokój na miesiąc mierzenie można spróbować siknac na test owu i patrzec ewentualnie na śluz i tyle kochać sie z przyjemnością wiec moze Tobie potrzebny taki miesiac na luzie

******************************GANG18+***************************** -
Biedra - mierze od wtorku ...
A te po drodze to se od czapy tak wpisalam.
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
dzień doberek laseczki

Ależ sobie dziś pospałam, wiecie o której mnie mój pieseł obudził???? o 8:40 ja cie nie pamiętam kiedy tak długo spałam
AAAA dziś popołudniu jedziemy z małżem za łóżeczkiem, wózkiem itd się rozglądać
więc jestem podekscytowana 
Kochane miłego dzionka życzę
Ania_84, Lena83, Malenq, MANIEK, Katjaa, Asiula86, Blondik lubią tę wiadomość
-
Chyba tak, bo też coś wczoraj było chory, zeżarł jakieś g... i cały dzień nic nie jadł tylko spał, ale dziś już swoje zrobił na trawce i zaraz ożył

Aneczko mi zawsze Vicks pomagał na przeziębienie ten do rozpuszczenia
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Czy Wam tez dzis tak forum muli?
Ania_84 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
A wiecie co od około 2 dni chyba czuję ruchy mojego bejbe, sama nie wiem może mi się wydaje ale wieczorem jak leże to momentami czuję jakbym miała co najmniej rybę w brzuchu
takie niby przelewanie, bulgotanie więc skupiam się teraz codziennie na obserwacji
Ania_84, Malenq lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]