My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeny dziewczyny u Was tez tak zimno?
Ja z kawa pod kocem. TV mi nie odbiera przez pogodę - urok wsi ...
Marnutku - moze sposob jak z moja A kiedys. Jedna tabletka i jeden cukierek czekoladowy ????
Biedroneczka83, Ania_84 lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyBiedroneczka, nie będę miała okazji spróbować Inofolicu
.
Wzięłam jednak Inozytol, bo z tego co przeczytałam to Inofolic to nic innego jak Inozytol + kwas foliowy
. Kwas foliowy mam, bo kupiłam opakowanie chyba 300 sztuk, więc zapas na rok
i nie ma kłopotu.
Natomiast opakowanie Inofolicu (20 sztuk) starcza na 10 dni (przy założeniu, że pije się go 2x dziennie) natomiast Inozytolu - na 22dni (2x dziennie), także wychodzi przeszło dwa razy taniej. -
o widzisz to musze pogadac z ginem a powiedz tobie stwierdzili ze nie pekają? i dali pregnyl???Pati Belgia wrote:Biedroneczka mozna pregnyl bez Clo jak sie ma dominujacy pecherzyk a ja nie mam problemu. Zawsze jakis jest.
-
A tak jeszcze to odkąd obserwuje swoje cykle i to kazdy jest inny.
Teraźniejszy jest cichy. Nic mnie nie bolało na owu a zawsze myslalam ze mi jajniki rozwali.
Ze 3 dni po owu to juz mnie brzuch na dole bolał i cycki dotknąć nie dały.
A teraz zero .... Nic .... No normalnie nie czuje sie jak kobieta ....
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyLena83 wrote:Jeny dziewczyny u Was tez tak zimno?
Ja z kawa pod kocem. TV mi nie odbiera przez pogodę - urok wsi ...
Marnutku - moze sposob jak z moja A kiedys. Jedna tabletka i jeden cukierek czekoladowy ????
Zimno i dość pochmurno, wczoraj lało wieczorem. Zaczynam się zastanawiać czy mi się uda wyjść z Momo na Połoniny, czy też skończy się urżnięciem w trupa "na domkach"
.
A pomysł z czekoladowym cukierkiem nie jest zły, taka mała rekompensata za straty moralne, bo aż mnie ciarki przeszły jak sobie zapach przypomniałam - co dopiero będzie przed połknięciem tego paskudztwa
! Coś dziewczyny pisały, żeby szklanką mleka zapijać, żeby się nie odbijało pół dnia...ja nawet litr wypiję, żeby tylko ten smak o sobie nie przypominał
!
-
Tak, mi gin stwierdzil, ze nie peka mi pecherzyk. Na Marcela na poczatku bralam tylko Clo aby zwiekszyc zajscie w ciaze nawet wlasnie blizniaca ale po paru cyklach gin stwierdzil, ze nie pekaja mi pecherzyki. Dostalam Pregnyl i od razy sie udalo. Teraz prubuje od stycznia bez Clo bo bardzo zle na mnie wplywalo ale gin powiedzial, ze jak sie nie uda w tym cyklu to wznawiamy starania z clo + PregnylBiedroneczka83 wrote:o widzisz to musze pogadac z ginem a powiedz tobie stwierdzili ze nie pekają? i dali pregnyl???
-
Pati - pewnie gdzies pisalas a ja przeoczylam - wybacz
Dlaczego u Was az 11 miesiecy do testowania?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
LaRa wrote:Lena, to moze to ten objaw

Błagam ... Nie nakręcaj machiny urojen
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
hmm to ja chyba sie wybiore do niego zaraz początkiem listopada jakby co umówie sie na monitoring i pogadam o pregnylu bo ja nie wiem ale mam wrażenie właśnie ze one nie pekają
hmm w zeszłym miesiacu usłyszałam ze jest flaczek po pecherzyku i nic wiecej ale nie wiadomo czy on sie poprostu skurczył czy pekł o płynie nic nie mówił a szkoda gadać ja bardzo żałuje ze mój gin nie ma USG w gabinecie NFZ
-
Wlasnie Marnut jak Twoja linea negra?
Moja nadal jest i ma sie swietnie - no co raz ciemniejsza wg W
Pati Belgia wrote:Lenka ja kochana testuje 9 listopada tego roku

Twoj suwaczek mowi cos innego
marnut lubi tę wiadomość
Biedroneczka pogadaj z ginem. Moze niech ci da Pregnyl i sie uda. Mi nie pekaly i pomogl zastrzyk. Licze, ze z tym cyklu sie uda bo nie usmiecha mi sie brac Clo. zwlaszcza, ze teraz musze byc na chodzie ze wzgledu na brata.Biedroneczka83 wrote:hmm to ja chyba sie wybiore do niego zaraz początkiem listopada jakby co umówie sie na monitoring i pogadam o pregnylu bo ja nie wiem ale mam wrażenie właśnie ze one nie pekają
hmm w zeszłym miesiacu usłyszałam ze jest flaczek po pecherzyku i nic wiecej ale nie wiadomo czy on sie poprostu skurczył czy pekł o płynie nic nie mówił a szkoda gadać ja bardzo żałuje ze mój gin nie ma USG w gabinecie NFZ 
-
marnut wrote:Zimno i dość pochmurno, wczoraj lało wieczorem. Zaczynam się zastanawiać czy mi się uda wyjść z Momo na Połoniny, czy też skończy się urżnięciem w trupa "na domkach"
.
A pomysł z czekoladowym cukierkiem nie jest zły, taka mała rekompensata za straty moralne, bo aż mnie ciarki przeszły jak sobie zapach przypomniałam - co dopiero będzie przed połknięciem tego paskudztwa
! Coś dziewczyny pisały, żeby szklanką mleka zapijać, żeby się nie odbijało pół dnia...ja nawet litr wypiję, żeby tylko ten smak o sobie nie przypominał
!
U nas pierwszy snieg w Oslo o.0 ... odziwo Oslo jest na poludniu a my na dalekiej polnocy tu sniegu nie widac narazie tylko poranne przymrozki.
Przychodzi czas do testowania i kazda z nas nawet bol paznokcia mogla by podpisac pod objawy ciazy dlatego ja im mniej ich mam tym spokojniejsza jestem
Marnut !!! przypomnialas mi ze mam czekolade !!! wczoraj kupilam i sie do niej nie dobralam
Truskawki i czekolada mmmmmmm
-
nick nieaktualnyLena83 wrote:Wlasnie Marnut jak Twoja linea negra?
Moja nadal jest i ma sie swietnie - no co raz ciemniejsza wg W
Moja też ma się świetnie, choć nie ciemnieje
. Mówię Ci, w przyszłym miesiącu tydzień po owulacji będziemy czuć kopniaki
albo w ciągu jednej nocy dojdzie nam pół metra w obwodzie brzucha. Jak jechać, to po całości!
Cati - dawaj trochę
! Nie mam w domu nic ze względu na dzieciaki - jakby mogły to niczego innego by nie jadły, więc po prostu nie kupuję. Ja też nie mam żadnych objawów ciążowych (prócz tej linii nieszczęsnej), ale to dlatego, że jutro @
.
Lena83 lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]

hmm ze tez nie pomyślałam na wizycie ostatnio