My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Wpadłam tylko na moment życzyć Wam kolorowych snów
I powiedzieć że seks bez usilnych starań o fasolinda jest przefantastyczny w porywach do przezajefajny
I spadam lulu
Ale mi się nastrój poprawia im mniej myślę o tempkach i dniach płodnych tym mi lepiej
Buziolki kochane i pamiętajcie, żeby mieć "luz w dupie" (jak to mawiała Nieukowa)
konwalianka, Asiula86, Nieukowa, ara lubią tę wiadomość
-
Ooooo - ja pierwsza dzis ???
Dzien dobry
O taaaaaaak Anuśka!!!
Ja sie nie mierze juz - wkurza mnie to i nie widze sensu tego mierzenia.
Lepiej mi psychicznie jak nie mierze. Wyzej dupy nie podskocze.
Ide do pracy dzis a strasznie mi sie nie chce- potrzebny był mi wolny czwartek wiec zamieniłam sobie z sobota. I teraz tak mysle dlaczego ja tak zrobiłam skoro mam jeszcze 7 dni urlopu i 2 opieki ...
Se kuku zrobiłam sama
Milego dzionka :***^**^
Anuśka lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
dzień dobry z rana śpiochy!
u nas mgła masakryczna.. a studnia nadal w użyciu
Miłego sobotniego:D
Lena,, opieke wykorzystaj, bo jak nie to przepadnie, a szkoda by było
może ten dzień nie będzie zły..trzymam kciuki!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 07:37
Lena83 lubi tę wiadomość
-
Witam kochane foremki z rana.
dziewczyny te co sa z poza Polski - jak Wy oplacacie abonament? Od razu powiem, ze nie mam karty visa bo nigdy jej nie potrzebowalam i teraz nie wiem jak mam przedluzyc abonament.
My dzis Marcela do kina zabieramy bo przez ostatnia sytuacje nie mialam za duzo czasu dla dziecka. Potem pojdziemy na jakis obiadek do restauracji i wrocimy troche w ogrodzie porobic bo dzis ma byc u nas 22° -
Pati a przelewu w złotych nie mozesz zrobic?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
No wlasnie nie moge... kurcze, za 7 dni mi sie konczy ten miesiac darmowy. Ostatecznie bedze musiala wyslac siostrzenicy pieniadze zeby m oplacila. ale wolalabym zrobic to sama.Lena83 wrote:Pati a przelewu w złotych nie mozesz zrobic?
-
Pati gdybys potrzebowała pomocy - pisz.
Ja mam jeszcze PayU.
Pati Belgia lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
nick nieaktualny
-
A wogole to zapomnialam Wam,sie kochane pochwalic, ze przyszly wyniki pobrania szpiku i wyniki sa bardzo dobrze. Czyli pierwsza chemia zadzialala tak jak chciala pani profesor wiec nastepna nie musi byc mocniejsza
choco, Malenq, Lena83, Ania_84, konwalianka, Asiula86, LaRa, Blondik, Nieukowa, ara lubią tę wiadomość
-
Hej laseczki
U mnie dzisiaj mokro i ponuro, ale w domku upał
Napaliłam w piecu wczoraj wieczorkiem i jak mi się podłoga nagrzała to do tej pory mam 24 stopnie w domu
Tropiki hi hi 
Lenka ja jednak czasem muszę zmierzyć tempkę bo nie wiem kiedy mam odstawić Donga
-
No to świetniePati Belgia wrote:A wogole to zapomnialam Wam,sie kochane pochwalic, ze przyszly wyniki pobrania szpiku i wyniki sa bardzo dobrze. Czyli pierwsza chemia zadzialala tak jak chciala pani profesor wiec nastepna nie musi byc mocniejsza

Idzie ku lepszemu
A kiedy przeszczep? Wiecie już?
-
ja równiez witam sie z rana
tak sie dzisiaj zastanawiam czy wogóle jest sens mierzyć temperature i uzupełniać wykres skoro tak naprawde nie zabardzo wierzę w to ze przy PCOS zaje w ciąże bez farmakologi:(czy aby nie jest to strata czasu:(
https://www.maluchy.pl/li-69402.png
https://www.maluchy.pl/li-72296.png -
nick nieaktualnyPati Belgia wrote:A wogole to zapomnialam Wam,sie kochane pochwalic, ze przyszly wyniki pobrania szpiku i wyniki sa bardzo dobrze. Czyli pierwsza chemia zadzialala tak jak chciala pani profesor wiec nastepna nie musi byc mocniejsza

Pati rewelacja:) cieszę się razem z Wami:)
-
Cześć dziewczynki. U mnie też szaro, buro i ponuro. Ale mąż zrobił śniadanie do łóżka i od razu dzień lepszy. A wieczorem idziemy do kino na "Bogowie".
Agawera gratulacje
rośnijcie zdrowo.
Pati super wieści
Zgredka podziwiam. Ja swoja prace lubię, ale w sobotę z wlasnej nie przymuszonej woli to raczej bym nie poszła. No chyba żeby mi zapłacili razy dwa
**********************Gang 18+***********************
-
Podczas mierzenie poznasz swój oranizmmała2930 wrote:ja równiez witam sie z rana
tak sie dzisiaj zastanawiam czy wogóle jest sens mierzyć temperature i uzupełniać wykres skoro tak naprawde nie zabardzo wierzę w to ze przy PCOS zaje w ciąże bez farmakologi:(czy aby nie jest to strata czasu:(
Zawsze są jakieś plusy
Malenq lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/url]