My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Masz tak samo jak ja.... Teraz też mam termin @ na 8.11 a testować będę dopiero 11.11. No wolę zobaczyć @ niż tą pier.... jedną krechęMANIEK wrote:A tak serio to tak się boje negatywnego testu ze wole poczekać bo @ mnie mniej wnerwi niż ten test z I kreska

Juz się ostatnio napalilam i kupa była
Więc ja nie naciskam
Ale po cichutku liczę że we wtorek lub środę zobaczymy II wszystkie (bo fotkę wrzucisz)
-
Ale produkujecie dziewczyny

Witam z ranka, u nas pogoda lepsza niz wczoraj bo nie pada, moze pojdziemy z mezem na spacer po poludniu
Pati to super ze chemia zadzialala jak trzeba, wiecie juz kiedy przeszczep? Slyszalam ze trzeba go zrobic szybko, dopoki wyniki sa dobre.
Jesli jestescie wstanie wytzymac bez testoewania, to nie testujcie... ja bylam straszna cpunka jesli chodzi o testy, w szczesliwum cyklu zrobilam 3 z czego po dwoch pierwszych ryczalam jak bobr :ak byly ujemne
-
Pati Belgia wrote:Anusia jeszcze dokładnej daty nie znamy. Sebastian musi najpierw zakończyć kuracje z chemioterapia czyli jeszcze około 2-3 miesięcy. Dopiero wtedy będzie przeszczep.
Trzymam kciuki aby wszystko dobrze się potoczyło!
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
MANIEK wrote:Uff super ze mnie dobrze rozumiecie... Oczywiście ze gdyby się udało to fotka będzie dla was
... Narazie jeszcze spokojnie czekamy. Lecę bo grill czeka 
To udanego grillowania i czekamy spokojnie na dobre wieści
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnycati wrote:
oj grilll, tez bym cos ugrilowala mmmm 
a ja sie dowiedzialam ze olej rzepakowy jest zdrowszy od oliwy ! o.0
ma tyle kwasow omega 3 w 100ml prawie tyle samo co łosoś w 100g. wow
Cati, ale zjedzenie 100g łososia może być przyjemnością, a weź tu sobie wypij 100ml oleju rzepakowego
.
Cicho tu dziś jak diabli, ale może to i dobrze - w końcu dziewczyny wzięły sobie do serca słowa Krokodylicy, która twierdziła, że dzieci się z forum nie biorą i mamy się seksić
.
Moja córa mnie rozbroiła na spacerze dzisiaj. Znalazła kasztana, takiego trochę płaskiego. Położyła na krawężniku, wpatruje się w niego i pyta "Mamo, czy z tego będzie ŚLIMAK?". Popłakałam się ze śmiechu
.
Anuśka, Asiula86, Krokodylica, ara lubią tę wiadomość
-
a jak do usmażysz pysznego łososia na oleju rzepakowym to dopiero bomba

cicho ? ja sie wlasnie ze swoim tak pokłóciłam ze o malo drzwi z futryn nie wylecialy... i mam zamiar spedzic caly dzien w sypialni... bez niego.
-
nick nieaktualnycati wrote:a jak do usmażysz pysznego łososia na oleju rzepakowym to dopiero bomba

cicho ? ja sie wlasnie ze swoim tak pokłóciłam ze o malo drzwi z futryn nie wylecialy... i mam zamiar spedzic caly dzien w sypialni... bez niego.
Wiesz co? O ile znam oleje, to ten rzepakowy pewnie jest i zdrowszy - ale zimnotłoczony, nierafinowany (czy jakoś tak) itd - a takie oleje nie nadają się do smażenia
.
Napisałam "cicho tu" a nie u Ciebie w domu
! A zdradź nam co Ty masz zamiar robić w tej sypialni sama
?
-
cati wrote:
oj grilll, tez bym cos ugrilowala mmmm 
a ja sie dowiedzialam ze olej rzepakowy jest zdrowszy od oliwy ! o.0
ma tyle kwasow omega 3 w 100ml prawie tyle samo co łosoś w 100g. wow
"Wiem co jejm" pewnie oglądąłas bo ostatnio było o olejach
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 14:04
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
marnut wrote:Wiesz co? O ile znam oleje, to ten rzepakowy pewnie jest i zdrowszy - ale zimnotłoczony, nierafinowany (czy jakoś tak) itd - a takie oleje nie nadają się do smażenia
.
Napisałam "cicho tu" a nie u Ciebie w domu
! A zdradź nam co Ty masz zamiar robić w tej sypialni sama
?
Tak jak Lena napisala w Wiem co jem ,
mimo ze olej rafinowany rzepakowy to i tak jednak jest zdrowszy w dalszym ciagu od oliwy a juz na pewno od oleju slonecnzikowego.
A na zimno tloczony to tak do salatek . Zreszto go ciezko dostac wiec...
JA na ogol nie przywiazywalam wiekszej uwagi do oleju , smazy ok nie smierdzi ok to sie nadaje ;P
Oliwe tez mam , i jesli chodzi o smazenie na niej to tylko cos na szybko na chwile bo pozniej juz sie robi feeeeeeeee . -
nick nieaktualnyhttp://biokurier.pl/component/content/article?id=289:olej-ekologiczny-z-czym-to-si-je
A jednak można smażyć na oleju nierafinowanym i zimnotłoczonym - rzepakowym jako jedynym
. Czego się człowiek nie dowie na forum o płodności
.
Ja szlifowałam wiedzę na temat olejów z zupełnie innych względów - moich włosów
. Miałam je tak zniszczone po rozjaśnianiach, że musiałam zacząć je jakoś ratować. Zabiegi z keratyny u fryzjera guzik dawały, prócz drenowania portfela, więc z pomocą przyszedł dr Google
. Od pół roku olejuję włosy właśnie nierafinowanymi zimnotłoczonymi olejami (najczęściej lnianym) i kondycja włosów jest niesamowita!
Olej lniany po łyżeczce dziennie pomaga również jeśli chodzi o kondycję skóry i paznokci, ma mnóstwo Omega3 i działa na śluz (ze względu na podobieństwo cząsteczek do kobiecych estrogenów), ale mi po nim śluz płodny zrobił się wodnisty, więc zrezygnowałam.
Niemniej - ogólnie polecam. -
Ja stosuje wcierkę na włosy
kosztuje 142 zl
skład :
Ekstrakt z Sophora Radix, Sophora Angustifolia oraz Isodon Japonicus - japońskie ziółka;
- Olejek rozmarynowy, który pobudza krążenie krwi oraz segmentacje komórek;
- Ekstrakt z lukrecji.

powiem tak, olejowanie włosow to mega fajna sprawa !
dodatkowo po wysuszeniu daje olejek arganowy na same koncowki . jedna kropelke rozcieram w rekach i przynajmniej koncowki od tego czasu mi sie nie rozdwajają .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 14:29
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Laski - jak nie zjem sama całej czekolady z orzechami okienkowej to oszaleję....
No muszęeęęęęęęęęęę-= nic i nikt tak nie rozumie kobiety w II fazie cyklu.
Jak czekolada.......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 14:28
Nieukowa lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Ciekawe rzeczy piszecie o tym olejowaniu.
Nie mówię o sobie tylko o córce. Co polecacie na przesuszone włosy?
Ona ma mega gęste te kłaczyska. I ja już nie daje rady z odzywkami i maskami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2014, 14:30
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

szok no to rzucam się na olej rzepakowy