My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Blondik wrote:mi najbardziej po głwoie chodzi to, ze wszyscy "wróżyli" mi , że po smierci dziadka zaraz bedę w ciąży (taki zabobon)..no i byłam miesiąc po ...to,co teraz jak zajdę w ciąże...to babcia umrze?
ale schiz
Znowu pojawia się wątek - żeby coś nowego się urodziło stare musi umrzeć, już to parę dni temu na forum przerabiłayśmy - chodziło o teściową i psa ale nie wiem której z Was.
To nie tak!
Chociaż ja też takie rzeczy słyszałam....ale tym nie należy się przejmować -
nie no dziewczyny zeschizuje jak nic.. ...aaaa kopnijcie mnie w dupe ;/
nawet moja kicic przyszla mnie supokoic wskoczylana kolana i mi mruczy
-
masakra ja w takie cuda nie wierzyłam ostatnio usłyszałam a wiesz ponoć dw drugą ciąże łatwej zajść w tym samym miesiącu co w pierwsza hehehe dobry dowcip pomysłam
mój dziadek zmarł w 2005 roku 4 lata pózniej mi sie przyśnił i była Zuza teraz bedzie 9 rocznica 11 listopada ach
Ta moja kumpela zmarła 13 pażdziernika 2012 - pażdziernik to miesiąc poczecia Zuzi i.......mam nadzieje ze @ nie bedzie -
nick nieaktualnyJa też wierzę w sny. Kiedyś jak jeszcze nie planowałam dzieci śniło mi się że siedziałam w mojej mamy w kuchni z małym synkiem na kolanach. Po jakimś czasie zaczęliśmy się starać o dziecko (troszkę nam się zeszło)chcieliśmy córę, ale przypomniał mi się ten sen i powiedziałam mężowi, że będzie syn... no i jest. Jakiś czas temu jak byliśmy pewni, że przy jednym dziecku pozostajemy śniło mi się (zresztą znowu kuchnia mojej mamy), że mam 2 synów, a w tym śnie Filip miał jakieś 6-7 lat a ten drugi miał jakieś pół roku. Póki co wg kalendarza chińskiego, żeby był chłopak muszę poczekać do grudnia
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:to wszystko jest ciezkim tematem i tak naprawde nie zrozumiałym jak wrózba z obrączki
która tez sprawdza sie u mojego małża w rodzinie śmiejemy sie ze ciotka to czarownica -
wiecie co co sie obudze to patrze na termoemtr i mi sie nie chce go tam wkladac
Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:MOna ty masz kosmiczne temp
tylko nie wiem czemu
Arienna - zawiesza obrączkę na włosie długim, i sprawdza nad ręką osoby zainteresowanej. Jeżeli obrączka huśta się jak wahadło to chłopak, jak kręci się w kółko to dziewczyna, a jak się nie rusza to koniec. Po każdym wyniku zdejmuje obrączkę znad ręki i powtarza aż do momentu w którym obrączka przestanie się ruszać. Nie wiem czy napisałam to po polsku :)bo nie umiem wyjaśniać -
mnie nikt nic nie wróżył..za to mojej siostrze kiedyś kobieta wywróżyła wszystko, co jej się spełniło.. począwszy od straty malucha w 6 m-cu ciąży, poprzez narodziny Miłosza do operacji.. właściwie, to jest jeszcze jedna rzecz, sama jestem ciekawa czy sie spełni, bo ona przepowiedziała jej drugie dziecko po 8 latach od pierwszego, choć siostra nie chce więcej dzieci po swoich przejściach..
gdy mnie coś się śni, to często widzę rzeczy, np. oceny na maturze.. widziałam wszystkich (faktycznie takie były, jak się okazało), ale moje były zakryte.. teraz jak śniło mi się dziecko na rękach, to także nie widziałam płci
-
wiecie? zrobiłam wg opisu w necie i tak za pierwszym razem kręciła się w kółko (na dziewczynkę) za drugim razem - pionowo (na chłopca) za trzecim razem się zatrzymała
czyli co, dwójka, najpierw dziewczynka potem chłopaczek?
Blondik lubi tę wiadomość
-
Mona_M wrote:A no właśnie wiem
tylko nie wiem czemu
Arienna - zawiesza obrączkę na włosie długim, i sprawdza nad ręką osoby zainteresowanej. Jeżeli obrączka huśta się jak wahadło to chłopak, jak kręci się w kółko to dziewczyna, a jak się nie rusza to koniec. Po każdym wyniku zdejmuje obrączkę znad ręki i powtarza aż do momentu w którym obrączka przestanie się ruszać. Nie wiem czy napisałam to po polsku :)bo nie umiem wyjaśniać -
nick nieaktualnyArienna wrote:wiecie? zrobiłam wg opisu w necie i tak za pierwszym razem kręciła się w kółko (na dziewczynkę) za drugim razem - pionowo (na chłopca) za trzecim razem się zatrzymała
czyli co, dwójka, najpierw dziewczynka potem chłopaczek?
Arienna lubi tę wiadomość