My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny!
Jak któraś z Was chce coś zmienić w tabeli, to proszę zastosować opcję "kopiuj - wklej" i zmienić, nie mam monopolu na jej obsługę a zaoszczędzicie mi czasu na poszukiwanie. Ale skoro zostałam wywołana do tablicy i się już pofatygowałam - wpisałam Cię, Mona
.
10.
26.10 - Biedroneczka83
26.10 - Freja
27.10 - Cati
29.10 - Anastazjaaa
30.10 - Choco
30.10 - Blondik
31.10 - Smarta
.
.
11.
02.11 - Asiula86
05.11 - Marissith
09.11 - Pati Belgia
11.11 - Anuśka
12.11 - Mona_M
17.11 - Marnut
xx.11 - Maniek
xx.11 - Momo1009
xx.11 - Misi@
.
.
xx.11 - Lena83
xx.11 - Czarnula87
xx.xx - Ania_84 - czekająca na plemniki
xx.xx - Katjaa
Cati - czekamy w takim razie.
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Witajcie dziewczyny!
Jak któraś z Was chce coś zmienić w tabeli, to proszę zastosować opcję "kopiuj - wklej" i zmienić, nie mam monopolu na jej obsługę a zaoszczędzicie mi czasu na poszukiwanie. Ale skoro zostałam wywołana do tablicy i się już pofatygowałam - wpisałam Cię, Mona
.
marnut lubi tę wiadomość
-
ja nie wierze w sny
albo powinno sie je jakos na opak interpretowac
bo mi sie snilo , nawet wam mowilam ze dostalam okresu !!
Oby juz nie przyszedl do mnie !!
Biadronka - ale pamietasz ze wyslalysmy razem z Freją nasze @ rakieta?! wiec na pewno u ciebie tez zielony kropek bedzieWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 10:47
Biedroneczka83, Ania_84, Katjaa lubią tę wiadomość
-
cati wrote:ja nie wierze w sny
albo powinno sie je jakos na opak interpretowac
bo mi sie snilo , nawet wam mowilam ze dostalam okresu !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 10:48
-
no dobra..zrobiłam tą wróżbę..ale skończyłam na 5-tym dziecku, chcecie powiedzieć, ze tyle będę miała? bo niby 1 i 2 - to chłopcy (zgadza się), 3-cie dziewczynka i pozostałe dwa - chłopcy.. więcej nie robie, coby nie krakać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 10:55
Mona_M, Arienna, Nieukowa, Anuśka, marnut, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa sobie nie robię, mi się strasznie ręce trzęsą :)I o ile pierwsze mi wychodzi to przy następnym nie może się zdecydować
Ania - no właśnie tak oglądam wykresy innych dziewczyn i jeszcze nie spotkałam takich temperatur jak mojenic mnie nie boli (dobra usztywniło mi kark, ale to chyba źle spałam), temp. mierzona tradycyjnie jest ok, coś zgłupiał mi ten organizm. Może hormony tak szaleją...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 11:04
-
Arienna wrote:dawaj dziołszka, dawaj zobaczymy na ilu skończysz
może założysz rodzinę zastępczą, albo zostaniesz wychowawca w domu dziecka ( nie polecam ;P )
no dobra, skończyło na 9-tce.. z czego tylko 3-cie i 7-me to dziewczynki, reszta chłopaki.. nie skomentujęArienna, marnut, Blondik lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny kto może niech drukuje, podpisuje i daje znajomym do podpisu.
Zbieramy podpisy między innymi o zmianę ustawy obniżającej wiek szkolny. Nie chcemy żeby 6 latki musiałam rozpoczynać edukację w Polskiej szkole. Chcemy żeby decyzję o wcześniejszym wysłaniu dziecka, pozostawiono rodzicom.
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e30aaf6b85b4.png
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2014, 11:10
-
nick nieaktualnyWitajcie
Cati gratuluje kochana bardzo serdecznie!
Wpadlam sie pozegnac.Mam dosc zycia od owulacji do owulacji,bo moj zwiazek na tym cierpi i ja tez.Co ma być to bedzie.Nie chce sie juz nakrecac,odstawian infolic i wracam do normalnego zycia, sprzed staran.
Choc co do wrozby mi wychodzi 3
Czas pokaze.
Bede o Was pamietac i wierze,ze kazdej sie w koncu uda!Powodzenia :*Katjaa, Krokodylica, konwalianka, marnut, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Ja sobie nie robię, mi się strasznie ręce trzęsą :)I o ile pierwsze mi wychodzi to przy następnym nie może się zdecydować
Ania - no właśnie tak oglądam wykresy innych dziewczyn i jeszcze nie spotkałam takich temperatur jak mojenic mnie nie boli (dobra usztywniło mi kark, ale to chyba źle spałam), temp. mierzona tradycyjnie jest ok, coś zgłupiał mi ten organizm. Może hormony tak szaleją...
-
Dokładnie, tak jak pisze Ania - może warto podejść do lekarza i zrobić sobie prócz bety CRP o morfologię - bo może to być jakaś wewnętrzna infekcja - o którą po poronieniu łatwo, ja dostałam antybiotyk, więc gorączki nie miałam...
-
nick nieaktualny
-
Freja wrote:Dokładnie, tak jak pisze Ania - może warto podejść do lekarza i zrobić sobie prócz bety CRP o morfologię - bo może to być jakaś wewnętrzna infekcja - o którą po poronieniu łatwo, ja dostałam antybiotyk, więc gorączki nie miałam...
wiesz lepiej sprawdzic zebys pozniej nie musiala czegos dodatkowo leczyc ;/