My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Bedziemy sie wspierać na porodówceFreja wrote:Wiedziałam !!!
Jupi!!! Ale nam się tą rakietą dobrze leciało
chyba bardziej się jeszcze cieszę z Twojego testu niż z mojego - ale checa tak we trzy prawie rónocześnie
z Cati Super gratuluję
Freja lubi tę wiadomość
-
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
karolinka1992 wrote:Rozumiem , a czy możliwe że owulacja była w 33dc.?
Wszystko jest możliwe .. ale tego na 100% nie wiedzą "nawet najstarsi górole".
A jak wielokrotnie mówiono "jedynym 100%-wym potwierdzeniem owulacji jest ciąża"
Poza tym natura to nie matma tu nie ma 2+2=4 ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 07:50
Ania_84 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:Lenka a co ty za 66 dni masz co kochana???
2 cykle na bank bez starań Biedra
.
Muszę oddychnąć to raz.. bo zeświruję.Zaplanowałam tyle na najbliższe dwa miesiace, że hoo.... Tzn wyjazdy
Porobić badania to dwa... bo może ja tu niepotrzebnie się wysilam a coś jednak jest przeszkodą. I tak pomyślałam - szczególnie bo mojej ostatniej dziwnej miesiaczce, że może nam się udaje "na chwilę" zważywszy na moją temperaturę...
Po trzecie poczytałam, rozmawiałam wczoraj z psycholożką moją zaprzyjażnioną z warsztatów dla kobie, które organizuje i jakieś inne podejście mam
No właśnie MArnut - zaczekaj za mną chwilę

marnut lubi tę wiadomość
czesc,
Lenka, ale wiesz.. testować nie musisz, ale bzykanko nie zaszkodzi:) zmiana podejścia, jak najbardziej się przyda
Ana, ja miałam identycznie.. tak po 10 cyklach miałam takie wątpliwości,jak 90% z Was, że może mi nie pisane dziecko (w moim przypadku kolejne), że może mamy mieć taki model rodziny, ale mąż wtedy kategorycznie zaprzeczył - powiedział, że model rodziny będzie taki,jak my chcemy a nie los.. że jak nie w ten sposób, to jest milion innych i skorzystamy, jeśli będzie potrzeba
Ja też bym Dronka czekała do świąt.. w tej ciąży powiedzieliśmy teściom w 12 t i szczerze..powiedziałabym nawet później, gdyby nie wesele, na którym już było widać brzuch (teraz szybciej mi go wywaliło)
miłego dnia!
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja rodzince powiedziałam po usg I trymestru, tym genetycznym chyba to był właśnie 12t, powiedziałabym później, tylko małż nalegał.......
był czas, że ja już się zaczynałam godzić z myślą, że zostaniemy sami, wtedy małż stawiał mnie do pionu........
dzisiaj ja będę lepić pierogi......a co!!!!!!!!hehehhe dyniowe z twarogiem, a'la "ruskie"......
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
ja sie boje ze włąsnie mi wywali brzuch bo ma takie wzdecia ze szok przy Zuzi szybko było widac wiec teraz pewnie tez tak bedziekonwalianka wrote:czesc,
Lenka, ale wiesz.. testować nie musisz, ale bzykanko nie zaszkodzi:) zmiana podejścia, jak najbardziej się przyda
Ana, ja miałam identycznie.. tak po 10 cyklach miałam takie wątpliwości,jak 90% z Was, że może mi nie pisane dziecko (w moim przypadku kolejne), że może mamy mieć taki model rodziny, ale mąż wtedy kategorycznie zaprzeczył - powiedział, że model rodziny będzie taki,jak my chcemy a nie los.. że jak nie w ten sposób, to jest milion innych i skorzystamy, jeśli będzie potrzeba
Ja też bym Dronka czekała do świąt.. w tej ciąży powiedzieliśmy teściom w 12 t i szczerze..powiedziałabym nawet później, gdyby nie wesele, na którym już było widać brzuch (teraz szybciej mi go wywaliło)
miłego dnia! -
konwalianka wrote:czesc,
!
No dla przyjemnosci oczywiscie nie zaszkodzi
Szczerze tęskniłam za tym bez głosu z tyłu "to niepłodne, oszczezaj plemniki- to płodne bierz się do roboty, leż spokojnie po" i bleee blee bleeee
.
Jutro idę sobie zrobić badanka w ramach dbania o siebie.
Zrobię sobie krew, mocz, cukier i tarczycę bo coś zmęczona jestem ostatnioo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 08:19
Lena83 wrote:Wszystko jest możliwe .. ale tego na 100% nie wiedzą "nawet najstarsi górole".
A jak wielokrotnie mówiono "jedynym 100%-wym potwierdzeniem owulacji jest ciąża"
Poza tym natura to nie matma tu nie ma 2+2=4 ...
powiem ci ze i w matmie 2+2 =4
jest przypadek ze wychodzi 5
dowiedzialam sie tego na studiach :p
Lena83, Asiula86 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

[/link]