My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Freja wrote:Wiedziałam !!!
Jupi!!! Ale nam się tą rakietą dobrze leciałochyba bardziej się jeszcze cieszę z Twojego testu niż z mojego - ale checa tak we trzy prawie rónocześnie
z Cati Super gratuluję
Freja lubi tę wiadomość
-
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
karolinka1992 wrote:Rozumiem , a czy możliwe że owulacja była w 33dc.?
Wszystko jest możliwe .. ale tego na 100% nie wiedzą "nawet najstarsi górole".
A jak wielokrotnie mówiono "jedynym 100%-wym potwierdzeniem owulacji jest ciąża"
Poza tym natura to nie matma tu nie ma 2+2=4 ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 07:50
Ania_84 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Biedroneczka83 wrote:Lenka a co ty za 66 dni masz co kochana???
2 cykle na bank bez starań Biedra.
Muszę oddychnąć to raz.. bo zeświruję.Zaplanowałam tyle na najbliższe dwa miesiace, że hoo.... Tzn wyjazdy
Porobić badania to dwa... bo może ja tu niepotrzebnie się wysilam a coś jednak jest przeszkodą. I tak pomyślałam - szczególnie bo mojej ostatniej dziwnej miesiaczce, że może nam się udaje "na chwilę" zważywszy na moją temperaturę...
Po trzecie poczytałam, rozmawiałam wczoraj z psycholożką moją zaprzyjażnioną z warsztatów dla kobie, które organizuje i jakieś inne podejście mamMoże kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
No właśnie MArnut - zaczekaj za mną chwilę
marnut lubi tę wiadomość
czesc,
Lenka, ale wiesz.. testować nie musisz, ale bzykanko nie zaszkodzi:) zmiana podejścia, jak najbardziej się przyda
Ana, ja miałam identycznie.. tak po 10 cyklach miałam takie wątpliwości,jak 90% z Was, że może mi nie pisane dziecko (w moim przypadku kolejne), że może mamy mieć taki model rodziny, ale mąż wtedy kategorycznie zaprzeczył - powiedział, że model rodziny będzie taki,jak my chcemy a nie los.. że jak nie w ten sposób, to jest milion innych i skorzystamy, jeśli będzie potrzeba
Ja też bym Dronka czekała do świąt.. w tej ciąży powiedzieliśmy teściom w 12 t i szczerze..powiedziałabym nawet później, gdyby nie wesele, na którym już było widać brzuch (teraz szybciej mi go wywaliło)
miłego dnia!
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja rodzince powiedziałam po usg I trymestru, tym genetycznym chyba to był właśnie 12t, powiedziałabym później, tylko małż nalegał.......
był czas, że ja już się zaczynałam godzić z myślą, że zostaniemy sami, wtedy małż stawiał mnie do pionu........
dzisiaj ja będę lepić pierogi......a co!!!!!!!!hehehhe dyniowe z twarogiem, a'la "ruskie"......Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:czesc,
Lenka, ale wiesz.. testować nie musisz, ale bzykanko nie zaszkodzi:) zmiana podejścia, jak najbardziej się przyda
Ana, ja miałam identycznie.. tak po 10 cyklach miałam takie wątpliwości,jak 90% z Was, że może mi nie pisane dziecko (w moim przypadku kolejne), że może mamy mieć taki model rodziny, ale mąż wtedy kategorycznie zaprzeczył - powiedział, że model rodziny będzie taki,jak my chcemy a nie los.. że jak nie w ten sposób, to jest milion innych i skorzystamy, jeśli będzie potrzeba
Ja też bym Dronka czekała do świąt.. w tej ciąży powiedzieliśmy teściom w 12 t i szczerze..powiedziałabym nawet później, gdyby nie wesele, na którym już było widać brzuch (teraz szybciej mi go wywaliło)
miłego dnia! -
konwalianka wrote:czesc,
!
No dla przyjemnosci oczywiscie nie zaszkodzi
Szczerze tęskniłam za tym bez głosu z tyłu "to niepłodne, oszczezaj plemniki- to płodne bierz się do roboty, leż spokojnie po" i bleee blee bleeee.
Jutro idę sobie zrobić badanka w ramach dbania o siebie.
Zrobię sobie krew, mocz, cukier i tarczycę bo coś zmęczona jestem ostatnioo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 08:19
Lena83 wrote:Wszystko jest możliwe .. ale tego na 100% nie wiedzą "nawet najstarsi górole".
A jak wielokrotnie mówiono "jedynym 100%-wym potwierdzeniem owulacji jest ciąża"
Poza tym natura to nie matma tu nie ma 2+2=4 ...
powiem ci ze i w matmie 2+2 =4
jest przypadek ze wychodzi 5dowiedzialam sie tego na studiach :p
Lena83, Asiula86 lubią tę wiadomość