My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Misi@ wrote:No właśnie troche mi to nie pasuje, dalej jest napisane, że wspomaga impotencji mężczyzn, wiec może trzeba się nim natrzeć? Jak myślicie?
piszą też, że uwalnia od oporów psychicznych także pełna dowolność, myślęPati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:O, przepraszam, to działka rozmarynu
.
o nienienie! pietrucha!
o rozmarynie to był tylko link do kolejnego artykułu
pacz jak to w oryginale wygląda:
http://www.mowimyjak.pl/styl-zycia/sex/rosliny-milosci-pietruszka-jakie-ma-dzialanie-co-warto-o-niej-wiedziec,28_60661.html
-
nick nieaktualnyara wrote:o nienienie! pietrucha!
o rozmarynie to był tylko link do kolejnego artykułu
pacz jak to w oryginale wygląda:
http://www.mowimyjak.pl/styl-zycia/sex/rosliny-milosci-pietruszka-jakie-ma-dzialanie-co-warto-o-niej-wiedziec,28_60661.html. Thx!
ara lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Kciuka już nacisnęłam, więc działa
. Ale ja mam teraz owulację z lewego jajnika
. No i raczej nie mam 2 pęcherzyków dominujących. A Ty się widzę rozkręcasz
. Na bliźniaki się czaisz, przyznaj się
!
dzięki nie puszczaj nawet jakby Cie torturowali. No mój lewy jakiś taki leniwy pęcherzyki są ale małe...a czy nie masz dwóch pęcherzyków to tego nie wiesz.....chyba że wiesz bo widziałaś na usg???
Nie nie nie ja już mówiłam ja jestem skromna dziewczyna mi jeden zdrowy bobas za jednym razem jak najbardziej wystarczy.
Kroko...ośmiałam się powiedziałam to mojemu mężowi to się udławił ze śmiechu i mówi że faceci poprostu są praktyczni....
sokojnej nocy konwalia dla Ciebie i dzieciaczków:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 21:25
Krokodylica lubi tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:dzięki nie puszczaj nawet jakby Cie torturowali. No mój lewy jakiś taki leniwy pęcherzyki są ale małe...a czy nie masz dwóch pęcherzyków to tego nie wiesz.....chyba że wiesz bo widziałaś na usg???
Nie nie nie ja już mówiłam ja jestem skromna dziewczyna mi jeden zdrowy bobas za jednym razem jak najbardziej wystarczy.
Kroko...ośmiałam się powiedziałam to mojemu mężowi to się udławił ze śmiechu i mówi że faceci poprostu są praktyczni....
sokojnej nocy konwalia dla Ciebie i dzieciaczków:).
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:E, daj spokój, nawet jakbym wyhodowała i 12, to jeśli chmury gradowe będą wisiały nad moim małżeństwem każdorazowo przy dniach płodnych, to Wy już wszystkie zdążycie urodzić, wychować i 18tki wyporawić swoim pociechom, a ja tu dalej będę kwitła
.
ja mykam już, bo to był ciężki poniedziałek...Maniek