X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    papa ide sie kapac :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry wieczór Kochane! :*
    Kotka witaj spowrotem :*
    Biedra, Freja gratuluję! :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2014, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    A co ten Twój mąż takie fochy sadzi...
    Cóż, pewnie też bym fochnęła, jakby mnie ktoś tak bez owijania w bawełnę podsumował ;D. Cóż poradzić, że gość odwala najbardziej idiotyczne i irytujące numery, kiedy ja właśnie mam najlepszy czas na <3? Chyba trzeba się zaopatrzyć w dobry wibrator i pogonić darmozjada z domu :D. Maniek, Ty prawnik jesteś, sprawy rozwodowe i alimentacyjne prowadzisz ;)?

Blondik - wychodząc z tego założenia (że już 2 jest) powinnam skasować konto :) i więcej tu nie zaglądać. Kto wie, czy się tak nie skończy.

• cati Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Co Ty, Cati? Nie wiem kto wytrzyma do Świąt nic nie mówiąc :). U mnie jedyna szansa na to, żebym trzymała język za zębami, to zrobienie testu w Wigilię przed wieczerzą :D.
    To nie kwestia mojej cierpliowsci :D tylko raczej tego ze wczesniej nie bede widziala rodziny , a przez tel to zadne przekazywanie dobrych nowin... jak nie widzisz ich min :P

ok teraz to juz serio ide spac ;D

Blondik lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kotka, a ty juz wrocilas z podrozy poslubnej? ;)

Na mnie pietruszka podzialalaby jako repelent a nie afrodyzjak :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 22:41

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 27 października 2014, 22:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Ale wiesz, ten "długi mięsisty korzeń osiągający do 80cm długości" to może aż w gardle łaskotać ;)...

A moze biala rzodkiew lepsza?
    daikon.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2014, 22:47

marissith, ara lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 06:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam znowu mgła i zimno, a ja mam gile po kolana...efekty pracy w przedszkolu ;/buziaki, milego dnia

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)

Ja już w pracy- jak sie da to przyjezdzam wczesnie żeby mieć więcej popołudnia dla siebie ;)

Dziewczyny to nie jest tak, że jak się ma jedno czy więcej dzieci to nieudane starania nie bolą... Albo tak, że jak się już dzieci ma to następne chce się inaczej albo mniej... To tak samo.
    Ja zostałam mamą w wieku 20-stu lat. Wydaje mi się, że to było wieki temu i ja tez byłam inną osobą na przykład. Dla mnie też teraz byłoby wszystko inne i nowe i jak pierwszy raz. A nawet jak jest mała przerwa pomiędzy dzieciakami to przecież każde chce się tak samo, każda ciąża jest inna, każde dziecko jest inne....

Ach i jeszcze wizyta u gina w czwartek nieaktualna- Pani rejestratorka zadzwoniła wczoraj, że doktorowi coś wypadło i nie bedzie przyjmował w ten dzień. Przepisała mnie na za tydzień. No ale chce do tego Dr Housa więc poczekam ;)

No i takie odczucie mi się właczyło kiedy W mówi o dziecku coś (np "Nasze dziecko to będzie tak czy siak..."; "Jak urodzi nam sie bobas to wtedy to czy siamto") a mówi naprawdę często to od razu mnie kłuje coś w serduchu, dławi w gardle i z tyłu coś mówi "Przecież my nie będziemy mieć żadnego bobasa".

Idę kawkę sobie zrobić- ledwo na oczęta widzę.... Ale perspektywa wyścia o 14:15 jest pocieszająca :)

Blondik lubi tę wiadomość

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, będziecie mieć! ja własnie kończe kawkę

moja temperatura chyba wariuje z powodu kataru...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 06:35

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bl;ondik to takie odczucie i ja na nie nic nie poradzę. Chociaż wolałabym go nie miec bo podobno przyciągamy to o czym często myślimy ...

Ale bym się śmiałą gdyby ta temperatura nie była z powodu kataru... ;)

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski,

Lenka u mnie jest odwrotnie, ja mówię jak juz dzidzia się urodzi to.... A mój mąż mnie bastuje, kochanie najpierw trzeba ja zrobić ;)

Co do tych "drugich" dzieci, to przyznam szczerze ze za każdym razem jak mi się nie udaje, myślę sobie jak to dobrze ze mam młodego.
    I choć bardzo chce drugie dziecko świadomość że mam tiago sprawia że lepiej przyjmuje niepowodzenie

Blondik, pamiętam prace w szkole tydzen chora dwa zdrowa, tydzien chora.... Kuruj się skarbie

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry! Ja tez dzis gripeksa musialam lykac. Znów nas rozkłada nie możemy sie szczepić przeciw grypie bo ciągle jesteśmy chorzy...
    Miłego dnia:)

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    zasikałam jeszcze 25 wczoraj wieczorem i dziś rano wszystkie są na PLUS!!!!!!!!
    heheheheh
    małż sie popłakał ze szczęscia

zaraz jade do Zawiercia wróce pewnie gdzie za 3-4 h

na bell nie moge sie odnaleść wole być tu z Wami :)

marnut, Ania_84, Anastazjaaa, Freja, konwalianka, Mona_M, ara, LaRa, MANIEK, Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedra buuuuuuuuuuu linka wczoraj dostałaś do ciężarówek z GANGU +18......
    jeszcze raz GRATULACJE:)

Dzień dobry:)

Wysłany: 28 października 2014, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    To nie kwestia mojej cierpliowsci :D tylko raczej tego ze wczesniej nie bede widziala rodziny , a przez tel to zadne przekazywanie dobrych nowin... jak nie widzisz ich min :P

ok teraz to juz serio ide spac ;D
    my własnie palnujemy powiedzić w świeta chyba ze mi brzuch wywali hehe z Zuzą w 12 tyg juz gacie ciążowe musiałm miec teraz łaże w legginsach wiec luz hehehe
    moje cycki chyba ekspoloduja hehehehe

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 28 października 2014, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenqa zaraz go poszukam bo zasnełąm przed 20 chyba :P

Malenq lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    A moze biala rzodkiew lepsza?
    daikon.jpg

Cóż, tak pewnie wyglądałaby większość mężczyzn, gdyby kazać im utrzeć rzodkiew na sałatkę...

Lena - zgadzam się, że na kolejne dziecko czeka się tak samo jak na poprzednie.

Anastazja - ja też tak mam, że porażkę w postaci jednej kreski znoszę łatwiej, bo 2 w domu. Ale wystarczy popatrzeć co przeżywała Biedronka czy Lena, żeby wiedzieć że ta świadomość nie zawsze pomaga skutecznie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 07:28

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2014, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedra:
    https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/gang-18,4447,95.html

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 :-D gratulacje B-)

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Freja Autorytet

Wysłany: 28 października 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    Dzień dobry :)
    zasikałam jeszcze 25 wczoraj wieczorem i dziś rano wszystkie są na PLUS!!!!!!!!
    heheheheh
    małż sie popłakał ze szczęscia

zaraz jade do Zawiercia wróce pewnie gdzie za 3-4 h

na bell nie moge sie odnaleść wole być tu z Wami :)
    Wiedziałam !!!
    Jupi!!! Ale nam się tą rakietą dobrze leciało ;) chyba bardziej się jeszcze cieszę z Twojego testu niż z mojego - ale checa tak we trzy prawie rónocześnie :) z Cati Super gratuluję

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
‹‹ 2718 2719 2720 2721 2722 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ