My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Pamiętacie jak Wam opowiadałam o dziewczynie, która wracała po L-4 po poronieniu do pracy?
Ja się szykuje do rozmowy z nią, przezywam jak ją pocieszyć bo pocieszenia nie ma a ta mi wypaliła "że dobrze się stało i ona się cieszy"??
No to mi była obwieścić własnie, że jest w ciązy znowu....
Ale też z tej nie jest zadowolona....
Nie ma sprawiedliwości na świecie.......
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnya+b+c = 0 /+a
2a+b+c = a /+b
2a+2b+c = a+b /+c
2a+2b+2c = a+b+c
(wyciągamy 2 przed nawias)
2(a+b+c)= a+b+c /:(a+b+c)
2=1
Dać dzieciakom i powiedzieć, że nie wyjdą na dwór póki nie znajdą błędu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 09:26
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć i czołem
Lena - a no nie ma sprawiedliwości. A tej dziewczyny to ja nie rozumiem, skoro nie chce nie może się zabezpieczyć?
A co do mężów - Biedronko zazdroszczę reakcji, mój nie wierzył na początku, potem był taki troskliwy (ehhhh)....a teraz sprowadza mnie na ziemię ja mówię, że jak będzie córka to jej nakupię lalek Barbie, a on mówi żebym się nie nastawiała.... -
Witam się i ja. Gratuluję nowym zafasolkowanym!!!!!
U mnie na razie spokój.Wrócilam do pracy po urlopie,ciężko mi się wstaje rano,mam problem,żeby wysiedzieć 8h w pracy.Muli mnie,chociaż na szczęscie trochę mdłości mnie opuściły.Jutro mam wizytę u gin i mam nadzieję,że już mi powie cos konkretniejszego.
Pozdrawiam Miłego dnia
-
konwalianka wrote:czesc,
Ana, ja miałam identycznie.. tak po 10 cyklach miałam takie wątpliwości,jak 90% z Was, że może mi nie pisane dziecko (w moim przypadku kolejne), że może mamy mieć taki model rodziny, ale mąż wtedy kategorycznie zaprzeczył - powiedział, że model rodziny będzie taki,jak my chcemy a nie los.. że jak nie w ten sposób, to jest milion innych i skorzystamy, jeśli będzie potrzeba
miłego dnia!
otototo ja już mam też takie myśli...ale obiecałam sobie że jeszcze ten cykl powalczę jak lwica a potem to daje spokój bo już zwariować można.. monitorig żel inofolic dobre myśli i seks...zapomniałam o czymś??
EDIT:
no jeszcze dongWiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2014, 09:45
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
Maniek
-
Maniek
Chyba nie...
Trzymam kciuki :*
A byliście gruntownie badani?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Idę coś kupi ć do jedzenia - ale co????
Hmmm?Ania_84 lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
konwalianka wrote:
Ana, ja miałam identycznie.. tak po 10 cyklach miałam takie wątpliwości,jak 90% z Was, że może mi nie pisane dziecko (w moim przypadku kolejne), że może mamy mieć taki model rodziny, ale mąż wtedy kategorycznie zaprzeczył - powiedział, że model rodziny będzie taki,jak my chcemy a nie los.. że jak nie w ten sposób, to jest milion innych i skorzystamy, jeśli będzie potrzeba -
nick nieaktualny
-
Z SERII MIESIACZKA NA WESOŁO
Menstruacja, miesiączka, okres - rodzaj wilkołactwa występujący u wszystkich osobników płci żeńskiej. Regularnie, co miesiąc dotknięta tą przypadłością kobieta zmienia się w krwiożerczą bestię.
Zakażenie
Ta straszna przypadłość dotyka kobiety zazwyczaj od 13 do 50 roku życia. Nie wiadomo w jaki sposób ten rodzaj likantropii się przenosi. Udowodnione jednak zostało, że pogryzienie przez kobietę nie skutkuje zarażeniem. Prawdopodobnie choroba przenoszona genetycznie ? świadczy o tym fakt, że nie wykryto przypadku menstruacji u osobników z chromosomami XY.
Objawy
Najczęstsze objawy menstruacji to:
krwawienie z miejsc intymnych;
mania prześladowcza;
wahania nastroju;
chęć pozabijania wszystkich w promieniu trzech kilometrów;
Zapobieganie
Nie da się zapobiec atakowi miesiączki. Często stosuje się magiczne amulety, takie jak podpaski, by ograniczyć szkody spowodowane przez menstruację.U mężczyzn występuje strach przed brakiem miesiączki u partnerki, gdyż jest to oznaką przyszłych kłopotów finansowych oraz ograniczenia wolności.Wykręcanie się miesiączką podczas lekcji wf-u jest wypróbowanym sposobem na otrzymanie zwolnienia z ćwiczeń, gdyż nauczyciele boją się o zdrowie innych uczniów, narażonych na gniew dotkniętej menstruacją. Czasem dochodzi do nadużyć, gdy 70% dziewczyn twierdzi, że ma te dni. Zjawisko takie nazywane jest okresem zbiorowym.
Najsłynniejsza miesiączka w historii miała ją księżna węgierska Elżbieta Batory. Okres trwał od sierpnia 1560 do sierpnia 1614. Objawiał się ogólną nieżyczliwością dla ludzi, obcinaniem zbuntowanym chłopom nosów i uszu, skłonnością do rozsiewania plotek poprzez rozpłatanie ucha i pożeraniem męskich serc.
Anastazjaaa, Koniara lubią tę wiadomość
Czarnula87 wrote:w niedzielę ostatni dzien promocji byl :]
-
marnut wrote:a+b+c = 0 /+a
2a+b+c = a /+b
2a+2b+c = a+b /+c
2a+2b+2c = a+b+c
(wyciągamy 2 przed nawias)
2(a+b+c)= a+b+c /:(a+b+c)
2=1
Dać dzieciakom i powiedzieć, że nie wyjdą na dwór póki nie znajdą błędu.
mogłabym rozwiązywać je dla przyjemności
-
MANIEK wrote:otototo ja już mam też takie myśli...ale obiecałam sobie że jeszcze ten cykl powalczę jak lwica a potem to daje spokój bo już zwariować można.. monitorig żel inofolic dobre myśli i seks...zapomniałam o czymś??
EDIT:
no jeszcze dong
zapomniałaś o korzeniu pietruchy!MANIEK lubi tę wiadomość