X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut - chyba Cie rozumiem. Tylko mi sie pokielbasilo jak to wszystko zaczelam brac czyli Castagnusy, witaminy, kwasy, żelaza itd....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Marnut - chyba Cie rozumiem. Tylko mi sie pokielbasilo jak to wszystko zaczelam brac czyli Castagnusy, witaminy, kwasy, żelaza itd....
    Ot, dobroczynne działanie suplementacji...zaczynam wierzyć w spisek farmaceutyczny :/.

Lena83 lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nadal bez kompa i systemu - wzielam sie za wyprawki dla ciężarnych z terminem na listopad- zrobiłam wszystkie siedem.
    Jakis urodzaj w listopadzie - no i znowu mi sie jakos nieswojo zrobiło :(
    Chyba dlatego ze uswiadomilam sobie ze wasnie w tym miesiącu zaszłam w ostatnia ciaze.

Mysle co zrobic do jedzenia na 1 listopada bo rodzinka na kawe i kolacje wpadnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 13:19

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • ara Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut jak mogłaś zapomnieć o korzeniu pietruchy?! :P

marnut lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa dziewczyny starsznie mi sie chce pierogow z serem :P i polane smietana :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    U mamy wszystko ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nieukowa, Arienna, ara, LaRa, Lena83, Misi@, cati, Katjaa, Freja, marnut, Anastazjaaa, Asiula86 lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• ara Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedra same dobre wieści dziś zapodajesz :D extraaaa!

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brrrry...
    Ja dziś jestem bekaniowo-mdłościowe zombie.
    nie mam siły czytać was wnikliwie, nie mówiąc już o wypisywaniu wyników mw robocie.. chyba już wylądowałam na hematologii na stałe, a tu same nudy i rutyna, do tego duży zapieprz. Wolałam wirować siuśki albo plemniki :(

Tak czytam ostatnie posty Ary i Anii i jak połączyłam sobie pietruszkę, pierogi z serem i śmietanę to myślałam że mi się cofnie :P

Arienko może jakaś zmiana klimatu? Krótki wyskok na długi weekend przed 11 listopada gdzieś w jakieś fajne miejsce we dwoje? Może oczyści atmosferę i tchnie w was nowe siły? :)

DOBRZE ŻE JUTRO PIĄTEK...
    po weekendzie chcę szefom powiedzieć o moim stanie odmiennym. Ale będą wkurzeni >:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 13:42

Arienna, Ania_84 lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Brrrry...
    Ja dziś jestem bekaniowo-mdłościowe zombie.
    nie mam siły czytać was wnikliwie, nie mówiąc już o wypisywaniu wyników mw robocie.. chyba już wylądowałam na hematologii na stałe, a tu same nudy i rutyna, do tego duży zapieprz. Wolałam wirować siuśki albo plemniki :(

Tak czytam ostatnie posty Ary i Anii i jak połączyłam sobie pietruszkę, pierogi z serem i śmietanę to myślałam że mi się cofnie :P

Arienko może jakaś zmiana klimatu? Krótki wyskok na długi weekend przed 11 listopada gdzieś w jakieś fajne miejsce we dwoje? Może oczyści atmosferę i tchnie w was nowe siły? :)

po weekendzie chcę szefom powiedzieć o moim stanie odmiennym. Ale będą wkurzeni >:D
    ja powiem chyba 12 hehehe bo wtedy wezme L4 od gina

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Brrrry...

ja bym powiedziała przed...do pon im przejdzie:)

Nieukowa lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut no to może masz tą owulke i plamisz????

ja nic nie czuje i jakoś nie mam więcej śluzu....nie kumam mam teraz taki wodnisty ale rozciągliwy widziałam u siebie tylko raz i to jeden dzień...a może sobie siknij testa owu???

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:

w sumie niezły pomysł, trzeba przeliczyć kasę i może się uda :)

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna - Groupon polecam do szukania wyjazdów ;)

Arienna lubi tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

Katjaa lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Rok temu odkryłam fryzjera, który rozumie moje włosy i świetnie tnie i co ...chciałam się umówić do niej i okazało się, że jest w ciąży ;(
    Pewnie nie powinnam się smutać, ale znów bedę musiała szukać i eksperymentować. Ona była idealnym fryzjerem...

Czarnulka współczuje, mój mąż w zeszłym roku złożył mi życzenia imieninowe w nocy jak mu to wypomniałam, bo już nie wytrzymałam!!!!

A najgorsze było to, że byliśmy wówczas u moich rodziców i cała rodzina mi składała życzenia i świętowała!!! Ale mi ciśnienie podskoczyła. On jest kochany, ale o takich rzeczach nie myśli. Nie pamięta nawet o ur rodziców i brata, wiec mu przypomnienia w tel ustawiłam.

Obiecałam sobie, że w tym roku mu nie wyprawie imienin, ale ja chyba tak nie potrafię.;(

• LaRa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@, ja w tym roku nawet swoich urodzin nie wyprawie - bo poprostu nie mam kasy, a i swiety spokoj miec bede :)
    ja jestem zawzieta, wiec jak ktos nie pamieta, to ja tez nie! ot taka małpa ze mnie :P

czesc wgl :)

zabieg psiaka przeniesiony na jutro, i kolejny dzien stresu przede mna :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 14:30

cati lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    hej laski ja wczoraj tez miałam zły dzień, zwierzyłam się mojemu że mam ostatnio takiego dola że na nic nie mam siły, ja głupia liczyłam na odrobinę czułości a tu otrzymałam mega awanturę że nic nie robię, że o siebie nie dbam, że nie szukam efektywnie pracy, że brakuje nam kasy, że w domu bałagan a ja się użalam nad sobą zamiast próbować coś zmienić i na koniec że mu zjebałam popołudnie jak zwykle i że on ma dość i albo znajdę pracę i coś ze sobą zrobię albo on przestanie bywać w domu bo go wkurwiam nieróbstwem i jak mi jest źle to zawsze mogę się rozwieźć.......... i raz na zawsze odechciało mi się wsparcia i powierzania swoich uczuć innym..........

Szok! Tulę :*

• Freja Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    ale ok trza to jakoś naprawić i rzeczywiście póki ja nie zacznę normalnie funkcjonować i w związku będzie źle

Tak tu masz świętą rację ;) kobieta zawsze jest dobrym duchem każdego domowego ogniska :)

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
  • cati Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj.... Ariennka - tulle :( :*

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Freja Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, dotrwałam do końca dnia, jutro wolne!
    W poniedziałek na powtórkę bety, pewnie przez święta nie będę mieć czasu na forum więc jakby co to do poniedziałku :)

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
‹‹ 2745 2746 2747 2748 2749 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obiektywny ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet odwiedzających portal OvuFriend. W końcu to one wiedzą najlepiej czego potrzebują i co sprawia, że aplikacja spełnia ich wymagania. Na tej podstawie specjalnie dla Was zrobiliśmy obiektywny ranking najlepszych na rynku aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ