Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut - chyba Cie rozumiem. Tylko mi sie pokielbasilo jak to wszystko zaczelam brac czyli Castagnusy, witaminy, kwasy, żelaza itd....

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena83 wrote:
    Marnut - chyba Cie rozumiem. Tylko mi sie pokielbasilo jak to wszystko zaczelam brac czyli Castagnusy, witaminy, kwasy, żelaza itd....
    Ot, dobroczynne działanie suplementacji...zaczynam wierzyć w spisek farmaceutyczny :/.

Lena83 lubi tę wiadomość

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nadal bez kompa i systemu - wzielam sie za wyprawki dla ciężarnych z terminem na listopad- zrobiłam wszystkie siedem.
    Jakis urodzaj w listopadzie - no i znowu mi sie jakos nieswojo zrobiło :(
    Chyba dlatego ze uswiadomilam sobie ze wasnie w tym miesiącu zaszłam w ostatnia ciaze.

Mysle co zrobic do jedzenia na 1 listopada bo rodzinka na kawe i kolacje wpadnie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 13:19

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • ara Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut jak mogłaś zapomnieć o korzeniu pietruchy?! :P

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa dziewczyny starsznie mi sie chce pierogow z serem :P i polane smietana :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    U mamy wszystko ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ale sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nieukowa, Arienna, ara, LaRa, Lena83, nick nieaktualny, cati, nick nieaktualny, Freja, nick nieaktualny, Anastazjaaa, Asiula86 lubią tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• ara Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biedra same dobre wieści dziś zapodajesz :D extraaaa!

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brrrry...
    Ja dziś jestem bekaniowo-mdłościowe zombie.
    nie mam siły czytać was wnikliwie, nie mówiąc już o wypisywaniu wyników mw robocie.. chyba już wylądowałam na hematologii na stałe, a tu same nudy i rutyna, do tego duży zapieprz. Wolałam wirować siuśki albo plemniki :(

Tak czytam ostatnie posty Ary i Anii i jak połączyłam sobie pietruszkę, pierogi z serem i śmietanę to myślałam że mi się cofnie :P

Arienko może jakaś zmiana klimatu? Krótki wyskok na długi weekend przed 11 listopada gdzieś w jakieś fajne miejsce we dwoje? Może oczyści atmosferę i tchnie w was nowe siły? :)

DOBRZE ŻE JUTRO PIĄTEK...
    po weekendzie chcę szefom powiedzieć o moim stanie odmiennym. Ale będą wkurzeni >:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 13:42

Arienna, Ania_84 lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Brrrry...
    Ja dziś jestem bekaniowo-mdłościowe zombie.
    nie mam siły czytać was wnikliwie, nie mówiąc już o wypisywaniu wyników mw robocie.. chyba już wylądowałam na hematologii na stałe, a tu same nudy i rutyna, do tego duży zapieprz. Wolałam wirować siuśki albo plemniki :(

Tak czytam ostatnie posty Ary i Anii i jak połączyłam sobie pietruszkę, pierogi z serem i śmietanę to myślałam że mi się cofnie :P

Arienko może jakaś zmiana klimatu? Krótki wyskok na długi weekend przed 11 listopada gdzieś w jakieś fajne miejsce we dwoje? Może oczyści atmosferę i tchnie w was nowe siły? :)

po weekendzie chcę szefom powiedzieć o moim stanie odmiennym. Ale będą wkurzeni >:D
    ja powiem chyba 12 hehehe bo wtedy wezme L4 od gina

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Brrrry...

ja bym powiedziała przed...do pon im przejdzie:)

Nieukowa lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut no to może masz tą owulke i plamisz????

ja nic nie czuje i jakoś nie mam więcej śluzu....nie kumam mam teraz taki wodnisty ale rozciągliwy widziałam u siebie tylko raz i to jeden dzień...a może sobie siknij testa owu???

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:

w sumie niezły pomysł, trzeba przeliczyć kasę i może się uda :)

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna - Groupon polecam do szukania wyjazdów ;)

Arienna lubi tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry!
    Rok temu odkryłam fryzjera, który rozumie moje włosy i świetnie tnie i co ...chciałam się umówić do niej i okazało się, że jest w ciąży ;(
    Pewnie nie powinnam się smutać, ale znów bedę musiała szukać i eksperymentować. Ona była idealnym fryzjerem...

Czarnulka współczuje, mój mąż w zeszłym roku złożył mi życzenia imieninowe w nocy jak mu to wypomniałam, bo już nie wytrzymałam!!!!

A najgorsze było to, że byliśmy wówczas u moich rodziców i cała rodzina mi składała życzenia i świętowała!!! Ale mi ciśnienie podskoczyła. On jest kochany, ale o takich rzeczach nie myśli. Nie pamięta nawet o ur rodziców i brata, wiec mu przypomnienia w tel ustawiłam.

Obiecałam sobie, że w tym roku mu nie wyprawie imienin, ale ja chyba tak nie potrafię.;(

• LaRa Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@, ja w tym roku nawet swoich urodzin nie wyprawie - bo poprostu nie mam kasy, a i swiety spokoj miec bede :)
    ja jestem zawzieta, wiec jak ktos nie pamieta, to ja tez nie! ot taka małpa ze mnie :P

czesc wgl :)

zabieg psiaka przeniesiony na jutro, i kolejny dzien stresu przede mna :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 14:30

cati lubi tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Krokodylica Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    hej laski ja wczoraj tez miałam zły dzień, zwierzyłam się mojemu że mam ostatnio takiego dola że na nic nie mam siły, ja głupia liczyłam na odrobinę czułości a tu otrzymałam mega awanturę że nic nie robię, że o siebie nie dbam, że nie szukam efektywnie pracy, że brakuje nam kasy, że w domu bałagan a ja się użalam nad sobą zamiast próbować coś zmienić i na koniec że mu zjebałam popołudnie jak zwykle i że on ma dość i albo znajdę pracę i coś ze sobą zrobię albo on przestanie bywać w domu bo go wkurwiam nieróbstwem i jak mi jest źle to zawsze mogę się rozwieźć.......... i raz na zawsze odechciało mi się wsparcia i powierzania swoich uczuć innym..........

Szok! Tulę :*

• Freja Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    ale ok trza to jakoś naprawić i rzeczywiście póki ja nie zacznę normalnie funkcjonować i w związku będzie źle

Tak tu masz świętą rację ;) kobieta zawsze jest dobrym duchem każdego domowego ogniska :)

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
  • cati Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj.... Ariennka - tulle :( :*

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Freja Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane, dotrwałam do końca dnia, jutro wolne!
    W poniedziałek na powtórkę bety, pewnie przez święta nie będę mieć czasu na forum więc jakby co to do poniedziałku :)

Freja, młoda 13, młody 4,młodszy 0, aniołek Olga 03.08.2014 (16tydz.)
    860ix1hpwm73xj5b.png

PL KRK
‹‹ 2745 2746 2747 2748 2749 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ