My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak czytam ostatnie posty Ary i Anii i jak połączyłam sobie pietruszkę, pierogi z serem i śmietanę to myślałam że mi się cofnie
hehe wcale sie nie dziwei..
a ja i tak ciagle mam rzed oczami nalesniki z serem lub pierogi -
nick nieaktualny
-
Witam
Mialam dzisiaj wizyte. Balam sie bardzo bo balam sie ze moje calonocne harce na weselu i ogromne zmeczenie zaszkoddzily.
Wszystko super. Dzieciatko zyje i ma sie dobrze, przylozylo raczke do buzi i moglismy paluszki widziec a potem sie odwrocilo i pokazalo sliczny kregoslup. Zapytalam lekarki czy widzic plec i jak nie widzi dokladnie to neich nei mowi bo ja nie chce takiego "moze". Przejechala usg i mowi, ze widac bardzo dokladnie i ze dziewczynki to z tego nie bedzie
. Moj maz mowi, ze widzial juz zanim ona mi to powiedzia.
Ginka powiedziala , ze mam spory brzuch jak na 15tc. Wiec jej sie pytam czy moze to nie blizniaki a ona, ze wlasnie specjalnie szukala ale ze nie.
Misi@, Lena83, konwalianka, LaRa, Blondik, beszka, marissith, ara, Asiula86, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyewa81 wrote:Właśnie wcinam kluchy na parze z masłem i cukrem pudrem. Mam pełną gębę od kluchy
. Oczywiście kluchy są kupione w kauflandzie, ale są dobre i smakują jak domowe
Smacznego!
Tak mnie głowa boli, że ledwo żyje to chyba migrena nawet oczami ruszac nie mogę ;p
Byłam dziś w Rossmanie i patrze o tu ocet jabłkowy za 6,99 czyli 50 % taniej...no to kupiłam i teraz próbuje to wypić -
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Witam
Mialam dzisiaj wizyte. Balam sie bardzo bo balam sie ze moje calonocne harce na weselu i ogromne zmeczenie zaszkoddzily.
Wszystko super. Dzieciatko zyje i ma sie dobrze, przylozylo raczke do buzi i moglismy paluszki widziec a potem sie odwrocilo i pokazalo sliczny kregoslup. Zapytalam lekarki czy widzic plec i jak nie widzi dokladnie to neich nei mowi bo ja nie chce takiego "moze". Przejechala usg i mowi, ze widac bardzo dokladnie i ze dziewczynki to z tego nie bedzie
Ginka powiedziala , ze mam spory brzuch jak na 15tc. Wiec jej sie pytam czy moze to nie blizniaki a ona, ze wlasnie specjalnie szukala ale ze nie.
Oby tak dalej...rośnijcie zdrowo -
O hejka, a wiec wredna @ jednak przylazla,
Arienna, oj bardzo dobrze rozumiem co czujesz, tez musze zaganiac meza do lozka, my 6,5roku po slubie, ale jakos tak nie tak jest, chce malucha dla corci aby nie byla sama w przyszlosci. Moj M. nie pali, nie pije, nie bije....ale jakos nie tak jest.....a wiec w 100% rozumiem co odczuwasz. Po ciazy przytylam jeszcze 12kg wiec chyba to go ode mnie odstrasza, chociaz mowi ze tak nie jest....przed ciaza 58kg i wiecznie silowania bieganie itp. 18,8% tluszczu, teraz troszke inaczej wygladam, ale kurcze on tez zadnym Bradem Pitem nie jest!!!!
-
Koniara wrote:O hejka, a wiec wredna @ jednak przylazla,
Arienna, oj bardzo dobrze rozumiem co czujesz, tez musze zaganiac meza do lozka, my 6,5roku po slubie, ale jakos tak nie tak jest, chce malucha dla corci aby nie byla sama w przyszlosci. Moj M. nie pali, nie pije, nie bije....ale jakos nie tak jest.....a wiec w 100% rozumiem co odczuwasz. Po ciazy przytylam jeszcze 12kg wiec chyba to go ode mnie odstrasza, chociaz mowi ze tak nie jest....przed ciaza 58kg i wiecznie silowania bieganie itp. 18,8% tluszczu, teraz troszke inaczej wygladam, ale kurcze on tez zadnym Bradem Pitem nie jest!!!!
Odstarsza facetów to biadolenie kobiet "Gruba jestem, nie podobam Ci się już" itd itp...
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
PsotkaKotka wrote:Witam
duzy brzuszek to wygodnie dla malenstwa przynajmniej sie ma gdzie rozgoscic
hihi rośnijcie zdrowo
niech mnie ktos kopnie w tylek... bo chate musze posprzatac, zrobic pozny obiad dla mojego M... aaaaaaaaaaa tak mi sie nic nie chceale musze !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 16:11
-
Ja zaznaczałam.
Plamienie to plamienie.
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyMisi@ wrote:hmm brzmi smakowicie
Smacznego!
Tak mnie głowa boli, że ledwo żyje to chyba migrena nawet oczami ruszac nie mogę ;p
Byłam dziś w Rossmanie i patrze o tu ocet jabłkowy za 6,99 czyli 50 % taniej...no to kupiłam i teraz próbuje to wypić
Dziękujęteż mnie łeb napieprzał, ale już mi przeszło. Chcesz pić sam ocet jabłkowy? W jakim celu ma Ci to pomóc?Nie zniszczysz żołądka przez to?
-
Heh - rozwala mnie ten detektor ciaży
marnut lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyara wrote:marnut jak mogłaś zapomnieć o korzeniu pietruchy?!
MANIEK wrote:ja bym powiedziała przed...do pon im przejdzie:).
A co do plamienia - w takim razie owuluję odkąd mi się okres skończył. Nieustająco.
ara, MANIEK lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:A co do plamienia - w takim razie owuluję odkąd mi się okres skończył
. Nieustająco.
Heh!!!!!!!!
No no ! PRzy takiej owulacji to będą piecioraczki.......
Mówie Ci to te ziółka i suplementy.
chyba nie biore juz tego.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 16:41
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.