X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja postanowiłam męża pocieszyć idziemy na mecz koszykówki jutro i potem na miacho poimprezować...trzeba ten stres gdzieś porzucić.

Krokodylica, cati lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wcinam kluchy na parze z masłem i cukrem pudrem. Mam pełną gębę od kluchy :P . Oczywiście kluchy są kupione w kauflandzie, ale są dobre i smakują jak domowe :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czytam ostatnie posty Ary i Anii i jak połączyłam sobie pietruszkę, pierogi z serem i śmietanę to myślałam że mi się cofnie :P

hehe wcale sie nie dziwei..

a ja i tak ciagle mam rzed oczami nalesniki z serem lub pierogi :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok laski, żegnam się do jutra papa :*

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    ok laski, żegnam się do jutra papa :*
    Trzymaj się ;)

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Mialam dzisiaj wizyte. Balam sie bardzo bo balam sie ze moje calonocne harce na weselu i ogromne zmeczenie zaszkoddzily.
    Wszystko super :D. Dzieciatko zyje i ma sie dobrze, przylozylo raczke do buzi i moglismy paluszki widziec a potem sie odwrocilo i pokazalo sliczny kregoslup. Zapytalam lekarki czy widzic plec i jak nie widzi dokladnie to neich nei mowi bo ja nie chce takiego "moze". Przejechala usg i mowi, ze widac bardzo dokladnie i ze dziewczynki to z tego nie bedzie ;). Moj maz mowi, ze widzial juz zanim ona mi to powiedzia.

Ginka powiedziala , ze mam spory brzuch jak na 15tc. Wiec jej sie pytam czy moze to nie blizniaki a ona, ze wlasnie specjalnie szukala ale ze nie ;).

Misi@, Lena83, konwalianka, LaRa, Blondik, beszka, marissith, ara, Asiula86, Asiula86 lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa81 wrote:
    Właśnie wcinam kluchy na parze z masłem i cukrem pudrem. Mam pełną gębę od kluchy :P . Oczywiście kluchy są kupione w kauflandzie, ale są dobre i smakują jak domowe :)
    hmm brzmi smakowicie :)
    Smacznego!

Tak mnie głowa boli, że ledwo żyje to chyba migrena nawet oczami ruszac nie mogę ;p

Byłam dziś w Rossmanie i patrze o tu ocet jabłkowy za 6,99 czyli 50 % taniej...no to kupiłam i teraz próbuje to wypić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Mialam dzisiaj wizyte. Balam sie bardzo bo balam sie ze moje calonocne harce na weselu i ogromne zmeczenie zaszkoddzily.
    Wszystko super :D. Dzieciatko zyje i ma sie dobrze, przylozylo raczke do buzi i moglismy paluszki widziec a potem sie odwrocilo i pokazalo sliczny kregoslup. Zapytalam lekarki czy widzic plec i jak nie widzi dokladnie to neich nei mowi bo ja nie chce takiego "moze". Przejechala usg i mowi, ze widac bardzo dokladnie i ze dziewczynki to z tego nie bedzie ;). Moj maz mowi, ze widzial juz zanim ona mi to powiedzia.

Ginka powiedziala , ze mam spory brzuch jak na 15tc. Wiec jej sie pytam czy moze to nie blizniaki a ona, ze wlasnie specjalnie szukala ale ze nie ;).

Oby tak dalej...rośnijcie zdrowo :)

• Koniara Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O hejka, a wiec wredna @ jednak przylazla,
    Arienna, oj bardzo dobrze rozumiem co czujesz ;-), tez musze zaganiac meza do lozka, my 6,5roku po slubie, ale jakos tak nie tak jest, chce malucha dla corci aby nie byla sama w przyszlosci. Moj M. nie pali, nie pije, nie bije....ale jakos nie tak jest.....a wiec w 100% rozumiem co odczuwasz. Po ciazy przytylam jeszcze 12kg wiec chyba to go ode mnie odstrasza, chociaz mowi ze tak nie jest....przed ciaza 58kg i wiecznie silowania bieganie itp. 18,8% tluszczu, teraz troszke inaczej wygladam, ale kurcze on tez zadnym Bradem Pitem nie jest!!!!

relge6ydai4cgrta.png
    2nn3yx8d861m2vqn.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniara wrote:
    O hejka, a wiec wredna @ jednak przylazla,
    Arienna, oj bardzo dobrze rozumiem co czujesz ;-), tez musze zaganiac meza do lozka, my 6,5roku po slubie, ale jakos tak nie tak jest, chce malucha dla corci aby nie byla sama w przyszlosci. Moj M. nie pali, nie pije, nie bije....ale jakos nie tak jest.....a wiec w 100% rozumiem co odczuwasz. Po ciazy przytylam jeszcze 12kg wiec chyba to go ode mnie odstrasza, chociaz mowi ze tak nie jest....przed ciaza 58kg i wiecznie silowania bieganie itp. 18,8% tluszczu, teraz troszke inaczej wygladam, ale kurcze on tez zadnym Bradem Pitem nie jest!!!!

Odstarsza facetów to biadolenie kobiet "Gruba jestem, nie podobam Ci się już" itd itp...

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • cati Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:

:D duzy brzuszek to wygodnie dla malenstwa przynajmniej sie ma gdzie rozgoscic :D hihi rośnijcie zdrowo :)

niech mnie ktos kopnie w tylek... bo chate musze posprzatac, zrobic pozny obiad dla mojego M... aaaaaaaaaaa tak mi sie nic nie chce :/ ale musze !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 16:11

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam czy jednorazowe plamieniema mała plamka wielkosci paznokcia - zaznaczac na wykresie?

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaznaczałam.
    Plamienie to plamienie.

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    hmm brzmi smakowicie :)
    Smacznego!

Tak mnie głowa boli, że ledwo żyje to chyba migrena nawet oczami ruszac nie mogę ;p

Byłam dziś w Rossmanie i patrze o tu ocet jabłkowy za 6,99 czyli 50 % taniej...no to kupiłam i teraz próbuje to wypić :)

Dziękuję :) też mnie łeb napieprzał, ale już mi przeszło. Chcesz pić sam ocet jabłkowy? W jakim celu ma Ci to pomóc?Nie zniszczysz żołądka przez to? :)

• Blondik Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za plamienie dostałam 2 pkt;)

po co pije się ocett?

Lena83, Misi@, konwalianka, cati lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh - rozwala mnie ten detektor ciaży :D

marnut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    marnut jak mogłaś zapomnieć o korzeniu pietruchy?! :P
    Jak już ustalimy komu i gdzie włożyć, to może zacznę stosować :D
    MANIEK wrote:
    ja bym powiedziała przed...do pon im przejdzie:)
    I tak im po mistrzowsku spier**lić weekend :D.
    A co do plamienia - w takim razie owuluję odkąd mi się okres skończył :/. Nieustająco.

ara, MANIEK lubią tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jajniki mnie bola, oby to byla @ bo zaczynam juz sie bac i swiruje

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    A co do plamienia - w takim razie owuluję odkąd mi się okres skończył :/. Nieustająco.

Heh!!!!!!!!
    No no ! PRzy takiej owulacji to będą piecioraczki.......

Mówie Ci to te ziółka i suplementy.

chyba nie biore juz tego.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 16:41

• Blondik Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, a jak Twoje dziwne plamienie? bylas w koncu u lekarza?

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
‹‹ 2746 2747 2748 2749 2750 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ