SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja postanowiłam męża pocieszyć idziemy na mecz koszykówki jutro i potem na miacho poimprezować...trzeba ten stres gdzieś porzucić.

Krokodylica, cati lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie wcinam kluchy na parze z masłem i cukrem pudrem. Mam pełną gębę od kluchy :P . Oczywiście kluchy są kupione w kauflandzie, ale są dobre i smakują jak domowe :)

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czytam ostatnie posty Ary i Anii i jak połączyłam sobie pietruszkę, pierogi z serem i śmietanę to myślałam że mi się cofnie :P

hehe wcale sie nie dziwei..

a ja i tak ciagle mam rzed oczami nalesniki z serem lub pierogi :D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok laski, żegnam się do jutra papa :*

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    ok laski, żegnam się do jutra papa :*
    Trzymaj się ;)

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Mialam dzisiaj wizyte. Balam sie bardzo bo balam sie ze moje calonocne harce na weselu i ogromne zmeczenie zaszkoddzily.
    Wszystko super :D. Dzieciatko zyje i ma sie dobrze, przylozylo raczke do buzi i moglismy paluszki widziec a potem sie odwrocilo i pokazalo sliczny kregoslup. Zapytalam lekarki czy widzic plec i jak nie widzi dokladnie to neich nei mowi bo ja nie chce takiego "moze". Przejechala usg i mowi, ze widac bardzo dokladnie i ze dziewczynki to z tego nie bedzie ;). Moj maz mowi, ze widzial juz zanim ona mi to powiedzia.

Ginka powiedziala , ze mam spory brzuch jak na 15tc. Wiec jej sie pytam czy moze to nie blizniaki a ona, ze wlasnie specjalnie szukala ale ze nie ;).

Misi@, Lena83, konwalianka, LaRa, Blondik, beszka, marissith, ara, Asiula86, Asiula86 lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewa81 wrote:
    Właśnie wcinam kluchy na parze z masłem i cukrem pudrem. Mam pełną gębę od kluchy :P . Oczywiście kluchy są kupione w kauflandzie, ale są dobre i smakują jak domowe :)
    hmm brzmi smakowicie :)
    Smacznego!

Tak mnie głowa boli, że ledwo żyje to chyba migrena nawet oczami ruszac nie mogę ;p

Byłam dziś w Rossmanie i patrze o tu ocet jabłkowy za 6,99 czyli 50 % taniej...no to kupiłam i teraz próbuje to wypić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:
    Mialam dzisiaj wizyte. Balam sie bardzo bo balam sie ze moje calonocne harce na weselu i ogromne zmeczenie zaszkoddzily.
    Wszystko super :D. Dzieciatko zyje i ma sie dobrze, przylozylo raczke do buzi i moglismy paluszki widziec a potem sie odwrocilo i pokazalo sliczny kregoslup. Zapytalam lekarki czy widzic plec i jak nie widzi dokladnie to neich nei mowi bo ja nie chce takiego "moze". Przejechala usg i mowi, ze widac bardzo dokladnie i ze dziewczynki to z tego nie bedzie ;). Moj maz mowi, ze widzial juz zanim ona mi to powiedzia.

Ginka powiedziala , ze mam spory brzuch jak na 15tc. Wiec jej sie pytam czy moze to nie blizniaki a ona, ze wlasnie specjalnie szukala ale ze nie ;).

Oby tak dalej...rośnijcie zdrowo :)

• Koniara Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O hejka, a wiec wredna @ jednak przylazla,
    Arienna, oj bardzo dobrze rozumiem co czujesz ;-), tez musze zaganiac meza do lozka, my 6,5roku po slubie, ale jakos tak nie tak jest, chce malucha dla corci aby nie byla sama w przyszlosci. Moj M. nie pali, nie pije, nie bije....ale jakos nie tak jest.....a wiec w 100% rozumiem co odczuwasz. Po ciazy przytylam jeszcze 12kg wiec chyba to go ode mnie odstrasza, chociaz mowi ze tak nie jest....przed ciaza 58kg i wiecznie silowania bieganie itp. 18,8% tluszczu, teraz troszke inaczej wygladam, ale kurcze on tez zadnym Bradem Pitem nie jest!!!!

relge6ydai4cgrta.png
    2nn3yx8d861m2vqn.png
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koniara wrote:
    O hejka, a wiec wredna @ jednak przylazla,
    Arienna, oj bardzo dobrze rozumiem co czujesz ;-), tez musze zaganiac meza do lozka, my 6,5roku po slubie, ale jakos tak nie tak jest, chce malucha dla corci aby nie byla sama w przyszlosci. Moj M. nie pali, nie pije, nie bije....ale jakos nie tak jest.....a wiec w 100% rozumiem co odczuwasz. Po ciazy przytylam jeszcze 12kg wiec chyba to go ode mnie odstrasza, chociaz mowi ze tak nie jest....przed ciaza 58kg i wiecznie silowania bieganie itp. 18,8% tluszczu, teraz troszke inaczej wygladam, ale kurcze on tez zadnym Bradem Pitem nie jest!!!!

Odstarsza facetów to biadolenie kobiet "Gruba jestem, nie podobam Ci się już" itd itp...

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • cati Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PsotkaKotka wrote:

:D duzy brzuszek to wygodnie dla malenstwa przynajmniej sie ma gdzie rozgoscic :D hihi rośnijcie zdrowo :)

niech mnie ktos kopnie w tylek... bo chate musze posprzatac, zrobic pozny obiad dla mojego M... aaaaaaaaaaa tak mi sie nic nie chce :/ ale musze !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 16:11

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam czy jednorazowe plamieniema mała plamka wielkosci paznokcia - zaznaczac na wykresie?

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaznaczałam.
    Plamienie to plamienie.

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    hmm brzmi smakowicie :)
    Smacznego!

Tak mnie głowa boli, że ledwo żyje to chyba migrena nawet oczami ruszac nie mogę ;p

Byłam dziś w Rossmanie i patrze o tu ocet jabłkowy za 6,99 czyli 50 % taniej...no to kupiłam i teraz próbuje to wypić :)

Dziękuję :) też mnie łeb napieprzał, ale już mi przeszło. Chcesz pić sam ocet jabłkowy? W jakim celu ma Ci to pomóc?Nie zniszczysz żołądka przez to? :)

• Blondik Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    za plamienie dostałam 2 pkt;)

po co pije się ocett?

Lena83, Misi@, konwalianka, cati lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh - rozwala mnie ten detektor ciaży :D

marnut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 30 października 2014, 16:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    marnut jak mogłaś zapomnieć o korzeniu pietruchy?! :P
    Jak już ustalimy komu i gdzie włożyć, to może zacznę stosować :D
    MANIEK wrote:
    ja bym powiedziała przed...do pon im przejdzie:)
    I tak im po mistrzowsku spier**lić weekend :D.
    A co do plamienia - w takim razie owuluję odkąd mi się okres skończył :/. Nieustająco.

ara, MANIEK lubią tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jajniki mnie bola, oby to byla @ bo zaczynam juz sie bac i swiruje

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Lena83 Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    A co do plamienia - w takim razie owuluję odkąd mi się okres skończył :/. Nieustająco.

Heh!!!!!!!!
    No no ! PRzy takiej owulacji to będą piecioraczki.......

Mówie Ci to te ziółka i suplementy.

chyba nie biore juz tego.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 16:41

• Blondik Autorytet

Wysłany: 30 października 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lena, a jak Twoje dziwne plamienie? bylas w koncu u lekarza?

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
‹‹ 2746 2747 2748 2749 2750 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ