My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak czytam ostatnie posty Ary i Anii i jak połączyłam sobie pietruszkę, pierogi z serem i śmietanę to myślałam że mi się cofnie

hehe wcale sie nie dziwei..
a ja i tak ciagle mam rzed oczami nalesniki z serem lub pierogi
-
nick nieaktualny
-
Witam

Mialam dzisiaj wizyte. Balam sie bardzo bo balam sie ze moje calonocne harce na weselu i ogromne zmeczenie zaszkoddzily.
Wszystko super
. Dzieciatko zyje i ma sie dobrze, przylozylo raczke do buzi i moglismy paluszki widziec a potem sie odwrocilo i pokazalo sliczny kregoslup. Zapytalam lekarki czy widzic plec i jak nie widzi dokladnie to neich nei mowi bo ja nie chce takiego "moze". Przejechala usg i mowi, ze widac bardzo dokladnie i ze dziewczynki to z tego nie bedzie
. Moj maz mowi, ze widzial juz zanim ona mi to powiedzia.
Ginka powiedziala , ze mam spory brzuch jak na 15tc. Wiec jej sie pytam czy moze to nie blizniaki a ona, ze wlasnie specjalnie szukala ale ze nie
.
Misi@, Lena83, konwalianka, LaRa, Blondik, beszka, marissith, ara, Asiula86, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhmm brzmi smakowicieewa81 wrote:Właśnie wcinam kluchy na parze z masłem i cukrem pudrem. Mam pełną gębę od kluchy
. Oczywiście kluchy są kupione w kauflandzie, ale są dobre i smakują jak domowe 

Smacznego!
Tak mnie głowa boli, że ledwo żyje to chyba migrena nawet oczami ruszac nie mogę ;p
Byłam dziś w Rossmanie i patrze o tu ocet jabłkowy za 6,99 czyli 50 % taniej...no to kupiłam i teraz próbuje to wypić
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Witam

Mialam dzisiaj wizyte. Balam sie bardzo bo balam sie ze moje calonocne harce na weselu i ogromne zmeczenie zaszkoddzily.
Wszystko super
. Dzieciatko zyje i ma sie dobrze, przylozylo raczke do buzi i moglismy paluszki widziec a potem sie odwrocilo i pokazalo sliczny kregoslup. Zapytalam lekarki czy widzic plec i jak nie widzi dokladnie to neich nei mowi bo ja nie chce takiego "moze". Przejechala usg i mowi, ze widac bardzo dokladnie i ze dziewczynki to z tego nie bedzie
Ginka powiedziala , ze mam spory brzuch jak na 15tc. Wiec jej sie pytam czy moze to nie blizniaki a ona, ze wlasnie specjalnie szukala ale ze nie
.
Oby tak dalej...rośnijcie zdrowo
-
O hejka, a wiec wredna @ jednak przylazla,
Arienna, oj bardzo dobrze rozumiem co czujesz
, tez musze zaganiac meza do lozka, my 6,5roku po slubie, ale jakos tak nie tak jest, chce malucha dla corci aby nie byla sama w przyszlosci. Moj M. nie pali, nie pije, nie bije....ale jakos nie tak jest.....a wiec w 100% rozumiem co odczuwasz. Po ciazy przytylam jeszcze 12kg wiec chyba to go ode mnie odstrasza, chociaz mowi ze tak nie jest....przed ciaza 58kg i wiecznie silowania bieganie itp. 18,8% tluszczu, teraz troszke inaczej wygladam, ale kurcze on tez zadnym Bradem Pitem nie jest!!!!
-
Koniara wrote:O hejka, a wiec wredna @ jednak przylazla,
Arienna, oj bardzo dobrze rozumiem co czujesz
, tez musze zaganiac meza do lozka, my 6,5roku po slubie, ale jakos tak nie tak jest, chce malucha dla corci aby nie byla sama w przyszlosci. Moj M. nie pali, nie pije, nie bije....ale jakos nie tak jest.....a wiec w 100% rozumiem co odczuwasz. Po ciazy przytylam jeszcze 12kg wiec chyba to go ode mnie odstrasza, chociaz mowi ze tak nie jest....przed ciaza 58kg i wiecznie silowania bieganie itp. 18,8% tluszczu, teraz troszke inaczej wygladam, ale kurcze on tez zadnym Bradem Pitem nie jest!!!!
Odstarsza facetów to biadolenie kobiet "Gruba jestem, nie podobam Ci się już" itd itp...
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
PsotkaKotka wrote:Witam

Wszystko super
.
duzy brzuszek to wygodnie dla malenstwa przynajmniej sie ma gdzie rozgoscic
hihi rośnijcie zdrowo 
niech mnie ktos kopnie w tylek... bo chate musze posprzatac, zrobic pozny obiad dla mojego M... aaaaaaaaaaa tak mi sie nic nie chce
ale musze !!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 16:11
-
Ja zaznaczałam.
Plamienie to plamienie.
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyMisi@ wrote:hmm brzmi smakowicie

Smacznego!
Tak mnie głowa boli, że ledwo żyje to chyba migrena nawet oczami ruszac nie mogę ;p
Byłam dziś w Rossmanie i patrze o tu ocet jabłkowy za 6,99 czyli 50 % taniej...no to kupiłam i teraz próbuje to wypić
Dziękuję
też mnie łeb napieprzał, ale już mi przeszło. Chcesz pić sam ocet jabłkowy? W jakim celu ma Ci to pomóc?Nie zniszczysz żołądka przez to?
-
Heh - rozwala mnie ten detektor ciaży
marnut lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyJak już ustalimy komu i gdzie włożyć, to może zacznę stosowaćara wrote:marnut jak mogłaś zapomnieć o korzeniu pietruchy?!

I tak im po mistrzowsku spier**lić weekendMANIEK wrote:ja bym powiedziała przed...do pon im przejdzie:)
.
A co do plamienia - w takim razie owuluję odkąd mi się okres skończył
. Nieustająco.
ara, MANIEK lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:A co do plamienia - w takim razie owuluję odkąd mi się okres skończył
. Nieustająco.
Heh!!!!!!!!
No no ! PRzy takiej owulacji to będą piecioraczki.......
Mówie Ci to te ziółka i suplementy.
chyba nie biore juz tego.....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2014, 16:41
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH