My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJohnam wrote:Kati a co tam u Ciebie widze ze znowu prowadzisz wykres jak twoja corcia lepiej już zycze jej zdrowka a tesciow to olej po to oni sa zeyb ich ignorować
Moja córka już dobrze dziękuję ze pytasza tesciowie pojechali...
-
dodatkowo banki moga sie kontaktowac miedzy sobą , i np. z zagranicy czy z innego banku jesli zabraknie.
Moj maz dziwnie na mnie sie spojrzal jak mu o tym powiedzialam , ale po dluzszej rozmowie zaczął sie tym interesowac . Jesli w No nie bedzie to kosmicznie drogie bo tez jednak tutaj wszystko jest x2 lub x3 droższe to tez trzeba bedzie to przeanalizować.
O matko przejadlam sie....
od 4 h mam dziwny bol jak by lewej nerki z tylu mnie kuje w boku... co pare min jak by szpikulcem... myslalam ze to z glodu ale jednak nie przestało
Musze chyba prysznic wziąć ....
Doswiadczone mamy , pytanko ;P mozna jezdzic rowerem na poczatku ciazy ?
swira dostaje siedzac w domu -
nick nieaktualnycati wrote:
dodatkowo banki moga sie kontaktowac miedzy sobą , i np. z zagranicy czy z innego banku jesli zabraknie.
Moj maz dziwnie na mnie sie spojrzal jak mu o tym powiedzialam , ale po dluzszej rozmowie zaczął sie tym interesowac . Jesli w No nie bedzie to kosmicznie drogie bo tez jednak tutaj wszystko jest x2 lub x3 droższe to tez trzeba bedzie to przeanalizować.
O matko przejadlam sie....
od 4 h mam dziwny bol jak by lewej nerki z tylu mnie kuje w boku... co pare min jak by szpikulcem... myslalam ze to z glodu ale jednak nie przestało
Musze chyba prysznic wziąć ....
Doswiadczone mamy , pytanko ;P mozna jezdzic rowerem na poczatku ciazy ?
swira dostaje siedzac w domu
No u nas temat na tapecie. Za sprawą Małża, który wydaje się bardziej niż ja przekonany do tematu. Ale jeśli te komórki będą dobre dla całej 3 dzieci, to dam się przekonać
.
Co do roweru- znam kobietę, która do porodu na rowerze jeździła, ale to rocznik mojego dziadka (kobieta, nie rower), teraz już takich nie robią
.
-
Oo widze ze poruszylysce temat komorek macierzystych ja jesli bedzie nam dane zostac rodzicami na 100% chce dac naszemu takie zabezpieczenie
Pati Belgia, Nieukowa, Katjaa, Misi@ lubią tę wiadomość
-
a tak wogole to dobry wieczor
ja juz zdazylam po przyjezdzie popracowac. stukalam ofert na kompie.. masakra na cmentarzu stoje a moi lekarze dzwona ze na jutro ja musza miec.. -
nick nieaktualny
-
cati wrote:Hejka Ania
co musisz miec na jutro?
musza miec lekarze..oczywiscie obudzili sie 2 dni przed :p a ja relaks u rodzinki..a tu telefony .. pani ani pani aniu przepraszam.ale w ie pani .. to bardzo pilne ;P
no i co wrocilam o domu siadlam i dawaj. .;PKoniara lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Daj znać co Ci lekarze powiedzą, proszę. I jak możesz - zapytaj ich również jak jest z tą krwią pępowinową w przypadku, gdyby to nie samemu dziecku coś dolegało a rodzeństwu dziecka. Będę Ci bardzo wdzięczna. 45tys to dużo, ale 15tys możemy rozważyć.
marnut lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Cati, a ten ból kłujący to promieniuje Ci w dół nogi czy nie?
Pytam, bo mnie w ciąży w ten sposób łapała rwa kulszowa.
Ania84- dobry wieczór, Pracusiu.
Ania ło matkoto tez bystry lekarz
Mamutek - chyba nie raczej tylko ten cholerny bokzobacze czy po kąpieli bedzie lepiej jak nie to moze jakas mascia posmarowac ale kurde czy przy ciazy wolno ?
te rozgrzewajace to wydaje mi sie ze nie bardzo...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycati wrote:Ania ło matko
to tez bystry lekarz
cati wrote:Mamutek - chyba nie raczej tylko ten cholerny bokzobacze czy po kąpieli bedzie lepiej jak nie to moze jakas mascia posmarowac ale kurde czy przy ciazy wolno ?
te rozgrzewajace to wydaje mi sie ze nie bardzo...
2. Kąpiel letnia, nie gorąca
3. Maść lepsza niż tableta przeciwbólowa -
nawet te rozgrzewajace typu voltaren ?
Czarnulka :***********************************************
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 19:45
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Kochana jak tylko wroci z urlopu Pani profesor, ktora prowadzi brata, zalytam od razu I dam znac.
Zostawilam męża na 4 godziny z buntem dwulatka i pojechalam sobie na koniki, po powrocie jakiś milszy jest.....hahahaciekawe dlaczego?
Katjaa, Ania_84, Pati Belgia, Lena83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCati - Voltaren "Ciąża i okres karmienia piersią:
W I i II trymestrze ciąży stosować tylko w ściśle uzasadnionych przypadkach. Nie stosować na duże powierzchnie skóry lub przez dłuższy czas. Preparatu nie należy stosować w III trymestrze ciąży (ze względu na możliwość zahamowania czynności macicy i/lub przedwczesnego zamknięcia przewodu tętniczego). Jest mało prawdopodobne, aby diklofenak zawarty w preparacie był wydzielany do mleka karmiących matek. W okresie karmienia piersią nie należy jednak stosować preparatu na duże powierzchnie skóry lub przez czas dłuższy niż tydzień."
W ogóle w ciąży to lepiej nic nie brać i gryźć ściany z bólu. Ewentualnie paracetamol.
-
ja tez sporo czytałam o krwi pępowinowej, ale nie zdecydowaliśmy sie przy Tymku.. teraz pewnie też nie będzie nas na to stać..
ja się dziś okropnie czuję.. boli mnie prawa strona - plecy? tak jakby nerka? i promieniuje na prawą nogę..nie wiem co to, ale boli okropnie, rwie jak diabli.. -
pffff czyli zostaje mi wywracanie gałami ... i lezenie plackiem na lozku ...
perspektywa wrecz cód miód i orzeszki....
najlepiej moj małz... od 2 dni jest prawie nie obecny pozyczyl jakas gre na ps i gra i gra.. mowie mu alaaaaaaaa boli ..
a ten "ehem" i tak kilka razy . Mowie do niego ze okropnie mnie boli jak by mi ktos szpile wbijał w lewa strone ...
odpoweidz "eheeeeeem .... a dlaczego ?" i dalej gra... po czym dodaje " oooo mam 30 lvl " jak mnie szlak nie trafi jake nie pierdzielnelam drzwiami od sypialni to ten sie zreflektowal ze cos nie tak i przyszedl spytac co mi jest.
-
nick nieaktualny