My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
choco wrote:wczoraj w czasie jakiejś reklamy społecznej nt. cytologi mój mnie spytał czy ja nie powinnam jej zrobić, ale masz racje żeby sam pójść na jakieś badania to nawet nie pomysli.
Edit. Właśnie mojemu powiedziałam: Oochanie powinieneś zrobić USG jąder imarkery prostaty na co On: "Weź spadaj !!!!!".
No i tak właśnie wygląda dbanie o zdrowie przez faceta.choco lubi tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:choco hehe typowy facet, babę to chętnie wysyła a sam ma daleko.
Co do narzekań na temat wagi, to... mi brzuch rośnie.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Jakie macie dziś pomysły na odiad, bo u mnie pomysłów brak
-
Cześć dziewczynki
Stęskniłam się za Wami i to bardzo, czasem coś podczytałam, ale to kropla w morzu Waszych mozliwości pisarskich
Zaraz będziemy się z małżem zbierać na obiad do Tarnowa do teściów + zaległa wizyta na cmentarzu (we Wszystkich Świętych trochę się pochorowałam więc odpuściliśmy wyjazd).
Lenka - widziałam, że pisałaś na męskim problemie więc weszłam, czytam i.... cholera nie wiem co powiedzieć. Na pewno merytorycznie wypowiadała się Ania, która jest autorytetem w temacie i mam nadzieję, że nie jest tak źle jak wygląda, ale... Tulę Cię bardzo, bardzo mocno :*.
Ja niebawem będę musiała wysłać S na kolejne badanie nasienia żeby sprawdzić czy suplementacja coś dała - wcześniej morfologia 1%, czyli dużo za mało żeby myśleć o ciąży. Oby sie poprawiło, bo jak nie, obawiam się, że mój S kompletnie się załamie.
Kochane mam nadzieję, że wszystko u Was poza tym w porządku, postaram się być teraz bardziej na bieżąco, to pewnie prędzej czy później nadrobię. A tymczasem udanej niedzieli :*
Krokodylica, cati lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Arienka, MOMO!!!!! Miło Was widzieć
!!!
U mnie na obiad naleśniki z nadzieniem mięsno-groszkowo-kukurydziano-pieczarkowym zapiekane z serem żółtym. Podam z sosem czosnkowym
.
Witaj
Oglądałam wczoraj epoke lodowcową... zgadnij o kim pomyślałam
Mniam!
A jak znam teściową, to będzie schabowy z ziemniakami i kapuchą. Nie mój faworyt, ale mąż za taki obiad daje się pokroić, więc niech korzysta
marnut lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Witaj
Oglądałam wczoraj epoke lodowcową... zgadnij o kim pomyślałam
Mniam!
A jak znam teściową, to będzie schabowy z ziemniakami i kapuchą. Nie mój faworyt, ale mąż za taki obiad daje się pokroić, więc niech korzysta
O wiewiórce? Mi jej zawsze tak szkoda, że spać po nocach nie mogę...lata za tym orzechem z uporem godnym lepszej sprawy
.
A Małż co? Odpust ma dzisiaj? Ty lepiej powiedz co on Ci wczoraj zrobił i czym, żeś taka dobra dla niego
?
-
O, byłam ostatnio na USG piersi, drugi raz w zyciu, wiec pewnie nie ma sie czym chwalić. Samo badania jest tak relaksujące, że z czystej przyjemności mogę chodzić (no, pomijam ten lekki niepokój czy lekarz czegoś nie znajdzie). Moze taki argument trafiłby to faceta?********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
marnut wrote:O wiewiórce
? Mi jej zawsze tak szkoda, że spać po nocach nie mogę...lata za tym orzechem z uporem godnym lepszej sprawy
.
A Małż co? Odpust ma dzisiaj? Ty lepiej powiedz co on Ci wczoraj zrobił i czym, żeś taka dobra dla niego
?
Z wiewiórem mam tak samo, choć jak chyba w 3-ciej części okazało się, że to facet, który jest gotów zdeptać wybrankę serca w pogoni za orzeszkiem, moja empatia jakby spadła
No własnie nie wiem co Małż mi wczoraj zrobił, bo dziś widzę plamienie i zastanawiam się od czego
********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Ty masz powod ;P
Coś w tym jest.
Acha - imię Zuzia zaakceptowane przez małża.
Anastazja u mnie dziś ogórkowa (nie przyszłyście pomóc zjeść to jeszcze zostało) a na drugie ziemniaczki, kotlet schabowy i ćwikła z chrzanem. Mmmm ślinka aż mi cieknie na samą myśl.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2015, 16:59
Anastazjaaa, cati, ara, Blondik, Biedroneczka83, MANIEK lubią tę wiadomość
-
to i ja się przywitam!
oo j też ubolewam nad losem wiewiórki..biedny, nawet jak na faceta
czytałam post Ani o tym usg jąder mężowi, to stwierdził, że ok. jeśli badanie wykona kobieta, bo nie chce aby macał mu facet
u mamy jest rosół na drugie ziemniaczki, ćwikła, kurczak upieczony na rożnie - wieki nie jadłam..
a ja zaleguję na łóżku, bo wdrażam te zrąbane globulki ;/ buu nie lubię
Kroko, ale chudzinka z Ciebie.. a brzuszek coraz okrąglejszyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2014, 13:20
Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość