X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem,co to znaczy,ale brzmi bardzo skomplikowanie;)mi duphek uregulowal cykle

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ochotę jutro zadzwonic do gin :(
    nie sprawdzałam wcześniej tej karty wypisu od lekarza..teraz dopiero mnie coś podkusiło i zaczynam czytać w oogle..wiem xle robie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 18:56

• Blondik Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj, tam źle...zawsze to jakas wiedza, będziesz wiedziałą o co pytać...google cie nie zdiagnozuje,ale podpowie czego można się spodziewać..lepiej pytac za dużo lekarza niż nie pytać o nic

a co wyczytałaś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 19:00

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    oj, tam źle...zawsze to jakas wiedza, będziesz wiedziałą o co pytać...google cie nie zdiagnozuje,ale podpowie czego można się spodziewać..lepiej pytac za dużo lekarza niż nie pytać o nic

a co wyczytałaś?
    że przyczyną hipercośtam, jest niedobór dopaminy :)No to kolejny niedobór do kolekcji..b12 teraz to..wiecie co chyba nie chce tego czytać..jakos mnie to podłamuje za bardzo...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może dlatego mi AnA wyszło dodatnie...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja od jutra biorę się w garść :)
    dzisiaj zjadłam na obiad 2 naleśniki bezglutenowe z serem camembert z żurawiną i kawałek sernika... już dzisiaj nic nie zjem, no ewentualnie pomarańczę albo grejpfruta, za to jutro trening, w czwartek też, a piątek pobranie krwi więc sobie daruję a w sobotę maraton spinningu - 4h jazdy, jupi :D

nick nieaktualny, Blondik, konwalianka lubią tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj;(

cati lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    ja od jutra biorę się w garść :)
    dzisiaj zjadłam na obiad 2 naleśniki bezglutenowe z serem camembert z żurawiną i kawałek sernika... już dzisiaj nic nie zjem, no ewentualnie pomarańczę albo grejpfruta, za to jutro trening, w czwartek też, a piątek pobranie krwi więc sobie daruję a w sobotę maraton spinningu - 4h jazdy, jupi :D
    Pychotka...
    ja czuje się tak objedzona, że chyba wypiję sobie czeronej herbatki trochę :p
    Od jutra czas na trening i tak z ego cyklu już nic nie bedzie...

nick nieaktualny, momo1009 lubią tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski,
    Dziękuje Wam bardzo za życzenia urodzinowe na fb :) bardzo miłe :)
    Dzisiejszy piękny, słoneczny dzień spędziłam na ogródku wraz z malzem i najukochanszym psiakiem :) tego mi było trzeba <3
    Teraz relax, bo już po kąpieli i masażu plecow i stop :) coś cudnego - uwielbiam :)
    Życzę wszystkim miłego wieczoru, a tym które jutro idą do pracy, przypominam.... Jutro już środa, potem czwartek i piatenieczunieczek :)

Anuśka, nick nieaktualny, momo1009, cati lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Koniara Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No witam wszystkie !:)
    jestem, zyje codziennie czytam przynajmniej kilka stron aby choc troszke na biezaco byc.
    Ja ten cykl mam stracony, w moczu pojawilo sie chyba wszystko co mozliwe wiec antybiotyk dostalam, dodatkowo rtg piety bo chyba ostroga mi tam sie pojawila i cytologie mam zla wiec rowniez po antybiotyk w poniedzialek sie wybieram.
    Ale GRUDZIEŃ takkkk to bedzie miesiac w ktorym zajde w ciaze!!!!

tule wszystkie was mocno!!!!
    buziaki....ps tez zaczynam sie odchodzac....na poczatek zero slodyczy i fastfoodow i oczywiscie wiecej ruchu ;)
    tylko nie wiem czy jak zajde rowniez odchudzanie bedzie ok?
    hmmm teraz waze 72kg duzo.....wzrost 165...chcialabym te calkowicie normalne 62 wazyc....

Blondik, nick nieaktualny, momo1009 lubią tę wiadomość

relge6ydai4cgrta.png
    2nn3yx8d861m2vqn.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macham jestem ie do życia albo spie albo mi niedobrze :( podjdanie kesami nie działa nie mam apetytu :(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa..miałaś calkiem dobry dzień :)
    Biedroneczko tulę..bardzo Ci współczuję...
    Koniara..ech ja też mam raczej starcony cykl i mimo, że chcialam dopiero w przyszłym cyklu skontakt. się z gin, ale zastanawiam się czy jednak nie zadzwonić do niej jutro..może mi pomoże :)

Będziemy miały fajne prezenty na gwiazdkę :)

Koniara lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska testować dzis miałaś :P
    Miałam Ci oddać jedno z moich życzeń i co?????

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Koniara Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ no oby....fajnie by było juz miec te świadomość wlasnie w Boze Narodzenie.
    Biedroneczko....baddzo rozumiem, mialam to samo, ale pociesze cie ze mi przeszlo do konca 1 trymestru.

relge6ydai4cgrta.png
    2nn3yx8d861m2vqn.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam znów wycieczka super Książ zwiedzony potem na obiad pstrąg smażony pycha :)

Ja też się tak w te swoje wykresy wgapiam i szukam...yyy jeszcze nie wiem czego, chyba wyższych temperatur i nadziei na zieloną kropeczke...

cati lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko trzymaj się dzielnie :)

A w temacie odchudzania i ćwiczeń, to jeszcze w szkole średniej był u nas na kablówce jakiś zagraniczny program, na którym 2 x dziennie puszczali pół godzinne ćwiczenia o nazwie "Bodies in motion". Prowadzący to Gilad, mocno opalony, sympatyczny koleś ćwiczący na Hawajach w otoczeniu kilku osób, zwykle równie mocno opalonych pań. Miałyśmy wtedy z koleżankami z liceum zajawkę na odchudzanie i wszystkie to ćwiczyłyśmy (wakacje były ;)). Dziewczyny, fantastycznie wtedy schudłam i właściwie do niedawna trzymałam formę.
    Kiedy program miał zniknąć z anteny, nagrałam całą kasetę VHS odcinków, których teraz oczywiście nie mam jak odtwarzać, potem kilka udało mi się pozciągać z chomika. Ciekawa jestem czy któraś z Was kojarzy ten program...

Mi się marzy w Boże Narodzenie móc ogłosić rodzinie nowinę :). Bez łez by się nie obyło :)

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • choco Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    laski, zastanawiam się nad tematem pracy magisterskiej na psychologi , tak owszem zapisałam się na studia i znów będę pisać pracę magisterską...........
    Jakbyś się zdecydowała na temat typu "przewlekłe pisanie pracy magisterskiej bez rezultatów" to ja jestem idealnym studium przypadku. Już 3 semestr pisze i nadal jestem w polu, licencjacką też pisałam dłużej niż ustawa przewiduje :-/

**********************Gang 18+***********************
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh, ja drugą magisterkę też pisałam koszmarnie dłuuuuugo.

Ale to i tak nic, do tej pory, czyli od 8 lat nie odebrałam dyplomu, bo.... kolejki w dziekanacie też są koszmarnie długie. A najlepsze, od początku pracuję własnie w tym drugim zawodzie :D

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Biedroneczko trzymaj się dzielnie :)

Mi się marzy w Boże Narodzenie móc ogłosić rodzinie nowinę :). Bez łez by się nie obyło :)
    Ja na samą myśl o tym płaczę jak bobr :)

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo, to ja Cię pobiję w tych rekordach.. do tej pory - ok. 9 lat nie odebrałam dyplomu, także z drugiego kierunku, robionego w trakcie pierwszego.. nie był mi potrzebny, bo wybierałam się na studia do Stanów:)

wpatrywanie sie w wykresy to normalka.. każda z nas to przechodzi..

nick nieaktualny, momo1009 lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

‹‹ 2871 2872 2873 2874 2875 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ