My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
oj, tam źle...zawsze to jakas wiedza, będziesz wiedziałą o co pytać...google cie nie zdiagnozuje,ale podpowie czego można się spodziewać..lepiej pytac za dużo lekarza niż nie pytać o nic
a co wyczytałaś?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 19:00
-
nick nieaktualnyże przyczyną hipercośtam, jest niedobór dopaminy :)No to kolejny niedobór do kolekcji..b12 teraz to..wiecie co chyba nie chce tego czytać..jakos mnie to podłamuje za bardzo...Blondik wrote:oj, tam źle...zawsze to jakas wiedza, będziesz wiedziałą o co pytać...google cie nie zdiagnozuje,ale podpowie czego można się spodziewać..lepiej pytac za dużo lekarza niż nie pytać o nic
a co wyczytałaś?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja od jutra biorę się w garść

dzisiaj zjadłam na obiad 2 naleśniki bezglutenowe z serem camembert z żurawiną i kawałek sernika... już dzisiaj nic nie zjem, no ewentualnie pomarańczę albo grejpfruta, za to jutro trening, w czwartek też, a piątek pobranie krwi więc sobie daruję a w sobotę maraton spinningu - 4h jazdy, jupi
nick nieaktualny, Blondik, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPychotka...marissith wrote:ja od jutra biorę się w garść

dzisiaj zjadłam na obiad 2 naleśniki bezglutenowe z serem camembert z żurawiną i kawałek sernika... już dzisiaj nic nie zjem, no ewentualnie pomarańczę albo grejpfruta, za to jutro trening, w czwartek też, a piątek pobranie krwi więc sobie daruję a w sobotę maraton spinningu - 4h jazdy, jupi
ja czuje się tak objedzona, że chyba wypiję sobie czeronej herbatki trochę :p
Od jutra czas na trening i tak z ego cyklu już nic nie bedzie...
nick nieaktualny, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Cześć laski,
Dziękuje Wam bardzo za życzenia urodzinowe na fb
bardzo miłe 
Dzisiejszy piękny, słoneczny dzień spędziłam na ogródku wraz z malzem i najukochanszym psiakiem
tego mi było trzeba 
Teraz relax, bo już po kąpieli i masażu plecow i stop
coś cudnego - uwielbiam 
Życzę wszystkim miłego wieczoru, a tym które jutro idą do pracy, przypominam.... Jutro już środa, potem czwartek i piatenieczunieczek
Anuśka, nick nieaktualny, momo1009, cati lubią tę wiadomość
-
No witam wszystkie !

jestem, zyje codziennie czytam przynajmniej kilka stron aby choc troszke na biezaco byc.
Ja ten cykl mam stracony, w moczu pojawilo sie chyba wszystko co mozliwe wiec antybiotyk dostalam, dodatkowo rtg piety bo chyba ostroga mi tam sie pojawila i cytologie mam zla wiec rowniez po antybiotyk w poniedzialek sie wybieram.
Ale GRUDZIEŃ takkkk to bedzie miesiac w ktorym zajde w ciaze!!!!
tule wszystkie was mocno!!!!
buziaki....ps tez zaczynam sie odchodzac....na poczatek zero slodyczy i fastfoodow i oczywiscie wiecej ruchu
tylko nie wiem czy jak zajde rowniez odchudzanie bedzie ok?
hmmm teraz waze 72kg duzo.....wzrost 165...chcialabym te calkowicie normalne 62 wazyc....
Blondik, nick nieaktualny, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLaRa..miałaś calkiem dobry dzień

Biedroneczko tulę..bardzo Ci współczuję...
Koniara..ech ja też mam raczej starcony cykl i mimo, że chcialam dopiero w przyszłym cyklu skontakt. się z gin, ale zastanawiam się czy jednak nie zadzwonić do niej jutro..może mi pomoże
Będziemy miały fajne prezenty na gwiazdkę
Koniara lubi tę wiadomość
-
Misi@ no oby....fajnie by było juz miec te świadomość wlasnie w Boze Narodzenie.
Biedroneczko....baddzo rozumiem, mialam to samo, ale pociesze cie ze mi przeszlo do konca 1 trymestru. -
Witam znów wycieczka super Książ zwiedzony potem na obiad pstrąg smażony pycha

Ja też się tak w te swoje wykresy wgapiam i szukam...yyy jeszcze nie wiem czego, chyba wyższych temperatur i nadziei na zieloną kropeczke...
cati lubi tę wiadomość
Maniek

-
Biedroneczko trzymaj się dzielnie

A w temacie odchudzania i ćwiczeń, to jeszcze w szkole średniej był u nas na kablówce jakiś zagraniczny program, na którym 2 x dziennie puszczali pół godzinne ćwiczenia o nazwie "Bodies in motion". Prowadzący to Gilad, mocno opalony, sympatyczny koleś ćwiczący na Hawajach w otoczeniu kilku osób, zwykle równie mocno opalonych pań. Miałyśmy wtedy z koleżankami z liceum zajawkę na odchudzanie i wszystkie to ćwiczyłyśmy (wakacje były
). Dziewczyny, fantastycznie wtedy schudłam i właściwie do niedawna trzymałam formę.
Kiedy program miał zniknąć z anteny, nagrałam całą kasetę VHS odcinków, których teraz oczywiście nie mam jak odtwarzać, potem kilka udało mi się pozciągać z chomika. Ciekawa jestem czy któraś z Was kojarzy ten program...
Mi się marzy w Boże Narodzenie móc ogłosić rodzinie nowinę
. Bez łez by się nie obyło 
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Jakbyś się zdecydowała na temat typu "przewlekłe pisanie pracy magisterskiej bez rezultatów" to ja jestem idealnym studium przypadku. Już 3 semestr pisze i nadal jestem w polu, licencjacką też pisałam dłużej niż ustawa przewidujeArienna wrote:laski, zastanawiam się nad tematem pracy magisterskiej na psychologi , tak owszem zapisałam się na studia i znów będę pisać pracę magisterską...........

**********************Gang 18+***********************
-
Eh, ja drugą magisterkę też pisałam koszmarnie dłuuuuugo.
Ale to i tak nic, do tej pory, czyli od 8 lat nie odebrałam dyplomu, bo.... kolejki w dziekanacie też są koszmarnie długie. A najlepsze, od początku pracuję własnie w tym drugim zawodzie
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
momo, to ja Cię pobiję w tych rekordach.. do tej pory - ok. 9 lat nie odebrałam dyplomu, także z drugiego kierunku, robionego w trakcie pierwszego.. nie był mi potrzebny, bo wybierałam się na studia do Stanów:)
wpatrywanie sie w wykresy to normalka.. każda z nas to przechodzi..
nick nieaktualny, momo1009 lubią tę wiadomość