X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 18:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem,co to znaczy,ale brzmi bardzo skomplikowanie;)mi duphek uregulowal cykle

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam ochotę jutro zadzwonic do gin :(
    nie sprawdzałam wcześniej tej karty wypisu od lekarza..teraz dopiero mnie coś podkusiło i zaczynam czytać w oogle..wiem xle robie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 18:56

• Blondik Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj, tam źle...zawsze to jakas wiedza, będziesz wiedziałą o co pytać...google cie nie zdiagnozuje,ale podpowie czego można się spodziewać..lepiej pytac za dużo lekarza niż nie pytać o nic

a co wyczytałaś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 19:00

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    oj, tam źle...zawsze to jakas wiedza, będziesz wiedziałą o co pytać...google cie nie zdiagnozuje,ale podpowie czego można się spodziewać..lepiej pytac za dużo lekarza niż nie pytać o nic

a co wyczytałaś?
    że przyczyną hipercośtam, jest niedobór dopaminy :)No to kolejny niedobór do kolekcji..b12 teraz to..wiecie co chyba nie chce tego czytać..jakos mnie to podłamuje za bardzo...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może dlatego mi AnA wyszło dodatnie...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja od jutra biorę się w garść :)
    dzisiaj zjadłam na obiad 2 naleśniki bezglutenowe z serem camembert z żurawiną i kawałek sernika... już dzisiaj nic nie zjem, no ewentualnie pomarańczę albo grejpfruta, za to jutro trening, w czwartek też, a piątek pobranie krwi więc sobie daruję a w sobotę maraton spinningu - 4h jazdy, jupi :D

Misi@, Blondik, konwalianka lubią tę wiadomość

• Blondik Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj;(

cati lubi tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    ja od jutra biorę się w garść :)
    dzisiaj zjadłam na obiad 2 naleśniki bezglutenowe z serem camembert z żurawiną i kawałek sernika... już dzisiaj nic nie zjem, no ewentualnie pomarańczę albo grejpfruta, za to jutro trening, w czwartek też, a piątek pobranie krwi więc sobie daruję a w sobotę maraton spinningu - 4h jazdy, jupi :D
    Pychotka...
    ja czuje się tak objedzona, że chyba wypiję sobie czeronej herbatki trochę :p
    Od jutra czas na trening i tak z ego cyklu już nic nie bedzie...

marissith, momo1009 lubią tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć laski,
    Dziękuje Wam bardzo za życzenia urodzinowe na fb :) bardzo miłe :)
    Dzisiejszy piękny, słoneczny dzień spędziłam na ogródku wraz z malzem i najukochanszym psiakiem :) tego mi było trzeba <3
    Teraz relax, bo już po kąpieli i masażu plecow i stop :) coś cudnego - uwielbiam :)
    Życzę wszystkim miłego wieczoru, a tym które jutro idą do pracy, przypominam.... Jutro już środa, potem czwartek i piatenieczunieczek :)

Anuśka, Malenq, momo1009, cati lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Koniara Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No witam wszystkie !:)
    jestem, zyje codziennie czytam przynajmniej kilka stron aby choc troszke na biezaco byc.
    Ja ten cykl mam stracony, w moczu pojawilo sie chyba wszystko co mozliwe wiec antybiotyk dostalam, dodatkowo rtg piety bo chyba ostroga mi tam sie pojawila i cytologie mam zla wiec rowniez po antybiotyk w poniedzialek sie wybieram.
    Ale GRUDZIEŃ takkkk to bedzie miesiac w ktorym zajde w ciaze!!!!

tule wszystkie was mocno!!!!
    buziaki....ps tez zaczynam sie odchodzac....na poczatek zero slodyczy i fastfoodow i oczywiscie wiecej ruchu ;)
    tylko nie wiem czy jak zajde rowniez odchudzanie bedzie ok?
    hmmm teraz waze 72kg duzo.....wzrost 165...chcialabym te calkowicie normalne 62 wazyc....

Blondik, Misi@, momo1009 lubią tę wiadomość

relge6ydai4cgrta.png
    2nn3yx8d861m2vqn.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macham jestem ie do życia albo spie albo mi niedobrze :( podjdanie kesami nie działa nie mam apetytu :(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa..miałaś calkiem dobry dzień :)
    Biedroneczko tulę..bardzo Ci współczuję...
    Koniara..ech ja też mam raczej starcony cykl i mimo, że chcialam dopiero w przyszłym cyklu skontakt. się z gin, ale zastanawiam się czy jednak nie zadzwonić do niej jutro..może mi pomoże :)

Będziemy miały fajne prezenty na gwiazdkę :)

Koniara lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuska testować dzis miałaś :P
    Miałam Ci oddać jedno z moich życzeń i co?????

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Koniara Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ no oby....fajnie by było juz miec te świadomość wlasnie w Boze Narodzenie.
    Biedroneczko....baddzo rozumiem, mialam to samo, ale pociesze cie ze mi przeszlo do konca 1 trymestru.

relge6ydai4cgrta.png
    2nn3yx8d861m2vqn.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam znów wycieczka super Książ zwiedzony potem na obiad pstrąg smażony pycha :)

Ja też się tak w te swoje wykresy wgapiam i szukam...yyy jeszcze nie wiem czego, chyba wyższych temperatur i nadziei na zieloną kropeczke...

cati lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczko trzymaj się dzielnie :)

A w temacie odchudzania i ćwiczeń, to jeszcze w szkole średniej był u nas na kablówce jakiś zagraniczny program, na którym 2 x dziennie puszczali pół godzinne ćwiczenia o nazwie "Bodies in motion". Prowadzący to Gilad, mocno opalony, sympatyczny koleś ćwiczący na Hawajach w otoczeniu kilku osób, zwykle równie mocno opalonych pań. Miałyśmy wtedy z koleżankami z liceum zajawkę na odchudzanie i wszystkie to ćwiczyłyśmy (wakacje były ;)). Dziewczyny, fantastycznie wtedy schudłam i właściwie do niedawna trzymałam formę.
    Kiedy program miał zniknąć z anteny, nagrałam całą kasetę VHS odcinków, których teraz oczywiście nie mam jak odtwarzać, potem kilka udało mi się pozciągać z chomika. Ciekawa jestem czy któraś z Was kojarzy ten program...

Mi się marzy w Boże Narodzenie móc ogłosić rodzinie nowinę :). Bez łez by się nie obyło :)

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • choco Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    laski, zastanawiam się nad tematem pracy magisterskiej na psychologi , tak owszem zapisałam się na studia i znów będę pisać pracę magisterską...........
    Jakbyś się zdecydowała na temat typu "przewlekłe pisanie pracy magisterskiej bez rezultatów" to ja jestem idealnym studium przypadku. Już 3 semestr pisze i nadal jestem w polu, licencjacką też pisałam dłużej niż ustawa przewiduje :-/

**********************Gang 18+***********************
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh, ja drugą magisterkę też pisałam koszmarnie dłuuuuugo.

Ale to i tak nic, do tej pory, czyli od 8 lat nie odebrałam dyplomu, bo.... kolejki w dziekanacie też są koszmarnie długie. A najlepsze, od początku pracuję własnie w tym drugim zawodzie :D

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:
    Biedroneczko trzymaj się dzielnie :)

Mi się marzy w Boże Narodzenie móc ogłosić rodzinie nowinę :). Bez łez by się nie obyło :)
    Ja na samą myśl o tym płaczę jak bobr :)

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 11 listopada 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo, to ja Cię pobiję w tych rekordach.. do tej pory - ok. 9 lat nie odebrałam dyplomu, także z drugiego kierunku, robionego w trakcie pierwszego.. nie był mi potrzebny, bo wybierałam się na studia do Stanów:)

wpatrywanie sie w wykresy to normalka.. każda z nas to przechodzi..

Misi@, momo1009 lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

‹‹ 2871 2872 2873 2874 2875 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ