My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Oooooo a tego to nie słyszałam
Ja też zdawałam na psychologię i nawet zdałam ale miejsc nie było
Za słaba byłam chyba. Ale jak pomyślę o tych pytaniach na egzaminie to do tej pory się uśmiecham , nigdy w życiu nie pisałam tak dziwnego egzaminu
Na psychologie zdawałam 2 razy na UMCS i raz do Łodzi, i teraz myślę że na szczęście się nie dostałam bo by się teraz okazało ze należę do tych 85%Misi@ lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
konwalianka wrote:momo, to ja Cię pobiję w tych rekordach.. do tej pory - ok. 9 lat nie odebrałam dyplomu, także z drugiego kierunku, robionego w trakcie pierwszego.. nie był mi potrzebny, bo wybierałam się na studia do Stanów:)
wpatrywanie sie w wykresy to normalka.. każda z nas to przechodzi..
No to rzeczywiście
Właśnie w tym wpatrywaniu się w wykres zauważyłam u siebie jeden paradoks. Przed samą @ wiadomo, że przy braku cierpliwości można zrobić test. Ale w tym czasie między owulka a powiedzmy 10 dpo jedyną zapowiedzią ciaży są objawy. Ponieważ jednak mnie już niemal wszystkie objawy w stylu zmęczenie zawiodły, jedynej szansy upatruję w mdłościach, bo tych to chyba nigdy nie miałam. Jakkolwiek to brzmi przez połowę cyklu mam nadzieję, że w końcu będzie mi się chciało rzygaćBlondik lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
Biedronka - łącze sie z toba w bólu bo mam taki sam dzis dzien
dlatego malo dzis pisze tutaj
Maniuś - trzymam mocno kciuki !)) ja mam bardzo niskie temp. w ciazy 37 osiagam dopiero przy 10 godzinie
Wczesniej to ciagle 36.i cos.. A mi twoj wykresik sie bardzo podoba !
Mona wpisuje cie do naszej listy !MANIEK, Mona_M lubią tę wiadomość
-
Dzięki Cati przydadzą się bardzo te kciuki... Staram się nie dać emocjom i choć to trudne to narazie jakoś daje rade.. Te niskie temp sprowadzają mnie na ziemię i nie pozwalają pomarzyć a karzą czekać spokojnie jeszcze tylko ok 8-10 dni i powinnam wiedzieć.
marnut, cati lubią tę wiadomość
Maniek
-
Bardzo dobrze ze na chlodno wszystko przyjmujesz lepiej sie milo zaskoczyc niz bardzo rozczarowac.
JA juz ten cykl ktory tak obstawilismy serduszkami chcialam wziąć na skreslenie mowie no coz trudno trzeba isc dalej porobic badania zobaczyc moze co mozna jeszcze zrobic by poprawic mozliwosci .
A czemu 8-10 ? Test pozytywny to wyjdzie ci w 14dpo ? no chyba ze czekasz na termin @ to nie wiem kiedy i jak dlugie masz cykle.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 22:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGdzie ta tabela chorerna
? Anastazja się zapodziała na czas dłuższy i już burdel z testowaniem
. Z FB trza będzie ściągnąć.
Maniek chyba razem ze mną testować będzie 17.11(o ile nie przyjdzie @).
PS GBURKU???Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 04:57
-
no od dzis jestes gburek
bo lubisz ponarzekać
znalazłam nawet kota gburka - >
Robie znow liste zauwazylam ze Mari - ma ktos z nia kontakt? ona sie udziela jeszcze na fb ? albo tu ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 23:28
małaMyszka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Chętnie dołączę, w styczniu stuknie mi 29 zimek, do końca 2014 roku mam cichą nadzieję, że się uda, jednak patrząc na to jak mój organizm się ze mnie nabija, wątpię, żeby coś wyszło...
Co miesiąc rozczarowanie i większa blokada...
W tym cyklu skupię się też na pomiarachod jutra zaczynam mierzyć temperaturę. Obserwacja samej siebie jest zadziwiająca, czasami przerażająca, niekiedy czuję, że w końcu robię coś dla siebie.
Wstaję rano tylko po to, żeby sprawdzić tempkę. Opisuję w zasadzie wszystko. Co boli, co nie boli, jakie badania robię. W piątek idę na monitoring, bo to 9 dzień cyklu. Moja gin chce zobaczyć czy sytuacja się powtórzy. Jeśli nie uda się do grudnia to czeka mnie HSG
Poronienie w 2009 r. i od tego czasu bez prób.
Cykl starań liczę od sierpnia tego roku, bo wtedy spadło TSH do 1,114 - to 4 cs. Bez "kalendarzyka" próbujemy od grudnia 2013 r.
No to się przedstawiłamKrokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej MalaMyszka ; )
probowalas tez jak sadze testow owulacyjnych ?jak nie to spróbuj one tez w miare okreslaja czy cykl jest owulacyjny czy tez bez.
No i powodzenia w tym cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 23:30
-
cati wrote:Hej MalaMyszka ; )
probowalas tez jak sadze testow owulacyjnych ?jak nie to spróbuj one tez w miare okreslaja czy cykl jest owulacyjny czy tez bez.
No i powodzenia w tym cyklu
Cykle mam bardzo regularne, owulacja jest zawsze lewostronna, od ok. 2 lat nie czuję prawego jajnika jak owuluje. Wcześniej było raz lewo raz prawo, teraz tylko z lewej. Pęknięcie pęcherzyka też czuję i wiem kiedy dokładnie pęka. Dzięki temu nigdy nie miałam potrzeby, żeby test owu robić.
Od jakiegoś czasu mam wrażenie, że jestem niedrożna. A od kilku cykli nie widzę rozciągliwego śluzu jak kiedyś miałam ( ciągnął się tak, że zastanawiałam się, czy moja szyjka nie żuła przezroczystej gumy do żucia ), a teraz nic. Wodnisty jest, ale nie jest rozciągliwy. Być może też dlatego, że współżyjemy codziennie od prawie rokuoczywiście z przerwami na @
-
marnut wrote:Choco - pytania są zawsze odjechane "kiedy Rosjanie wystrzelili w kosmos pierwszą sondę? (data dzienna)", "Kto należał do Grubej Trójki?" i sa to pytania z Wrocławia, nie z Łodzi**********************Gang 18+***********************
-
Wszystko jest mozliwe , tak wiec trzeba sie przebadac
i zobaczyc co tam w trawie piszczy , moze trzeba wlasnie zrobic hsg to nie takie straszne
a moze pomoc.
-
muszę chyba poczekać do grudnia, bo nie chcę naciskać u mojej gin. i tak jest bardzo wyrozumiała. Tydzień temu zauważyłam plamkę krwi i spanikowałam, bo myślałam że to implantacja. A jak w piątek dostałam @ to płakałam jak nigdy przez ponad 3 godziny ...
-
Nadrobiłam
Lara wszystkiego najlepszego
Malamyszka witaj
To jeszcze się pochwalę odnośnie waszych talentów twórczych, ja troszkę robiłam biżuterię. M.in. zrobiłam sobie biżu na ślub z perełek i kryształków Swarovskiegonie jest to może jakość która można sprzedawać ale tą ślubna ludzie chwalili
Teraz mówię dobranoc, jutro pierwszy dzień pracy po urlopie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 listopada 2014, 23:46
małaMyszka, cati, konwalianka, LaRa lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Choco jak bym siebie czytala
tez sobie bizu zrobilam na slub ! z tym wyjatkiem ze ja nie robilam wczesniej zadnej bizu ta mi sie spodobala i chcialm by ktos mi ja zrobil ale okazalo sie ze nikt nie umie wiec sie wzielam za to sama , a pokaz swoja ?
to moja ->
http://images66.fotosik.pl/358/5240737802e9027e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2014, 00:56
Blondik, Krokodylica, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycati wrote:
no od dzis jestes gburek
bo lubisz ponarzekać
?
Przymusowa bezsenność mnie dziś dopadła - syn ząbkuje i co chwilę się budzi.
Choco - te pytania właśnie są z historii. Odjechanej historii XXw
.
Myszka - witaj
LaRa - wszystkiego naj :***małaMyszka, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny