My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marnut wrote:No i sama widzisz
.
Gdybym na początku starań o 1szą ciążę dostała takie info co i w którym dniu cyklu przebadać, to bym podziękowała i biegła od razu. A potem walnęła Castagnusa i córa może byłaby o rok starsza. A nawet gdyby nie była - zaoszczędziłabym sobie wielu nerwów nie czekając na "naturę", bo mogłabym do dziś czekać
.
no i ja też bym pognała się zbadać od razu jakbym wiedziała wcześniej że to takie proste nie jest...ale pewnie męża wysłałabym dopiero po moich badaniach bo wiem że też musi przetrawić żeby pójść się zbadać...
nie mówię że ma czekać na naturę ale że niech zacznie od siebie i powoli jej facio też do tego dojrzeje i już. A ciśnienie w końcu przejdzie... jak sama zobaczy że spina nic nie daje a dodatkowo szkodzi...ale to moje zdanie.Maniek
-
Misi@ - lepsze to niz zjedzony przez kota , jak to mialo miejsce z moimi myszkami
balkon mialam uchylony .. myszki sobie w teratium sie bawily no i kot przyszedl z podwórka na parter wlazl.. i jednego zabral i zjadl
-
nick nieaktualnycati wrote:Misi@ - lepsze to niz zjedzony przez kota , jak to mialo miejsce z moimi myszkami
balkon mialam uchylony .. myszki sobie w teratium sie bawily no i kot przyszedl z podwórka na parter wlazl.. i jednego zabral i zjadl
-
ale wszyscy wiedzą, że zbadanie nasienia męskiego jest tańsze niż przebadanie kobiety, dlatego tez nie widzę w tym nic uwłaczajacego..no ale mówimy tu o facetach.. to inna planeta, więc dla wielu trudny orzech do zgryzienia..
a mialam pytać.. czy na usg jąder mąz dostanie skierowanie od urologa? bo ma wizytę 6 grudnia z powodu tego rodzenia kamienia:P no i mówilam mu aby tez poprosił o skierowanie na usg i on się zgodził, ale teraz się zastanawiam czy on mu wogóle je da..
wparowałam do ogrodu - wyrywanie chwastów, przycinanie, wykopywanie cebulek i starczyło mi energii na pół ogródka.. słabo mi teraz, ręce się trzęsą..co za pogoda - buu
ide kawę wstawićWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 12:33
cati, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLady - witaj. Ja tu jestem od niedawna i powiem ci że tu same super babki są
Dziewczyno słuchaj/czytaj co mówią dziewczyny.
Skoro po 2 nieudanych cyklach tak się stresujesz to co będzie (i tego Ci nie życzę) jak po zobaczeniu 2 upragnionych kresek i wielkiej radości coś pójdzie nie tak i cała radość pryśnie jak bańka mydlana?.
Tez już mam dosyć czekania, ale wiem że mam problem z tarczycą, za 2 tyg. idę go gin-endo i póki co dałam sobie czas do czerwca 2015.
A wiesz czemu? Bo jak widzę minę mojego męża, który zamiast się bawić sexem "robi mi dziecko" to widzę że dobrze nie jest. I pal licho termin owulacji (o ile wystąpi) ten cykl mu odpuszczam(albo niech tak myśli
)
Anuśka - tulę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 13:23
marnut, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Misi@ wrote:hehe a biała mysz mojej kuzynki miał na imię Fiutek. Niestety zginął w sposób tragiczny (usiadła na niego), ale o tym juz o tym kiedys pisałam :p
Ja też mam takiego Fiutka i też białego (bo rasistką jestem z natury
) I też na nim siadam
Ale ten mój to się cieszy wtedy
Misi@, LaRa, Malenq, Krokodylica, Mona_M, marissith, ara, marnut, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Dlatego ja nigdy W nie wtajemniczalam w wykresy - nie dlatego ze on nie chciał tylko z opowiadań kolezanki wiem jsk to wpływało na jej meza - jak wiedział ze to te dni to sie tak stresował ..... Zaszli kiedy "odpuścili" celowanie i serduszkowali bez wiedzy ze to płodne.
Dwa razy w ciagu tego wszystkiego W zapytał mi sie czy to odpowiedni czas i wtedy odpowiedziałam zgodnie z prawda.
Jednak na takie odstresowywanie meza moga sobie pozwolić dziewczyny ktore nie maja problemu z "zagraniem" facetow do lozka i nie musza czekac czy im sie zachce czy nie alurat w odpowiednie dni.
Mojemu W chce sie codziennie i w takim wypadku można się pokusić o taki krok.
Co w naszym wypadku nie ma teraz znaczenia no ale pisze jak było.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Hi hi no może ja nie jestem do końca zdrowa ale się ze śmiechu poplułam herbatką jak to przeczytałam
Ja też mam takiego Fiutka i też białego (bo rasistką jestem z natury
) I też na nim siadam
Ale ten mój to się cieszy wtedy
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Wam wszystkim za tulenie
Dawno mnie tak dużo pięknych pań nie tuliło na raz
Kochane jesteście... Płakać nie miałam czasu bo robota czekała, a teraz wróciłam i cycki (mimo iż bolą) do góry a po @ i wynikach nasienia do nowego gina. Ale teraz powiem mu że ma być ekspresem bo "mało casu kruca bomba"
Krokodylica, marissith, marnut, momo1009 lubią tę wiadomość
-
MANIEK wrote:Kurde Anuśka Ty krótsze te cykle miałaś poprzednie a ten nagle taki długi i ta temp wysoka...dziwne to wszystko jest...
może jeszcze coś z tego będzie....Ehhhhh... Przykro mu będzie jak @ przyjdzie
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Mój małż twierdzi że wszystkie te testy są do bani bo on patrzy na moje (*)(*) i twierdzi że takich napompowanych melonów to nigdy nie miałam więc dzidziol siedzi w brzuszku
Ehhhhh... Przykro mu będzie jak @ przyjdzie
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGroszku to ja dmucham, macham i nie przyjdzie......
widzę, że byłaś u dietetyczki:) BRAWO 1,2kg mniej super kochanaboszzzzzzzz ja pamiętam jak się odchudzałam i jak każde 200gr na minusie cieszyło:) oby tak dalej....
a z tym NOWYM ginem to już dawno mówiłam IDŹ, nie czekajAnuśka, marnut lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:ale wszyscy wiedzą, że zbadanie nasienia męskiego jest tańsze niż przebadanie kobiety, dlatego tez nie widzę w tym nic uwłaczajacego..no ale mówimy tu o facetach.. to inna planeta, więc dla wielu trudny orzech do zgryzienia..
a mialam pytać.. czy na usg jąder mąz dostanie skierowanie od urologa? bo ma wizytę 6 grudnia z powodu tego rodzenia kamienia:P no i mówilam mu aby tez poprosił o skierowanie na usg i on się zgodził, ale teraz się zastanawiam czy on mu wogóle je da..
wparowałam do ogrodu - wyrywanie chwastów, przycinanie, wykopywanie cebulek i starczyło mi energii na pół ogródka.. słabo mi teraz, ręce się trzęsą..co za pogoda - buu
ide kawę wstawić
Konwalianka, mój dostał skierowanie na usg jąder od mojego ginekologa... ale to w Klinice Leczenia Niepłodności i za kasę, więc pewnie dlatego...Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Malenq wrote:Groszku to ja dmucham, macham i nie przyjdzie......
widzę, że byłaś u dietetyczki:) BRAWO 1,2kg mniej super kochanaboszzzzzzzz ja pamiętam jak się odchudzałam i jak każde 200gr na minusie cieszyło:) oby tak dalej....
a z tym NOWYM ginem to już dawno mówiłam IDŹ, nie czekajOby tak dalej
Malenq, Mona_M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Byłam byłam i radość w domu Gucia niesamowita
Oby tak dalej
Trzymam kciuki za dalsze etapy!Anuśka lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0