X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka - ja mojego też nie wtajemniczałam, ale widzi że mierzę tempkę (a nigdy wcześniej tego nie robiłam) i chyba to go stresuje. Uświadomiłam go tylko wczoraj, że mierzę bo chcę sprawdzić czy w teorii mogła być owulka i tyle.
    Dzisiaj stwierdził, że mogliśmy się wziąć do roboty 5 lat temu to wtedy nasz młody nie byłby taki samotny.
    Kuźwa zawsze chciałam być jedynaczką hihi (wredna jestem nie?, ale teraz widzę że jedynak ma jednak ciężko.
    Anuśka - ja bym jednak wstrzymała się z piciem napojów wyskokowych ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona mój małż jest jedynakiem - nie zazdroszczę MU...moja mama jest jedynaczką i na starość widzę, jak jej z tym źle....

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój tata jest jedynakiem i oprócz nas nie ma nikogo. Nie chciałabym, żeby mój Fifi miał podobnie.
    Szkoda, że tak długo do tego dochodziłam :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Mój tata jest jedynakiem i oprócz nas nie ma nikogo. Nie chciałabym, żeby mój Fifi miał podobnie.
    Szkoda, że tak długo do tego dochodziłam :)
    No właśnie... I stąd mój pośpiech :D Mi też trochę czasu zajęło dojście do tego że chcę jeszcze :) Jeden ma 17lat, druga ma 11 a ja chcę więcej :D

marnut, Mona_M lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm to ja mam zupełnie spóźniony zapłon ...stan :0 dzieci...
    i dopiero teraz chce i to 3, ale nie na raz chce 3 razy rodzić;) niestety nie wiem czy to się uda...

idzie popołudnie i ja się zaczynam łamać..

momo1009 lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    hmm to ja mam zupełnie spóźniony zapłon ...stan :0 dzieci...
    i dopiero teraz chce i to 3, ale nie na raz chce 3 razy rodzić;) niestety nie wiem czy to się uda...

idzie popołudnie i ja się zaczynam łamać..
    Nie łam się :) Tempka ładnie odbija :)

• cati Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manius - no to teraz trzeba ci 3 groszkow na raz wywróżyć a ze wlazlas w g... i spadlo na ciebie g... to juz masz x2 :D to jeszcze jeden !

Anuska - i twoj maz ma racje :D dla mnie to ty jestes w ciazy :D

MANIEK, Anuśka lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek moje będzie pierwsze, a też chcę więcej.........i mam nadzieję, że na kolejne nie będę musiała czekać 6lat :-/

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Manius - no to teraz trzeba ci 3 groszkow na raz wywróżyć a ze wlazlas w g... i spadlo na ciebie g... to juz masz x2 :D to jeszcze jeden !

Ha ha ha Maniuś ale masz przesrane ;D
    Kurczę chyba nie będę piła jednak... Najwyżej będę zdrowsza ;)

cati, Misi@, Malenq, Mona_M, Asiula86 lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:

Cati rozwaliłaś mi system...własnie poplułam się ze śmiechu ale 3 raz no nie wiem czy chce z gównem mieć do czynienia....

Anuśka dla mnie też jesteś w ciąży..jak masz mięciutkie mega cycki i do tego temp wysoka to beta była za wcześnie tak jak u Mamutka...pozytyw wyjdzie Ci we wtorek:)

cati, Anuśka, Malenq, marnut lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówiłam ten tydzień mam strasznie gówniany.

marnut lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• cati Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuś i bardzo dobrze :) , ja od lat nie pije % bo ich nie lubie ;) a za to czesto chłonę humor innych :D i oni sie pytaja mnie ile juz wypilam bo sie tak swietnie bawie : )
    heheh oszczedna jestem na oparach lece :D

MANIEK wrote:
    Cati rozwaliłaś mi system...własnie poplułam się ze śmiechu ale 3 raz no nie wiem czy chce z gównem mieć do czynienia....

Anuśka dla mnie też jesteś w ciąży..jak masz mięciutkie mega cycki i do tego temp wysoka to beta była za wcześnie tak jak u Mamutka...pozytyw wyjdzie Ci we wtorek:)
    Taki byl plan ( rechodze piskliwym glosem ) XD , gowno ludzka rzecz :D A zeby miec 3 to trzeba sie poswiecic ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 14:33

ara, marnut lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Maniek moje będzie pierwsze, a też chcę więcej.........i mam nadzieję, że na kolejne nie będę musiała czekać 6lat :-/

6 lat się staraliście?????

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Dziewczyny dzięki, uspokajacie mnie, na dzisiejszą chwilę to poczekam, z rok, będę się pewnie załamywać, co okres, albo co test negatywny, ale macie rację poczekam do 21 listopada jak nie dostanę okresu, to zrobię drugi test ciążowy 21. A z tym nasieniem to go będę namawiać po roku. A któraś z Was ma inną macicę? bo mi ginekolog powiedziała że ja nie mam jak wszystkie kobiety, tylko jakoś inaczej wygiętą, nie do pęcherza tylko do kręgosłupa
    i tak trzymać, i nie załamywać się

co do macicy to ja nie wiem, na pewno jest agresywna :P
    a tak poważnie to jeden lekarz mi powiedział że mam tyłozgięcie, drugi że mam macicę dwurożną (ale to tak mi się robi tylko przy ciąży- geniusze bo w ciąży byłam raz i tylko przez 5 tygodni :/ )jeszcze inny że tyłozgięcia nie mam więc ja już nie wiem, pewne jest że MAM MACICĘ :P

LaRa, marnut, Mona_M, Asiula86 lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś tak :-/ długie, bolesne w doświadczenia i przeżycia.....

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Anuś i bardzo dobrze :) , ja od lat nie pije % bo ich nie lubie ;) a za to czesto chłonę humor innych :D i oni sie pytaja mnie ile juz wypilam bo sie tak swietnie bawie : )
    heheh oszczedna jestem na oparach lece :D

Taki byl plan ( rechodze piskliwym glosem ) XD , gowno ludzka rzecz :D A zeby miec 3 to trzeba sie poswiecic ;D

Hi hi przechodzę na Twój system :) Lecę na oparach jutro :)
    A z tym trzecim gównem to Maniek uważaj... Bo skoro już z góry spadło i wdepnęłaś to pozostaje tylko żeby ktoś tym trzecim w Ciebie rzucił ;) Ale wtedy to trojaczki na 300% będą ;)

Malenq, marnut, konwalianka, Asiula86, momo1009 lubią tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienka - ja mam tylozgiecie , i u mnie to wyglada tak ze mam otwor macicy skierowany w lewa strone i ona prawie dotyka lewej strony pochwy. Nie wiem jak to moze wyglaac u inncyh mowie jak jest u mnie. co do 2 roznosci to wada od urodzenia . A nie od ciazy.... :) i na jednym usg juz by wiedzial to na 100% ;D

dokladnie - najwazniejsze ze masz macice ! :D

Anuśka wrote:
    Hi hi przechodzę na Twój system :) Lecę na oparach jutro :)
    A z tym trzecim gównem to Maniek uważaj... Bo skoro już z góry spadło i wdepnęłaś to pozostaje tylko żeby ktoś tym trzecim w Ciebie rzucił ;) Ale wtedy to trojaczki na 300% będą ;)

albo biegunki dostanie to tez mozemy jej zaliczyc nie ? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 14:44

Anuśka lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Hi hi przechodzę na Twój system :) .. Bo skoro już z góry spadło i wdepnęłaś to pozostaje tylko żeby ktoś tym trzecim w Ciebie rzucił ;) Ale wtedy to trojaczki na 300% będą ;)

i aż boje się do domu wracać ( bo znów pieszo idę)

Anuśka, marnut, konwalianka, momo1009 lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak zatstuję w przyszłym tygodniu i zobacze Ii kreski to się zes..m ze szczęścia - może być?

Arienna, Anuśka, marnut, cati, LaRa, Asiula86, Krokodylica, ara lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Arienka - co do 2 roznosci to wada od urodzenia . A nie od ciazy.... :) i na jednym usg juz by wiedzial to na 100% ;D
    wiem właśnie ale mi konował w szpitalu tak powiedział że jak patrzy to najpierw jest jedna komora, jedna a na końcu jakby się rozchodziły w dwie, ale że nie jest pewien bo czasami przy ciąży (jakby) szczyt macicy się obniża i wygląda to jakby była dwurożna, czy ktoś kiedyś na to zwrócił uwagę... mowie mu że nie, tylko sugerowali tyłozgięcie, a on na to tyłozgięcia to tu nie ma .... więc ja już nie wiem, każdy konował mówi inaczej, żaden widocznie prawidłowego USG nie potrafi zrobić....

w ogóle to znów mam schiza, dziewczyny po zabiegach 30 dni i miały okres, a ja mam 35 i dalej nic.... czasami mi przychodzi do głowy głupia myśl: a może jednak nie poroniłam, tylko że ja teraz i alko i sauna.... oj gupi gupi mózg...takie schizy wymyslać

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
‹‹ 2912 2913 2914 2915 2916 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ