My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLenka - ja mojego też nie wtajemniczałam, ale widzi że mierzę tempkę (a nigdy wcześniej tego nie robiłam) i chyba to go stresuje. Uświadomiłam go tylko wczoraj, że mierzę bo chcę sprawdzić czy w teorii mogła być owulka i tyle.
Dzisiaj stwierdził, że mogliśmy się wziąć do roboty 5 lat temu to wtedy nasz młody nie byłby taki samotny.
Kuźwa zawsze chciałam być jedynaczką hihi (wredna jestem nie?, ale teraz widzę że jedynak ma jednak ciężko.
Anuśka - ja bym jednak wstrzymała się z piciem napojów wyskokowychAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Mój tata jest jedynakiem i oprócz nas nie ma nikogo. Nie chciałabym, żeby mój Fifi miał podobnie.
Szkoda, że tak długo do tego dochodziłamMi też trochę czasu zajęło dojście do tego że chcę jeszcze
Jeden ma 17lat, druga ma 11 a ja chcę więcej
marnut, Mona_M lubią tę wiadomość
-
MANIEK wrote:hmm to ja mam zupełnie spóźniony zapłon ...stan :0 dzieci...
i dopiero teraz chce i to 3, ale nie na raz chce 3 razy rodzićniestety nie wiem czy to się uda...
idzie popołudnie i ja się zaczynam łamać..Tempka ładnie odbija
-
Manius - no to teraz trzeba ci 3 groszkow na raz wywróżyć a ze wlazlas w g... i spadlo na ciebie g... to juz masz x2
to jeszcze jeden !
Anuska - i twoj maz ma racjedla mnie to ty jestes w ciazy
MANIEK, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cati wrote:Manius - no to teraz trzeba ci 3 groszkow na raz wywróżyć a ze wlazlas w g... i spadlo na ciebie g... to juz masz x2
to jeszcze jeden !
Ha ha ha Maniuś ale masz przesrane
Kurczę chyba nie będę piła jednak... Najwyżej będę zdrowszacati, Misi@, Malenq, Mona_M, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
cati wrote:Manius - no to teraz trzeba ci 3 groszkow na raz wywróżyć a ze wlazlas w g... i spadlo na ciebie g... to juz masz x2
to jeszcze jeden !
Cati rozwaliłaś mi system...własnie poplułam się ze śmiechu ale 3 raz no nie wiem czy chce z gównem mieć do czynienia....
Anuśka dla mnie też jesteś w ciąży..jak masz mięciutkie mega cycki i do tego temp wysoka to beta była za wcześnie tak jak u Mamutka...pozytyw wyjdzie Ci we wtorek:)cati, Anuśka, Malenq, marnut lubią tę wiadomość
Maniek
-
Anuś i bardzo dobrze
, ja od lat nie pije % bo ich nie lubie
a za to czesto chłonę humor innych
i oni sie pytaja mnie ile juz wypilam bo sie tak swietnie bawie : )
heheh oszczedna jestem na oparach lece
MANIEK wrote:Cati rozwaliłaś mi system...własnie poplułam się ze śmiechu ale 3 raz no nie wiem czy chce z gównem mieć do czynienia....
Anuśka dla mnie też jesteś w ciąży..jak masz mięciutkie mega cycki i do tego temp wysoka to beta była za wcześnie tak jak u Mamutka...pozytyw wyjdzie Ci we wtorek:), gowno ludzka rzecz
A zeby miec 3 to trzeba sie poswiecic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 14:33
ara, marnut lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Dziewczyny dzięki, uspokajacie mnie, na dzisiejszą chwilę to poczekam, z rok, będę się pewnie załamywać, co okres, albo co test negatywny, ale macie rację poczekam do 21 listopada jak nie dostanę okresu, to zrobię drugi test ciążowy 21. A z tym nasieniem to go będę namawiać po roku. A któraś z Was ma inną macicę? bo mi ginekolog powiedziała że ja nie mam jak wszystkie kobiety, tylko jakoś inaczej wygiętą, nie do pęcherza tylko do kręgosłupa
co do macicy to ja nie wiem, na pewno jest agresywna
a tak poważnie to jeden lekarz mi powiedział że mam tyłozgięcie, drugi że mam macicę dwurożną (ale to tak mi się robi tylko przy ciąży- geniusze bo w ciąży byłam raz i tylko przez 5 tygodni)jeszcze inny że tyłozgięcia nie mam więc ja już nie wiem, pewne jest że MAM MACICĘ
LaRa, marnut, Mona_M, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
cati wrote:Anuś i bardzo dobrze
, ja od lat nie pije % bo ich nie lubie
a za to czesto chłonę humor innych
i oni sie pytaja mnie ile juz wypilam bo sie tak swietnie bawie : )
heheh oszczedna jestem na oparach lece
Taki byl plan ( rechodze piskliwym glosem ), gowno ludzka rzecz
A zeby miec 3 to trzeba sie poswiecic
Hi hi przechodzę na Twój systemLecę na oparach jutro
A z tym trzecim gównem to Maniek uważaj... Bo skoro już z góry spadło i wdepnęłaś to pozostaje tylko żeby ktoś tym trzecim w Ciebie rzuciłAle wtedy to trojaczki na 300% będą
Malenq, marnut, konwalianka, Asiula86, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Arienka - ja mam tylozgiecie , i u mnie to wyglada tak ze mam otwor macicy skierowany w lewa strone i ona prawie dotyka lewej strony pochwy. Nie wiem jak to moze wyglaac u inncyh mowie jak jest u mnie. co do 2 roznosci to wada od urodzenia . A nie od ciazy....
i na jednym usg juz by wiedzial to na 100%
dokladnie - najwazniejsze ze masz macice !
Anuśka wrote:Hi hi przechodzę na Twój systemLecę na oparach jutro
A z tym trzecim gównem to Maniek uważaj... Bo skoro już z góry spadło i wdepnęłaś to pozostaje tylko żeby ktoś tym trzecim w Ciebie rzuciłAle wtedy to trojaczki na 300% będą
albo biegunki dostanie to tez mozemy jej zaliczyc nie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 14:44
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Hi hi przechodzę na Twój system
.. Bo skoro już z góry spadło i wdepnęłaś to pozostaje tylko żeby ktoś tym trzecim w Ciebie rzucił
Ale wtedy to trojaczki na 300% będą
i aż boje się do domu wracać ( bo znów pieszo idę)
Anuśka, marnut, konwalianka, momo1009 lubią tę wiadomość
Maniek
-
cati wrote:Arienka - co do 2 roznosci to wada od urodzenia . A nie od ciazy....
i na jednym usg juz by wiedzial to na 100%
w ogóle to znów mam schiza, dziewczyny po zabiegach 30 dni i miały okres, a ja mam 35 i dalej nic.... czasami mi przychodzi do głowy głupia myśl: a może jednak nie poroniłam, tylko że ja teraz i alko i sauna.... oj gupi gupi mózg...takie schizy wymyslać