X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka - ja mojego też nie wtajemniczałam, ale widzi że mierzę tempkę (a nigdy wcześniej tego nie robiłam) i chyba to go stresuje. Uświadomiłam go tylko wczoraj, że mierzę bo chcę sprawdzić czy w teorii mogła być owulka i tyle.
    Dzisiaj stwierdził, że mogliśmy się wziąć do roboty 5 lat temu to wtedy nasz młody nie byłby taki samotny.
    Kuźwa zawsze chciałam być jedynaczką hihi (wredna jestem nie?, ale teraz widzę że jedynak ma jednak ciężko.
    Anuśka - ja bym jednak wstrzymała się z piciem napojów wyskokowych ;)

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona mój małż jest jedynakiem - nie zazdroszczę MU...moja mama jest jedynaczką i na starość widzę, jak jej z tym źle....

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój tata jest jedynakiem i oprócz nas nie ma nikogo. Nie chciałabym, żeby mój Fifi miał podobnie.
    Szkoda, że tak długo do tego dochodziłam :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Mój tata jest jedynakiem i oprócz nas nie ma nikogo. Nie chciałabym, żeby mój Fifi miał podobnie.
    Szkoda, że tak długo do tego dochodziłam :)
    No właśnie... I stąd mój pośpiech :D Mi też trochę czasu zajęło dojście do tego że chcę jeszcze :) Jeden ma 17lat, druga ma 11 a ja chcę więcej :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm to ja mam zupełnie spóźniony zapłon ...stan :0 dzieci...
    i dopiero teraz chce i to 3, ale nie na raz chce 3 razy rodzić;) niestety nie wiem czy to się uda...

idzie popołudnie i ja się zaczynam łamać..

momo1009 lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    hmm to ja mam zupełnie spóźniony zapłon ...stan :0 dzieci...
    i dopiero teraz chce i to 3, ale nie na raz chce 3 razy rodzić;) niestety nie wiem czy to się uda...

idzie popołudnie i ja się zaczynam łamać..
    Nie łam się :) Tempka ładnie odbija :)

• cati Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Manius - no to teraz trzeba ci 3 groszkow na raz wywróżyć a ze wlazlas w g... i spadlo na ciebie g... to juz masz x2 :D to jeszcze jeden !

Anuska - i twoj maz ma racje :D dla mnie to ty jestes w ciazy :D

MANIEK, Anuśka lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek moje będzie pierwsze, a też chcę więcej.........i mam nadzieję, że na kolejne nie będę musiała czekać 6lat :-/

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Manius - no to teraz trzeba ci 3 groszkow na raz wywróżyć a ze wlazlas w g... i spadlo na ciebie g... to juz masz x2 :D to jeszcze jeden !

Ha ha ha Maniuś ale masz przesrane ;D
    Kurczę chyba nie będę piła jednak... Najwyżej będę zdrowsza ;)

cati, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Asiula86 lubią tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:

Cati rozwaliłaś mi system...własnie poplułam się ze śmiechu ale 3 raz no nie wiem czy chce z gównem mieć do czynienia....

Anuśka dla mnie też jesteś w ciąży..jak masz mięciutkie mega cycki i do tego temp wysoka to beta była za wcześnie tak jak u Mamutka...pozytyw wyjdzie Ci we wtorek:)

cati, Anuśka, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówiłam ten tydzień mam strasznie gówniany.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• cati Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuś i bardzo dobrze :) , ja od lat nie pije % bo ich nie lubie ;) a za to czesto chłonę humor innych :D i oni sie pytaja mnie ile juz wypilam bo sie tak swietnie bawie : )
    heheh oszczedna jestem na oparach lece :D

MANIEK wrote:
    Cati rozwaliłaś mi system...własnie poplułam się ze śmiechu ale 3 raz no nie wiem czy chce z gównem mieć do czynienia....

Anuśka dla mnie też jesteś w ciąży..jak masz mięciutkie mega cycki i do tego temp wysoka to beta była za wcześnie tak jak u Mamutka...pozytyw wyjdzie Ci we wtorek:)
    Taki byl plan ( rechodze piskliwym glosem ) XD , gowno ludzka rzecz :D A zeby miec 3 to trzeba sie poswiecic ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 14:33

ara, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    Maniek moje będzie pierwsze, a też chcę więcej.........i mam nadzieję, że na kolejne nie będę musiała czekać 6lat :-/

6 lat się staraliście?????

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lady Savage wrote:
    Dziewczyny dzięki, uspokajacie mnie, na dzisiejszą chwilę to poczekam, z rok, będę się pewnie załamywać, co okres, albo co test negatywny, ale macie rację poczekam do 21 listopada jak nie dostanę okresu, to zrobię drugi test ciążowy 21. A z tym nasieniem to go będę namawiać po roku. A któraś z Was ma inną macicę? bo mi ginekolog powiedziała że ja nie mam jak wszystkie kobiety, tylko jakoś inaczej wygiętą, nie do pęcherza tylko do kręgosłupa
    i tak trzymać, i nie załamywać się

co do macicy to ja nie wiem, na pewno jest agresywna :P
    a tak poważnie to jeden lekarz mi powiedział że mam tyłozgięcie, drugi że mam macicę dwurożną (ale to tak mi się robi tylko przy ciąży- geniusze bo w ciąży byłam raz i tylko przez 5 tygodni :/ )jeszcze inny że tyłozgięcia nie mam więc ja już nie wiem, pewne jest że MAM MACICĘ :P

LaRa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Asiula86 lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniuś tak :-/ długie, bolesne w doświadczenia i przeżycia.....

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Anuś i bardzo dobrze :) , ja od lat nie pije % bo ich nie lubie ;) a za to czesto chłonę humor innych :D i oni sie pytaja mnie ile juz wypilam bo sie tak swietnie bawie : )
    heheh oszczedna jestem na oparach lece :D

Taki byl plan ( rechodze piskliwym glosem ) XD , gowno ludzka rzecz :D A zeby miec 3 to trzeba sie poswiecic ;D

Hi hi przechodzę na Twój system :) Lecę na oparach jutro :)
    A z tym trzecim gównem to Maniek uważaj... Bo skoro już z góry spadło i wdepnęłaś to pozostaje tylko żeby ktoś tym trzecim w Ciebie rzucił ;) Ale wtedy to trojaczki na 300% będą ;)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, konwalianka, Asiula86, momo1009 lubią tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienka - ja mam tylozgiecie , i u mnie to wyglada tak ze mam otwor macicy skierowany w lewa strone i ona prawie dotyka lewej strony pochwy. Nie wiem jak to moze wyglaac u inncyh mowie jak jest u mnie. co do 2 roznosci to wada od urodzenia . A nie od ciazy.... :) i na jednym usg juz by wiedzial to na 100% ;D

dokladnie - najwazniejsze ze masz macice ! :D

Anuśka wrote:
    Hi hi przechodzę na Twój system :) Lecę na oparach jutro :)
    A z tym trzecim gównem to Maniek uważaj... Bo skoro już z góry spadło i wdepnęłaś to pozostaje tylko żeby ktoś tym trzecim w Ciebie rzucił ;) Ale wtedy to trojaczki na 300% będą ;)

albo biegunki dostanie to tez mozemy jej zaliczyc nie ? :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 14:44

Anuśka lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Hi hi przechodzę na Twój system :) .. Bo skoro już z góry spadło i wdepnęłaś to pozostaje tylko żeby ktoś tym trzecim w Ciebie rzucił ;) Ale wtedy to trojaczki na 300% będą ;)

i aż boje się do domu wracać ( bo znów pieszo idę)

Anuśka, nick nieaktualny, konwalianka, momo1009 lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak zatstuję w przyszłym tygodniu i zobacze Ii kreski to się zes..m ze szczęścia - może być?

Arienna, Anuśka, nick nieaktualny, cati, LaRa, Asiula86, Krokodylica, ara lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Arienna Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Arienka - co do 2 roznosci to wada od urodzenia . A nie od ciazy.... :) i na jednym usg juz by wiedzial to na 100% ;D
    wiem właśnie ale mi konował w szpitalu tak powiedział że jak patrzy to najpierw jest jedna komora, jedna a na końcu jakby się rozchodziły w dwie, ale że nie jest pewien bo czasami przy ciąży (jakby) szczyt macicy się obniża i wygląda to jakby była dwurożna, czy ktoś kiedyś na to zwrócił uwagę... mowie mu że nie, tylko sugerowali tyłozgięcie, a on na to tyłozgięcia to tu nie ma .... więc ja już nie wiem, każdy konował mówi inaczej, żaden widocznie prawidłowego USG nie potrafi zrobić....

w ogóle to znów mam schiza, dziewczyny po zabiegach 30 dni i miały okres, a ja mam 35 i dalej nic.... czasami mi przychodzi do głowy głupia myśl: a może jednak nie poroniłam, tylko że ja teraz i alko i sauna.... oj gupi gupi mózg...takie schizy wymyslać

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
‹‹ 2912 2913 2914 2915 2916 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Inozytol a kobieca płodność – wsparcie owulacji, metabolizmu i zdrowia hormonalnego kobiet

Coraz więcej kobiet w wieku rozrodczym zmaga się z zaburzeniami hormonalnymi, które utrudniają zajście w ciążę lub jej prawidłowy przebieg. Dlatego wiele par w czasie starań o dziecko decyduje się na wprowadzenie suplementacji poprawiającej kobiecą płodność. Jednym z najlepiej przebadanych składników jest inozytol, który – regulując gospodarkę hormonalną i cukrową – może zwiększyć szansę na zapłodnienie. Jak dokładnie działa i jakie inne skuteczne składniki wspierające płodność kobiet warto włączyć do codziennej suplementacji?

CZYTAJ WIĘCEJ