X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Mamutek - jak bym mieszkala w PL to tez bym tak zrobila jak ty ; )

co do wypowiedzi u góry ! jak juz chcesz zmarnowac test :D to zrob z sikow swego męza bedzie mniej stresująco ;D
    Co Ty? A jak mu rak prostaty wyjdzie i się zechce leczyć O.o? Ile jeszcze mam się z nim męczyć?

Blondik, cati, konwalianka, ara lubią tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Co Ty? A jak mu rak prostaty wyjdzie i się zechce leczyć O.o? Ile jeszcze mam się z nim męczyć?
    ok -to tego nie wiedzialam xD to mu nie powiesz no xD dasz mu stary test xD

marnut lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    ok -to tego nie wiedzialam xD to mu nie powiesz no xD dasz mu stary test xD
    Mhm..ten co z wody robiłam, tam cienia nie było ;).

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dotarłam do domu ...bezpiecznie bez gooowna...

Cati super beta.

Pati walczcie my tu za was trzymamy kciuki z takim wsparciem musi się udać to leczenie.

Lece dziewczynki na zakupy, będę później....chyba że coś goownianego wyskoczy.
    PS
    Marnut czy ptasie, psie czy krowie tak samo mało to przyjemne a w sumie mi wszystko jedno tyle, że takim krowim z nieba to chyba głowe by mi przygwoździło do chodnika albo ramię urwało.

marnut, Krokodylica, ara, Pati Belgia lubią tę wiadomość

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Blondik Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, znowu mam jakieś brązowe plamienie-upławy? nie wiem co to może być...sprobuje illadian przez kilka dni, jak nie to we wtorek do gina...

moze to przez zbyt ostre serduszkowanie? jak wpisuje brązowe upławy wyskakuje nadżerka albo rak szyjki macicy...ah;(

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    dziewczyny, znowu mam jakieś brązowe plamienie-upławy? nie wiem co to może być...sprobuje illadian przez kilka dni, jak nie to we wtorek do gina...

moze to przez zbyt ostre serduszkowanie? jak wpisuje brązowe upławy wyskakuje nadżerka albo rak szyjki macicy...ah;(
    Podejdz blondik do lekarza...
    A ja miałam w pracy dziś taki stres, że brzuch mnie zaczął boleć..ale już nie rozmawiam z małżem o pracy bo znów się pokłócimy..ech dobrze, że już weekend :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    dobra spylam, będę dopiero w poniedziałek bo po drodze czeka mnie zjazd w szkole i impreza urodzinowa wujka

ok do zobaczenia iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bzykajcie się dzieci ile wlezie :P

bye :*
    Przyjemności i dla Ciebie kochana :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:

Wklep jeszcze "ból głowy" to Ci wyjdzie rak mózgu! Nie sugeruj się dr Google, bo on panikuje!
    Idź do lekarza jeśli chcesz, a jeśli nie chcesz to choć na mój wykres zerknij :). Pół cyklu plamienia i będzie ciąża :D!
    Gdzieś wyczytałam, że takie plamienia w FF mogą świadczyć o kiepskim ciałku żółtym w poprzednim cyklu. Nie panikujemy :)! Ćwiczymy ZEN bądź idziemy do lekarza na cytologię i USG!

Krokodylica, ara lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie dopadł spadek formy... Dociera do mnie że brak HCG we krwi w 12dpo oznacza że raczej brak ciąży :( Już nawet zła nie jestem... Tylko mi tak przeraźliwie smutno...

• Blondik Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cytologie mialam w sierpniu, wynik ok...eh;( poczekam do wtorku,moj lekarz przyjmuje tylko we wtorki i srody, chyba do tego czasu nie umre;/

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • Blondik Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok, wiec uznaje moje "brązki" za zwiastun przyszlej ciąży, heh;)

marnut, Anuśka lubią tę wiadomość

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • cati Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    A mnie dopadł spadek formy... Dociera do mnie że brak HCG we krwi w 12dpo oznacza że raczej brak ciąży :( Już nawet zła nie jestem... Tylko mi tak przeraźliwie smutno...
    a jak cie mocnooooooooooooooo przytule :) tak mocno mocno ze moj brzuchal chodz nie wielki odznaczy sie na twoim i juz tak zostanie ? :D

Anuśka lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    <3 Cho no, schlejemy się!

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 17:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    Maniek tez bym sie bała wracać.. aż się prosi..

Anuśka, gratuluję spadku wagi, jaką masz dietę, bo chyba to przeoczyłam

znalazam jeszcze coś takiego:
    http://www.kobieta.diagnostyka.pl/

jakby ktoś chciał skorzystać
    Dzieki..ja już wyslałam i dostalam kupon rabatowwy na badania ;)

konwalianka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    A może owulacja była troszkę później???? I ciąża jest poprostu za wczesna by się ujawnić

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    A może owulacja była troszkę później???? I ciąża jest poprostu za wczesna by się ujawnić
    Tym bardziej powód do chlania, cho, Anuśka :D!

cati, Anuśka lubią tę wiadomość

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem, nadrabiam, witam się..

Anuś przytulasy dla Ciebie Słoneczko <3. Jeśli potrzebujesz się wysmutać to szybciutko, a potem zresetuj się choć troszkę na wesoło jak Marnutek pisze :)

Anuśka lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • momo1009 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Anuś przytulasy dla Ciebie Słoneczko <3. Jeśli potrzebujesz się wysmutać to szybciutko, a potem zresetuj się choć troszkę na wesoło jak Marnutek pisze :)

Anuśka lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • momo1009 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś

Anuśka lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze widzicie, to 3 identyczne posty. Lap się wiesza ;)

********Gang 18+********
‹‹ 2914 2915 2916 2917 2918 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ