My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnycati wrote:Mamutek - jak bym mieszkala w PL to tez bym tak zrobila jak ty ; )
co do wypowiedzi u góry ! jak juz chcesz zmarnowac testto zrob z sikow swego męza bedzie mniej stresująco
? Ile jeszcze mam się z nim męczyć?
Blondik, cati, konwalianka, ara lubią tę wiadomość
-
marnut wrote:Co Ty? A jak mu rak prostaty wyjdzie i się zechce leczyć
? Ile jeszcze mam się z nim męczyć?
marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dotarłam do domu ...bezpiecznie bez gooowna...
Cati super beta.
Pati walczcie my tu za was trzymamy kciuki z takim wsparciem musi się udać to leczenie.
Lece dziewczynki na zakupy, będę później....chyba że coś goownianego wyskoczy.
PS
Marnut czy ptasie, psie czy krowie tak samo mało to przyjemne a w sumie mi wszystko jedno tyle, że takim krowim z nieba to chyba głowe by mi przygwoździło do chodnika albo ramię urwało.marnut, Krokodylica, ara, Pati Belgia lubią tę wiadomość
Maniek
-
dziewczyny, znowu mam jakieś brązowe plamienie-upławy? nie wiem co to może być...sprobuje illadian przez kilka dni, jak nie to we wtorek do gina...
moze to przez zbyt ostre serduszkowanie? jak wpisuje brązowe upławy wyskakuje nadżerka albo rak szyjki macicy...ah;( -
nick nieaktualnyBlondik wrote:dziewczyny, znowu mam jakieś brązowe plamienie-upławy? nie wiem co to może być...sprobuje illadian przez kilka dni, jak nie to we wtorek do gina...
moze to przez zbyt ostre serduszkowanie? jak wpisuje brązowe upławy wyskakuje nadżerka albo rak szyjki macicy...ah;(
A ja miałam w pracy dziś taki stres, że brzuch mnie zaczął boleć..ale już nie rozmawiam z małżem o pracy bo znów się pokłócimy..ech dobrze, że już weekend -
nick nieaktualnyArienna wrote:dobra spylam, będę dopiero w poniedziałek bo po drodze czeka mnie zjazd w szkole i impreza urodzinowa wujka
ok do zobaczenia iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bzykajcie się dzieci ile wlezie
bye :* -
nick nieaktualnyBlondik wrote:dziewczyny, znowu mam jakieś brązowe plamienie-upławy? nie wiem co to może być...sprobuje illadian przez kilka dni, jak nie to we wtorek do gina...
moze to przez zbyt ostre serduszkowanie? jak wpisuje brązowe upławy wyskakuje nadżerka albo rak szyjki macicy...ah;(
Idź do lekarza jeśli chcesz, a jeśli nie chcesz to choć na mój wykres zerknij. Pół cyklu plamienia i będzie ciąża
!
Gdzieś wyczytałam, że takie plamienia w FF mogą świadczyć o kiepskim ciałku żółtym w poprzednim cyklu. Nie panikujemy! Ćwiczymy ZEN bądź idziemy do lekarza na cytologię i USG!
Krokodylica, ara lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:A mnie dopadł spadek formy... Dociera do mnie że brak HCG we krwi w 12dpo oznacza że raczej brak ciąży
Już nawet zła nie jestem... Tylko mi tak przeraźliwie smutno...
tak mocno mocno ze moj brzuchal chodz nie wielki odznaczy sie na twoim i juz tak zostanie ?
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:Maniek tez bym sie bała wracać.. aż się prosi..
Anuśka, gratuluję spadku wagi, jaką masz dietę, bo chyba to przeoczyłam
znalazam jeszcze coś takiego:
http://www.kobieta.diagnostyka.pl/
jakby ktoś chciał skorzystaćkonwalianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:A mnie dopadł spadek formy... Dociera do mnie że brak HCG we krwi w 12dpo oznacza że raczej brak ciąży
Już nawet zła nie jestem... Tylko mi tak przeraźliwie smutno...
-
nick nieaktualny
-
Jestem, nadrabiam, witam się..
Anuś przytulasy dla Ciebie Słoneczko. Jeśli potrzebujesz się wysmutać to szybciutko, a potem zresetuj się choć troszkę na wesoło jak Marnutek pisze
Anuśka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Anuś przytulasy dla Ciebie Słoneczko. Jeśli potrzebujesz się wysmutać to szybciutko, a potem zresetuj się choć troszkę na wesoło jak Marnutek pisze
Anuśka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Anuśka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...