My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Asiula86 wrote:Ale cisza nastała...
A ja czekam aż informatycy przyjdą... bo mi jeden z monitorów nie działa i pracować nie mogę
Asiula86 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
marnut wrote:Przyznaj się lepiej od razu, że tak serdecznie się z nami witasz po 3x, bo się stęskniłaś
.
I Anuśkę chcesz 3x mocniej pocieszyć.
Wracam do lektury bo jestem dopiero na 8:14
marnut, LaRa lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
MANIEK wrote:jak zatstuję w przyszłym tygodniu i zobacze Ii kreski to się zes..m ze szczęścia - może być?
Buahahahha.
Padłam.
Ja byłam u gina, bo trzeci dzień mnie kaśka swędzi, no i mam infekcję grzybiczą, dostałam leki, więc mam nadzieję że się uspokoi.
Przy okazji gin zrobił mi usg, sprawdzał serduszko, i nazwał moją Zuźkę "niezłą akrobatką" a ja parsknęłam mu tam śmiechem, skubana tak się złożyła że stopy miała wyżej głowy.
Dzisiaj czułam pierwsze kopniaki, jak zobaczyłam obraz na usg to wszystko stało się jasne.
Lecę Was dalej nadrabiać.Anastazjaaa, MANIEK, momo1009, Mona_M, ara, Nieukowa, Asiula86, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja się tak ucieszylam, bo dziś pod koniec pracy się zdenerwowalam i tak zabolał mnie brzuch, że hoho...dziś test owul. prawie pozytywny, a więc albo była owulka, albo bedzie niedługo..ech no to nic musze się wziąć doroboty
...choć mąż wspomina,że dziś chyba jest środa (och Aniu84, ale się narobiło z tymi srodami..teraz co dziennie mam środę w domu ;p) Będę musiała go przekonać, że jest jednak piąteczek
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:A ja się tak ucieszylam, bo dziś pod koniec pracy się zdenerwowalam i tak zabolał mnie brzuch, że hoho...dziś test owul. prawie pozytywny, a więc albo była owulka, albo bedzie niedługo..ech no to nic musze się wziąć doroboty
...choć mąż wspomina,że dziś chyba jest środa (och Aniu84, ale się narobiło z tymi srodami..teraz co dziennie mam środę w domu ;p) Będę musiała go przekonać, że jest jednak piąteczek
?
Misi@, Asiula86, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrokodylica wrote:Buahahahha.
Padłam.
Ja byłam u gina, bo trzeci dzień mnie kaśka swędzi, no i mam infekcję grzybiczą, dostałam leki, więc mam nadzieję że się uspokoi.
Przy okazji gin zrobił mi usg, sprawdzał serduszko, i nazwał moją Zuźkę "niezłą akrobatką" a ja parsknęłam mu tam śmiechem, skubana tak się złożyła że stopy miała wyżej głowy.
Dzisiaj czułam pierwsze kopniaki, jak zobaczyłam obraz na usg to wszystko stało się jasne.
Lecę Was dalej nadrabiać.
Moja kolezanka mówiła, że jej mała tak się ciągle kręciła, że nie mogli długo sprawdzić jaką ma płeć..podonie dosłownie w kółko, jak chomik ;pKrokodylica lubi tę wiadomość
-
momo1009 wrote:Dobrze widzicie, to 3 identyczne posty. Lap się wiesza
Boshe, Momo, dobrze ze to napisałas, bo przeczytałam pierwszy, drugi, trzeci i myslalam ze sie zawiesiłammarnut, momo1009, ara lubią tę wiadomość
-
Krokodylica wrote:A ja kupiłam sobie piwo bezalkoholowe, to urżnę się dzisiaj z Wami, coooo???
chciałabym zeby ktos wymyslił Desperadosa dla ciężarnych, to byłby szał ciałWiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 18:58
Krokodylica, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nadrobiłam i widzę, że wszystkie poważne tematy rozebrałyście na części pierwsze i już nie ma co pisać
.
Jeśli chodzi o Lady (witaj Lady, powodzenia!) i badania nasienia to co post zmieniałam zdanie bo potraficie być przekonujące. Ale mądrą rzecz Maris napisała. Dać chłopu Androwit albo inny Salfazin. Jeśli jest problem, pomoże nawet bez Waszej wiedzy, jeśli nie - to, że zamiast 50% prawidłowych plemników będzie ich 75% chyba też nie zaszkodzi
Konwalianka wrote:Lena i bardzo dobrze! pochwa się później swoimi dziełami
Nie mówcie, ze tylko ja to zauważyłam
Misi@ wrote:też zajmuje się szkoleniami, ale nie tylko
No przecież! Czasem jeszcze skrobniesz jakiego postaMisi@ lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny