Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    jak zatstuję w przyszłym tygodniu i zobacze Ii kreski to się zes..m ze szczęścia - może być?
    i będzie trzecie :P

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    jak zatstuję w przyszłym tygodniu i zobacze Ii kreski to się zes..m ze szczęścia - może być?
    O tak!!!!!! To się zalicza na pewno :D Byleby II były ;D

MANIEK lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MANIEK wrote:
    i aż boje się do domu wracać ( bo znów pieszo idę)
    Rozejrzyj się tylko, czy krowy nie zaczęły latać, bo może być nieprzyjemnie ;D!

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maniek tez bym sie bała wracać.. aż się prosi..

Anuśka, gratuluję spadku wagi, jaką masz dietę, bo chyba to przeoczyłam

znalazam jeszcze coś takiego:
    http://www.kobieta.diagnostyka.pl/

jakby ktoś chciał skorzystać

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 15:10

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha - Anuśka, prośbę mam - nie daj się ginowi zbyć. Jak nie będzie chętny do współpracy to idź do jeszcze innego - szukaj do skutku :)!

Anuśka lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Aha - Anuśka, prośbę mam - nie daj się ginowi zbyć. Jak nie będzie chętny do współpracy to idź do jeszcze innego - szukaj do skutku :)!
    Tak właśnie uczynię :D Koniec zabawy w ciuciubabkę :D Teraz będzie po mojemu :P

Konwalianka ja mam dietę rozpisaną specjalnie dla mnie w Natur House. Pierwsza, która daje rezultaty i mogę tym karmić rodzinkę :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra spylam, będę dopiero w poniedziałek bo po drodze czeka mnie zjazd w szkole i impreza urodzinowa wujka

ok do zobaczenia iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bzykajcie się dzieci ile wlezie :P

bye :*

nick nieaktualny, Krokodylica, ara lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    dobra spylam, będę dopiero w poniedziałek bo po drodze czeka mnie zjazd w szkole i impreza urodzinowa wujka

ok do zobaczenia iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii bzykajcie się dzieci ile wlezie :P

bye :*
    Miłej zabawy :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Tak właśnie uczynię :D Koniec zabawy w ciuciubabkę :D Teraz będzie po mojemu :P

Konwalianka ja mam dietę rozpisaną specjalnie dla mnie w Natur House. Pierwsza, która daje rezultaty i mogę tym karmić rodzinkę :)
    To dobrze, bo za to "proszę się nie stresować i współżyć" to bym gołymi rękami udusiła :/.

• cati Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok mam wyniki bety 49 000 :) moja lekarka miala mi wyslac smsa ale zadzwonila z dobra nowiną i ze sie cieszy ze jest bardzo dobry wynik i ze moge sie juz zrelaksowac i zyczyla mi udanego weekendu!
    Jejku jak by tak wszystkie lekarki mialy taki kontakt z pacjentami ! :D dusza czlowiek !

nick nieaktualny, Asiula86, nick nieaktualny, LaRa, konwalianka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Krokodylica, ara lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super Cati! Widzisz, dziołcha, było się martwić? Tylko niepotrzebnie tego swojego kociaka małego stresujesz ;)!

cati lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    ok mam wyniki bety 49 000 :) moja lekarka miala mi wyslac smsa ale zadzwonila z dobra nowiną i ze sie cieszy ze jest bardzo dobry wynik i ze moge sie juz zrelaksowac i zyczyla mi udanego weekendu!
    Jejku jak by tak wszystkie lekarki mialy taki kontakt z pacjentami ! :D dusza czlowiek !
    Łooooo!!!! Ale masz betę :D Super :) No to teraz relax :)

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Nadaje ze szpitala...
    Temp. sie u brata utrzymywała bo niestety bakteria jest przez kateder wiec niestety mu wyjęli i na następna chemię bedą musieli znów mu zakładać... Przesrane....

Anusia tule Cię kochana mocno....
    Marnut ja tez widzę druga kreskę :-) będzie dzidzia :-)

nick nieaktualny, Anuśka lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    To dobrze, bo za to "proszę się nie stresować i współżyć" to bym gołymi rękami udusiła :/.
    ja też...to winę byśmy wzięły po połowie..........;)

CAti :) super wieści:)

Anuśka lubi tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Cati suuuuuper!!! Cieszę sie bardzo :-) niech kruszynka rośnie zdrowo.

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • cati Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamutek - bo ja nie doswiadczona , nasłuchałam sie od innych babek cudów nie widów ... ale jak dzis to uslyszlalam to az zaczelam skakac po mieszkaniu ;P obym szejka nie zrobila z groszka XD No i nie zapominam caly czas o tobie !! ja tam w ten cien cienia wierze ! :)

Anuś - ty tez bedziesz miala taka wiec sie przygotuj :D

Malenq :) super super :*

Pati moje kochane biedactwo , oby robili wszystko co w ich silach zeby braciszek do zdrowka szybko wrocil. <3 sciskam mocno.

nick nieaktualny, Anuśka lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • agnes175 Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane dziewczęta looknijcie koniecznie na tą stonkę:

http://qchenne-inspiracje.blogspot.co.uk/

Blog młodej dietetyczki z świetnymi,prostymi przepisami,jadłospisami i poradami jak zdrowo się odżywiać i unikać tej całej chemii w produkach,które nie mają nic wspólnego ze zdrowym jedzeniem.Polecam z calego serducha!Pozdrówka z uk :D

2015🤰Syn👦
    Oboje po 40, ja Hashimoto, AMH ok 1, on zdrowy, nasienie ok.
    1 IVF 08/24 3pęcherzyki ale brak komórek jajowych
    2 IVF 10/24 4pęcherzyki-->4 komórki jajowe--> tylko 1zarodek,który przestał się rozwiać w 3 dobie😢
    3 IVF 11/24 Menopur 450, Aromek, Orgalutran, Decapeptyl, Ovitrelle, Punkcja->3 komórki jajowe->2 zarodki->1 zamrożona blastocysta, 27.12.24 transfer, endometrium 8,5
    4.01.25 8dpt ⏸️ cień cienia 🙏✊️💬
    7.01.25 11 dpt beta 113,19mlU/ml 🥹💚💪
    15.01.25 19dpt beta 1500 mlU/ml, usg-jest pęcherzyk ciążowy w macicy🥰🍀✊️
    22.01.25 26dpt usg-pęcherzyk ciążowy ok 8mm CRL0,2cm, jest migające serce❣️🙏💪✊️
    11.02.25 8tc💔poronienie samoistne😭🖤👎

21dc endo 10mm,czysta macica,owulacje z prawego jajnika,po 3-4 pęch.antralne w obu jajnikach
    4 IVF 04/2025 Menopur 450+Provera 5mg, 18.04 punkcja, 8 pęcherzyków ale 0 komórek🥺😭🥴
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malenq wrote:
    ja też...to winę byśmy wzięły po połowie..........;)

CAti :) super wieści:)
    Co Ty, Malenq - każdy Sąd by nas uniewinnił :D!!!

Pati - <3 siły dla brata i dla Was!

Cati - powiem Ci, że ja na betę w ogóle nie mam zamiaru iść :). Jak @ nie przylezie to poczekam ze 3-4tyg i skoczę na USG a tak naprawdę po zwolnienie :D. W dwóch pierwszych ciążach te wyniki były mi potrzebne, żeby gin potwierdził ciążę i można mnie było oddelegować do innych obowiązków służbowych - bo tak to też bym nie robiła :).

nick nieaktualny, Anuśka, Pati Belgia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 listopada 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Marnut ja tez widzę druga kreskę :-) będzie dzidzia :-)

Pati, ja niby na tych swoich testach też widzę, ale czy można im wierzyć :D? Tyle dziewczyn pisało już o tym, że testy z Allegro przekłamują i pokazują "cień cienia" kiedy nie ma ciąży. To test o czułości 10 - a hcG 10 to naprawdę mało, powinno być już widać w miarę wyraźnie, a tu od 3 dni taki nic :/.
    Sprawdziłabym mocz córki, żeby porównać czy jej też wyjdzie "cień cienia", ale co jeśli tak O.o??? ;D

cati, ara, Pati Belgia lubią tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 14 listopada 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamutek - jak bym mieszkala w PL to tez bym tak zrobila jak ty ; )

co do wypowiedzi u góry ! jak juz chcesz zmarnowac test :D to zrob z sikow swego męza bedzie mniej stresująco ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 listopada 2014, 16:11

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
‹‹ 2913 2914 2915 2916 2917 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Dlaczego skład Prenasolu to odpowiedź na potrzeby przyszłej mamy?

Ciąża to czas, w którym zapotrzebowanie na konkretne składniki odżywcze gwałtownie rośnie. Przyszła mama musi dostarczyć je nie tylko sobie, ale przede wszystkim rozwijającemu się maluchowi. Niestety, współczesna dieta często nie wystarcza, by pokryć te zwiększone potrzeby. Właśnie dlatego Polskie Towarzystwo Ginekologów i Położników (PTGiP) przygotowało konkretne rekomendacje dotyczące dodatkowego wsparcia organizmu. Na co warto zwrócić uwagę, wybierając odpowiedni preparat? Czy każda kobieta w ciąży potrzebuje suplementów?

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ