My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Arienko ja tak miałam właśnie. Zaznaczyłam lekkie krwawienie bo na plamienie było za dużo, a na @ za mało. I tak przez 5 dni, a potem ze 2 dni jakiś śluz z krwią tylko.
a tak z innej beczki, czy ktoś wie co u Freji? martwię się o nią bo już jej długo nie widać a ona tak się bała czy wszystko będzie okWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 08:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyArienna wrote:aha... ja tak właśnie myślałam, zapewne ten cykl zaraz po był bezowulacyjny, więc pewnie dlatego tylko plamię zamiast okresu
a tak z innej beczki, czy ktoś wie co u Freji? martwię się o nią bo już jej długo nie widać a ona tak się bała czy wszystko będzie ok
Też właśnie od 2 dni myślę o Freji (nie że non stop, ale co jakiś czas po głowie mi chodzi, że jej tu brakuje). -
witam kochane
ja dzis pospałam mezu mnei wczoraj wymeczył ale tak przyjemnie
chyba testosteron mu skoczyl wyzej bo dawno tak nie lazil za mna
juz jak mnie odwozil do skzoly to czulam ze cos mu chodzi po glowie..a raczej nie po glowie
Pati kochana trzymam kciuki za brata na pewno zwalczy infekcjesilny z niego mężczyzna ..bo juz nie na[pisze przeciez chlopak
Marnutu odpoczywaj ile wleziemam nadziej ze ebdziesz do nas zagladala..ale rozumiem ograniczenie tez bo sama to po trosze robie..
Anuska bardzo mi przykro kochana i tulam... :*
ps. Anus niedlugo do ciebei dołacze bo moja tempka poszla ostro w dół.. a wydaje mi sie ze dzis jest 12 dpo .. a nie 11czyli normalne zaczyna opadac
marnut, marissith, Pati Belgia, Giussta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Mi lekarz powiedział, że w pierwszym cyklu po organizm się bardziej stara wynagrodzić stratę..... to i ja się starałam i dooopa....... głupoty gadał.
Mona_M, Asiula86, marissith, Anuśka, marnut, ara, Krokodylica, Blondik, Giussta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArienna wrote:na to liczę bo list do Św. Mikołaja już napisałam, chcę prezent w postaci dwóch kresek pod choinkę i chooj mnie to obchodzi że Św. Mikołaj planował mi dać skarpety
Teraz sobie przypominam, że w cyklu z dwoma kreskami bardzo bolały mnie jajniki, aż miałam jechać do lekarza bo bałam się że to wyrostek, a w tym poprzednim cyklu nawet raz nie zabolało. Teraz lekko coś pobolewa, ale nie wiem nie znam się na tym.
Mamutku -marnut lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:na to liczę bo list do Św. Mikołaja już napisałam, chcę prezent w postaci dwóch kresek pod choinkę i chooj mnie to obchodzi że Św. Mikołaj planował mi dać skarpety
A tymczasem z okazji strasznej @ jadę polatać po galerii... Nie żebym miała kasę na zakupy... Ale pooglądam, poprzymierzam... I może mi się nastrój poprawi
Miłego członka laseczki.
Anusia nie idź w moje ślady... To nie jest dobre rozwiązaniemarnut, Ania_84, cati lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:To ja też rezygnuję z mydełka i chusteczek i poproszę II
A tymczasem z okazji strasznej @ jadę polatać po galerii... Nie żebym miała kasę na zakupy... Ale pooglądam, poprzymierzam... I może mi się nastrój poprawi
Miłego członka laseczki.
ma na dziś dokładnie taki sam plan popołudniowy....Anuśka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Anuśka wrote:Anusia nie idź w moje ślady... To nie jest dobre rozwiązanie
spoko luz potowarzysze ci
ja czekam na lutyAnuśka lubi tę wiadomość
-
MANIEK wrote:aaa i rano już se wino kupiłam bo jak mnie @ zaleje to ja ją winem też
kremowy
Arienna, Mona_M, MANIEK, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
czesc
Aniu zagladnelam do pamietnika i widze ze same dobre wiesci
trzymam kciuki mocno za Ciebie i reszte dziewczyn
chociaz sporo tu nowych to czekamy po drugiej stronie
Anuska dwie dobre rady mam jak walczysz z kilogramami
spirulina i chlorellaa takze podobno błonnik - babka plesznik i jakas inna
chlorella sprawdzona - reguluje i oczyszcza błonnik zamierzam brac po porodzie
a i rewelacja sa kapiele w soli gorzkiej, ja robie sobie dodatkowo piling przy kazdej kapieli i wyraznie zmniejszył sie cellulitnie zniknał jeszcze ale mam nadzieje ze pozbede sie dziadostwa całkowicie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 09:29
Ania_84, Anuśka lubią tę wiadomość
-
a ja wczoraj wymacałam brzuchol mojej przyjaciółki , hehe w końcu musiałam wyściskać mojego przyszłego zięcia
niestety zięciu spał i nie mogłam poczuć jak kopie
ara, Krokodylica, Blondik, Giussta lubią tę wiadomość
-
Lady Savage wrote:Dziewczyny czy zdarzyło sie któreś że miała okres a była w ciąży, bo słyszałam że są takie przypadki, w mojej rodzinie też się trafiły 2 razy,
i to taki pełny a nie jakieś plamienia
cati lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArienna wrote:a ja wczoraj wymacałam brzuchol mojej przyjaciółki , hehe w końcu musiałam wyściskać mojego przyszłego zięcia
niestety zięciu spał i nie mogłam poczuć jak kopie
Ja macam brzuch siostry, ale jak się ciotka zbliża to Zuzia nie chce kopać ;(
Poza tym moja siostra nie lubi jak mała kopie (głupia baba)i jak proszę małą żeby kopnęła to ta warczy.konwalianka lubi tę wiadomość