My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady Savage wrote:
za mocno się cieszyłam i wyleciał mi z ręki
znowu bez termometru
ja jestem jak król Midas, on wszystko zamieniał w złoto, a ja w złom
ales ty rozczepana
to ty nie mialas plasikowego?
Momo - życze kazdej tutaj takiego lekarzawidze ze chce bardzo pomagac kobietom i nie ma z nim zadnego problemu nawet leki jako prywatny lekarz mi wypisal na recepcie na nfz bo mialam ubezpieczenie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 14:40
-
nick nieaktualnyLady Savage wrote:
za mocno się cieszyłam i wyleciał mi z ręki
znowu bez termometru
ja jestem jak król Midas, on wszystko zamieniał w złoto, a ja w złom
Ja kupiłam niedawno w aptece termometr owulacyjny Microlife za niecałe 12 zł. Jest plastikowyWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 14:46
-
Mona_M wrote:Ja kupiłam niedawno w aptece termometr owulacyjny Microlife za niecałe 12 zł. Jest plastikowy
Właśnie Lady zrób tak samo, leć do apteki po termometr i mierz od jutra. Przy takiej cenie wliczając przesyłkę wyjdzie nawet korzystniej
.
Ja mierzę Geratherm basal owulacyjnym, który akurat kupowałam przez allegro, bo i tak zaczynała razem z nowym cyklem więc miałam trochę czasu
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
ja też mam plastikowy który nawiasem mówiąc źle mierzy bo zaniża temperaturę, ale robi to stale i cały czas o tyle samo więc nie zmieniam go bo chodzi o złapanie momentu podwyższenia temperatury a nie o tempkę właściwą
mój mierzy źle a też wystarczyłmomo1009, marnut lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:macham wczoraj wyszłam cały czxas mnie muli jedyne co mi wchodzi to mandarynki
-
Hehe moja siostra też zbzikowała na punkcie tej strony. A ja wam kiedyś miałam wstawić link do niej, jak znalazłam tam kolorowe nakładki na paznokcie dla psów i kotów, ale ze ciągle pisze z telefonu to nie mam jak.
momo1009, Lamama lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
dziisja mam na 100% pozytywny test ovu, dwie mocne krechy...czy moja temperatura nie zaprzecza czsaem owulacji...jestem zszokowana, że jest taka niska
testy ovu zaznaczam na wykresie pozytywne jak sa dwie krechy...pierwsza jedna krecha to dla mnie sygnal,ze koniec płodnych, hehe;)marissith, cati lubią tę wiadomość
-
Blondik wrote:dziisja mam na 100% pozytywny test ovu, dwie mocne krechy...czy moja temperatura nie zaprzecza czsaem owulacji...jestem zszokowana, że jest taka niska
testy ovu zaznaczam na wykresie pozytywne jak sa dwie krechy...pierwsza jedna krecha to dla mnie sygnal,ze koniec płodnych, hehe;)
Do dziełaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2014, 16:09
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
HEY HEY HEY KOCHANIUTKIE
mam chwilke wiec się pojawiłam bo zazwyczaj to mam czas żeby zerkac na wasze wykresiki i to wszystko kurcze dlaczego doba jest taka krótka
co tam u Was poproszę maly skrót
Anastazjaaa, MANIEK lubią tę wiadomość
*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
widze ze piszecie o termometrach ja zaczelam w tym cyklu mierzyć term z 2 miejscami po przecinku ale mam tez taki co jest owulacyjnym ale nie jest elektroniczny tylko z tym płynem ma skale od 36 do 38 stopni ale tego przetestuje w przyszłym cyklu*************Gang18+**************
w poszukiwaniu mojego maleńkiego szczęścia -
Witaj Johnam, za dużo się niestety nie rozpiszę bo musze lecieć.
Ale z najświeższych nowości jak pewnie wiesz Marnut ma dwie krechy
Biedroś Ciebie też witam. Albo mnie coś omijało albo nas zaniedbywałaś ostatnio
Tylko mandarynki? To się dopiero nazywa zachcianka
Johnam, marnut lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...