My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa piękne zdjęcia dzidziusia. Az łezka sie kręci.
Jestem juz w domu z korkiem ale niestety nawet nie zdążyłam zrobić fotki bo od razu prysnął pod łóżko. Teraz siedzę i go grzecznie namawiam do wyjścia. Ale z marnym skutkiem... Ale próbuje dalej -
nick nieaktualnyKurcze a ja zrobiłam mozzarelle z pomidorami i olejem lniadym...i mówie do męza, że chyba pomidory mają pleś, że ma lepeij nie jeść bo strasznie niedobre..popatrzył na mnie i powiedział..nie moje jest dobre..no i zjad ;/ kurczaki a myślałam, że uda się i zjem jego porcję ;p
teraz wcinam ptasie mleczko..no cóż pomidory i mozzarela się skończyły ;pNieukowa, Blondik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati Belgia wrote:Nieukowa piękne zdjęcia dzidziusia. Az łezka sie kręci.
Jestem juz w domu z korkiem ale niestety nawet nie zdążyłam zrobić fotki bo od razu prysnął pod łóżko. Teraz siedzę i go grzecznie namawiam do wyjścia. Ale z marnym skutkiem... Ale próbuje dalej
Pati Belgia, Blondik lubią tę wiadomość
-
Pati z nowym kotkiem trzeba cierpliwości. Postaw mu miseczkę z jedzeniem i kuwete i czekaj. Nie wyciągaj go z pod tego łóżka bo się "zamknie w sobie".
Nieukowa super pupa
Mari może HSG trzeba spróbować. Trzymam kciuki bo jeszcze jest szansa w tym cyklumarissith lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
choco wrote:Pati z nowym kotkiem trzeba cierpliwości. Postaw mu miseczkę z jedzeniem i kuwete i czekaj. Nie wyciągaj go z pod tego łóżka bo się "zamknie w sobie".
Nieukowa super pupa
Mari może HSG trzeba spróbować. Trzymam kciuki bo jeszcze jest szansa w tym cykluchciałam tylko zdjęcia dla Was zrobić...
ara lubi tę wiadomość
-
Nie no zdjęcie dla nas to wyższy cel, ciągnij za ogon
Przeczytałam twój post i dopiero przy drugim czytaniu zorientowałam się ze telefon ci zmienił "kotka" na "korka" a ja myślałam że nazywa się Korek. Ok chyba to znak że czas lulu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 21:32
Nieukowa, Mona_M lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualny
-
nieukowa ładne plecy ma Twoje dziecię już od małego, takie to się w życiu umie ustawić
rety dziewczyny jakie macie talenty do tych bombek i w ogóle, ja to beztalencie jestem totalne - na plastykę mama zawsze za mnie prace robiła, jedyne co mi dobrze wychodzi to ciasteczka marcepanowe na gwiazdkę (pewnie dlatego, że wyciskane z foremek więc nie ma czego spieprzyć hehe)
Pati fajnie że "korek" już w domku i nununu nie ciągaj za ogonekaaa i superaśnie, że braciszka wypuszczają... tak sobie myśle - i widzisz - po każdej burzy jednak wychodzi słońce
ależ ja mam głupawkę laski, normalnie jak nigdy przed okresemlubemu też się udzieliło bo wracając z centrum handlowego udawał kota - miałczał tak realistycznie (coś jak kocur podczas krycia), że mało co się nie posikałam w drodze do domu. Dodatkowo podstawialiśmy sobie haki, ja pierdziu normalnie jak małolaty jakieś, strach co się z nami dzieje na starość
ludzie jak na wariatów patrzyli
cóż czas się przytulać do poduszki więc niniejszym życzę wszystkim słodkich snów!Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
witam pierwsza:)
Pati z kotkiem starania będą śmieszniejsze:) zwierzaki lubią w nieodpowiednim momencie przyjsc i dopominać się o głaskanie, heh;)
mój Rufi kiedyś namietnie chciał lizac J. w tyłek w trakcie;)
buziaki
PS. gdyby tak wedle moich oczekiwan postawić kreskę owulacyjną w 17 dniu cyklu...heh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 06:39
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Dobry dzień
Cati superaśny koteł
Blondik no nieźle Wam się piesek wpasował w staraniaDostarczał dodatkowych doznań
Nasze zwierzaki na czas starań wychodzą z sypialni
Melduję posłusznie że nadal mi się nie chce pracowaćNo ale dzisiaj chyba jednak wyjadę z domku
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczynki!
Witam Was z samego rańca! U nas w Warszawie w nocy spadł śnieg, może nie za dużo, ale samochody już trzeba odśnieżać...
A ja niedługo zbieram się z mamuśką na pobranie krwi i później na shoping
Muszę kupić sobie coś ładnego, bo niedługo czeka nas duża Wigilia firmowa i chciałabym wyglądać jak człowiek
Życzę Wam miłego dnia! I pozdrawiam gorąco! Buźka :*Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0