My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:I ja się witam, młody chory byłam rano u kekarza, przepisał paracetamol i kazał zaprowadzić dziecko do szkoły
, na dworze mróz brrr i nic się nie chce.... Od trzech dni nie mogę spać w nocy i później w dzień boli głowa..... Chyba zaczynam się stresować, dziwne bo przecież i tak się nie udało, wiem to, czuje to to skąd ten stres?
Trzymam kciuki za zieloność w tym cyklu -
Brr dla mnie snieg moze byc od 23 grudnua do 2 stycznia
reszte nieeeee
Malenq, Mona_M lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krokodylica wrote:dzien dobry
Anastazja dlaczego lekarz wysyła chore dziecko do szkoły?
Malenq natchnęłas mnie na te piosenki, az pusciłam swojej zuzia lalka nieduża.a jak bym nie poslala to pewnie kontrola by była bo tu zupełnie inaczej niż w pl
Ostatnio dzieci miały zbiorowy wysyp ospy - oczywiście też do szkoły chodziły, dobrze że tiago juz to przechodził -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Nie mam żadnych objawów takich jak to było w wykresie ciozowo loipcowym, wiec nie ma szans na groszka
Szkoda ale już pogodzilam się z tym
Chce mieć 100% pewność i tak mi doradza lekarz, boje się jednak rozczarowania , dlatego się waham.
Krokodylica, Anastazjaaa, marissith lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki
Wpadłam na chwilę życzyć miłego dnia
Misia nie doczytałam o jaki zabieg chodzi, ale w takiej sytuacji beta jak najbardziej miałaby sens
Wszystkie bezobjawowe potencjalne ciężarówki - jasne, nie ma się co nadmiernie nastawiać, ale też nie trzeba przekreślać szans. Mnie niestety silne objawy ostatnio zwiodły na manowce (w zasadzie cały czas mnie mdli i gdyby nie wyraźna @ i negatywny test to podejrzewałabym, że od m-ca jestem w ciąży). Trzymam za Was kciuki
Krokodylica, marissith lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
momo1009 wrote:Hej dziewczynki
Wpadłam na chwilę życzyć miłego dnia
Misia nie doczytałam o jaki zabieg chodzi, ale w takiej sytuacji beta jak najbardziej miałaby sens
Wszystkie bezobjawowe potencjalne ciężarówki - jasne, nie ma się co nadmiernie nastawiać, ale też nie trzeba przekreślać szans. Mnie niestety silne objawy ostatnio zwiodły na manowce (w zasadzie cały czas mnie mdli i gdyby nie wyraźna @ i negatywny test to podejrzewałabym, że od m-ca jestem w ciąży). Trzymam za Was kciuki
Dobrze gada, polać jej.
Trzeba się w końcu ogarnąć i jechać do księgowego. Brrrr.momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisi@ wrote:Momo, mam miec rozcinane podniebienie, żeby uwolnić zatrzymaną 3 z głębin mej jamy ustnej i wkcona śróbe, implant ortodontyczny.
Misi@ 3maj się dzielnie na tym zabiegu....Misi@ lubi tę wiadomość
-
Aha, Misia to ja już na zapas życzę udanego, szybkiego i bezproblemowego zabiegu
.
Wczesniej, jeśli zdecydujesz się na betę (do czego namawiam), to oczywiście wielkiego zielonego plusaMisi@ lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...