WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do bezobjawowości ciąży - ja przed @ miałam uderzenia gorąca (które miewałam i bez ciąży, więc żaden objaw) i odrzuciło mnie na chwilę od palenia (co też i bez ciąży potrafiło się zdarzyć), ale wystąpiło to jednego dnia - i to sprowokowało mnie do zrobienia testu. Efekt - jakiś mało klarowny cień cienia, którego istnienia bardziej można było się domyślać. A mi wróciła chęć na papierosa i temp sie ustabilizowała :). Od tamtej pory objawów nie było aż do mdłości/mulenia, które zaczęły się w ten weekend.
    Nie bolą mnie cycki, nie mam bólów @, nie zalewa mnie mlecznobiały śluz, libido w normie, senność w normie...

marissith lubi tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut a cyce nie są pełniejsze czy jedrniejsze? Zupełnie żadnej w nich zmiany?

Sorry ze tak się nimi interesuje ale od jakiegoś czasu cyce to mój jedyny wyznacznik czy jest ciąża czy nie i zdziwiło mnie ze cie nie bola

marissith, momo1009 lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm no właśnie..ja zmęczona jestem zawsze ( skutek niedoboru żelaza i b12) śluzu praktycznie brak, a piersi nie bolą tylko swędzą sutki no może troch e też przy drapaniu i manipulowaniu bola, ale same brodawki ( u mnie norma)
    Jak pisałam wcześniej wystarczy, ze mąż się przytuli do mnie i tak zaśniemy to mnie ogrzewa i temp. rośnie...mdłości chyba mam zawsze w okolicy owul...zaparcia też..głowa dano nie bolała znacząco..nic po prostu nic..:p
    A no trochę mnie ćmi jak na okres, ale o normalne w koncu 9dpo :)

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Cześć dziewczyny!

U mnie też biało. I nadal sypie. A zimy miało nie być :).
    Jejjjjjj ja chce na święta do pl do śniegu.... Eh

Niech mi ktoś zrobi kawę bo mi się nie chce dupska spod koca ruszyć. Proszę....
    Lond Island medium jest takie wciągające....

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no i nie mam żadnych uderzeń gorąca..ciągle mi zimno, ale to też objaw anemi :p

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja właśnie miałam takie dziwne uderzenia gorąca, około 6-7 rano stąd taka wysoka temperatura na wykresie, trwały około godziny ale wydaje mi się ze to po luteinie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 09:54

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny wy se jaj nie róbcie, któraś musi zafasolkować :) a najlepiej wszystkie :D

momo1009 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Marnut a cyce nie są pełniejsze czy jedrniejsze? Zupełnie żadnej w nich zmiany?

Ani pełniejsze, ani jędrniejsze, ani bolące. Wszystko jak zwykle. Hmmm...może to jednak torbiel :D?

marissith lubi tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm to taka torbiel to ja mogłabym mieć

Dały mi te twoje cyce do myślenia ;)

marnut, marissith, momo1009 lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra nie chcecie zrobić mi kawy to idę sama ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ana ani grama nie mam kawy w domku...:-/ więc zdana jesteś na siebie...

a ja już głodna jestem:-/ na śniadanie była zupka mleczna:) a teraz trzeba poczekać jeszcze godzinę do jedzonka.......

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Hmmm to taka torbiel to ja mogłabym mieć

Dały mi te twoje cyce do myślenia ;)
    Nie opieraj ciąży na cyckach :D. Temp masz ładną, fakt że na dopingu ;), ale ładną. Serduch dużo i w dobrym czasie. Trza być dobrej myśli :)!

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    vintoyra wrote:
    hello \melduje się .
    Jeszcze bez kawy ale już przy biurku ....
    Senność taka w Seatle ...tfu .... tzn. w Łodzi, że oczy mam na zapałkach.
    Vini jak się cieszę że wreszcie ktoś z Łodzi :D :D :D Ja jestem z okolic :) A wpadłam na moment się przebrać bo okazało się że mam ważne spotkanie :) Nadrobię Was później :) Buziaczki:)

momo1009 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej słuchajcie ja to nawet porządnej @ nie miałam. No ale test był negatywny :)
    Wczoraj mąż zapytał czy to już "TE dni" do strasznie się wściekam. Fakt kurwica mnie z byle powodu łapie. Rano mnie muli- ale to z głodu :)
    Dzisiaj podpuszczałam w ramach złośliwości koleżankę z pracy, a ta chodziła i sie gotowała. Brzuch mnie boli jak na @. PMS pełną gębą.

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Nie opieraj ciąży na cyckach :D. Temp masz ładną, fakt że na dopingu ;), ale ładną. Serduch dużo i w dobrym czasie. Trza być dobrej myśli :)!
    Eh no dobra zobaczymy w czwartek ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona ty nie miałaś @ tozobacz na moja obraz nędzy i rozpaczy

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Ej słuchajcie ja to nawet porządnej @ nie miałam. No ale test był negatywny :)
    Wczoraj mąż zapytał czy to już "TE dni" do strasznie się wściekam. Fakt kurwica mnie z byle powodu łapie. Rano mnie muli- ale to z głodu :)
    Dzisiaj podpuszczałam w ramach złośliwości koleżankę z pracy, a ta chodziła i sie gotowała. Brzuch mnie boli jak na @. PMS pełną gębą.

Albo miałaś małe endometrium (i będziesz musiała nad nim popracować, jak chcesz być w ciąży) albo to były jakieś plamienia niezidentyfikowanego pochodzenia (i trza by było skonsultować z lekarzem). Dobrze że masz wizytę jutro.
    A co do PMSa - to nie PMS, to syndrom niedopchnięcia :D. Jak to nasza urocza Anuśka powiada "niech Cię Małż wyłomocze jak wściekły niedźwiedź" i od razu poczujesz się lepiej, serio :D.

Mona_M lubi tę wiadomość

• ara Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyco gratuluję Zośki!

Misi@ brrr brzmi niefajnie ale dzielna jesteś babka to przetrwasz :P

miłego członka dziewczyny!

edit: "to nie PMS, to syndrom niedopchnięcia"
    marnut padłam! :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 10:24

marnut lubi tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca to będzie Zofia czy Sofia?

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 listopada 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Albo miałaś małe endometrium (i będziesz musiała nad nim popracować, jak chcesz być w ciąży) albo to były jakieś plamienia niezidentyfikowanego pochodzenia (i trza by było skonsultować z lekarzem). Dobrze że masz wizytę jutro.
    A co do PMSa - to nie PMS, to syndrom niedopchnięcia :D. Jak to nasza urocza Anuśka powiada "niech Cię Małż wyłomocze jak wściekły niedźwiedź" i od razu poczujesz się lepiej, serio :D.
    Masz rację, to był syndrom niedopchnięcia, a mąż na złość się zawziął i poszedł spać :/
    No jutro ide i zobaczę co i jak.

Ana u ciebie jeszcze lepiej. Ja w sumie powinnam zaznaczyć plamienia, a nie krwawienie, ale jak już sie zbierałam do lekarza to pojawiło się krwawienie, jak stwierdziłam "no to już się ruszyło to nie idę.." to sobie poszła.

Noż kuźwa całe życie tak miałam, próbowałam wyjaśnić co jest ze mna nie tak, ale każdy lekarz mówił "ja nie wiem badania ok niby pęcherzyki są i @ niebawem przyjdzie" a dupa bo nie przychodziła. Teraz usłyszałam (bez badań) "pewnie niedomoga drugiej fazy cyklu brac luteinę" ok brałam i co? Chorobę tarczycy to jakoś całkiem olewają. Ja nie wiem jak z nimi gadać. Co ja mam powiedziec żeby zaczęli diagnozować?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 10:42

marnut lubi tę wiadomość

‹‹ 3034 3035 3036 3037 3038 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ