My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:hehehe nie mogę się z tym nie zgodzić...hehehe
a jak tam wizyta u dentystki???
Misi@ u Ciebie również????Powiedziała że wszystko jest super i teraz czekamy na to żeby się implant zagoił do końca i ostatnią koronę mi wstawi i finito
Ale to dopiero w połowie stycznia niestety, bo podczas zakładania implantu pękła mi kość szczęki i trzeba długo czekać aż się zrośnie
Misia bardzo Cię przepraszam ale nie zdążyłam o tobie pomyśleć, za krótko siedziałam na fotelu
Mona nie stresuj się... Do mnie owulka w zeszłym cyklu przyszła dopiero w 23dcWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 08:27
Mona_M, Malenq, marissith, cati lubią tę wiadomość
-
Oj witam sie... noc jak moznabylo sie spodziewac nieprzespana lrzez kotka placzka... biedactwo musi sie przyzwyczaic. Moj piesio bardzo zainteresowany nowym lokatorem:-) dziecie przeszczesliwe. Tylko nadal myslimy o imieniu I zdecydkwac trudno:-) mniejszy problem mam z imieniem dla dzieciatka nic dla kota
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
Ja powoli wracam do żywych, byłam max przeziębiona jeszcze czuję się i wyglądam jak zwłoki ale i tak jest lepiej niż w zeszłym tygodniu.
zaraz postaram się Was choć trochę nadrobić choć to chyba niemożliwe
AAAAA byłam wczoraj na połówkowym i jest Zosia
Miłego dzionka życzę wszystkim choć pogoda u mnie pod psem.konwalianka, Krokodylica, cati, Blondik lubią tę wiadomość
-
Malenq wrote:uuuuuuuuuu Groszku ta pęknięta kość mocno boli??? jejku to co Ty jesz? aaaa żeby się szybciutko zagoiło.....
Czasem jak się zapomnę i ugryzę tą stroną gdzie mam implant to zaboli a tak na co dzień to go nie czuję
Lecę do roboty bo już późno... Do poklikania za jakiś czasMalenq lubi tę wiadomość
-
Się dziewczyny pozmieniały na święta czy jak
trochę mi zajęło zanim doszłam do tego kto jest kto
A swoją drogą faktycznie świetnie te bomby robicie, ja to chyba ani zdolności nie mam ani cierpliwości do takich robótek
Blondik a może Twój psiak potrzebuje no wiesz dziewczyny
Nieukowa boska fotkaMój mi wmawiał że chłopak a tu Sofijka
ale jak dla mnie płeć nie ma znaczenia, najważniejsze że wszystko jest ok
No to póki co tylemarissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
ja dzisiaj mam wolne, co prawda już mnie tak nie boli wszystko jak wczoraj ale sobie odpocznę trochę. Oby @ przyszła szybko. Mój mąż stwierdził wczoraj, że mam się nie dołować bo pierwszy raz się nie udało... Mówię mu jak pierwszy raz jak już 1,5 roku się nie zabezpieczamy. Wiecie co on mi powiedział?! Że pierwszy lekarz powiedział kiedy, więc on liczy jako pierwszy raz. Ręce mi do kolan opadły. Ale niech mu będzie
Miłego dzionka!Smoczyca1, Malenq lubią tę wiadomość
-
marissith wrote:Dzień dobry
ja dzisiaj mam wolne, co prawda już mnie tak nie boli wszystko jak wczoraj ale sobie odpocznę trochę. Oby @ przyszła szybko. Mój mąż stwierdził wczoraj, że mam się nie dołować bo pierwszy raz się nie udało... Mówię mu jak pierwszy raz jak już 1,5 roku się nie zabezpieczamy. Wiecie co on mi powiedział?! Że pierwszy lekarz powiedział kiedy, więc on liczy jako pierwszy raz. Ręce mi do kolan opadły. Ale niech mu będzie
Miłego dzionka!
Zdrówka życzęmarissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoczku...heehe ZOŚKI to fajne babki:) pozdrów od Kośki:)
Groszku dzielna kobietko:)
MArI i ja uważam, że podejście Twojego chłopa jest jak najbardziej do naśladowania:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 08:56
Smoczyca1, marissith, Anuśka lubią tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Witam sie i ja!
U nas dziś się przejaśnia, więc jest nadzieja na lepszy dzień..
Smoku gratuluję!
Monia zdrówka dla dziecia:)
Dziewczyny na piękną słoneczną pogodę chyba nie ma co liczyću mnie na szczęście jeszcze nie padał śnieg (no jakoś nie przepadam) cały czas na plusie i dziś na szczęścicie nie wieje bo wczoraj to łeb chciało urwać
Ale jak najbardziej życze wszystkim pięknego, słonecznego dzionkaMalenq lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Smoczku...heehe ZOŚKI to fajne babki:) pozdrów od Kośki:)
Groszku dzielna kobietko:)
MArI i ja uważam, że podejście Twojego chłopa jest jak najbardziej do naśladowania:)
Zosia dziękuje i również pozdrawia koleżankę Konstancję
Najbardziej to się uradowała chyba moja mama z wnuczki, już ma plan latem wózeczek, szpileczki i na spacerA mąż chyba też choć jest w delegacji więc reakcji na żywo nie widziałam, ale myślę że z pewnością jest szczęśliwy
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypada śnieg, pada śnieg, słyszę dzwonki sań
płatki wielkości 5zł...ślicznie za oknem mam:)
tralalallalaalla.....
ale i tak na razie "na tapecie" są "Pieski małe dwa"...... i tak przez 10min aby Kośkę w brzuchu "uśpić".... szaleje mała od nocy.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2014, 09:03
Krokodylica, marnut, Mona_M, ara lubią tę wiadomość
-
Hej kochane
Anus bo przy implancie trzeba przez jakus czas delikatnie
Blondik moj Kajtek to jak poczuje ze go swedzi to lajza ucieka do jskis ostatnio mezu nakryl go jak dzialal pod autem
Wiecie wlasnie wczoraj gadalusmy o tym i maz mowi a niech on przynajmniej zapladnia skoro ja nie moge po czym dodal moglby jakis jeden sie znalezc zeby choc jedni malenstwo bylo ehh a mi stanely juz lzy w oczach. -
I ja się witam, młody chory byłam rano u kekarza, przepisał paracetamol i kazał zaprowadzić dziecko do szkoły
, na dworze mróz brrr i nic się nie chce.... Od trzech dni nie mogę spać w nocy i później w dzień boli głowa..... Chyba zaczynam się stresować, dziwne bo przecież i tak się nie udało, wiem to, czuje to to skąd ten stres?
-
nick nieaktualny