My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:wiecie co jest najlpesze nawet sie nie pofatygowali o zmiane sygnatury sprawy
tamtej kobiecie tez taki wyslali z ta sama sygnatura tylko innna kwota
napisalam do bezplatnych porad prawnych .. jak to zglosci i jakim organom.. ;/
Aniu nie ma czegoś takiego jak KOMORNICZY NAKAZ ZAPŁATY w naszym Polskim prawie....wiem to na 100%...Ania_84, Krokodylica lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnyNo coś ty Nieukowa zdjęcie dupska twojej fasolki jest super
Marnut wszystko zbadane, hormony ok, żołnierzyki ok, drożności nie miałam. Zobaczę co lekarz powie. Wcześniej wspominał o 3 cyklach na hormonach ale skoro jest ok to nie wiem czy to ma sens.
Już mi powoli lepiej.Krokodylica, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Mari .. popatrz na mój wykres za wcześnie na pewne wiadomości..niestety trzeba jeszcze czekać, także kciuków nie puszczam.
Nieukowa zaje*****e zdjęcie..i mi tak jak Anuśce wydaje się że będzie chłopiec:)
a mi gin przesuneła wizyte z 10 na 1 grudnia:) mówi że chce mnie zobaczyć po co tyle czekać.
Ania_84, marissith lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualnyMari - a po co ona chce w Ciebie hormony ładować, skoro wg badań jest ok? Monitoring wskazuje na brak owulacji? Czy PCO czy jeszcze co innego? Jak nie, to po co rozwalać coś, co działa?
Ja na Twoim miejscu pogadałabym o tym HSG, może w niedrożności tkwi przyczyna? Na pewno warto zrobić, skoro teoretycznie jest ok.marissith, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Mari - byc moze za wczesnie na bete i testyw 13dpo sprawdz
Lena -noo ten moj groszek to juz wielkolud
7 tydzień 5 dzień Wielkość pęcherzyka: 24 mm Wielkość zarodka: 11 mmWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2014, 19:26
marissith, Malenq, Krokodylica, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Mari - a po co ona chce w Ciebie hormony ładować, skoro wg badań jest ok? Monitoring wskazuje na brak owulacji? Czy PCO czy jeszcze co innego? Jak nie, to po co rozwalać coś, co działa?
Ja na Twoim miejscu pogadałabym o tym HSG, może w niedrożności tkwi przyczyna? Na pewno warto zrobić, skoro teoretycznie jest ok.
Ania fajne te bombki, ja dzisiaj takie kupiłam
http://i1188.photobucket.com/albums/z406/marissith/mobile%20uploads/2e0ba60c-fd9d-4df2-8984-8ff9579c86b9_zps41db89c0.jpg
Prezent dla mojej "ofiary" postaram się zrobić sama, proszę o wyrozumiałośćKrokodylica, ara lubią tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Jestem w drodze po kotka.. alez sie niecierpliwie...
-
heheh ja tez musze cos wykombinowac
mysle intensywnie .. chyba ze wygram w totka toprzesle liscik z czekiem
hahaha
-
Rozesłałam chyba wszystko co miałam rozesłać
Nieukowa - ma chłopak charakterek. Bo ja też widzę tam ślicznego chłopczyka
Trzymajcie się babeczki, papa :*Anastazjaaa, Malenq, marnut lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
Nie nakrecajcie mnie na chlopaka bo chlopaka chce a tu jeszcze nic nie wiafomo
Pati ogromnie sie ciesze ze Sebastian w koncu moze wyjsc! Cudne wiesci!
I czekam na kiciaka z niecierpliwoscia!
Mari Marmut ma racje imo, ja tez chcialam stymulowac sie zeby w koncu COS ruszylo, ale okazalo sie ze trzeba bylo cierpliwosci... moze hsg albo moze uwazny monitoring cyklu? A jak nasienie?
Ania demotywuja mnie twoje bombki, sa przepiekne! Ja takich nie umiem slicznych
Ja sie jeszcze muysE wytlumaczyc... nie wezme udzialu w waszej zabawie... przepraszam... jakos tak boje sie, ze tovforum stanie mi sie zbyt bliskie, zbyt realne... boje sie do was jeszcze bardziej przywiazac bo potem strasznie mi bedzie smutno jak kontakt sie urwie... mam nadieje ze mi wybaczycie?Ania_84, marissith, Pati Belgia lubią tę wiadomość
-
Nieukowa to nie ja tylko siostra meza robi
a co do wysylania prezentow to kochana na penwo nikt sie nieoba=razi -
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Mari Marmut ma racje imo, ja tez chcialam stymulowac sie zeby w koncu COS ruszylo, ale okazalo sie ze trzeba bylo cierpliwosci... moze hsg albo moze uwazny monitoring cyklu? A jak nasienie?
? Czy ma jedno jajko, dwa czy dziesięć - co za różnica, skoro nie będą mogły przejść przez jajowód? Warto to sprawdzić.
Z tego co Mari pisała nasienie ok.
marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarnut dobrze gadasz!
Zdziwiło mnie to, że od razu rozpisał mi kroki w leczeniu.
1) Monitoring + hormony - OK
2) Żołnierzyki - OK
3) 3 cykle stymulowane - ???
4) HSG
5) 3 IUI
4) IVF
Ale po ostatniej wizycie, coś wspominał, że trzeba to przemyśleć. Mam nadzieję, że pominie mi te 3 cykle z hormonami...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNeukowa fenomenalne zdjęcie..
Mój mąż zachwycony
Pati jak przywieziesz kotka...prześlij zdjęcie..pokaż nam nowego członka Twojej rodziny
Czarnula kciukam za nową pracę.
Wrócilam od mojej dentystki, która powiedziała, że doskonale mnie rozumie i sama pamięta jak dłużyło się jej do testowania...I powiedziała, że z drugim bedzie łatwiej, że mam się nie przejmowac tymi testami i trochę odpuuścić i czekać, choć sama wie jakie to trudne.
Fajną mam dentystkęNieukowa, Pati Belgia lubią tę wiadomość