My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja miałam straszny poranek:(
Pokłóciłam się z mężem o to, że skończyła się wit. C...no i poszła lawina
Płakać mi się, chcę a jestem w pracy i nawet wygadać się nie mogę!!!!
Malenq o jak teraz daje ci tak popalić to co będzie jak się urodzi
Z drugiej strony może ona wie, że czuwasz czy się rusza i czy z nią wszystko dobrze..dlatego tak harcuje, żeby uspokoić mamusię :)Normalnie zazdroszczę takiego dziecka, które już teraz się troszczy o mamę by nie martwiło się o nią zbyt mocno
Ara o kurczaki pieczone...ja to ryb nie jadam bo nie lubię i w sumie ja bym też miała taki odruch, bo według mnie ryba śmierdzi :p Ale pewnie Ty jesteś innego zdania i tak myślę, że może dla Ciebie rybka to tak jak dla mnie...hmmm ciasteczkoA tak poważnie to współczuje, najbardziej na świecie nie lubie mdłości i wymiotów...
Ja czuje się okresowo i za chwile mnie pewnie zaleje... zatestuje jutro a co tam, choć boje się, że dół mi się jeszcze przez to pogłębi... A ty Mari kiedy testujesz?
Mona wspieram
Wszystkim dziś dedykuję serduszka..a co tam na poprawe humorku, <2,
Malenq, ara lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDo tej pory "ja nie wiem dlaczego tak u Pani jest. Zawsze tak Pani miała? Jak Pani w ciązę zaszła?" Ogólnie było mi to na rękę bo fajnie nie mieć @ i jak pojawia się 2 razy w roku i to bez żadnych skutków ubocznych. No ale teraz by sie przydała.
Wczoraj robiłam badania hormonów i zobaczymy co i jak. -
nick nieaktualnyMOna u mnie też bywało i to był "przerost endometrium", miałam robiną histo i wyszło, że faktycznie za dużo tego rosło....
jeżeli Twój gin nic nie robi w tym kierunku TO ZMIEŃ GINA....
wiesz hormony to najlepiej w 3dc robić...ale takie w trakcie to też coś mówią...mnie w szpitalu tak robili (doczekać @ się nie mogłam i moja endokrynolog nie wytrzymała i na "sucho" do szpitala położyła) i wyszły nadnercza i PCOS....
mam nadzieję, że dowiesz się w końcu czemu tak długo @ nie ma.....
wiem jakie to stresujące i wkurzające....
Misi@buuuu coś leżało CI na serduszku i to na pewno nie była wit. C....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 09:06
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMona_M wrote:Do tej pory "ja nie wiem dlaczego tak u Pani jest. Zawsze tak Pani miała? Jak Pani w ciązę zaszła?" Ogólnie było mi to na rękę bo fajnie nie mieć @ i jak pojawia się 2 razy w roku i to bez żadnych skutków ubocznych. No ale teraz by sie przydała.
Wczoraj robiłam badania hormonów i zobaczymy co i jak.
Ale jeśli udało się wcześniej to jest promyk nadzieji
-
nick nieaktualnyHeeeej dziewczyny
Ale news od rana u mnie - mam nową pracę!!!
ara, Mona_M, Ania_84, Malenq, Misi@, marissith, choco, konwalianka, MANIEK, Arienna, Pati Belgia, LaRa, Anastazjaaa, Krokodylica, Asiula86, Blondik, Nieukowa, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzięki dzięki
Nie wierzyłam, że się uda no ale
Pracować będę u męża w pracy na stacji :] będę pracować 24/48 jako kasjer :] większe luzy, zapierdziel podobny, no ale kasa prawie 2x taka jak moja pensja tutaj :] co prawda będziemy się widywać co 3 dni w domu no ale, musimy z długów powyłazić więc to jakoś przeżyjemy.
Właśnie biorę się za wypowiedzenie do maka :]ara, Malenq, Misi@, marissith, zizia_a, konwalianka, Krokodylica, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:MOna u mnie też bywało i to był "przerost endometrium", miałam robiną histo i wyszło, że faktycznie za dużo tego rosło....
jeżeli Twój gin nic nie robi w tym kierunku TO ZMIEŃ GINA....
wiesz hormony to najlepiej w 3dc robić...ale takie w trakcie to też coś mówią...mnie w szpitalu tak robili (doczekać @ się nie mogłam i moja endokrynolog nie wytrzymała i na "sucho" do szpitala położyła) i wyszły nadnercza i PCOS....
mam nadzieję, że dowiesz się w końcu czemu tak długo @ nie ma.....
wiem jakie to stresujące i wkurzające....
Misi@buuuu coś leżało CI na serduszku i to na pewno nie była wit. C....
No właśnie teraz zmieniłam.Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje Czarnulka
Mona skoro lekarz mowi że nie wie czemu tak jest to zmień lekarza, no chyba że ten robi coś żeby się dowiedzieć.
Misia jak mąż za mocno podpada to do studni go.
Ja kolejny raz rano zapomnialam tempki zmierzyć, za kazdym razem przypominam dobie jak już do pracy wychodzę i widzę termometr na szafce nocnej. Tak mi dobrze było bez tego mierzenia że nie moge się znowu przestawić. I weź tu dogódz babie. Albo narzeka że za bardzo sie mierzeniem nakreca albo że zapomina zmierzyć. Chyba sama wskocze do tej Anuskowej studni.**********************Gang 18+***********************
-
Czarnula87 wrote:Dzięki dzięki
Nie wierzyłam, że się uda no ale
Pracować będę u męża w pracy na stacji :] będę pracować 24/48 jako kasjer :] większe luzy, zapierdziel podobny, no ale kasa prawie 2x taka jak moja pensja tutaj :] co prawda będziemy się widywać co 3 dni w domu no ale, musimy z długów powyłazić więc to jakoś przeżyjemy.
Właśnie biorę się za wypowiedzenie do maka :] -
cati wrote:
jak sie czujecie ?
Maniek dopadly cie juz ciazawe dolegliwosci??
dzień dobry,
dziękuję nie nic mnie nie dopadło, czuję się normalnie, czasem boli mnie macica ale to chyba normalne i da się znieść bez problemu. jedyna zmiana to spać nie moge w nocy budzę się czesto 2-3 w nocy i potem o 5 ale to nie jest też jakis problem.
w pon mam wizyte u gin także zobaczymy czy wszystko się dobrze rozwija.
uciekam poczytać co tam naskrobałyście:)co by mnie znów nikt nie zjebał że pisze posta w złym momencie..
aaaaaaaaaaaa ja dziś postaram się wysłać moją paczkę mikołajowąManiek
-
nick nieaktualny
-
Bierda gratulacjie super wieści:)
blondik cieszę się że owulka była teraz czekamy spokojnie:) mam nadzieję że nastrój Ci się poprawił:)iiiiiicały czas namawiam cie na wizytę.
Konwalia jezusie co Wy tam przechodzicie to szok jest.
Anastazja czekam na dobre wieści.
Melanq już niedługo Kosia będzie z Wami także wspieram bo podobno końcówka ciąży jest najtrudniejsza.
Miłego dnia życzę i uciekam bo znów dziś nie mam czasu z Wami posiedzieć.Malenq, Blondik lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:O matko, nie było mnie trochę a tu wszystkie zafasolkowane
Mona - wez zmien lekarza
Misi@ tulam nie raz faci .. ehh ;/
Konwalijko ale macie sanatorium ;/
Malenq wazne zeby Kosia byla zdrowiutkaMalenq, Misi@ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny