My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGiussta wrote:Dziękuję :* Mam nadzieję, że choć jeden z nami będzie...
Anastazjaaa a ja i tak uparcie będę zaciskać kciuki cały czas by nastąpił u Ciebie ten moment z plusikiem i zieloną kropką :*
A to cos pomyliłam..ale i tak za Was wszystkie kciukamGiussta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJeśli chodzi o pieczenie, to ja korzystam tylko z moich wypieków i deserów p. Doroty..wszystko mi świetnie wychodzi..w pracy pokazałam koleżanece i ona tak się rozpiekła, że piecze trzy razy w tyg. Mąż i dzieci są w szoku bo 15 lat nic im nie upiekła a teraz..szaleństwo ;P
polecam
www.mojewypieki.pl
ja kupiłam wszystkie jej książki i ściągnełam sobie aplikację bezplatną a na tel...cudoGiussta lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hehe ja pracje .. probuje
maz mnie rozprasza puszcza mi eski co jakis czas a to buzka a to serducho a to kwiatek i tak od kilku dniMalenq, Mona_M, choco lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:hehe ja pracje .. probuje
maz mnie rozprasza puszcza mi eski co jakis czas a to buzka a to serducho a to kwiatek i tak od kilku dni
i baaaaaaardzo dobrze, po takich eskach to serce szybciej bije i milej się pracuje:)Ania_84, Misi@ lubią tę wiadomość
-
oo tak. tylko teraz mam wyrzuty bo ostatnio jestem dla niego taka .. wredna ;/
wiem ze chce dobrze ale nie raz mnie wkurza ...
ehh musze z ni m porozmawiac dzis
-
Aniu_84, żeby mój tak mi sms-ki pisał
ostatnio nawet przestaje dzwonić, że wraca do domu... ech...
Anastazja, tulę Cię mocno, Kochana :*
Czarnulka, cieszę się, że zmieniasz pracę i baaaaaaaaaardzo gratuluję!
A ja właśnie wróciłam do domu z zakupów. Zaszalałam, a co
Kupiłam śliczną sukieneczkę, płaszczyk, torebkę i bluzeczkę. Planuję jeszcze kupić sobie botki. Strach się bać, co mąż powie, jak wróciAle raz się żyje
Ania_84, Misi@ lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
nick nieaktualny
-
Asiula moj jak to powiedzial bawi sie emotkami i wysyla bo chce zobaczyc jakie wychodza
ehhja mialam ochoe cos sobie kupic ale zostalo nam 188 zl niby wiecej niz zwykle ale mamy imieniny taty i szwagra i imieniny mamy M
ale mysle ze cos sobie kupie moze jakas kiecke na te imieniny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 15:04
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anastazja przykro mi...dzis mam mega spiacy dzien, bylam z dziecmi na spacerze i wymarzlismy, myslalam,ze ich wymeczylam ale po obiadku pokazali jakie z nich potworki...jestem padnieta...
ciesze sie,ze mi owu wyznaczylo,ale nie w tym czasie co trzeba...małza w tym czasie nie mogłam wykorzystac wiec jelsi to ten termin wyznaczony przez owu to dupa blada
ja sie dalej upieram przy 17 dniu... teraz mam biało kremowy sluz, na pewno nie płodny, taki ajk zwykle przed @
uciekam na sesję z 5tygodniowym bobaskiem zaspokoic instynkty macierzynskie;)
a w ogóle..dzis mialam dzien przytulania w przedszkolu...i mi sie chcialo i dzieci potrzebowaly...pod koniec dnia przyszla sie nawet poprzytulac dziewczynka u ktorej podejrzewamy autyzm...łezka woku;) pewnie nasladowała inne dzieci po prostu,ale takie to jakies miłe było;)Ania_84 lubi tę wiadomość
-
wiecie nad czym mysle dla moich rodzicow sa takie pakiety prezent ... i np sa weekendy w spa .. kosztuja cos kokolo 300 zl .. ale mozna ten kupon wykorzystac przez rok
i chyba kupie moim rodzicom na Boze Narodzenie
zawsze chcieli gdzies jechac .. a zawsze nie bylo kasy .. odzałuje i ich wysle na taki weekend szczegolnie z emoag sami sobie wybrac terminMalenq lubi tę wiadomość
-
Cześć piękne
Ja was bardzo przepraszam, ale wpadam tylko powiedzieć, że nie ogarniam rzeczywistości i na pewno was nie nadrobię w najbliższym czasie ;/
Mam taki tydzień, że wychodzę rano a wracam w nocy do domu - owszem, spędzam czas przyjemnie bo głownie świętuję ze znajomymi przy bezalkoholowym, skoro już ujawniłam wszystkim że hoduję sobie malca
Była impreza z kolegami z pracy, była z psiapsiółami, była ze znajomymi ze studiów, a jutro jedziemy do rodzinki i ta dopiero nas w obroty weźmie jak się dowieAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:Asiula a co tam powie mąż? że ma śliczną żonę, w ślicznej sukience....
ech poszalałabym sobie i ja...........................
już nie pamiętam co SOBIE kupiłam....nie licząc maści do brodawek -
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanko - robiłam w 3 dc badania estradiol, prolaktyna, progesteron, FSH, LH. Wszystko w normie oprócz progesteronu, który w fazie folikularnej wyszedł mi 0,630 a normy są dla tej fazy 0,25-0,56. Wiem, że progesteron jeszcze się bada po owulacji. Czy jeszcze inne badania mam zrobić po owulacji oprócz progesteronu? I co się robi w przypadku gdy progesteron jest wysoki? Leki się bierze, czy on może też być problemem w zajściu w ciążę?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ewa z tego co pamietam to chyba Złota miała podobnie z tym progesteronem na poczatku cyklu..i moze on przeszkadzac bo moze blokowac owulke .. wiec skonsultuj to z lekarzem