My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Bo to WIGILIA
To jest magiczny dzień, gdy nawet teściowa przemawia ludzkim głosem
Oj, moja chyba jednak nie przemówia bynajmniej nie byłabym tego taka pewna
Ale za pozytywny test ciążowy trzymam kciuki!ara lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
Poli wrote:Hej Dziewczyny,
na forum nie udzielam się prawie w ogóle, ale codziennie śledzę Wasze komentarze
Chciałabym się z Wami podzielić z tym co mnie spotkało dzisiaj, otóż w końcu po ok 11 miesiącach starań na teście pojawiła się kreska ( nie cień cienia ale kreska dobrze widoczna). I co? nie potrafię się cieszyć, mam same czarne myśli, że może test fałszywy, że może ciąża pozamaciczna...myślałam, że będę skakać z radości jak to się stanie w końcu a tu nic
mam dzisiaj 26 dc, w tym miesiącu pierwszy raz miałam monitoring. cykle mam zazwyczaj co 28dni chociaż różnie bywało.
Kłują mnie piersi czasami mocno, ale to takie pojedyncze kłucia. Poza tym jakiś taki ucisk czuję w dole brzucha,boję się że coś jest nie tak.
Jutro powtórzę test, bety chyba nie będę już robić. jak mi wyjdzie pozytyw drugi to umówię się na przyszły tydz do lekarza.
Musiałam się komuś wygadać, bo na razie nikomu nie chce mówić (wie na razie tylko mój mąż).
Trzymajcie kciuki pliiissss
Poli cycki up (nawet te obolałe) i myśl pozytywnie kobieto! Gratulacje mamuśko! -
Asiula86 wrote:Oj, moja chyba jednak nie przemówi
a bynajmniej nie byłabym tego taka pewna
Ale za pozytywny test ciążowy trzymam kciuki!
tym się akurat nie martwię, teściowa jest dopiero przyszłą teściową a wie, że synuś zadbany i najedzony chodzi więc nie fikaAnuśka, Asiula86, Malenq lubią tę wiadomość
-
Poli Gratulacje ciesz sie
na pewno wszystko bedzie dobrze nie czytaj za duzo
bol brzch a w wiekszcie jest normalny w konc groszek/groszki sie zadomawia
Cati co sie dzieje ??
hej kochane ja wrocilam z angielskiego padam na pysk:P
praca a pozniej angelski od 16-19:30 ..blee -
ara wrote:cati słonko czemu masz niedobry humor?
Moze to chwilowe i wszystko wroci do normy. Albo mam te szczescie ze dolegliwosci mnie juz opuscily?
Ale jestem rozdarta bo nie wiem co o tym myslec , zwlaszcza ze nie mialam jeszcze usg to zaczynam wiesz wiercic w glowie i do tego smutna sie zrobilam.
Dobrze ze męzu ze mna siedzi od 3 dni to mam sie chociaz do kogo przytulic -
Dziewczyny w dupie z teściowymi, aby tylko testy pozytywne były
Poli no sterss, dziewczyno Ty się ciesz
Gratki wielkie
Spadam do mężulka bo robimy kiełbasy swojskie dzisiaj, i szynki peklujemy już na świętaMniam mniam mniam
Jutro nie jadę do pracy to zaglądnę tu od rana
Buziaczki robaczki
Cati słońce... Będzie dobrze... Delektuj się brakiem mdłości bo mogą w każdej chwili wrócićWiadomość wyedytowana przez autora: 27 listopada 2014, 20:46
ara, cati, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
ara wrote:szacun Ania za ten angielski, też by mi się przydał ale bronię się jakoś rękami i nogami, nie chce mi się
ale ostatnie pol godizny nawet nie wiem co bylo gadaneara lubi tę wiadomość
-
cati wrote:od kilku dni nie czuje sie ciazowo , moze to i dobrze ale nie powinno tak gwaltownie wszystko zniknac.
Moze to chwilowe i wszystko wroci do normy. Albo mam te szczescie ze dolegliwosci mnie juz opuscily?
Ale jestem rozdarta bo nie wiem co o tym myslec , zwlaszcza ze nie mialam jeszcze usg to zaczynam wiesz wiercic w glowie i do tego smutna sie zrobilam.
Dobrze ze męzu ze mna siedzi od 3 dni to mam sie chociaz do kogo przytulic
cati ale nie plamisz prawda? nic nagłego i niepokojącego się nie dzieje, tak? to ja myślę, że najlepiej spróbować się odprężyć i myśleć pozytywniedomyślam się, że łatwo powiedzieć, trudniej zrobić ale z pewnością wszystko jest ok, stres Ci przecież najmniej teraz potrzebny, przytulam :* iii myśl pozytywnie, będzie dobrze!
cati lubi tę wiadomość
-
Cati wszytsko jest ok : pamietaj fasolki lubia pozytywne nastroje
ANuska ojj taka kielbache bym zjadla
ja musze wyslac tez juz prezencikcati, Anuśka lubią tę wiadomość