My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Poli wydaje mi się że wizyta za tydzień niewiele ci powie.. ja bym poczekała nawet 2 tygodnie..
a mnie wlaśnie wybuchł kefir.. rozpierniczył się na połowę szafy i ściany...sukienki brudne, wszystko zafajdane..bosz..ale ja mam tu pecha..
Cati tulę i życzę poprawy nastroju..cati lubi tę wiadomość
-
ara wrote:tym się akurat nie martwię, teściowa jest dopiero przyszłą teściową a wie, że synuś zadbany i najedzony chodzi więc nie fika
U mnie to będzie pierwsza Wigilia, kiedy jest moją teściową, więc zobaczymy - może przemówi ludzkim głosem i sobie gdzieś pojedzie, bo zapowiada się dużo wolnegoNieukowa, Blondik, Anuśka, ara lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Cati, wszystko będzie dobrze, zobaczysz
Ech, Dziewczynki... jestem po Zumbie i jest mi tak dobrzekolorowych senków Wam Kochane życzę :*
cati, Blondik, Malenq, ara lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Wita się nocny marek
Trochę zdążyłam w końcu podczytać
Czarnulku ogromnie się cieszę że zmieniłaś pracę i rzuciłaś Maca wpizdu! Obi ci zmiana na dobre wyszła
Giussta a kiedy będziesz wiedziała, czy fasolki rosną i kiedy będą je wszczepiać? Zaciskam kciuki za pomyślmy przebieg IVF!
Anastazja no nie wiem, nie ma okresu- nie ma co spisywać cyklu na straty!
Arienna świetnie że maszyna ruszyła i wy też możecie ruszyć z kopyta ze starankami
A propos teściowych: jutro jadę zawieść dobrą nowinę. Jakoś mało entuzjastycznie się czuję bo ona zimna kobieta jest iwyjdzie pewnie niezręcznie jak będzie mi gratulować ;/ No ale nic, w końcu trzeba, a mi brzuch właśnie wywaliło (głównie od obżarstwa bo przytyłam 2,5kg w oststnim czasie ;/).
Cati wiem co przechodzisz, ja kuźwa byłam wkręcona jak słoiki w spiżarce przed pierwszym usg, tym bardziej że to jest ten najgorszy czas, 8-9tc...
Musisz to przeżyć, z dnia na dzień fasol rośnie i może być tylko lepiej!
Ja z kolei wkręcałam się wczoraj bo dostałam bóli w bebechach i mi się wydawało że to takie okresowe... ale widocznie macica jest tak blisko jelita, ze mnie złapała niestrawność która bolała jak okres ;/ W każdym razie latałam non stop sprawdzać czy nie krwawię...
Kończąc pozytywnym akcentem: za 39 minut piątunio!jupi, nawet mam wolny weekend od studiów i trzeba będzie się nim nacieszyć!
Radzę wam zróbcie to samoDo usłyszenia, kciukam za owulantkii testerki :*
Blondik, Malenq, ara lubią tę wiadomość
-
Ja znowu nie śpię.. Ech, ale życie.. Codziennie kładę się spać z nadzieją na spokojny sen ale nie wychodzi..
Czarnulka ja też dołączam do gratulacji..
Giussta do pytania naukowej też dołączam.. Oby wszystkie Komoreczki przetrwały i pięknie się dzielily..
Nieukowa to życzę udanego weekendu, a może reakcja teściowej cie zaskoczy
Spadam spać.. U Tymka kaszel nieco się uspokoił, może po ataku?
Buziaki i miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 07:07
-
hejka, pierwsza!!! juz pije kawke a Rufik wylizuje miskę
kto nie wierzy , że labradorki i goldeny to najwieksze obżartuchy niech zobaczy to
https://www.facebook.com/video.php?v=10205438229144097&fref=nf
mój Rufi je dokładniew taki sposób
miłego dnia
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry!
Anuska to trzymam kciuki za udana wigilię
Naukowa zadzwon do lekarza i zapytaj czy wszystko ok.A tesciowa to jej będzie niezrecznie Wy sie z tego Cieszynie:)
Konwalii kochana mam nadzieje ze z każdym dniem będzie lepiej
Blondik teściowie maja buldoga francuskiego on je w takim tempie i w takich ilościach ze potem wymiotuje i sie dziwi o co chodź o_o
Test negatywny czekam na @
Miłego dnia!Anuśka lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Anastazja - a niech Cię bułki rozbolą na Święta, ty uparciuchu
!
Dziewczyno, której robię prezent - wiedz, że dzięki Tobie spędziłam dziś uroczy dzień(mimo, że teściu zadzwonił i ciśnienie mi podniósł
). Jutrzejszy zapowiada się podobnie, bo jeszcze nie skończyłam :*! A prezent dostaniesz w przyszłym tygodniu, żeby na Mikołajki na pewno dotarł
.
Pati - mam pytanie do Ciebie. Bo ja tak cały czas myślę nad tym Twoim nastoletnim bratem i jak mi Bóg na niebie - nie wiem, jak zapewnić mu wódkę, fajki, szybkie fury i panienkii dostarczyć do szpitala. Obawiam się, że nawet na porządny wzmacniacz do gitary elektrycznej mnie nie stać
. Wystarczą puzzle
? Coś w stylu "jesień w parku" albo "niedźwiedź polarny na lodzie"?
czytając Twoje posty, przeważnie sie śmieje
a tak na poważnie... Wystarczy zwykła kartka, tak sie umawialysmy. Taki naprawdę miły gest...
-
cati wrote:od kilku dni nie czuje sie ciazowo , moze to i dobrze ale nie powinno tak gwaltownie wszystko zniknac.
Moze to chwilowe i wszystko wroci do normy. Albo mam te szczescie ze dolegliwosci mnie juz opuscily?
Ale jestem rozdarta bo nie wiem co o tym myslec , zwlaszcza ze nie mialam jeszcze usg to zaczynam wiesz wiercic w glowie i do tego smutna sie zrobilam.
Dobrze ze męzu ze mna siedzi od 3 dni to mam sie chociaz do kogo przytulic -
Misi@ wrote:Dzien dobry!
Anuska to trzymam kciuki za udana wigilię
Naukowa zadzwon do lekarza i zapytaj czy wszystko ok.A tesciowa to jej będzie niezrecznie Wy sie z tego Cieszynie:)
Konwalii kochana mam nadzieje ze z każdym dniem będzie lepiej
Blondik teściowie maja buldoga francuskiego on je w takim tempie i w takich ilościach ze potem wymiotuje i sie dziwi o co chodź o_o
Test negatywny czekam na @
Miłego dnia! -
Troszkę nadrobilam..
Anastazja tule mocno. Uda nam sie napewno...
Jesli chodzi o prezencik, to osóbka, która wylosowaliśmy, bedzie musiała chwilkę poczekać bo to jest coś co sama robię i ma pewne znaczenie. Wiec wyślę dopiero w środę w przyszłym tygodniu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 09:24
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Troszkę nadrobilam..
Anastazja tyłem mocno. Uda nam sie napewno...
Jesli chodzi o prezencik, to osóbka, która wylosowaliśmy, bedzie musiała chwilkę poczekać bo to jest coś co sama robię i ma pewne znaczenie. Wiec wyślę dopiero w środę w przyszłym tygodniu...Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Ara to ty nie znasz tej metody? Od zapoznania sie ze wszystkimi metodami powinnaś rozpocząć przygotowania. A tyłem to już podstawa. Zaraz Pati ci to rozrysuje
ara, Pati Belgia lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************