My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:heheh no pewnie prawdziwa kobietka jest
dzieki ze pytasz .. w miare.. troche sobie pogadalam z meem wczoraj niby mowi ze co ma byc to bedzie..ale ..artwie sie o niego ogolnie cala ta biopsja.. i jak to bedzie po .. czy cos znajda.. a jesli nie to jak moj mezu to przyjmie..bo widze ze starsznie jest nastawiony .. a ja po porstu boje sie ze znowu powiedza mu ze nic...
niby mowi ze jest ok.ale jego niektore zdania ..wypowiedzi przecza temu .. i wiem ze bardzo gryzie sie z tym ze niemoze .. ;/
ps własnie zaczal u nas padac snieg
ech... trzymam kciuki, żeby wszysko się powiodło.. -
nick nieaktualnyHej dziewczynki
Misia - tulę i trojaczków życzę. Mnie kiedyś dorwała cyganka i powiem Wam że jak nie wierze cygankom to ta mi wszystko powiedziała co i jak. Powiedziała, że długo się staram o dziecko, że latam po lekarzach, ale pwoiedziała, żebym już nie latała bo niedługo będe w ciąży. Wywróżyła mi dwoje dzieci najpierw córkę a potem syna ... hm tu się walnęła, no ale może będzie odwrotnie. A na koniec powiedziała "i już się nie rozglądaj za facetami bo masz bardzo dobrego męża, który świata poza toba nie widzi". No a mi sie wtedy kolega z pracy podobał
Pati- ale tak tyłem?
Marlenqa - no ale ta Kosia wybredna
Ja się postaram paczuszke wysałacć najpóźniej w poniedziałek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 09:18
Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Co do wróżb - jedna babka mi wywróżyła, że mnie brunet bardzo zrani, więc na resztę życia zwiążę się z blondynem (choćbym chciała, nie widzę tego błękitu oczu ani jasnych Małżowych włosów), druga natomiast że będę miała tylko jedno dziecko - syna. Dlatego od zawsze wróżby i sny traktuję niesamowicie poważnie
.
Malenq, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu i słusznie podejrzewasz, to facet - nie chce pewnie Cię martwić...jak każdy samiec, ciężko to znosi, ale jesteś przy Nim, tuż obok...
u mnie tylko mrozik, bez śniegu, ale tamten co napadał w sobotę 22.11 nadal leży:D:D
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczynki!
Dziś mój ostatni dzień urlopiku, więc muszę trochę ponadrabiać zaległościsporo sobie zaplanowałam, a niewiele zrobiłam. Ale odpoczęłam, naprawdę
Pozdrawiam Was bardzo gorąco, u nas dziś z samego rana było -5 stopni
A co do wróżek - kiedyś na konferencji firmowej była wróżka i skorzystałam z jej usług. O zdrowiu rozmawiać nie chciała... nie wiem dokładnie dlaczego... Opowiedziała trochę rzeczy o moim Filipie - miała rację. No i kazała odczepić się od blondyna - fakt, kręcił się koło mniePowiedziała, że albo awansuję w pracy albo wygryzę koleżankę - faktycznie awansowałam i zmieniłam zespół na bardziej elitarny
No i spełnią się wszystkie moje marzenia, ale później niż zakładałam - fakt, ślub się opóźnił jakieś 2 lata od pierwotnego planu
No i będę miała dwójkę dzieci, ale z dużą różnicą wieku - coś kojarzę, że mówiła o 16 latach... w to akurat nie chce mi się wierzyć, bo gdybym w wieku 29 urodziła pierwsze to drugie 45... słaba opcja
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 09:31
Malenq lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
dobra kochane lece sie zbierac bo musze dostarczyc do tej polisy moje ostatnie badania
bede pozniej
Malenq u mnie lezala ciapa przez dwa dni a teraz zaczal padac swiezutki -
nick nieaktualnypapap Aniu....
a mnie "cyganki" zawsze obchodziły z daleka.....kiedyś szłyśmy z koleżanką i taka jedna Nas zaczepiła i tylko do koleżanki powiedziała "to i tamto"... na mnie spojrzała i uciekłahehehehe kolejna kiedyś spojrzała i powiedziała "za duża aura"...
hehehhehee jakaś INNA jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 09:32
ara, Blondik lubią tę wiadomość
-
ara wrote:dziewczyny a gdzie nasze brzuchatki lara i kroko?
Dzieki Ara ze pytasz hehhe
zyje
podczytuje Was codziennie ale jakos ciezko mi sie wbic w temat
u mnie ok dzis zaczynam 19-20 tc, a ruchów jak nie było tak nie ma (bo to co mi sie tam czasami dzieje to nie jestem pewna czy sa "tymi" ruchami czy praca jelit) heh
korzystajac ze zostałam wywołana, pragne przekazac ze dziewczyna która ma dostac odemnie prezent, dostanie go troszke pozniej niz Mikołajki, postaram sie go wysłac pod koniec przyszlego tygodnia, sorry
a i własnie sie pakuje bo o 12 wyjezdzamy do mamusi na weekendzik
miłego dnia
ps. czekamy na Was wszystkie na Belly - Gang 18+marissith lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LaRa wrote:Dzieki Ara ze pytasz hehhe
zyje
podczytuje Was codziennie ale jakos ciezko mi sie wbic w temat
u mnie ok dzis zaczynam 19-20 tc, a ruchów jak nie było tak nie ma (bo to co mi sie tam czasami dzieje to nie jestem pewna czy sa "tymi" ruchami czy praca jelit) heh
korzystajac ze zostałam wywołana, pragne przekazac ze dziewczyna która ma dostac odemnie prezent, dostanie go troszke pozniej niz Mikołajki, postaram sie go wysłac pod koniec przyszlego tygodnia, sorry
a i własnie sie pakuje bo o 12 wyjezdzamy do mamusi na weekendzik
miłego dnia
ps. czekamy na Was wszystkie na Belly - Gang 18+
lara pewnie lada dzień zacznie się regularne kopanie
udanego wyjazdu pięknaLaRa lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Wiemy, wiem, ale temat dostarczyłaś na 2 strony
!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPati Belgia wrote:Marnutku wiem wiem ale zebym jeszcze wiedziala, ze sie uda bez iui to bylabym przeszczesliwa. Ale w sumie poddam sie wszystkiemu co konieczne:-)
. Czy się uda - trudno powiedzieć, ale trzymam kciuki
!
W końcu najważniejsze jest dziecko z ukochanym facetem a nie to jak się w ciążę zajdzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 listopada 2014, 10:35
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny