My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej kochane witam sie z kawka
Misi@ tulam kochana
oo tak powiedzcie wiecej o tej metodzie..ale wy tak ten teges razem bedzieciesie sexix i z tego wyjda fasolki ??
kuna moze to jakis sposobPati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Misia lubię było za udaną wigilię a że test negatywny to kurczę przykro mi strasznie
A może za wcześnie zrobiony?
Chyba nie..Wiecie jak zrobiłam test to zaczełam się modlic i poprosiłam, że jeśli okaże się negatyw to proszę o okres i co ..mówisz maszDobre i to, że dłużej nie muszę się łudzić. Sprawa wyjaśniła się szybko za co dziękuję... i kolejne podejście w styczniu
Prawda jest taka, że czułam, że nic z tego bo zero objawów, to w poprzednim cyklu miałam mdłości, a teraz nic...piersaki też normalne i nic pod pachą mnie nie bolało...tak sobie pomyślałam, że jak do wiosny się nie uda to kupuje psa!!! siostra już chciała mi dać jamnika pod choinkę, ale po pierwsze mój mąż dostałby zawału, bo on ma prawie dwa metry i nie wypada mu z chomikiem chodzić na spacery..hehe..męski punkt widzenia...a po drugie wiosna jest ciepło i można pisaka wychować...łatwiej
Po za tym słyszałam,w jednym z wątków że najbardziej płodnym się jest w dniu swoich urodzin, więc muszę poczekać do kwietnia :p
Muszę zadzwonić do ortodontki i potwierdzić wtorkowy zabiegAnia_84, Blondik lubią tę wiadomość
-
choco wrote:Ara to ty nie znasz tej metody? Od zapoznania sie ze wszystkimi metodami powinnaś rozpocząć przygotowania. A tyłem to już podstawa. Zaraz Pati ci to rozrysuje
ano znam i korzystam ale się jeszcze nie udało, to może jednak coś nie tak robimy!
czekam na rysunek zatemPati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Misi@ II krechy sztachniech na wigilie
No nie za długie mam cykle więc nie w tym roku ( mam nadzieję, że za rok juz będzie dzieciątko :p..może uda się na sylwka, choć też wątpię...raczej na trzech króli(6.01)..aaaaaaa może będą dzięki temu trojaczki :)Nowa nadzieja..czekam na trojaczkiAnia_84, marissith lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Misia.. cos masz z ta miniaturka wykresu
bo jak na nia klikam to nie wchodzi mi na wykres ;/ musze przez Twoj profil
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhmm pewnie jak kasowałam opis z listem do Mikołaja, to może za bardzo go ściełam..niedługo wstawie nową miniaturę, bo nie wiem co skazsowałam i nie umiem tego naprawić
Dziękuję Malenq..oby się spełniło
Dawno temu trafiłam na andrzejkach firmowych męża na wróżkę..miałam wówczas 24 lata i jak zapytałam kiedy będe miała dzieci to spojrzała na mnie długo nic nie mówiła i powiedziała, że bedą, ale długo będe na nie czekać..czekam już 6 lat...pamiętam jednak jej wzrok..i co jakiś czas o tym myslę...wiem, wiem, nie powinnam się tym przejomować, ale jednak gdzieś z tyłu głowy przypominam to sobie...zastanawiam się o czym mi tylko nie powiedziała, bo ewidentnie czegoś nie chciała..może widziała moje choróbska????Blondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:a mnie dzisiaj mdli.........od rana.......i śniadanie też długo nie posiedziało w brzuszku...........KROKO współczuję, że masz to na co dzień.......
widac cos se Kosi nie spodobalo co zjadlas -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Nastka - spróbujcie to "tyłem mocno", co Wam szkodzi?
Pati - no tak się zastanawiałam jakie są zainteresowania przeciętnego nastolatka i taka a nie inna lista mi wyszła.
LENA, MOMO - GDZIE JESTEŚCIE???
Co do wróżb - jedna babka mi wywróżyła, że mnie brunet bardzo zrani, więc na resztę życia zwiążę się z blondynem (choćbym chciała, nie widzę tego błękitu oczu ani jasnych Małżowych włosów), druga natomiast że będę miała tylko jedno dziecko - syna. Dlatego od zawsze wróżby i sny traktuję niesamowicie poważnie.
-
Malenq wrote:Anka wiesz co??? bo to WYBREDNA dziewucha jest
a najgorsze, że to po mamusi hehehe bo tatuś "wszystko -żerny jest"
jak tam dzisiaj nastawienie??? humorek?
heheh no pewnie prawdziwa kobietka jest
dzieki ze pytasz .. w miare.. troche sobie pogadalam z meem wczoraj niby mowi ze co ma byc to bedzie..ale ..artwie sie o niego ogolnie cala ta biopsja.. i jak to bedzie po .. czy cos znajda.. a jesli nie to jak moj mezu to przyjmie..bo widze ze starsznie jest nastawiony .. a ja po porstu boje sie ze znowu powiedza mu ze nic...
niby mowi ze jest ok.ale jego niektore zdania ..wypowiedzi przecza temu .. i wiem ze bardzo gryzie sie z tym ze niemoze .. ;/
ps własnie zaczal u nas padac sniegMalenq lubi tę wiadomość