My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieukowa wrote:Chemika nie ma, jest biolog...
Jestem warzywem, bo moje procesy myślowe sprowadzają się obecnie do spekulowania, czy bełtnę czy nie. Poki co wygrywam z mięśniem mojego cardia ventriculi, ale walka jest twarda...
Ja moją walkę przegrałam.
Po tym magnezie męczy mnie jeszcze bardziej.
Fuck. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:No interesujący temat... Warto poczytać.
, ale on mi o amalgamatach nic nie powie. A może by tak przebujać z tym lekarstwem póki nie wypadnie i wtedy się zastanawiać
?
Anuśka lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Chętniej bym poczytała Terrego Pratchetta
, ale on mi o amalgamatach nic nie powie. A może by tak przebujać z tym lekarstwem póki nie wypadnie i wtedy się zastanawiać
?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Anuśka -
. To może ja od razu wszystkie wyrwę, co się będę męczyć i płacić za coś, co i tak wypadnie z zębem? Po ciąży zamówię piękny garniturek implantów
.
A implanty, jak wykręcisz zęba to tak jakbyś gołe dziąsła miała więc dla męża w sam raz
Nowych doznań moc
A mój mąż właśnie wrócił do domu i zobaczył moje smutne pyszczysko no i postanowił mnie pocieszyć... W związku z czym mam dylemat czy zaznaczać serducho rano czy wieczorem... W sumie to już jest po 12tej więc chyba zaznaczę wieczór
Krokodylica, konwalianka, Misi@, LaRa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, chciałam się was poradzić , otóż obserwowałam kilka cykli ale nigdy nie odnotowałam takiego spadku w 8dc , ok 17dc temp mi w dół leciała. Brałam CLO od 2dc. Poprzednie cykle przepadły bo pęcherzyk nie pękł i tak było 2 razy pod rząd. Mogły byście looknąć na mój wykres?
-
Kukułka92 wrote:Dziewczyny, chciałam się was poradzić , otóż obserwowałam kilka cykli ale nigdy nie odnotowałam takiego spadku w 8dc , ok 17dc temp mi w dół leciała. Brałam CLO od 2dc. Poprzednie cykle przepadły bo pęcherzyk nie pękł i tak było 2 razy pod rząd. Mogły byście looknąć na mój wykres?
Takie spadki się zdarzają i wcale nie muszą oznaczać owulki więc wypada zacisnąć zęby i czekać spokojnie (wiem, że to niewykonalne
) na bieg wydarzeń
Kukułka92, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka - dobrze, że masz tak wrażliwego na Twoją krzywdę małżonka
.
Ania84 - chyba tak się to skończy, ryzykować nie będę. A jak się stomatolog będzie upierać - to zmienię stomatologa. Srebrem mogę świecić jak już zamknę warsztat i ciąże będą za mną
.
Kukułka - ale co Ty chcesz wyczytać z tego spadku temp? Czy teraz pęcherzyk pęknie? Nie wyczytasz. A jeśli pęcherzyki nie pękają, to potrzebny jest Pregnyl.
Powodzenia!
Cati - łączę się w...bólu, nazwijmy to oględnie.
Anuśka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKukułka92 wrote:naczytałam się że im szybciej zaczyna się clo tym szybciej owu może być..
w piątek idę na monitoring.. Boshee... mam nadzieje że ten ostatni cykl w tym roku będzie szczęśliwy!!!!!! ileż można czekać
. Lekarz nic na to nie mówi?
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Kurka pisałam posta i net mi uciekł ehhhhh.
Ja już po wizycie. Tzn po USG.
Wszystko ok. Tak w skrócie: Endometrium typowe dla I fazy cyklu grubości 7,2 mm, jajniki o budowie drobnopęcherzykowej. Cokolwiek by to oznaczało. Wytłumaczy mi to kto?Ale dokładnie nie pamiętam więc nie bierz moich słów za pewnik
Mona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo późnawo, ale biorąc pod uwagę, że @ mam 2 góra 3 razy w roku to jeszcze może potrwać.
Jutro wizyta u gina zobaczę jak tam hormony, powiem jej żeby mnie czymś nafaszerowała bo nie ręczę za siebie.
Kuźwa a jak mnie teraz jajniki bolą. Tak mnie tą głowicą wymaltretowała