My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Mona_M wrote:No późnawo, ale biorąc pod uwagę, że @ mam 2 góra 3 razy w roku to jeszcze może potrwać.
Jutro wizyta u gina zobaczę jak tam hormony, powiem jej żeby mnie czymś nafaszerowała bo nie ręczę za siebie.
Kuźwa a jak mnie teraz jajniki bolą. Tak mnie tą głowicą wymaltretowałaMona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Niby takie fajne i kształtne ustrojstwo a wcale radochy badania nie ma
mąż dzwonił i pytał czy dobrze mi było podczas badania
Doczytałam o tej drobnopęcherzykowatości. I PCOS jak w mordę strzeliłWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 14:53
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mona_M wrote:Anuśka - a jakie to są badania? Jak hormony to coś robiłam tydzień temu i jutro idę wyniki konsultować. ;(
-
Pati Belgia wrote:
Dzisiaj nawiedziłam pocztę i wysłałam kartkę dla Sebastiana, i nie tylko
Za co mandat dostałaś???
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati OMG 165 euro???????????????/ a co żeś przeskrobała...
a to moje "wypociny".....jak małż w sobotę wróci to poproszę o zawieszenie na ścianie nad łóżeczkiem.........heheh ale kilka razy udało mi się igłę wbić w paluchy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 15:45
Mona_M, ara, marissith, cati lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Malenq piękności
Na prawdę sama to zrobiłaś??? Kurczę mogłabyś takie na allegro wystawiać na pewno miałabyś zbyt bo to jest piękne
ale do sprzedawanych na allegro to mi jeszcze daleko...podobno praktyka czyni mistrza...
został mi jeszcze żółty filc....muszę pomyślećAnuśka, Pati Belgia, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ale piękne... Wow
Malenq lubi tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Dziewczyny mandat mi sie należał. Skrecilam w prawo na lini ciągłej... Ale mogli odpuścić bo żadnego auta nie buło. A ze to mój pierwszy mandat to w sumie mogli odpuścić... Ale niestety....
-
Anuśka w żadną stronę nie można na ciąglej. Ciaglej lini nie mozna przekraczać, no ale fakt skręcać to raczej Pati nie mogła a zmieniać pas.
A ja jeszcze dzien dobry dziś nie powiedzialamwięc mówię Dzień-do-bry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 16:59
Anuśka lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyA dzien dobry!
Malenq..piękne..Konstancja bedzie miała sliczną pamiątkę..krwawice Mamusi
Pati..najażniejsze, że będzie transplantacja...cały czas się modle o Sebastiana.
Miłego popołudnia..zaczne nadrabiać co się tutaj działo jak mnie nie było ;p
A ja kupiłam dziś mandarynki, które jak stwierdził, że wyglada jak cytryna, po obrniu okazało się, że to byłomini pomarańczko..nie ogarniam ;pPati Belgia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak Misiu - stygnąc czekały na przybranie:)
a małż cykał zdjęciory hehehe
taaaa i LUBIĘ TO 5353 hehehe tak się złożyło...
muszę się położyć, brzuchol coś stwardniał...pupę i nogi do góry i czas na leżakowanie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 18:12
Misi@ lubi tę wiadomość