My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie
Choco - myślom typu "pewnie się nie uda, bo niby czemu tym razem miałoby się udać" mówimy stanowcze: BO TAK
Maris - u mnie też pecherze były różne, a jak przyszło co do czego (owulacji), to nagle się wyrównały i pękły oba. Na bliźniaki spora szansa, czego serdecznie życzę
. A co to pregnyl? progesteron?
Aniu - pieskowi bezproblemowego zabiegu życzę
Konwalianka mam nadzieję, że u Was lepiej :*
Miłego dniamarnut, Ania_84, choco lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochanie od rana już 1,5l wody za mną....plus mleko 2szkl
mała w nocy obudziła mnie tylko 5razy a to sukces, więc noc zaliczam do wyspanych...
czekam na 15.12 jak na ścięcie...ale dziewczyny na styczniówkach pocieszają, że bywało tak, że na 2 sprzętach mierzono ilość wód płodowych i oba pomiary się różniły...może i u mnie nie jest tak źle.....
dzisiejszy piękny dzionek: mrozek, szadź i słonecznko - i od razu jakoś optymistyczniej........
marnut, Ania_84, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Małż - cóż, dobrze że w ogóle zauważyłam, że wrócił. Byłam pochłonięta konwersacją z niejaką Bellą a on zajął się dziećmi. Oczywiście zapomniał kupić wszystkiego - żwiru dla kotów, jedzenia, pieluch, no i smakołyka
. Trudno, przywiezie dziś.
U mnie też pięknie zasypało śniegiem 2 dni temu, ale nie na tyle, żeby bałwana lepić. A dzieci cisną o niego i sanki
. Chyba sztuczne naśnieżanie trzeba będzie robić.
Mam nadzieję, że i Malenq i Konwalianka czują się dziś dobrze!
Momo - "BO TAK" podoba mi się szalenie.
Mari - gratuluję hodowli!
Ania_84, Malenq, choco, momo1009 lubią tę wiadomość
-
wiecie piesek sam sie prosil o to .. 3 razy zostal pogryziony .. bo bil sie o babe
po ostatniej hitorii jak nie mial plata skory na szyi i głowei powiedzielismy definitywnie ze koniec.. bo nastepnej walki nie przezyje.. wiec niestety troche trzeba go pozbawic testosteronu ;/ -
Cześć dziewczynki
Konwalia cieszę się że wyniki lepsze
Ania mój też bez jaj biega i w niczym mu to nie przeszkadzano potomstwa nie robi ale na tym mi nie zależało
Mari owocnej hodowli życzęi Momik również ale Tobie bliźniaków jak już Wszyscy wiedzą
i Wszystkim pozostałym laską też oczywiście życzę zielonych prezencików!!!
U mnie biało ale tylko szadź sniegu ani widu i jakieś -2 a ja nadal leżę.
Miłego dzionka życzęmarissith, konwalianka, choco, momo1009, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:ło matko, przeczytałam o wątek grudniowych dzieciach
teraz nie wiem jak powiedzieć mężowi, że jest niedorozwinięty...
shit happens
Kroko co jest?
Ja czytałam gdzieś że w grudniu rodzi się najwięcej stomatologówbędziecie mieli dentystę gratis
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySmoczyca1 wrote:Ale co o grudniowych?
Ja czytałam gdzieś że w grudniu rodzi się najwięcej stomatologówbędziecie mieli dentystę gratis
a mój mąż jest z grudnia, ale nie stomatolog, niestetyMona_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarissith wrote:jakiś troll cuda niewidy wypisywał o dzieciach urodzonych w grudniu
a mój mąż jest z grudnia, ale nie stomatolog, niestety. A ja i moje dzieci mogliśmy mieć taką świetlaną przyszłość finansową
!
-
nick nieaktualny
-
marissith wrote:ło matko, przeczytałam o wątek grudniowych dzieciach
teraz nie wiem jak powiedzieć mężowi, że jest niedorozwinięty...
shit happens
Kroko co jest?