My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kroko nie mów, że mulenie tak Ci daje popalić cały czas...
Konwalianka czy mnie wzrok myli, czy Ty się przemęczasz? Nieładnie.. Księdza po kolędzie będziesz dziś przyjmować?
Smoku a czym ja powinnam się w życiu zajmować? Bo urodziłam się we wrześniu czyli miesiącu początku wojny światowej, szkoły i ataku na WTC. Ale mam nadzieję, że nie zawodowym terrorystąSmoczyca1 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyKonwalia właśnie - nie przemęczaj się!!!!!!!!!!!!!
a lipiec??? boszzzzzzzzzzz z historii noga jestem..........to ja mam się czymś przejmować???
Aniu o "wadliwym produkcie" to rodzina mojego A. tak mówiła o mnie.........ja wierzę, że Wy będziecie mieli maleństwo,a ludziskom w twarz trzeba mówić, że bezmózgi są i tyle............. -
ara wrote:elo dziewczynki!
brr u Was też tak zimno dziś?
jednak to nie jest moje naturalne środowisko, czas pomyśleć o odlocie do cieplejszych krajów. Tylko pamiętaj żeby było wi-fi, bo w przeciwnym razie będziemy zdane na kontakt z Tobą poczta tradycyjną
Ara, wiesz że ja nie wiedziałam co to blablacar do wczoraj? Pokazałam mężowi i spodobała nam się idea. On się chyba tam zapisze bo czasem trochę jeździ po Polsceara lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
nie no sory ale dziewczyna ma nierowno pod sufitem .. ;/
Konwalijka masz sie nie przemeczac powinnas lezec tylkiem do gory ;/
Malenq i wlasnie tacy ludzie nie zdaja badz zdaja sobei sprawe jak bardzo rania ;/Malenq lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny o kim Wy mówicie???? Bo chyba nie jestem w temacie, a nie mogłam się doszukać?
Momo terrorystka hahahahah
W lipcu rodzi się najwięcej murarzysorrki a we wrześniu to ciężko stwierdzić bo te osoby mają zmienne zainteresowania
momo1009, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
ara wrote:elo dziewczynki!
brr u Was też tak zimno dziś?
jednak to nie jest moje naturalne środowisko, czas pomyśleć o odlocie do cieplejszych krajówTzn na dworku brrr i całe szczęście bo mam wrażenie, że się zagotuję chyba od środka, normalnie przekwitam bo mam uderzenia gorąca i jakoś mi słabo... Coś mnie gardełko pobolewa i nie wiem czy to nie od tego
Ania pamiętam jak się zamartwiałaś czy piesek wyjdzie cało z tych amorów. Bez jajek będzie bezpieczniejszyAnia_84, marnut, ara, Misi@ lubią tę wiadomość
-
Smoczyca1 wrote:Dziewczyny o kim Wy mówicie???? Bo chyba nie jestem w temacie, a nie mogłam się doszukać?
Momo terrorystka hahahahah
W lipcu rodzi się najwięcej murarzysorrki a we wrześniu to ciężko stwierdzić bo te osoby mają zmienne zainteresowania
Żeby to nie niszczyło skóry na dłoniach i paznokci to może bym nawet sprawdziła czy mi się to podoba
Tu masz link do wątku:
https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/dzieci-rodzone-w-grudniu,5250,17.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 12:42
-
Anusia pamiętam jak dziś, że Marnutka robiła pierwszy test (notabene pozytywny) m.in. dlatego, że było jej gorąco, bardziej gorąco niż zwykle
. So.... jeszcze bardziej zwiększam moc kciuków
Smoku toż ja - zajmuje się wieloma rzeczami na raz, ale żadną dobrzeAnuśka, Ania_84, marnut, Misi@ lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Ja pierdziu co za laska!!! Nie no nie będę się zagłębiać, szkoda słów!
A co do tego że pies bez jajek bezpieczniejszy, to się nie zgadzam mój i tak bzyka wszystkie zabawki większe od niego i dlatego nie ma kontaktu z innymi psami bo jeszcze chciałby rottweilera wybzykaćAnuśka lubi tę wiadomość
-
nie dziewczynki, męczę się umiarkowanie..
a w czerwcu kto się rodzi? bo poza dwulicowością, to nie wiem..
no i tego księdza muszę przyjąć.. mam nadzieję, że mąż dotrze do tego czasu..a teraz mam niedyskretne pytanie..czy u Was na kolędzie daję się księdzu kasę "za przyjście", czy tyko "na kościół"..bo w kropce jestem.. 2 lata temu, jak chciałam dać "za fatygę" (w moich rodzinnych się tak daje), to powiedział, że nie bierze, bo to jego posługa.. za to rok temu dałam na kościół..no i wczoraj rozmawiam z sąsiadką..a ona mówi, że dawała "na kolędę" w zeszłym roku i ksiądz wziął.. i teraz nie wiem co z tym zrobic? -
konwalianka wrote:nie dziewczynki, męczę się umiarkowanie..
a w czerwcu kto się rodzi? bo poza dwulicowością, to nie wiem..
no i tego księdza muszę przyjąć.. mam nadzieję, że mąż dotrze do tego czasu..a teraz mam niedyskretne pytanie..czy u Was na kolędzie daję się księdzu kasę "za przyjście", czy tyko "na kościół"..bo w kropce jestem.. 2 lata temu, jak chciałam dać "za fatygę" (w moich rodzinnych się tak daje), to powiedział, że nie bierze, bo to jego posługa.. za to rok temu dałam na kościół..no i wczoraj rozmawiam z sąsiadką..a ona mówi, że dawała "na kolędę" w zeszłym roku i ksiądz wziął.. i teraz nie wiem co z tym zrobic?Zawsze coś tam dostaje ale czy to na parkan od kościoła czy na buty zamszowe to nie wiem
Smoczyca1, momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Smoczyca1 wrote:No u mnie niby mówi się że na kolędę, ale daje jedną sumę powiedzmy te 50zł i tyle, a nie osobno za przyjście i osobno na kościół
A buty zamszowe bo "za mszowe"Malenq, momo1009, ara, Blondik lubią tę wiadomość
-
cati wrote:Kochane
tak produkujecie te posty ze nie ma mozliwosci was nadrobic
Cos mnie ominelo ?
Bylam dzis na badaniu krwi upuscili ze mnie az 6 fiolek krwi.... lepek mi sie kreci...A tak serio to może poleż sobie i odpocznij niech się krew naprodukuje od nowa
-
marissith wrote:dziewczyny boli mnie tyłek po pregnylu
nie wiem czy to jest jakiś skutek uboczny czy co?
ja w brzuch