WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko nie mów, że mulenie tak Ci daje popalić cały czas...

Konwalianka czy mnie wzrok myli, czy Ty się przemęczasz? Nieładnie.. Księdza po kolędzie będziesz dziś przyjmować?

Smoku a czym ja powinnam się w życiu zajmować? Bo urodziłam się we wrześniu czyli miesiącu początku wojny światowej, szkoły i ataku na WTC. Ale mam nadzieję, że nie zawodowym terrorystą ;)

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia właśnie - nie przemęczaj się!!!!!!!!!!!!!

a lipiec??? boszzzzzzzzzzz z historii noga jestem..........to ja mam się czymś przejmować???

Aniu o "wadliwym produkcie" to rodzina mojego A. tak mówiła o mnie.........ja wierzę, że Wy będziecie mieli maleństwo,a ludziskom w twarz trzeba mówić, że bezmózgi są i tyle.............

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    elo dziewczynki!
    brr u Was też tak zimno dziś?
    jednak to nie jest moje naturalne środowisko, czas pomyśleć o odlocie do cieplejszych krajów :P
    Zimno! I będzie jeszcze zimniej więc z odlotem musiałabyś się pospieszyć :). Tylko pamiętaj żeby było wi-fi, bo w przeciwnym razie będziemy zdane na kontakt z Tobą poczta tradycyjną :P

Ara, wiesz że ja nie wiedziałam co to blablacar do wczoraj? Pokazałam mężowi i spodobała nam się idea. On się chyba tam zapisze bo czasem trochę jeździ po Polsce :)

ara lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no sory ale dziewczyna ma nierowno pod sufitem .. ;/

Konwalijka masz sie nie przemeczac powinnas lezec tylkiem do gory ;/
    Malenq i wlasnie tacy ludzie nie zdaja badz zdaja sobei sprawe jak bardzo rania ;/

Malenq lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny o kim Wy mówicie???? Bo chyba nie jestem w temacie, a nie mogłam się doszukać?
    Momo terrorystka hahahahah :D
    W lipcu rodzi się najwięcej murarzy ;) sorrki a we wrześniu to ciężko stwierdzić bo te osoby mają zmienne zainteresowania :)

momo1009, Ania_84 lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    elo dziewczynki!
    brr u Was też tak zimno dziś?
    jednak to nie jest moje naturalne środowisko, czas pomyśleć o odlocie do cieplejszych krajów :P
    U mnie gorąco :) Tzn na dworku brrr i całe szczęście bo mam wrażenie, że się zagotuję chyba od środka, normalnie przekwitam bo mam uderzenia gorąca i jakoś mi słabo... Coś mnie gardełko pobolewa i nie wiem czy to nie od tego :)
    Ania pamiętam jak się zamartwiałaś czy piesek wyjdzie cało z tych amorów. Bez jajek będzie bezpieczniejszy :)

Ania_84, marnut, ara, Misi@ lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Dziewczyny o kim Wy mówicie???? Bo chyba nie jestem w temacie, a nie mogłam się doszukać?
    Momo terrorystka hahahahah :D
    W lipcu rodzi się najwięcej murarzy ;) sorrki a we wrześniu to ciężko stwierdzić bo te osoby mają zmienne zainteresowania :)
    Ha ha jestem murarzem :) Żeby to nie niszczyło skóry na dłoniach i paznokci to może bym nawet sprawdziła czy mi się to podoba :P

Tu masz link do wątku:
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/dzieci-rodzone-w-grudniu,5250,17.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 12:42

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusia pamiętam jak dziś, że Marnutka robiła pierwszy test (notabene pozytywny) m.in. dlatego, że było jej gorąco, bardziej gorąco niż zwykle :). So.... jeszcze bardziej zwiększam moc kciuków :)

Smoku toż ja - zajmuje się wieloma rzeczami na raz, ale żadną dobrze :D

Anuśka, Ania_84, marnut, Misi@ lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziu co za laska!!! Nie no nie będę się zagłębiać, szkoda słów!
    A co do tego że pies bez jajek bezpieczniejszy, to się nie zgadzam mój i tak bzyka wszystkie zabawki większe od niego i dlatego nie ma kontaktu z innymi psami bo jeszcze chciałby rottweilera wybzykać :D

Anuśka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie dziewczynki, męczę się umiarkowanie..:)

a w czerwcu kto się rodzi? bo poza dwulicowością, to nie wiem..

no i tego księdza muszę przyjąć.. mam nadzieję, że mąż dotrze do tego czasu..a teraz mam niedyskretne pytanie..czy u Was na kolędzie daję się księdzu kasę "za przyjście", czy tyko "na kościół"..bo w kropce jestem.. 2 lata temu, jak chciałam dać "za fatygę" (w moich rodzinnych się tak daje), to powiedział, że nie bierze, bo to jego posługa.. za to rok temu dałam na kościół..no i wczoraj rozmawiam z sąsiadką..a ona mówi, że dawała "na kolędę" w zeszłym roku i ksiądz wziął.. i teraz nie wiem co z tym zrobic?

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooooo Anuśka to ja też zaczynam kciukać :D

Anuśka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    nie dziewczynki, męczę się umiarkowanie..:)

a w czerwcu kto się rodzi? bo poza dwulicowością, to nie wiem..

no i tego księdza muszę przyjąć.. mam nadzieję, że mąż dotrze do tego czasu..a teraz mam niedyskretne pytanie..czy u Was na kolędzie daję się księdzu kasę "za przyjście", czy tyko "na kościół"..bo w kropce jestem.. 2 lata temu, jak chciałam dać "za fatygę" (w moich rodzinnych się tak daje), to powiedział, że nie bierze, bo to jego posługa.. za to rok temu dałam na kościół..no i wczoraj rozmawiam z sąsiadką..a ona mówi, że dawała "na kolędę" w zeszłym roku i ksiądz wziął.. i teraz nie wiem co z tym zrobic?
    A ja nawet nie wiem na co nasz ksiądz zbiera :) Zawsze coś tam dostaje ale czy to na parkan od kościoła czy na buty zamszowe to nie wiem :)

Smoczyca1, momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie niby mówi się że na kolędę, ale daje jedną sumę powiedzmy te 50zł i tyle, a nie osobno za przyjście i osobno na kościół

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny boli mnie tyłek po pregnylu :( nie wiem czy to jest jakiś skutek uboczny czy co?

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buty zamszowe hahaha dobre :D choć bardziej odpowiednie były by kozaczki ocieplane ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    No u mnie niby mówi się że na kolędę, ale daje jedną sumę powiedzmy te 50zł i tyle, a nie osobno za przyjście i osobno na kościół
    Ja dokładnie tak samo :)
    A buty zamszowe bo "za mszowe" ;D

Malenq, momo1009, ara, Blondik lubią tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane :D tak produkujecie te posty ze nie ma mozliwosci was nadrobic :) Cos mnie ominelo ?
    Bylam dzis na badaniu krwi upuscili ze mnie az 6 fiolek krwi.... lepek mi sie kreci...

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ja dokładnie tak samo :)
    A buty zamszowe bo "za mszowe" ;D
    jaaaaa ale ciężko myśląca jestem teraz dopiero zakumałam :D
    A cat może snickersa? albo odpocznij?

Anuśka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Kochane :D tak produkujecie te posty ze nie ma mozliwosci was nadrobic :) Cos mnie ominelo ?
    Bylam dzis na badaniu krwi upuscili ze mnie az 6 fiolek krwi.... lepek mi sie kreci...
    To wampiry paskudne!!!!! Do studni z nimi ;) A tak serio to może poleż sobie i odpocznij niech się krew naprodukuje od nowa :)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    dziewczyny boli mnie tyłek po pregnylu :( nie wiem czy to jest jakiś skutek uboczny czy co?
    to dostawalas w tylek ??
    ja w brzuch :P

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 3151 3152 3153 3154 3155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność u mężczyzn - najczęstsze przyczyny. Kiedy warto wykonać badanie nasienia?

Problem z poczęciem dziecka jest problemem obojga partnerów, dlatego jeśli już dłuższy czas czekasz na dziecko, to diagnostykę i ewentualne leczenie rozpocznij razem z partnerem. Niepłodność u mężczyzn występuje tak samo często, jak u kobiet. Przeczytaj jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością u mężczyzn, w jaki sposób można je wykryć i jakie są potencjalne rozwiązania na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ