X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko nie mów, że mulenie tak Ci daje popalić cały czas...

Konwalianka czy mnie wzrok myli, czy Ty się przemęczasz? Nieładnie.. Księdza po kolędzie będziesz dziś przyjmować?

Smoku a czym ja powinnam się w życiu zajmować? Bo urodziłam się we wrześniu czyli miesiącu początku wojny światowej, szkoły i ataku na WTC. Ale mam nadzieję, że nie zawodowym terrorystą ;)

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Konwalia właśnie - nie przemęczaj się!!!!!!!!!!!!!

a lipiec??? boszzzzzzzzzzz z historii noga jestem..........to ja mam się czymś przejmować???

Aniu o "wadliwym produkcie" to rodzina mojego A. tak mówiła o mnie.........ja wierzę, że Wy będziecie mieli maleństwo,a ludziskom w twarz trzeba mówić, że bezmózgi są i tyle.............

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    elo dziewczynki!
    brr u Was też tak zimno dziś?
    jednak to nie jest moje naturalne środowisko, czas pomyśleć o odlocie do cieplejszych krajów :P
    Zimno! I będzie jeszcze zimniej więc z odlotem musiałabyś się pospieszyć :). Tylko pamiętaj żeby było wi-fi, bo w przeciwnym razie będziemy zdane na kontakt z Tobą poczta tradycyjną :P

Ara, wiesz że ja nie wiedziałam co to blablacar do wczoraj? Pokazałam mężowi i spodobała nam się idea. On się chyba tam zapisze bo czasem trochę jeździ po Polsce :)

ara lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no sory ale dziewczyna ma nierowno pod sufitem .. ;/

Konwalijka masz sie nie przemeczac powinnas lezec tylkiem do gory ;/
    Malenq i wlasnie tacy ludzie nie zdaja badz zdaja sobei sprawe jak bardzo rania ;/

Malenq lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny o kim Wy mówicie???? Bo chyba nie jestem w temacie, a nie mogłam się doszukać?
    Momo terrorystka hahahahah :D
    W lipcu rodzi się najwięcej murarzy ;) sorrki a we wrześniu to ciężko stwierdzić bo te osoby mają zmienne zainteresowania :)

momo1009, Ania_84 lubią tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    elo dziewczynki!
    brr u Was też tak zimno dziś?
    jednak to nie jest moje naturalne środowisko, czas pomyśleć o odlocie do cieplejszych krajów :P
    U mnie gorąco :) Tzn na dworku brrr i całe szczęście bo mam wrażenie, że się zagotuję chyba od środka, normalnie przekwitam bo mam uderzenia gorąca i jakoś mi słabo... Coś mnie gardełko pobolewa i nie wiem czy to nie od tego :)
    Ania pamiętam jak się zamartwiałaś czy piesek wyjdzie cało z tych amorów. Bez jajek będzie bezpieczniejszy :)

Ania_84, marnut, ara, Misi@ lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    Dziewczyny o kim Wy mówicie???? Bo chyba nie jestem w temacie, a nie mogłam się doszukać?
    Momo terrorystka hahahahah :D
    W lipcu rodzi się najwięcej murarzy ;) sorrki a we wrześniu to ciężko stwierdzić bo te osoby mają zmienne zainteresowania :)
    Ha ha jestem murarzem :) Żeby to nie niszczyło skóry na dłoniach i paznokci to może bym nawet sprawdziła czy mi się to podoba :P

Tu masz link do wątku:
    https://ovufriend.pl/forum/starajac-sie-ogolne/dzieci-rodzone-w-grudniu,5250,17.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 12:42

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anusia pamiętam jak dziś, że Marnutka robiła pierwszy test (notabene pozytywny) m.in. dlatego, że było jej gorąco, bardziej gorąco niż zwykle :). So.... jeszcze bardziej zwiększam moc kciuków :)

Smoku toż ja - zajmuje się wieloma rzeczami na raz, ale żadną dobrze :D

Anuśka, Ania_84, marnut, Misi@ lubią tę wiadomość

********Gang 18+********
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziu co za laska!!! Nie no nie będę się zagłębiać, szkoda słów!
    A co do tego że pies bez jajek bezpieczniejszy, to się nie zgadzam mój i tak bzyka wszystkie zabawki większe od niego i dlatego nie ma kontaktu z innymi psami bo jeszcze chciałby rottweilera wybzykać :D

Anuśka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• konwalianka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie dziewczynki, męczę się umiarkowanie..:)

a w czerwcu kto się rodzi? bo poza dwulicowością, to nie wiem..

no i tego księdza muszę przyjąć.. mam nadzieję, że mąż dotrze do tego czasu..a teraz mam niedyskretne pytanie..czy u Was na kolędzie daję się księdzu kasę "za przyjście", czy tyko "na kościół"..bo w kropce jestem.. 2 lata temu, jak chciałam dać "za fatygę" (w moich rodzinnych się tak daje), to powiedział, że nie bierze, bo to jego posługa.. za to rok temu dałam na kościół..no i wczoraj rozmawiam z sąsiadką..a ona mówi, że dawała "na kolędę" w zeszłym roku i ksiądz wziął.. i teraz nie wiem co z tym zrobic?

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooooo Anuśka to ja też zaczynam kciukać :D

Anuśka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    nie dziewczynki, męczę się umiarkowanie..:)

a w czerwcu kto się rodzi? bo poza dwulicowością, to nie wiem..

no i tego księdza muszę przyjąć.. mam nadzieję, że mąż dotrze do tego czasu..a teraz mam niedyskretne pytanie..czy u Was na kolędzie daję się księdzu kasę "za przyjście", czy tyko "na kościół"..bo w kropce jestem.. 2 lata temu, jak chciałam dać "za fatygę" (w moich rodzinnych się tak daje), to powiedział, że nie bierze, bo to jego posługa.. za to rok temu dałam na kościół..no i wczoraj rozmawiam z sąsiadką..a ona mówi, że dawała "na kolędę" w zeszłym roku i ksiądz wziął.. i teraz nie wiem co z tym zrobic?
    A ja nawet nie wiem na co nasz ksiądz zbiera :) Zawsze coś tam dostaje ale czy to na parkan od kościoła czy na buty zamszowe to nie wiem :)

Smoczyca1, momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No u mnie niby mówi się że na kolędę, ale daje jedną sumę powiedzmy te 50zł i tyle, a nie osobno za przyjście i osobno na kościół

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny boli mnie tyłek po pregnylu :( nie wiem czy to jest jakiś skutek uboczny czy co?

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buty zamszowe hahaha dobre :D choć bardziej odpowiednie były by kozaczki ocieplane ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smoczyca1 wrote:
    No u mnie niby mówi się że na kolędę, ale daje jedną sumę powiedzmy te 50zł i tyle, a nie osobno za przyjście i osobno na kościół
    Ja dokładnie tak samo :)
    A buty zamszowe bo "za mszowe" ;D

Malenq, momo1009, ara, Blondik lubią tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane :D tak produkujecie te posty ze nie ma mozliwosci was nadrobic :) Cos mnie ominelo ?
    Bylam dzis na badaniu krwi upuscili ze mnie az 6 fiolek krwi.... lepek mi sie kreci...

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ja dokładnie tak samo :)
    A buty zamszowe bo "za mszowe" ;D
    jaaaaa ale ciężko myśląca jestem teraz dopiero zakumałam :D
    A cat może snickersa? albo odpocznij?

Anuśka lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Kochane :D tak produkujecie te posty ze nie ma mozliwosci was nadrobic :) Cos mnie ominelo ?
    Bylam dzis na badaniu krwi upuscili ze mnie az 6 fiolek krwi.... lepek mi sie kreci...
    To wampiry paskudne!!!!! Do studni z nimi ;) A tak serio to może poleż sobie i odpocznij niech się krew naprodukuje od nowa :)

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marissith wrote:
    dziewczyny boli mnie tyłek po pregnylu :( nie wiem czy to jest jakiś skutek uboczny czy co?
    to dostawalas w tylek ??
    ja w brzuch :P

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
‹‹ 3151 3152 3153 3154 3155 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ