My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenqa rewelacyjna historia, jest co wspominać
. Pomysł z mandarynką zamiast obiadu... no ja bym nie dała rady, ale Ty sama wiesz najlepiej na co tu i teraz masz ochotę
. Jak mandarynka to mandarynka
Dziękuję dziewczyny za wsparcie w sierściowym problemie. A może jak się trafi ksiądz - luzak to wykaże się zrozumieniem i nie obrazi na kilka kłaków na sutannie.
LaRa, a właśnie sobie przypomniałam.. jak tam u Twojego psiurka z okiem?********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyMona, czytałaś może o tym progesteronie, co można zrobić, żeby go zmniejszyć? tylko anty czy możesz np wprowadzić jakąś dietę czy zioła?
Anuśka, u Ciebie wygląda to naprawdę obiecująco. Oby do 16tego
!
Ja z kolędą nie pomogę, bo nie gościmy księdza u siebie.Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny!!!
W koncu nadrobilam zaleglosci i kazdej z was sprawdzilam owulke, znaczy tym , ktore prosily i zostawily swoja date urodzenia:)))
Jest 15 a ja nadal jestem w pizamie, nie zjadlam nawet jeszcze sniadania, to jest jakis obled!!!! Na szczescie małża nie ma do piatku bo inaczej bylaby katastrofa, on wraca z pracy a ja dopiero wstaje haha:)))
No nic, milego czytania i przytulania:D
Anuśka
Owu ksiezycowa 26 grudnia!!! Takze dzialaj;)
A nastepna 24 stycznia i 22 lutego:)
Arienna super!!! jak owu ksiezycowa zbiega sie z biologiczna to wg Jonasa szanse na poczecie sa mega duze!!!)
Misia, nawet jesli owu ksiezycowa wypada w czasie @ to bym sie nie przejmowala i tez probowala- dr jonas twierdzi ze niezaleznie od cyklu biologicznego istnieje drugi cykl, oba sa niezalezne od siebie choc najlepiej jak sie pokrywaja wiadomo, wiec to, ze masz @ nie przeszkadzaw staraniach w te dni:))))
Twoja owu ksiezycowa wypada zawsze w pelnie ksiezyca, ale niekoniecznie pelnia jest zawsze 5 dnia miesiaca:)
Mona M
Twoja ostatnia owu ksiezycowa byla 30 listopada a kolejna bedzie 30 grudnia i 30 stycznia , dalej 27 luty i 29 marzec:)
Momo1009
Owu ksiezycowa 13 grudnia w sobote!!! To juz chyba masz plany na weekend...)
Nastepna 12 stycznia i 12 lutego:))
Blondik
Owu ksiezycowa 15 grudnia:))
A nastepne 13 styczen i 11 luty:)
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Dziewczyny serio u Was ksieża na kolendzie klękają? U mnie nigdy.
Ostatnio jak był u mnie w nowym mieszkaniu, to tak się perfidnie rozglądał, aż mi głupio było. Pewnie św. obrazków szukał, a u mnie żadnego nie ma. Jest krzyż nad wejściem i myślę, że wystarczy. Ale moge się mylić.
U nas ksiądz chodzi po świętach. Czemu u Was tak wcześnie?Malenq lubi tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Dziewczyny serio u Was ksieża na kolendzie klękają? U mnie nigdy.
Ostatnio jak był u mnie w nowym mieszkaniu, to tak się perfidnie rozglądał, aż mi głupio było. Pewnie św. obrazków szukał, a u mnie żadnego nie ma. Jest krzyż nad wejściem i myślę, że wystarczy. Ale moge się mylić.********Gang 18+********
nick nieaktualny
Momo, kup w Rossmanie szczoteczkę (taką lepiącą) do czyszczenia ubrań z sierści i bez słowa podaj księdzu jak już wstanie z klęczek. Ewentualnie dywanik czy ręcznik mu rozściel. Albo skleć mały ołtarzyk z klęcznikiem
.
Misi@, Malenq, Mona_M, mimimka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewuszki, ale się rozkręciłyście
Pati, mam nadzieję, że w końcu i moja kartka dojdzie
Anuśka na bank to groszkowy objaw
Malenkq,Marnut, Konwaliko, Kroko, Cati trzymajcie się dzielnie
Momo, ja mam też tylko krzyz nad drzwiami wejściowymi i jakoś się tym nie przejmuję.
A ja dziś tak sobie myślałam, że będę owulować z jajnika, w którym się nie robi torbiel, więc mam nadzieję..choć po cichu karcę się za nią..strach przed rozczarowniem jest duży.
Anuśka, Malenq lubią tę wiadomość
-
mimimka wrote:Anuśka
Owu ksiezycowa 26 grudnia!!! Takze dzialaj;)
A nastepna 24 stycznia i 22 lutego:)Dzięki Mimimka
Malenq, mimimka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a propos kolędy i sierściuchów... miałam kiedyś kota norweskiego leśnego - wariat kompletny, ale pozytywnie
No i pewnego dnia (kolęda) ksiądz przy stole w kuchni (bo w pokoju remont), modlitwa, cisza, pełne skupienie, zanurza kropidło na co mój kot szajbus wskakuje na stół i zaczyna wylizywać wodę święconą z talerzyka!
rety jak mi wstyd było! na szczęście ksiądz okazał się być spoko gość
zizia_a, Malenq, Anuśka, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:No to u mnie w styczniu między owu księżycową a tą z OF będzie kilka dni różnicy tylko więc może są szanse
Dzięki Mimimka
zapytaj o obecny cykl, kiedy było
Jak Ci się pokryję z owulacją wskazaną przez wykres to już tylko formalność
Mona_M, Anuśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymimimka wrote:Mona M
Twoja ostatnia owu ksiezycowa byla 30 listopada a kolejna bedzie 30 grudnia i 30 stycznia , dalej 27 luty i 29 marzec:)
)
Mamutku - czytałam właśnie, że lekarze przepisują na krótko tabletki anty. I ja jak zaskoczę to szybko po odstawieniu bo potem (jak zwykle) wszystko wróci do swojej normy. Jak do czerwca nie zajdę to chyba daruję sobie starania.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 15:10
mimimka lubi tę wiadomość
-
Misi@ wrote:Anuśka no co Ty Ty juz jesteś prawdopodobnie zagroszkowana
zapytaj o obecny cykl, kiedy było
Jak Ci się pokryję z owulacją wskazaną przez wykres to już tylko formalność
To ni hu hu
mimimka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mimimka i o mnie pamietaj
. 10.09.1982
Zizia, dla odmiany 29.09. urodził sie mój najlepszy kumpel (bo Misia kiedyś pisała, że jej best friend wtedy co ja)
EDIT
Aaaaa, przepraszam, teraz zauważyłam, że mi już też wyliczyłaś. Dziękuję :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 15:23
mimimka, Misi@, zizia_a lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
nick nieaktualny