My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja w 2 miechy od brania dupka to 3kg pamiętam wskoczyło....niby "miał nie mieć wpływu" - ale ja jadłam jak szalona.......
Angelaa jak widzisz...połowa zafasolkowana, połowa starająca się...
u mnie to było 6lat.....finał znasz....więc nie poddawaj sięAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarnut, możesz nazywać mnie Nastka (tak mnie pamięta reszta
) albo Ani (od Anita). Mnie jest obojętne
Anuśka co u Ciebie? Dlaczego Ty jeszcze nie z fasolka? Próżnowałaś?
A gdzie Ania84? Kroko? Asha? Tamka? I reszta babek z tego wątku?
Aha, i co to, kurka wodna, jest Bella93? Aż mnie korci, żeby cos odpisać, ale boje się, ze będzie za ostro.Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyara wrote:no marnut tak mnie pocieszaj
angelaa witaj, u każdego co innego ale masz tu i zaciążone i niezaciążone i te, które chwilowo się nie starają.
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Angelaa wrote:dziewczyny , a wy już w ciązy czy się dopiero staracie? powiedzcie po krótce jak to jest u was , ja opowiem o sobie :
My z mężem staramy się od 3 cykli , wczesniej przez 7 lat stosowałam plastry anty evra , ku mojemu zdziwieniu juz w pierwszym cyklu po odstawieniu miałam owulacje , no ale jak do tej pory jeszcze się nie udało , korzystam z testów owu i właśnie wczoraj miałam owu , było przytulanie więc zobaczymy moze teraz coś z tego wyjdzie hehu mnie sytuacja nieco bardziej skomplikowana bo miałam 3 operacje i do tego wszystkiego jeszcze niedoczynnosc tarczycy hashiomoto , no i własnie dziś się dowiedziałam ze mam anemie zelazlo 5
także masakra
A żelazo możesz suplementować
Ja już 9ty miesiąc się staram i niestety nie wychodziNa szczęście jedno dziecko swoje mam a drugie adoptowane więc mnie wspierają
Ale mój zegar biologiczny zgłupiał i zamiast robić karierę to ja na złość chcę zostać kurą domową i jeszcze dwójeczkę sobie strzelić
-
nick nieaktualnyAni86 wrote:Marnut, możesz nazywać mnie Nastka (tak mnie pamięta reszta
Aha, i co to, kurka wodna, jest Bella93? Aż mnie korci, żeby cos odpisać, ale boje się, ze będzie za ostro.
Ania84 - pojawia się, ale ostatnio mało. Zarobiona po uszy i trochę odwykuje od forum, jak się nam przyznała.
Kroko rzyga.
Asha założyła nowy wątek i tu już nie pisze.
Tamka jest na Belly.
Ani86, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ani86 wrote:Marnut, możesz nazywać mnie Nastka (tak mnie pamięta reszta
Aha, i co to, kurka wodna, jest Bella93? Aż mnie korci, żeby cos odpisać, ale boje się, ze będzie za ostro.Chce dziewczyna zrobić czystą rasę bez jakichkolwiek ułomności
Masakra jakaś
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
marnut wrote:Ara, czas między Świętami a Sylwestrem na Białej Sali, nie widzę innego wyjścia
.
ehh masakra, po sylwestrze jeszcze siły wykrzesać na seks! oł noł ja się nie piszę na to, w dupie mam cały ten księżyc, se daty kurna wymyślił - za karę chyba wrrr!marnut lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas właśnie mija 12 miesięcy starań. Za tydzień mam wizytę u lekarza domowego. Może w końcu da mi skierowanie do ginekologa na porządne badania. Tutaj nawet bety nie robią. Pielęgniarka tylko zrobiła mi test ciążowy z sikańca i stwierdziła, ze w ciąży nie jestem a okres po prostu czasem nie przychodzi wcale i nie należy się tym martwić. Welcome to England, kurwa jego mać.
Anuśka, wyczesz borzenę i bałamuć męża a nie...Anuśka, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymarnut wrote:Proponowałam jej lekturę "Mein Kampf", ale stwierdziła że lubi Żydów (nic nie pojęła
)...
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
Ani86 wrote:U nas właśnie mija 12 miesięcy starań. Za tydzień mam wizytę u lekarza domowego. Może w końcu da mi skierowanie do ginekologa na porządne badania. Tutaj nawet bety nie robią. Pielęgniarka tylko zrobiła mi test ciążowy z sikańca i stwierdziła, ze w ciąży nie jestem a okres po prostu czasem nie przychodzi wcale i nie należy się tym martwić. Welcome to England, kurwa jego mać.
Anuśka, wyczesz borzenę i bałamuć męża a nie...Tak mnie tam wszystko napitala jakbym się z koniem kopała
Ale w nowym roku tuż po zmroku będzie się działo ojjjj będzie
Ani86, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja tam mam ubaw z jej postów....heheheheheeh
Nastka to powodzenia u lekarza.....kurczę szkoda, że nie masz jak wskoczyć do PL na kilka dni, umówiłabyś się do gina na spokojnie......
Ara ano masz rację, Ty z innych ciepłych krajów, piórka Twoje świadczą o tym, że klimat nie ten.....skarbie to jak w styczniu wyskakujecie się pogrzać, to nie zapomnij bałamucić małża ile się da.........ara lubi tę wiadomość
-
anuska a u ciebie z czym jest problem ? ze przez 12 msc nie wychodzi owu? czy coś innego , czy może poprostu nie mozesz się wstrzelić ?
bo ja w kazdym cyklu testuje i owulacja jest i wtedy przytulanie no ale nici , a co do żelaza to mam jakąs recepte na jakieś żelazo specjalne bo cos lekarka mówiła ze mam problem z przyswajaniem zelaza , a odnosnie tarczycy to lekarka niby tez mi powiedziała ze jestem unormowana ale jakoś się boje ;/Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
momo1009 wrote:
LaRa, a właśnie sobie przypomniałam.. jak tam u Twojego psiurka z okiem?
Z oczkiem wszystko w jak najlepszym porzadku, soczewka sie przyjeła, nawet nie bylo potrzeby sciagac szwów, bo ładnie sie goiło
teraz leczymy skóreAZS
Anuśka, momo1009, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
Haaaloo Nasturcja
Sciagnelam cie myslami. Dzisiaj wlasnie sobei tak myslslam, a gdzie ta nasturcja sie podziewa. Byla taka jedna "egzotyczna" babka, wyjechala i cos sluch o niej zaginal. Ciekawe co u niej
. Normalnie mam jakies zdolnosci paranormalne chyba
Ani86, Malenq lubią tę wiadomość
-
Angelaa wrote:anuska a u ciebie z czym jest problem ? ze przez 12 msc nie wychodzi owu? czy coś innego , czy może poprostu nie mozesz się wstrzelić ?
bo ja w kazdym cyklu testuje i owulacja jest i wtedy przytulanie no ale nici , a co do żelaza to mam jakąs recepte na jakieś żelazo specjalne bo cos lekarka mówiła ze mam problem z przyswajaniem zelaza , a odnosnie tarczycy to lekarka niby tez mi powiedziała ze jestem unormowana ale jakoś się boje ;/
Nastka tak mi jakoś wyszło że po zmroku ale tak na prawdę to tylko w dzień możemy jak dzieciory są w szkoleAni86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny