X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w 2 miechy od brania dupka to 3kg pamiętam wskoczyło....niby "miał nie mieć wpływu" - ale ja jadłam jak szalona.......
    Angelaa jak widzisz...połowa zafasolkowana, połowa starająca się...
    u mnie to było 6lat.....finał znasz....więc nie poddawaj się:)

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut, możesz nazywać mnie Nastka (tak mnie pamięta reszta ;)) albo Ani (od Anita). Mnie jest obojętne :)
    Anuśka co u Ciebie? Dlaczego Ty jeszcze nie z fasolka? Próżnowałaś? :P
    A gdzie Ania84? Kroko? Asha? Tamka? I reszta babek z tego wątku?
    Aha, i co to, kurka wodna, jest Bella93? Aż mnie korci, żeby cos odpisać, ale boje się, ze będzie za ostro. :D

Krokodylica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    no marnut tak mnie pocieszaj :P
    angelaa witaj, u każdego co innego ale masz tu i zaciążone i niezaciążone i te, które chwilowo się nie starają ;)
    Ara, czas między Świętami a Sylwestrem na Białej Sali, nie widzę innego wyjścia :D.

momo1009 lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    dziewczyny , a wy już w ciązy czy się dopiero staracie? powiedzcie po krótce jak to jest u was , ja opowiem o sobie :
    My z mężem staramy się od 3 cykli , wczesniej przez 7 lat stosowałam plastry anty evra , ku mojemu zdziwieniu juz w pierwszym cyklu po odstawieniu miałam owulacje , no ale jak do tej pory jeszcze się nie udało , korzystam z testów owu i właśnie wczoraj miałam owu , było przytulanie więc zobaczymy moze teraz coś z tego wyjdzie heh :P u mnie sytuacja nieco bardziej skomplikowana bo miałam 3 operacje i do tego wszystkiego jeszcze niedoczynnosc tarczycy hashiomoto , no i własnie dziś się dowiedziałam ze mam anemie zelazlo 5 :( także masakra
    To wcale nie jest masakra mamy tu już taką jedną która z hashimoto zaszła więc będzie dobrze :) A żelazo możesz suplementować :)

Ja już 9ty miesiąc się staram i niestety nie wychodzi :/ Na szczęście jedno dziecko swoje mam a drugie adoptowane więc mnie wspierają :) Ale mój zegar biologiczny zgłupiał i zamiast robić karierę to ja na złość chcę zostać kurą domową i jeszcze dwójeczkę sobie strzelić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani86 wrote:
    Marnut, możesz nazywać mnie Nastka (tak mnie pamięta reszta ;)) albo Ani (od Anita). Mnie jest obojętne :)
    Aha, i co to, kurka wodna, jest Bella93? Aż mnie korci, żeby cos odpisać, ale boje się, ze będzie za ostro. :D

Ania84 - pojawia się, ale ostatnio mało. Zarobiona po uszy i trochę odwykuje od forum, jak się nam przyznała.

Kroko rzyga :D.

Asha założyła nowy wątek i tu już nie pisze.

Tamka jest na Belly.

:)

Ani86, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani86 wrote:
    Już Ci piszę to jest następca Hitlera :) Chce dziewczyna zrobić czystą rasę bez jakichkolwiek ułomności :) Masakra jakaś :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko i Tamka ze mną na fioletowej stronie już:)
    Ania pewnie w pracy siedzi...nasz pracuś wątkowy...
    Asha na innym wątku szaleje:)

• ara Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa Ania dziś wolnego nie ma? ;)
    dziewczyny serio, nie ma co tej belli odpisywać - pustak jakich mało tudzież troll, wierzyć mi się nie chce, że można faktycznie mieć takie poglądy o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 16:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Już Ci piszę to jest następca Hitlera :) Chce dziewczyna zrobić czystą rasę bez jakichkolwiek ułomności :) Masakra jakaś :)
    Proponowałam jej lekturę "Mein Kampf", ale stwierdziła że lubi Żydów (nic nie pojęła O.o)...

Anuśka lubi tę wiadomość

• ara Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Ara, czas między Świętami a Sylwestrem na Białej Sali, nie widzę innego wyjścia :D.

ehh masakra, po sylwestrze jeszcze siły wykrzesać na seks! oł noł ja się nie piszę na to, w dupie mam cały ten księżyc, se daty kurna wymyślił - za karę chyba wrrr!

marnut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas właśnie mija 12 miesięcy starań. Za tydzień mam wizytę u lekarza domowego. Może w końcu da mi skierowanie do ginekologa na porządne badania. Tutaj nawet bety nie robią. Pielęgniarka tylko zrobiła mi test ciążowy z sikańca i stwierdziła, ze w ciąży nie jestem a okres po prostu czasem nie przychodzi wcale i nie należy się tym martwić. Welcome to England, kurwa jego mać.
    Anuśka, wyczesz borzenę i bałamuć męża a nie... :P

Anuśka, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Proponowałam jej lekturę "Mein Kampf", ale stwierdziła że lubi Żydów (nic nie pojęła O.o)...
    Przecież ona jest młoda kochanką jakieś starego, bogatego i ŻONATEGO dziada. Pamiętam ja jeszcze jak byłam na forum.

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani86 wrote:
    U nas właśnie mija 12 miesięcy starań. Za tydzień mam wizytę u lekarza domowego. Może w końcu da mi skierowanie do ginekologa na porządne badania. Tutaj nawet bety nie robią. Pielęgniarka tylko zrobiła mi test ciążowy z sikańca i stwierdziła, ze w ciąży nie jestem a okres po prostu czasem nie przychodzi wcale i nie należy się tym martwić. Welcome to England, kurwa jego mać.
    Anuśka, wyczesz borzenę i bałamuć męża a nie... :P
    Buziuniu... Chyba bym umarnęłą :) Tak mnie tam wszystko napitala jakbym się z koniem kopała :) Ale w nowym roku tuż po zmroku będzie się działo ojjjj będzie :)

Ani86, marnut lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam mam ubaw z jej postów....heheheheheeh

Nastka to powodzenia u lekarza.....kurczę szkoda, że nie masz jak wskoczyć do PL na kilka dni, umówiłabyś się do gina na spokojnie......

Ara ano masz rację, Ty z innych ciepłych krajów, piórka Twoje świadczą o tym, że klimat nie ten.....skarbie to jak w styczniu wyskakujecie się pogrzać, to nie zapomnij bałamucić małża ile się da.........:)

ara lubi tę wiadomość

• Angelaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anuska a u ciebie z czym jest problem ? ze przez 12 msc nie wychodzi owu? czy coś innego , czy może poprostu nie mozesz się wstrzelić ?
    bo ja w kazdym cyklu testuje i owulacja jest i wtedy przytulanie no ale nici , a co do żelaza to mam jakąs recepte na jakieś żelazo specjalne bo cos lekarka mówiła ze mam problem z przyswajaniem zelaza , a odnosnie tarczycy to lekarka niby tez mi powiedziała ze jestem unormowana ale jakoś się boje ;/

Anuśka lubi tę wiadomość

km5se6ydozmkg5fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka a dlaczego tuz po zmroku? Nie czytasz Pudelka? Kochaj się przy świetle, jak Anna Mucha :D

Malenq, Anuśka, marissith, choco lubią tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:

LaRa, a właśnie sobie przypomniałam.. jak tam u Twojego psiurka z okiem?

Z oczkiem wszystko w jak najlepszym porzadku, soczewka sie przyjeła, nawet nie bylo potrzeby sciagac szwów, bo ładnie sie goiło :)
    teraz leczymy skóre :/ AZS :/

Anuśka, momo1009, Nieukowa lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haaaloo Nasturcja :D
    Sciagnelam cie myslami :D. Dzisiaj wlasnie sobei tak myslslam, a gdzie ta nasturcja sie podziewa. Byla taka jedna "egzotyczna" babka, wyjechala i cos sluch o niej zaginal. Ciekawe co u niej :D. Normalnie mam jakies zdolnosci paranormalne chyba :D

Ani86, Malenq lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    anuska a u ciebie z czym jest problem ? ze przez 12 msc nie wychodzi owu? czy coś innego , czy może poprostu nie mozesz się wstrzelić ?
    bo ja w kazdym cyklu testuje i owulacja jest i wtedy przytulanie no ale nici , a co do żelaza to mam jakąs recepte na jakieś żelazo specjalne bo cos lekarka mówiła ze mam problem z przyswajaniem zelaza , a odnosnie tarczycy to lekarka niby tez mi powiedziała ze jestem unormowana ale jakoś się boje ;/
    Ja miałam wkładkę do maciczną hormonalną i ona mi zasuszyła macicę, w wyniku czego moja macica była cienka i malutka, endometrium się nie szykowało na przyjęcie zarodka i krwawienia zniknęły. A do tego mam PCOS i jajeczkuję raz na dwa lub trzy miesiące. No ale teraz po wspomagaczach (Dong Quai) owulka jest w każdym cyklu więc idzie ku lepszemu :)
    Nastka tak mi jakoś wyszło że po zmroku ale tak na prawdę to tylko w dzień możemy jak dzieciory są w szkole :D

Ani86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Kotka, gratuluję! Ty już w 21 tygodniu? Ja nawet nie wiedziałam, ze w ciążę zaszłaś. Wy wszystkie (prawie) juz zafasolkowane :)

‹‹ 3155 3156 3157 3158 3159 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ