X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja w 2 miechy od brania dupka to 3kg pamiętam wskoczyło....niby "miał nie mieć wpływu" - ale ja jadłam jak szalona.......
    Angelaa jak widzisz...połowa zafasolkowana, połowa starająca się...
    u mnie to było 6lat.....finał znasz....więc nie poddawaj się:)

Anuśka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marnut, możesz nazywać mnie Nastka (tak mnie pamięta reszta ;)) albo Ani (od Anita). Mnie jest obojętne :)
    Anuśka co u Ciebie? Dlaczego Ty jeszcze nie z fasolka? Próżnowałaś? :P
    A gdzie Ania84? Kroko? Asha? Tamka? I reszta babek z tego wątku?
    Aha, i co to, kurka wodna, jest Bella93? Aż mnie korci, żeby cos odpisać, ale boje się, ze będzie za ostro. :D

Krokodylica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    no marnut tak mnie pocieszaj :P
    angelaa witaj, u każdego co innego ale masz tu i zaciążone i niezaciążone i te, które chwilowo się nie starają ;)
    Ara, czas między Świętami a Sylwestrem na Białej Sali, nie widzę innego wyjścia :D.

momo1009 lubi tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    dziewczyny , a wy już w ciązy czy się dopiero staracie? powiedzcie po krótce jak to jest u was , ja opowiem o sobie :
    My z mężem staramy się od 3 cykli , wczesniej przez 7 lat stosowałam plastry anty evra , ku mojemu zdziwieniu juz w pierwszym cyklu po odstawieniu miałam owulacje , no ale jak do tej pory jeszcze się nie udało , korzystam z testów owu i właśnie wczoraj miałam owu , było przytulanie więc zobaczymy moze teraz coś z tego wyjdzie heh :P u mnie sytuacja nieco bardziej skomplikowana bo miałam 3 operacje i do tego wszystkiego jeszcze niedoczynnosc tarczycy hashiomoto , no i własnie dziś się dowiedziałam ze mam anemie zelazlo 5 :( także masakra
    To wcale nie jest masakra mamy tu już taką jedną która z hashimoto zaszła więc będzie dobrze :) A żelazo możesz suplementować :)

Ja już 9ty miesiąc się staram i niestety nie wychodzi :/ Na szczęście jedno dziecko swoje mam a drugie adoptowane więc mnie wspierają :) Ale mój zegar biologiczny zgłupiał i zamiast robić karierę to ja na złość chcę zostać kurą domową i jeszcze dwójeczkę sobie strzelić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani86 wrote:
    Marnut, możesz nazywać mnie Nastka (tak mnie pamięta reszta ;)) albo Ani (od Anita). Mnie jest obojętne :)
    Aha, i co to, kurka wodna, jest Bella93? Aż mnie korci, żeby cos odpisać, ale boje się, ze będzie za ostro. :D

Ania84 - pojawia się, ale ostatnio mało. Zarobiona po uszy i trochę odwykuje od forum, jak się nam przyznała.

Kroko rzyga :D.

Asha założyła nowy wątek i tu już nie pisze.

Tamka jest na Belly.

:)

Ani86, Krokodylica lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani86 wrote:
    Już Ci piszę to jest następca Hitlera :) Chce dziewczyna zrobić czystą rasę bez jakichkolwiek ułomności :) Masakra jakaś :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kroko i Tamka ze mną na fioletowej stronie już:)
    Ania pewnie w pracy siedzi...nasz pracuś wątkowy...
    Asha na innym wątku szaleje:)

• ara Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aa Ania dziś wolnego nie ma? ;)
    dziewczyny serio, nie ma co tej belli odpisywać - pustak jakich mało tudzież troll, wierzyć mi się nie chce, że można faktycznie mieć takie poglądy o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2014, 16:07

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Już Ci piszę to jest następca Hitlera :) Chce dziewczyna zrobić czystą rasę bez jakichkolwiek ułomności :) Masakra jakaś :)
    Proponowałam jej lekturę "Mein Kampf", ale stwierdziła że lubi Żydów (nic nie pojęła O.o)...

Anuśka lubi tę wiadomość

• ara Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Ara, czas między Świętami a Sylwestrem na Białej Sali, nie widzę innego wyjścia :D.

ehh masakra, po sylwestrze jeszcze siły wykrzesać na seks! oł noł ja się nie piszę na to, w dupie mam cały ten księżyc, se daty kurna wymyślił - za karę chyba wrrr!

marnut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas właśnie mija 12 miesięcy starań. Za tydzień mam wizytę u lekarza domowego. Może w końcu da mi skierowanie do ginekologa na porządne badania. Tutaj nawet bety nie robią. Pielęgniarka tylko zrobiła mi test ciążowy z sikańca i stwierdziła, ze w ciąży nie jestem a okres po prostu czasem nie przychodzi wcale i nie należy się tym martwić. Welcome to England, kurwa jego mać.
    Anuśka, wyczesz borzenę i bałamuć męża a nie... :P

Anuśka, marissith, Krokodylica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Proponowałam jej lekturę "Mein Kampf", ale stwierdziła że lubi Żydów (nic nie pojęła O.o)...
    Przecież ona jest młoda kochanką jakieś starego, bogatego i ŻONATEGO dziada. Pamiętam ja jeszcze jak byłam na forum.

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani86 wrote:
    U nas właśnie mija 12 miesięcy starań. Za tydzień mam wizytę u lekarza domowego. Może w końcu da mi skierowanie do ginekologa na porządne badania. Tutaj nawet bety nie robią. Pielęgniarka tylko zrobiła mi test ciążowy z sikańca i stwierdziła, ze w ciąży nie jestem a okres po prostu czasem nie przychodzi wcale i nie należy się tym martwić. Welcome to England, kurwa jego mać.
    Anuśka, wyczesz borzenę i bałamuć męża a nie... :P
    Buziuniu... Chyba bym umarnęłą :) Tak mnie tam wszystko napitala jakbym się z koniem kopała :) Ale w nowym roku tuż po zmroku będzie się działo ojjjj będzie :)

Ani86, marnut lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tam mam ubaw z jej postów....heheheheheeh

Nastka to powodzenia u lekarza.....kurczę szkoda, że nie masz jak wskoczyć do PL na kilka dni, umówiłabyś się do gina na spokojnie......

Ara ano masz rację, Ty z innych ciepłych krajów, piórka Twoje świadczą o tym, że klimat nie ten.....skarbie to jak w styczniu wyskakujecie się pogrzać, to nie zapomnij bałamucić małża ile się da.........:)

ara lubi tę wiadomość

• Angelaa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anuska a u ciebie z czym jest problem ? ze przez 12 msc nie wychodzi owu? czy coś innego , czy może poprostu nie mozesz się wstrzelić ?
    bo ja w kazdym cyklu testuje i owulacja jest i wtedy przytulanie no ale nici , a co do żelaza to mam jakąs recepte na jakieś żelazo specjalne bo cos lekarka mówiła ze mam problem z przyswajaniem zelaza , a odnosnie tarczycy to lekarka niby tez mi powiedziała ze jestem unormowana ale jakoś się boje ;/

Anuśka lubi tę wiadomość

km5se6ydozmkg5fc.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka a dlaczego tuz po zmroku? Nie czytasz Pudelka? Kochaj się przy świetle, jak Anna Mucha :D

Malenq, Anuśka, marissith, choco lubią tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    momo1009 wrote:

LaRa, a właśnie sobie przypomniałam.. jak tam u Twojego psiurka z okiem?

Z oczkiem wszystko w jak najlepszym porzadku, soczewka sie przyjeła, nawet nie bylo potrzeby sciagac szwów, bo ładnie sie goiło :)
    teraz leczymy skóre :/ AZS :/

Anuśka, momo1009, Nieukowa lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haaaloo Nasturcja :D
    Sciagnelam cie myslami :D. Dzisiaj wlasnie sobei tak myslslam, a gdzie ta nasturcja sie podziewa. Byla taka jedna "egzotyczna" babka, wyjechala i cos sluch o niej zaginal. Ciekawe co u niej :D. Normalnie mam jakies zdolnosci paranormalne chyba :D

Ani86, Malenq lubią tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angelaa wrote:
    anuska a u ciebie z czym jest problem ? ze przez 12 msc nie wychodzi owu? czy coś innego , czy może poprostu nie mozesz się wstrzelić ?
    bo ja w kazdym cyklu testuje i owulacja jest i wtedy przytulanie no ale nici , a co do żelaza to mam jakąs recepte na jakieś żelazo specjalne bo cos lekarka mówiła ze mam problem z przyswajaniem zelaza , a odnosnie tarczycy to lekarka niby tez mi powiedziała ze jestem unormowana ale jakoś się boje ;/
    Ja miałam wkładkę do maciczną hormonalną i ona mi zasuszyła macicę, w wyniku czego moja macica była cienka i malutka, endometrium się nie szykowało na przyjęcie zarodka i krwawienia zniknęły. A do tego mam PCOS i jajeczkuję raz na dwa lub trzy miesiące. No ale teraz po wspomagaczach (Dong Quai) owulka jest w każdym cyklu więc idzie ku lepszemu :)
    Nastka tak mi jakoś wyszło że po zmroku ale tak na prawdę to tylko w dzień możemy jak dzieciory są w szkole :D

Ani86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wow Kotka, gratuluję! Ty już w 21 tygodniu? Ja nawet nie wiedziałam, ze w ciążę zaszłaś. Wy wszystkie (prawie) juz zafasolkowane :)

‹‹ 3155 3156 3157 3158 3159 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ