X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Nasturcja :). Musiałaś zniknąć niedługo przed tym jak ja tu zajrzałam (i od tego czasu nieustannie spaceruję po tym bagnie ;)) bo pamiętam, że dziewczyny często pytały o niejaką Nasturcję :) Miło Cię poznać

Angelaa witaj w gronie zrytych :). Z nami raźniej tak że rozgość się :)

Ani86 lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Nasturcja, ja coś tak przez mgłę pamiętam ;) miło Cię znów widzieć :) i faktycznie tam u Ciebie jakoś dziwnie z tymi lekarzami i pielęgniarkami, pierwsze słyszę żeby one sikańca robiły ale co kraj to obyczaj ;)to jednak u nas trochę lepiej ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimimka wrote:
    zizia
    26 grudzien owu ksiezycowa:)
    A kolejne 24 styczen i 22 luty:))

ara
    owu ksiezycowa 1 styczen i 28 luty:))

prosze bardzo:))

A ja dzisiaj zrobilam test- oczywiscie negatyw, nie wiem po co robilam, chyba tylko zeby sie zdolowac ze jedna kreska:(( ehhh....:(
    Tulę kochana ;*

mimimka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam nowe koleżanki, bo nie znam jednej i drugiej.
    A widziałyście, że słodka Bella założyła swój wątek hihihihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    aa Ania dziś wolnego nie ma? ;)
    dziewczyny serio, nie ma co tej belli odpisywać - pustak jakich mało tudzież troll, wierzyć mi się nie chce, że można faktycznie mieć takie poglądy o.O
    Kochane pamiętajcie, że dziś środa..a w środe czas...;D

Angelaa Witaj..ja też mam niedobór żelaza i niedobór b12...w ciąży nie jestem, ale mam nadzieję, że to kwestia czasu ;p

Nastka..ja formułuje tutaj od wrześnie..miło mi Cię poznać :)

Anuśka, ara lubią tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani86 wrote:
    Wow Kotka, gratuluję! Ty już w 21 tygodniu? Ja nawet nie wiedziałam, ze w ciążę zaszłaś. Wy wszystkie (prawie) juz zafasolkowane :)

No i czekamy na reszte z 30stek :D

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Hej witam nowe koleżanki, bo nie znam jednej i drugiej.
    A widziałyście, że słodka Bella założyła swój wątek hihihihi
    Właśnie widzę, ale ja jestem w ogóle w wielkim szoku że można być takim człowiekiem??? nie zagłębiam się w jej posty, ale mimo to widzę jaka jest nie wiem... boli ją coś czy jak. masakra jakaś!

Mona_M lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie po szpitalu. Papiery domprzeszczepu podpisane, reszta badań zrobiona i mamy daty:-) 5 stycznia zaczynamy z 3 cyklem chemii ( cięższej, mocniejszej,żeby zabić cały szpik) a 13 stycznia przeszczep. Jestem padnieta. Pani profesor wiedziała, ze staram sie o dzidziusia od 11 cykli i jak jej powiedziałam to bardzo serdecznie mi pogratulowała. Sama jest w ciąży z 3 dzidziusiem... Oczywiście płakałam jak dziecko jak nam tłumaczyli jak to bedzie przed, w trakcie i po przeszczepie... Na poczcie, przepraszam ale nie byłam, bo dopiero wróciliśmy a Marcela ze świetlicy musiałam odebrać...

Malenq, marnut, choco, momo1009 lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela - a u mnie jest wszystko w porządku, tylko @ występuje 2 razy w roku. Nikt nie wie dlaczego. Póki co mam przymusowy urlop od starań, bo reguluję progesteron tabletkami anty.

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Melduje sie po szpitalu. Papiery domprzeszczepu podpisane, reszta badań zrobiona i mamy daty:-) 5 stycznia zaczynamy z 3 cyklem chemii ( cięższej, mocniejszej,żeby zabić cały szpik) a 13 stycznia przeszczep. Jestem padnieta. Pani profesor wiedziała, ze staram sie o dzidziusia od 11 cykli i jak jej powiedziałam to bardzo serdecznie mi pogratulowała. Sama jest w ciąży z 3 dzidziusiem... Oczywiście płakałam jak dziecko jak nam tłumaczyli jak to bedzie przed, w trakcie i po przeszczepie... Na poczcie, przepraszam ale nie byłam, bo dopiero wróciliśmy a Marcela ze świetlicy musiałam odebrać...
    No kochana to teraz jeszcze mocniej zaciskam kciuki bo to będzie wymagający początek roku :) Ale wierzę że dacie radę :)

Pati Belgia lubi tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohhh Pati jesteś wielka i super dzielna!!! Ściskam mocno kciuki za Twojego brata i za Ciebie oczywiście!!! Będzie wszystko dobrze :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimimka wrote:
    zizia
    26 grudzien owu ksiezycowa:)
    A kolejne 24 styczen i 22 luty:))

oooo..dziękuje Ci bardzo...i dokładnie sie zgadza...bo moja kolejna owulka powinna wyjsc wlasnie dokladnie 26.12-...bedzie goraco przez swieta :D
    ps. bardzo mi przykro z powodu testu..tulam...

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati..........będzie dobrze, ciężko ale dobrze........jeszcze mocniej będę się modlić za Twojego brata...:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pai wspieram..nikt nie ma Tobie za złe, że nie byłaś na poczcie..dbaj o siebie...modlimy się cały czas za Twojego brata...mama nadzieje, że wszystko będzie dobrze ;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati - to ja jeszcze mocniej trzymam kciuki :*
    Miminka dopóki nie ma @ jest nadzieja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia, Malenq dziekuje dziewczyny.... podejrzewam ze jak w 10dpo test nie wyszedl to juz dupa wiec sie nie nastawiam na nic, mam jakies lekkie "czucia" brzucha ze tak powiem ale to juz pewnie na @, chociaz ja nigdy przed @ nie mam jakichs objawow ze ona bedzie ale roznie to bywa, wiadomo...

Tyle piszecie o tej calej belli ze ja zaraz tez tam wejde i sprawdze co sie dzieje a co!:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimimka wrote:
    Misia, Malenq dziekuje dziewczyny.... podejrzewam ze jak w 10dpo test nie wyszedl to juz dupa wiec sie nie nastawiam na nic, mam jakies lekkie "czucia" brzucha ze tak powiem ale to juz pewnie na @, chociaz ja nigdy przed @ nie mam jakichs objawow ze ona bedzie ale roznie to bywa, wiadomo...

Tyle piszecie o tej calej belli ze ja zaraz tez tam wejde i sprawdze co sie dzieje a co!:D

Z tego co widziałam, to czasem 12 dpo a nawet później czasem wychodziło..nie warto czytać tej Belli, szkoda czasu na nią.

Mona_M, mimimka lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimimka wrote:

Kochana była tu z nami Biedroneczka, której pozytywny test wyszedł dopiero w szesnastym dpo :) Więc jeszcze wszystko jest możliwe :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimimka - kochana 10 dpo to mało. Spokojnie.

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje, jesteście kochane!!!!

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
‹‹ 3156 3157 3158 3159 3160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ