My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć Nasturcja
. Musiałaś zniknąć niedługo przed tym jak ja tu zajrzałam (i od tego czasu nieustannie spaceruję po tym bagnie
) bo pamiętam, że dziewczyny często pytały o niejaką Nasturcję
Miło Cię poznać
Angelaa witaj w gronie zrytych. Z nami raźniej tak że rozgość się
Ani86 lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnymimimka wrote:zizia
26 grudzien owu ksiezycowa:)
A kolejne 24 styczen i 22 luty:))
ara
owu ksiezycowa 1 styczen i 28 luty:))
prosze bardzo:))
A ja dzisiaj zrobilam test- oczywiscie negatyw, nie wiem po co robilam, chyba tylko zeby sie zdolowac ze jedna kreska:(( ehhh....mimimka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyara wrote:aa Ania dziś wolnego nie ma?
dziewczyny serio, nie ma co tej belli odpisywać - pustak jakich mało tudzież troll, wierzyć mi się nie chce, że można faktycznie mieć takie poglądy
Angelaa Witaj..ja też mam niedobór żelaza i niedobór b12...w ciąży nie jestem, ale mam nadzieję, że to kwestia czasu ;p
Nastka..ja formułuje tutaj od wrześnie..miło mi Cię poznaćAnuśka, ara lubią tę wiadomość
-
Mona_M wrote:Hej witam nowe koleżanki, bo nie znam jednej i drugiej.
A widziałyście, że słodka Bella założyła swój wątek hihihihiMona_M lubi tę wiadomość
-
Melduje sie po szpitalu. Papiery domprzeszczepu podpisane, reszta badań zrobiona i mamy daty:-) 5 stycznia zaczynamy z 3 cyklem chemii ( cięższej, mocniejszej,żeby zabić cały szpik) a 13 stycznia przeszczep. Jestem padnieta. Pani profesor wiedziała, ze staram sie o dzidziusia od 11 cykli i jak jej powiedziałam to bardzo serdecznie mi pogratulowała. Sama jest w ciąży z 3 dzidziusiem... Oczywiście płakałam jak dziecko jak nam tłumaczyli jak to bedzie przed, w trakcie i po przeszczepie... Na poczcie, przepraszam ale nie byłam, bo dopiero wróciliśmy a Marcela ze świetlicy musiałam odebrać...
Malenq, marnut, choco, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati Belgia wrote:Melduje sie po szpitalu. Papiery domprzeszczepu podpisane, reszta badań zrobiona i mamy daty:-) 5 stycznia zaczynamy z 3 cyklem chemii ( cięższej, mocniejszej,żeby zabić cały szpik) a 13 stycznia przeszczep. Jestem padnieta. Pani profesor wiedziała, ze staram sie o dzidziusia od 11 cykli i jak jej powiedziałam to bardzo serdecznie mi pogratulowała. Sama jest w ciąży z 3 dzidziusiem... Oczywiście płakałam jak dziecko jak nam tłumaczyli jak to bedzie przed, w trakcie i po przeszczepie... Na poczcie, przepraszam ale nie byłam, bo dopiero wróciliśmy a Marcela ze świetlicy musiałam odebrać...
Ale wierzę że dacie radę
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
mimimka wrote:zizia
26 grudzien owu ksiezycowa:)
A kolejne 24 styczen i 22 luty:))
oooo..dziękuje Ci bardzo...i dokładnie sie zgadza...bo moja kolejna owulka powinna wyjsc wlasnie dokladnie 26.12-...bedzie goraco przez swieta
ps. bardzo mi przykro z powodu testu..tulam...
mimimka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMisia, Malenq dziekuje dziewczyny.... podejrzewam ze jak w 10dpo test nie wyszedl to juz dupa wiec sie nie nastawiam na nic, mam jakies lekkie "czucia" brzucha ze tak powiem ale to juz pewnie na @, chociaz ja nigdy przed @ nie mam jakichs objawow ze ona bedzie ale roznie to bywa, wiadomo...
Tyle piszecie o tej calej belli ze ja zaraz tez tam wejde i sprawdze co sie dzieje a co! -
nick nieaktualnymimimka wrote:Misia, Malenq dziekuje dziewczyny.... podejrzewam ze jak w 10dpo test nie wyszedl to juz dupa wiec sie nie nastawiam na nic, mam jakies lekkie "czucia" brzucha ze tak powiem ale to juz pewnie na @, chociaz ja nigdy przed @ nie mam jakichs objawow ze ona bedzie ale roznie to bywa, wiadomo...
Tyle piszecie o tej calej belli ze ja zaraz tez tam wejde i sprawdze co sie dzieje a co!
Z tego co widziałam, to czasem 12 dpo a nawet później czasem wychodziło..nie warto czytać tej Belli, szkoda czasu na nią.Mona_M, mimimka lubią tę wiadomość
-
mimimka wrote:Misia, Malenq dziekuje dziewczyny.... podejrzewam ze jak w 10dpo test nie wyszedl to juz dupa wiec sie nie nastawiam na nic, mam jakies lekkie "czucia" brzucha ze tak powiem ale to juz pewnie na @, chociaz ja nigdy przed @ nie mam jakichs objawow ze ona bedzie ale roznie to bywa, wiadomo...
Tyle piszecie o tej calej belli ze ja zaraz tez tam wejde i sprawdze co sie dzieje a co!Więc jeszcze wszystko jest możliwe
mimimka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny