X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • momo1009 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Nasturcja :). Musiałaś zniknąć niedługo przed tym jak ja tu zajrzałam (i od tego czasu nieustannie spaceruję po tym bagnie ;)) bo pamiętam, że dziewczyny często pytały o niejaką Nasturcję :) Miło Cię poznać

Angelaa witaj w gronie zrytych :). Z nami raźniej tak że rozgość się :)

Ani86 lubi tę wiadomość

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Nasturcja, ja coś tak przez mgłę pamiętam ;) miło Cię znów widzieć :) i faktycznie tam u Ciebie jakoś dziwnie z tymi lekarzami i pielęgniarkami, pierwsze słyszę żeby one sikańca robiły ale co kraj to obyczaj ;)to jednak u nas trochę lepiej ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimimka wrote:
    zizia
    26 grudzien owu ksiezycowa:)
    A kolejne 24 styczen i 22 luty:))

ara
    owu ksiezycowa 1 styczen i 28 luty:))

prosze bardzo:))

A ja dzisiaj zrobilam test- oczywiscie negatyw, nie wiem po co robilam, chyba tylko zeby sie zdolowac ze jedna kreska:(( ehhh....:(
    Tulę kochana ;*

mimimka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej witam nowe koleżanki, bo nie znam jednej i drugiej.
    A widziałyście, że słodka Bella założyła swój wątek hihihihi

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ara wrote:
    aa Ania dziś wolnego nie ma? ;)
    dziewczyny serio, nie ma co tej belli odpisywać - pustak jakich mało tudzież troll, wierzyć mi się nie chce, że można faktycznie mieć takie poglądy o.O
    Kochane pamiętajcie, że dziś środa..a w środe czas...;D

Angelaa Witaj..ja też mam niedobór żelaza i niedobór b12...w ciąży nie jestem, ale mam nadzieję, że to kwestia czasu ;p

Nastka..ja formułuje tutaj od wrześnie..miło mi Cię poznać :)

Anuśka, ara lubią tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ani86 wrote:
    Wow Kotka, gratuluję! Ty już w 21 tygodniu? Ja nawet nie wiedziałam, ze w ciążę zaszłaś. Wy wszystkie (prawie) juz zafasolkowane :)

No i czekamy na reszte z 30stek :D

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mona_M wrote:
    Hej witam nowe koleżanki, bo nie znam jednej i drugiej.
    A widziałyście, że słodka Bella założyła swój wątek hihihihi
    Właśnie widzę, ale ja jestem w ogóle w wielkim szoku że można być takim człowiekiem??? nie zagłębiam się w jej posty, ale mimo to widzę jaka jest nie wiem... boli ją coś czy jak. masakra jakaś!

Mona_M lubi tę wiadomość

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje sie po szpitalu. Papiery domprzeszczepu podpisane, reszta badań zrobiona i mamy daty:-) 5 stycznia zaczynamy z 3 cyklem chemii ( cięższej, mocniejszej,żeby zabić cały szpik) a 13 stycznia przeszczep. Jestem padnieta. Pani profesor wiedziała, ze staram sie o dzidziusia od 11 cykli i jak jej powiedziałam to bardzo serdecznie mi pogratulowała. Sama jest w ciąży z 3 dzidziusiem... Oczywiście płakałam jak dziecko jak nam tłumaczyli jak to bedzie przed, w trakcie i po przeszczepie... Na poczcie, przepraszam ale nie byłam, bo dopiero wróciliśmy a Marcela ze świetlicy musiałam odebrać...

Malenq, marnut, choco, momo1009 lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela - a u mnie jest wszystko w porządku, tylko @ występuje 2 razy w roku. Nikt nie wie dlaczego. Póki co mam przymusowy urlop od starań, bo reguluję progesteron tabletkami anty.

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Melduje sie po szpitalu. Papiery domprzeszczepu podpisane, reszta badań zrobiona i mamy daty:-) 5 stycznia zaczynamy z 3 cyklem chemii ( cięższej, mocniejszej,żeby zabić cały szpik) a 13 stycznia przeszczep. Jestem padnieta. Pani profesor wiedziała, ze staram sie o dzidziusia od 11 cykli i jak jej powiedziałam to bardzo serdecznie mi pogratulowała. Sama jest w ciąży z 3 dzidziusiem... Oczywiście płakałam jak dziecko jak nam tłumaczyli jak to bedzie przed, w trakcie i po przeszczepie... Na poczcie, przepraszam ale nie byłam, bo dopiero wróciliśmy a Marcela ze świetlicy musiałam odebrać...
    No kochana to teraz jeszcze mocniej zaciskam kciuki bo to będzie wymagający początek roku :) Ale wierzę że dacie radę :)

Pati Belgia lubi tę wiadomość

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohhh Pati jesteś wielka i super dzielna!!! Ściskam mocno kciuki za Twojego brata i za Ciebie oczywiście!!! Będzie wszystko dobrze :)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• zizia_a Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimimka wrote:
    zizia
    26 grudzien owu ksiezycowa:)
    A kolejne 24 styczen i 22 luty:))

oooo..dziękuje Ci bardzo...i dokładnie sie zgadza...bo moja kolejna owulka powinna wyjsc wlasnie dokladnie 26.12-...bedzie goraco przez swieta :D
    ps. bardzo mi przykro z powodu testu..tulam...

qdkk6iyebj2b3j6g.png
    n59yk6nl5kbmpqtr.png

8zw0xqpkiuw2sxx1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati..........będzie dobrze, ciężko ale dobrze........jeszcze mocniej będę się modlić za Twojego brata...:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pai wspieram..nikt nie ma Tobie za złe, że nie byłaś na poczcie..dbaj o siebie...modlimy się cały czas za Twojego brata...mama nadzieje, że wszystko będzie dobrze ;*

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati - to ja jeszcze mocniej trzymam kciuki :*
    Miminka dopóki nie ma @ jest nadzieja.

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misia, Malenq dziekuje dziewczyny.... podejrzewam ze jak w 10dpo test nie wyszedl to juz dupa wiec sie nie nastawiam na nic, mam jakies lekkie "czucia" brzucha ze tak powiem ale to juz pewnie na @, chociaz ja nigdy przed @ nie mam jakichs objawow ze ona bedzie ale roznie to bywa, wiadomo...

Tyle piszecie o tej calej belli ze ja zaraz tez tam wejde i sprawdze co sie dzieje a co!:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimimka wrote:
    Misia, Malenq dziekuje dziewczyny.... podejrzewam ze jak w 10dpo test nie wyszedl to juz dupa wiec sie nie nastawiam na nic, mam jakies lekkie "czucia" brzucha ze tak powiem ale to juz pewnie na @, chociaz ja nigdy przed @ nie mam jakichs objawow ze ona bedzie ale roznie to bywa, wiadomo...

Tyle piszecie o tej calej belli ze ja zaraz tez tam wejde i sprawdze co sie dzieje a co!:D

Z tego co widziałam, to czasem 12 dpo a nawet później czasem wychodziło..nie warto czytać tej Belli, szkoda czasu na nią.

Mona_M, mimimka lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mimimka wrote:

Kochana była tu z nami Biedroneczka, której pozytywny test wyszedł dopiero w szesnastym dpo :) Więc jeszcze wszystko jest możliwe :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mimimka - kochana 10 dpo to mało. Spokojnie.

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 10 grudnia 2014, 17:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje, jesteście kochane!!!!

Smoczyca1 lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
‹‹ 3156 3157 3158 3159 3160 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ